Arges: Cadre medicale audiate la DNA intr-un dosar de prejudiciere grava a bugetului asigurarilor sociale

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 11 iunie 2014, 21:10 Dosare Anticoruptie


Procurorii Serviciului Teritorial Pitesti al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) efectueaza, miercuri seara, audieri intr-un dosar privind suspiciuni de prejudiciere grava a bugetului asigurarilor sociale, transmite Agerpres. Audierile au loc in urma unor perchezitii efectuate la mai multe cabinete de expertiza medicala situate in incinta unei policlinici din Pitesti.

La sediul DNA Pitesti a fost condusa deja o suspecta, medic la unul dintre cabinetele verificate, in timp ce perchezitiile continua in celelalte locatii.

Procurorii anticoruptie au descins, miercuri dimineata, la cinci adrese din Pitesti, intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, care au avut drept consecinta prejudicierea grava a bugetului asigurarilor sociale.

"Procurorii DNA Pitesti efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie, ce au avut drept consecinta prejudicierea grava a bugetului asigurarilor sociale. In cursul zilei de 11 iunie, ca urmare a autorizarii de catre instanta competenta, sunt efectuate perchezitii in cinci locatii situate in municipiul Pitesti, din care una este sediul unei institutii publice", se arata intr-un comunicat al DNA transmis miercuri.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1164 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    aha (Joi, 12 iunie 2014, 0:19)

    srpc [utilizator]

    a descoperit si DNA roata :))) povestea falselor certificate de handicap e veche din 1990 si ei o ancheteaza acum :


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by