UPDATE Deputatul UNPR Titi Holban, audiat la DNA intr-un dosar de luare de mita/ Deputatul Titi Holban a plecat de la DNA

de V.M.     HotNews.ro
Luni, 23 iunie 2014, 18:24 Dosare Anticoruptie


Titi Holban
Foto: Camera Deputatilor
Deputatul UNPR Titi Holban este cercetat de procurorii anticoruptie si este audiat, luni seara, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), intr-un dosar de luare de mita, au declarat surse judiciare pentru agentiile Agerpres si Mediafax. Potrivit surselor citate, Holban se afla la sediul DNA, dupa ce a fost luat luni cu mandat de aducere pentru a fi audiat.

Potrivit Mediafax, Holban ar fi vizat in calitate de suspect. Agerpres precizeaza ca el este urmarit penal de procurorii anticoruptie in urma unui denunt. Sursele citate sustin ca deputatul ar fi primit bani pentru interventii in favoarea unor persoane aflate in vizorul ANAF.

Update: Deputatul UNPR Titi Holban a plecat in jurul orei 23.15 de la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie

Titi Holban se afla la al doilea mandat in Parlament. El a fost membru PNL pana in martie 2014, cand s-a mutat la UNPR.

UPDATE: Titi Holban ar fi luat mii de euro de la persoane carora le promitea ca nu vor fi amendate de Fisc


Deputatul UNPR Titi Holban ar fi cerut si primit mii de euro de la persoane carora le promitea ca va interveni pentru ca acestea sa nu fie amendate de Fisc, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

De la doua persoane, Holban ar fi cerut si primit 5.000, respectiv 10.000 de euro, potrivit surselor citate.

Ulterior, deputatul le spunea persoanelor respective ca a amanat interventia pentru ca acestea sa scape de amenzi.

Ulterior, cei care i-ar fi dat banii constatau ca Titi Holban nu le-a rezolvat problemele si ii cereau acestuia sa le inapoieze banii. Intrucat acest lucru nu s-a intamplat, deputatul a fost reclamat la DNA.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2440 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Fatza de deputat (Luni, 23 iunie 2014, 20:57)

    Un cititor [utilizator]

    comunist


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by