DNA efectueaza cercetari la Primaria Targu Mures. In vizor - presupuse sponsorizari ilegale pentru cluburi de fotbal

de RH     HotNews.ro
Vineri, 13 iunie 2014, 14:03 Dosare Anticoruptie


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie efectueaza cercetari legate de presupuse sponsorizari ilegale pentru cluburi de fotbal efectuate de Primaria Tg Mures.

Viceprimarul din Targu Mures, Claudiu Maior, a declarat, pentru Agerpres, ca in baza unei solicitari sosite de la Departamentul National Anticoruptie, municipalitatea a trimis, vineri, toate documentele legate de finantarea cluburilor sportive.

"Ieri (joi, n.r.) DNA ne-a trimis o adresa si ne-a solicitat actele prin care finantam cluburile sportive din oras. Este vorba despre ASA Targu Mures (echipa de fotbal, n.r.), BC Mures (echipa de baschet masculin, n.r.), CSU Medicina Targu Mures (echipa de volei, n.r.) si Sport Club Muresul Targu Mures (club de handbal feminin, n.r.). Azi le-am trimis prin curier toate documentele solicitate, adica hotararile Consiliului Local Targu Mures. Nu a descins nimeni la sediul Primariei Targu Mures", a spus Claudiu Maior.

Reamintim ca presa locala si centrala a scris in repetate rinduri despre contractele de sposorizare controversate dintre Primaria Targu Mures - condusa de Dorin Florea (PDL) si diferite cluburi. In 2013, Gazeta Sporturilor scria despre o sedinta a Consiliului Local pe a carei ordine de zi se numarau diverse asocieri intre Primarie si echipe sportive. Suma totala a sponsorizarilor ar fi fost de 4 milioane de euro, cea mai mare suma - 8 milioane de lei - urmind sa fie primita de FCM Tirgu Mures, echipa din liga a 2-a de fotbal.

Printre cluburile propuse pentru finantare cu 3 milioane de lei se numara si C.S. City'Us din Tirgu Mures, o echipa de fotbal de sala.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























3922 vizualizari

  • +1 (3 voturi)    
    Petrolul? (Vineri, 13 iunie 2014, 14:46)

    Orizont [utilizator]

    Care e diferenta intre Targu Mures si Ploiesti?
    Primaria din Ploiesti nu sponsorizeaza echipa de fotbal?
    • +1 (1 vot)    
      Au fost primii :) (Vineri, 13 iunie 2014, 15:45)

      Florin Cj [utilizator] i-a raspuns lui Orizont

      http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-16485606-primarul-orasului-ploiesti-iulian-badescu-citat-dna.htm


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by