VIDEO Mircea Basescu, arest preventiv 30 de zile. Decizia nu e definitiva, dar este executorie

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 20 iunie 2014, 21:44 Dosare Anticoruptie


Tribunalul Bucuresti a decis vineri seara ca Mircea Basescu va ramane in arest timp de 30 de zile, anunta televiziunile de stiri. Decizia nu e definitiva, dar este executorie.

Si Marian Capatana, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Bercea Mondial i-ar fi dat fratelui presedintelui Traian Basescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.



Mircea Basescu a fost adus, vineri, cu catuse, la Tribunalul Bucuresti, in dosarul in care este acuzat ca ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, in urma interventiei sale la judecatori, Bercea Mondial sa scape de inchisoare.

Potrivit unor surse judiciare, citate de agentia Agerpres, in timpul audierilor, Mircea Basescu nu si-a recunoscut vinovatia.

Fratele presedintelui este acuzat ca, in perioada 20 februarie 2011 - 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Capatana, pentru a interveni la judecatori sa dispuna o solutie favorabila in dosarul in care Sandu Anghel era judecat pentru tentativa de omor, respectiv ca si-a injunghiat un nepot.

Anchetatorii sustin ca, in schimbul banilor, Mircea Basescu ar fi promis ca va interveni la judecatori sa dispuna fie condamnarea lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, la o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate.

"La inceputul anului 2011, dupa ce fata de tatal denuntatorului s-a luat masura arestarii preventive de catre Tribunalul Olt, denuntatorul i-a remis unui intermediar suma de 250.000 de euro, la cererea acestuia din urma si in schimbul promisiunii ca banii vor fi remisi mai departe lui Basescu Mircea, pentru ca acesta sa intervina pe langa magistratii investiti cu solutionarea cauzei referitoare la infractiunea savarsita de tatal denuntatorului si a altor cereri incidente in respectiva cauza", au scris procurorii in ordonanta de retinere.

Ulterior, pentru ca Bercea Mondial nu a fost pus in libertate, Florin Anghel i-a dat alti 350.000 de euro lui Marian Capatana, in acelasi scop.

Florin Anghel i-ar fi dat cei 600.000 de euro lui Marian Capatana din 20 februarie 2011, data la care Bercea Mondial a fost arestat, si 22 februarie 2012, data la care a fost condamnat de instanta de fond, Tribunalul Olt, la sapte ani si sase luni de inchisoare cu executare pentru tentativa de omor calificat.

Din suma totala de 600.000 de euro remisa de denuntator intermediarului, Basescu Mircea a primit suma de 250.000 de euro in schimbul promisiunii ca, prin influenta pe care o are asupra magistratilor, poate obtine o solutie favorabila pentru tatal denuntatorului, adica va obtine fie o pedeapsa mai mica, fie punerea in libertate", se mai arata in ordonanta de retinere.

Marian Capatana este acuzat ca din cei 600.000 de euro pe care i-ar fi primit de la fiul lui Bercea Mondial, si-a insusit 350.000 de euro, pentru ca "a mijlocit remiterea banilor".

La DNA au mai fost audiati joi Bercea Mondial si sotia acestuia, Fanica Anghel, acestia fiind adusi din Penitenciarul Colibasi si, respectiv, Penitenciarul Craiova, unde executa pedepsele primite in dosarul privind tentativa de omor.

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, a depus in 13 iunie, prin avocatul sau, Pavel Abraham, o plangere penala impotriva lui Mircea Basescu, in care il acuza pe acesta de trafic de influenta, inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, in legatura cu dosarul in care Anghel este acuzat de santaj.

Florin Anghel a fost audiat marti si miercuri la DNA, dupa ce avocatul acestuia le-a dat procurorilor doua inregistrari audio-video. Pavel Abraham arata ca inregistrarile ar fi fost facute in februarie 2012 sau 2013, acestea fiind "foarte compromitatoare".

Fiul si ginerele lui Bercea Mondial, Florin Anghel si Marius Constantin, cercetati de DNA Constanta intr-un dosar de santaj pentru ca i-ar fi cerut lui Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu, 280.000 de euro, in caz contrar amenintand cu dezvaluirea unor informatii compromitatoare despre acesta si familia sa, au anuntat, de mai multe ori in ultima perioada, ca vor face publice, prin intermediul avocatului, o serie de inregistrari audio si video in legatura cu acest caz. Dosarul de santaj este instrumentat de procurorii DNA Constanta.

Antena 3 a facut publice, miercuri seara, inregistrari audio-video din care rezulta ca fratele presedintelui, Mircea Basescu, ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni ca Bercea Mondial sa scape de inchisoare si ca seful statului ar fi stiut despre acest demers.

Mircea Basescu declara joi ca a vorbit cu fratele lui, presedintele Traian Basescu, de cand a inceput acest scandal si acesta este foarte suparat, precizand ca el nu a luat niciun ban de la familia lui Bercea Mondial si ca nu a incercat sa intervina pentru eliberarea acestuia.

El preciza ca nu stie nici macar despre ce suma este vorba, iar suma de 250.000 de euro la care se face referire in inregistrare reprezinta banii pe care Marian Capatana ii datora familiei lui Bercea Mondial.

"Eu nu am luat bani, doamna. Eu nu am luat niciun ban (...) Erau in biroul celalalt (cei 250.000 de euro la care Mircea Basescu se refera in inregistrare, n.r.), nici nu stiu ce suma era. Probabil ca asa am spus. Dar nu stiu ce suma era, pentru ca era Marian Capatana cu plasa cu bani, la care ma si refer, in biroul celalalat, astepta sa le remaburseze o parte din datoria pe care o avea la ei", a mai spus Mircea Basescu.

Presedintele Traian Basescu declara, joi, ca nu a avut niciodata vreo discutie cu fratele sau, Mircea Basescu, privind sprijinirea lui Sandu Anghel in procesele pe care acesta le are.

Traian Basescu a mai spus ca nu se va transforma in avocatul fratelui sau si ca intre nevoia de consolidare a justitiei si reflexul firesc de a-si apara fratele alege consolidarea justitiei.

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a fost condamnat definitiv la opt ani si noua luni de inchisoare cu executare, pentru ca si-a injunghiat un nepot intr-un bar, in 2011, iat fiul acestuia, Florin Anghel, a primit o pedeapsa de cinci ani si trei luni de inchisoare, pentru tentativa de complicitate la omor. In acelasi dosar, sotia lui Bercea Mondial, Fanica Anghel, a fost condamnata la un an de inchisoare cu executare, pentru marturie mincinoasa si instigare la aceasta infractiune.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























12202 vizualizari

  • +4 (36 voturi)    
    Pelicanii de la Antena 3 (Vineri, 20 iunie 2014, 21:46)

    HP [utilizator]

    „Să mă prezint: sunt pelican, Dumitru Pelican”!

    http://oi58.tinypic.com/orpc8o.jpg
    • +26 (52 voturi)    
      Pana aici le-a fost lui Felix si Ponta! (Vineri, 20 iunie 2014, 22:22)

      EdwardEugene [utilizator] i-a raspuns lui HP

      Mircea Basescu, 30 de zile in arest. Corect!
      Bumerangul aruncat de Dan Voiculescu, Ponta si PSD via Antena 3 si Romania TV li se intoarce direct in freza!...Justitia lui Basescu sau basista a disparut, a ramas doar justitia care isi face treaba.

      Tovarasi, e groasa rau!...
      • +15 (31 voturi)    
        r (Vineri, 20 iunie 2014, 23:04)

        TLiviu [utilizator] i-a raspuns lui EdwardEugene

        Da cu procuroru care a pus nup pe doctoratul plagiat a lu Pompa pentru ca acolo nu sunt aldine din aleaa ca in original ? Da cu fufa lu Dragnea care a furat un hotel ? Ica..., cred ca peste 10 ani ar trebui discutam
        • -5 (19 voturi)    
          r (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 0:28)

          Tovarasul Spirala [utilizator] i-a raspuns lui TLiviu

          "Da cu procuroru care" a spus in 2011 !!!!! ca sunt inregistrari cu bercea si basescu si a fost mutat de la olt la mehedinti si apoi pensionat?
          • +1 (1 vot)    
            ai dovezi ca e implicat Baescu Traian? (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 11:44)

            tofu [utilizator] i-a raspuns lui Tovarasul Spirala

            Daca ai, scoate-le mai repede, daca nu, ///
  • +21 (37 voturi)    
    sa fie primit! (Vineri, 20 iunie 2014, 21:47)

    transalpinarum [utilizator]

    Hai ca se anutza o vara incendiara. Multumim Basescu M. de la Mondial
    • +37 (45 voturi)    
      sa fie invatatura de minte!! (Vineri, 20 iunie 2014, 22:05)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui transalpinarum

      tiganul=TIGAN
      SI
      PROSTUL=prost
  • +13 (41 voturi)    
    Urmeaza la latrina 3 : (Vineri, 20 iunie 2014, 21:51)

    gica43 [utilizator]

    O noua "victorie " psd-ista ! Fratele "dictatorului"a fost arestat !
  • +15 (43 voturi)    
    Avocatul diavolului !!! (Vineri, 20 iunie 2014, 21:52)

    viorel1976 [utilizator]

    Marele avocat Pavel Abraham din fost sef al directiei cercetari penale si chiar seful politiei romane ( e adevarat pt putin timp) a ajuns sa apere doar infractori gen bercea mondialul sau becali....
    • -10 (26 voturi)    
      :) (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 0:14)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui viorel1976

      Cand ar putea sa apere persoane nevinovate ca M. Basica.

      Ridicol...
      • 0 (4 voturi)    
        nu (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 9:48)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Mondialul si toate clanurile de interlopi au crescut pe vremea cand Abraham era seful politiei.
        Acum este aparatorul lor... Ma lasi?
        Mazare a fost eliberat pt suma mai mari si din banii nostri. MB a cost arestat pt 30 de zile...eAsta este diferenta...
  • +28 (48 voturi)    
    ok (Vineri, 20 iunie 2014, 21:59)

    liviusmaximus [utilizator]

    "Dictatorul" si-a arestat fratele.asa-i psdeilor ?
  • -11 (43 voturi)    
    next to the last one (Vineri, 20 iunie 2014, 22:33)

    demaGOGU [utilizator]

    Zeus si-a sacrificat fratele ptr a-si salva pielea: la urmatoarea incercare ce va mai arunca peste bord?
    • -11 (31 voturi)    
      păi (Vineri, 20 iunie 2014, 22:54)

      Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      Băsescu nu prea mai are nimic de aruncat peste bord, decât pe sine. La sfârșitul sfârșitului, curând, va ieși în fața tuturor și va spune că este grav bolnav, să-l iertăm.
    • -6 (24 voturi)    
      Pe Ioana (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 0:04)

      La Tour Eiffel [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      Pe fiica lui Ioana, in povestea cu Nana. Ca de nutzi nu se va dezice niciodata.
    • +19 (23 voturi)    
      huh? (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 0:45)

      ws [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      pai nu e clar ce va arunca peste bord?

      un sef mafiot, cu tentacule intinse peste tot (socru, fini, veri, nevasta bagati in structurile delicate ale statului), hot dovedit, aparator al hotilor, pucist, santajist.

      io zic ca dna p-asta il va arunca peste bord.

      urmeaza vremuri grele. duicu si chitoiu care-l pot trage in parnaie, voiculescu care e pavaza, nu e usor.

      parerea mea.

      ws
    • 0 (2 voturi)    
      da da (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 14:29)

      Tovarasul_Mos_Craciun [utilizator] i-a raspuns lui demaGOGU

      in curand o sacrifica pe sotie ca sa scape
  • +6 (24 voturi)    
    hmm, de obicei sunt arestati 30 de zile (Vineri, 20 iunie 2014, 22:47)

    nellino [utilizator]

    Cei care chiar sunt vinovat. Sa fi avut A3 dreptate, iar MB e vinovat?
    Si daca e vinovat... Oare e prina data cand face asta? Si dca de data asta nu i-a iesit, oare a fost vreun caz in care i-a iesit?
    • +3 (15 voturi)    
      Bune intrebari (Vineri, 20 iunie 2014, 22:53)

      Lucian_Mares [utilizator] i-a raspuns lui nellino

      ... sa speram ca si le-au pus si oamenii justitiei.
    • +2 (2 voturi)    
      citesti? (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 8:18)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui nellino

      in "interceptarea" lui Abraham, MB vorbeste de un morman de dolari. In declaratia rromului sunt 250 000 euro. Asta n-ai vazut-o?
  • +14 (24 voturi)    
    cum e (Vineri, 20 iunie 2014, 22:54)

    ToXRM [anonim]

    tovarasi cu justitia basista si aservita dictatorului? hai sa vedem cine plange la antene in seara asta ... e triumful lui ponta nu ?
  • -11 (17 voturi)    
    varanul (Vineri, 20 iunie 2014, 22:54)

    mopsu [utilizator]

    El a orchestrat totul.Adevarul va iesi la iveala.Cum e posibil sa primesti o suma de la cineva cunoscut si sa fii arestat!Pute de la 360 de km...
    • +2 (2 voturi)    
      raspuns (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 14:43)

      Loda [utilizator] i-a raspuns lui mopsu

      Pai...depinde pentru ce o primesti ? daca tu primesti o suma de la cunoscut/prieten ca sa-i ucizi sotia se poate sa fii arestat? *chiar daca nu ai ucis-o dar refuzi sa dai inapoi banii)
  • -1 (19 voturi)    
    TB (Vineri, 20 iunie 2014, 22:54)

    kronk [utilizator]

    Altul la rind.Adica sefuletzul turmentat.Poate atunci se vor pune se vor lucrurile pe roate.Dar tziganii sunt prea tari pentru un marinel asa de mic.Basel Mondialul
  • +6 (10 voturi)    
    Mondialul... (Vineri, 20 iunie 2014, 23:18)

    XTribut [utilizator]

    ...il prefer la fotbal...si resturile...la gunoi...pe categorii...la reciclat ca asa e civilizat si european
  • +13 (19 voturi)    
    Shit happens ... (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 0:50)

    trilulilu [utilizator]

    ca vorba ardeleanului, musai sa fie ceva la mijloc. Asta nu inseamna neaparat ca sunt adevarate acuzele. Dar nici opusul. Justitia sa isi faca treaba, Traianutz, desi indurerat cu oaia neagra din familie, a avut dreptate. In rest eu as avea o propunere legislativa, care sa-i casapeasca pe toti interlopii, dar si pe toti politicienii vizati si neamurile lor, anume:

    Fiscul sa le impuna ca intr-o procedura de genul, cu termen 3 luni de zile, sa puna la dispozitie absolut toate dovezile referitor la cum au dobandit averile fabuloase: masini, case, baruri, case de vacantze prin strainatatzuri, masini, fitze etc.
    3 luni mi se pare rezonabil. Se pot pregati, fandosi,
    contabili, avocati etc.

    Cine nu e ok, se confisca tot. Legea Macovei UE extinsa.

    Ce nu e clar?

    Sa vezi cati bani s-ar stramge pt wc-urile de la scolile satesti, cate un microbuz tot asa pt vremuri grele de iarna etc.

    Deja mi si lehamite sa mai scriu exemple. Pt ca as continua cu BOR-ul si nu m-as mai opri pana la cancerosii care nu isi primesc medicamentsle, pt ca guvernul asta isi baga P .... A in ei.

    Suntem o tzara guvernati de niste cacatzi, care nu sunt in stare sa asigure prin legi ok, nivelul necesar subzistentei. De aceea se fura on Romanica noastra, din pacate si acum, cat incape.
    Nevoia te invatza.
    M-am saturat.
    De aceea emigrez.

    FINAL DESICION. THE SAME JOB, BUT RESPECTED, APRECITATION, AND REAL FUTURE FOR THE KIDS. IN THE END, NO REGRETS, NO ROMANIAN POLITICS SHIT. BUT A REAL LIFE. We'll visit you, behind the bars :-)) :-((

    PS. F...K THE SYSTEM
    • +8 (12 voturi)    
      inteleg ca pleci intr-o tara... (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 5:47)

      Ion B [utilizator] i-a raspuns lui trilulilu

      Unde se vorbeste engleza!
      Te descurci binisor.
      Serios acum, as avea un amendament la "propunerea ta legislativa":
      -ingetarea conturilor si propietatilor,
      -sa nu paraseasca tara
      Asta pe de'o parte.
      - Procurorul de caz sau chipa lui sa suporte intre 5 si 25% daunele morale pe care cel acuzat pe nedrept le castiga in instanta. Asta ca sa nu se joace DNA-ul cu oamenii nevinovati.
      • 0 (0 voturi)    
        si sa fie publice sentintele (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 9:42)

        rov [utilizator] i-a raspuns lui Ion B

        sa le poata vedea toata lumea...sa se poata compara, pentru evitarea oricaror suspiciuni.
    • 0 (0 voturi)    
      e o decizie buna (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 8:30)

      demaGOGU [utilizator] i-a raspuns lui trilulilu

      singura posibila ptr "moralistii" de serviciu.
  • -6 (22 voturi)    
    Inceutul arestarii clanului Basescu (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 3:24)

    CostinIftimescu [anonim]

    Ce fac urmasii lui Traian? TRAIAN BASESCU!

    1. Si-au tocmit fratzii care sa ia shpaga?
    2. Au identificat tziganii pe care s-I shmenuiasca?
    3. Sunt ei pregatitzi cu membri de partid de etnie relevanta care sa poata asigura comunicarea interetnica eficinta astfel incat tziganii sa-i creada shi sa cotizeze la varfurile partidelor urmase lui TRAIAN BASESCU?

    Cheer up! Primul eshek nu inseamna ca metoda nu-I buna, datzii inainte ce dreacu, cum zice Basesecu.
  • 0 (0 voturi)    
    unele și altele (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 9:43)

    visio [utilizator]

    1. nu am chef, și nu este normal, ca pe un site de știri să apară reclame audio cu jeepul care zice că este într-un fel sau altul;
    2. dacă fratele Președintelui este vinovat, să facă pușcărie; poate se pronunță sentința și în cazul Turnătorului șef Voiculescu...de 5 ani est enoul caz elodia....
    3. poate că este timpul să învătăm judecătorii că șpaga nu este bună, că sentința trebuie să fie în maxim 1 ani dela startul procesului; poate că este bine să schimbăm Ministrul Justiției cu unul competent, și poate schimbăm judecătorii...
  • +1 (1 vot)    
    Cine rade la urma rade mai bine! (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 9:57)

    soundtrack [utilizator]

    Veti vedea multe lacrimi in tabara psd. Bolovanul se rostogoleste rapid.E linistea de dinaintea furtunii!!!Troienii din partidele de opozitie incep miscarea browniana.Agentii kgb si psd se intalnesc peste hotare, cu predilectie in china, cipru, grecia, la frunze-academia brilliantilor cu doua clase, sa aplice planulb/c/d/etc. Dar nici USA, nici UE nu stau cu mainile in san. Dincolo de circul mediatic in jurul unei tesaturi colorate in rosu, SRI isi intareste experienta si lupta impotriva celor care trudesc la slabirea statului roman.
  • +1 (1 vot)    
    Daca MB (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 11:40)

    Gabi M [utilizator]

    a gresit,sa plaeasca.Dar la fel si turnatorul Felixpetru cele 60 mil. euro de la ICA.
  • +1 (3 voturi)    
    Dosarul Basescu (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 15:43)

    LiviuStoian [anonim]

    Sistemul nostru de justitie este complet gresit si de multe ori penibil, la fel ca si intregul aparat de stat. Toate institutiile statului sunt organizate piramidal, chair daca teoretic ar fi multe dintre ele autonome. Spre exemplu, intreaga justitie se inchide la varf cu doua complete a cate 3 oameni. Cine le controleaza pe acestea controleaza toata justitia. Degeaba instantele inferioare se chinuie sa dea solutii pentru ca se ajunge in varf si acolo se da verdictul final. In loc de o curte de casatie si justitie era mult mai bine ca aceasta sa fie exclusiv de casatie, urmand a returna toate dosarul spre rejudecare instantelor de la care vin. CSM-ul este un penibil sindicat cu figuri cel putin ciudate. La fel si in procuratura. Degeaba un parchet local face demersuri pentru ca in anumite cazuri varful piramidei ia dosarul si face ce vrea cu el. Ar trebui ca si procuraturile locale sa nu mai dea dosarele la Bucuresti. Tot asa si in executiv pentru ca se ajunge ca o mana de oameni sa conduca discretionar toata tara. Consiliile locale au cate un sef care taie si spanzura in fiecare judet, asanumitii baroni. Toate acestea sunt forme de dictatura care trebuie sa dispara intr-o noua constitutie. Exista un principiu vechi care spune ca regele conduce dar nu guverneaza. Asta se traduce prin autonomie executiva. Seful oricarui loc de munca are doar rol administrativ si nu trebuie sa i se permita sa dea solutii cu mainile altora si nici sa ia el anumite dosare pe care sa le rezolve singur doar pentru ca vrea el.
    In dosarul cu pricina se impun cateva masuri necesare:
    1) reanchetarea lui Sandu Anghel legat de afirmatiile ca a dat bani Dnei. Kovesi, Dnei. Stanciu si presedintelui Basescu. In cazul in care exista minime indicii, Procurorul General trebuie sa deschida dosar si sa ceara suspendarea imediata a celor trei din toate func, pana la clarificare;
    2) Procuratura trebuie sa ceara deindata predarea tuturor probelor incriminatorii detinute de familia Anghel si evaluarea lor
  • 0 (2 voturi)    
    Eu cred sincer ca Mircea Basescu (Sâmbătă, 21 iunie 2014, 16:53)

    dbdb [utilizator]

    ajunge la puscarie! Nu cred ca scapa, nu acum si nu asa usor. Traian Basescu stia situatia, a si intervenit cat timp a putut sa-l acopere pe Bercea, cel cu 120 de dosare penale neurmarite. de la un moment incolo, nu s-a mai putut.
    Dar nu-i problema daca MB face puscarie, nu e expus politic si se regleaza ei fratii intre ei, fara grija. A mai facut un tovaras de-al lui Traian Basescu puscarie, tap ispasitor la aranjamentele in care a fost parte si Basescu si au ramas in continuare tovarasi. Calin Dragomir Marinescu zis si Shogunul - omul din spate de la GSP, pentru care Basescu s-a dus sa negocieze personal un contract baban din Rusia, contract cu care s-a si laudat la televizor.
  • -2 (2 voturi)    
    comentariu (Duminică, 22 iunie 2014, 9:50)

    LiviuDrula [anonim]

    Probele care au dus la retinerea Dlui M. Basescu sunt facaturi in laboratoarele Intact la comanda lui Ponta/Voiculescu - unul nu mai are rabdare si vrea sa ajunga presedinte ( disperat ca este in cadere libera iar in decembrie nu mai are nici o sansa ) si celalalt sa poata fi gratiat de noul presedinte Ponta
  • 0 (0 voturi)    
    Va bucurati ca prostii (Luni, 23 iunie 2014, 13:55)

    SimaCatalin Florin [anonim]

    Ia te uita! La orizont sunt alegerile, iar aici isi dau toti cu presupusul despre cat de corecta este justitia pentru ca intra Basescu X in arest de tipul Y. Asta va da voua de inteles ca nu se lucreaza pe interese?

    Ca e arest preventiv sau nu, conditiile in care isi vor petrece sentinta vor fi de lux. Sechestru pe "incasari" nu va exista. Iu alte cuvinte, ca e vorba de Basescu, de Voiculescu, de Ponta, de Nastase s.a.m.d., NICIUNUL nu va inregistra pierderi pe urma faptelor - doar o scurta vacanta din gura presei si a cetateanului de rand.

    Dar nu-i nimic... voi sa traiti in continuare cu impresia ca s-a desteptat justitia. Sa nu care cumva sa va uitati in urma, inainte, sau in lateral... sa nu care cumva sa incercati sa faceti niste legaturi care, sincer, nu-mi pot imagina cum de nu v-au lovit nici pana acum.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by