VIDEO MM Stoica: Sunt disperat, nu sunt infractor

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 23 mai 2014, 14:36 Dosare Anticoruptie


Managerul clubului Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, le-a spus vineri judecatorilor de la Curtea de Apel Bucuresti ca este disperat de situatia in care se afla, sustinand ca a fost condamnat pe nedrept iar familia lui traieste acum din pensiile parintilor, relateaza Mediafax.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat vineri contestatia prin care managerul FC Steaua Bucuresti solicita anularea condamnarii sale la 3 ani si 6 luni de inchisoare primita in dosarul transferurilor.

In sala de judecata, MM Stoica a declarat ca instanta care l-a condamnat a dat dovada de rea-credinta, deoarece magistratii nu au tinut cont de lipsa probelor si ca faptele de care este acuzat s-au prescris.

"In viata mea, eu am fost un performer, nu un infractor. Stiu ca justitia nu are o latura umana, dar a condamnat familia, care traia exclusiv din castigurile mele, e adevarat, consistente. Familia mea traieste acum din doua pensii ale parintilor mei, care au peste 80 de ani", le-a mai spus MM Stoica judecatorilor, afirmand ca este hotarat sa mearga la CEDO.

El a mai aratat ca a avut succese importante ca manager la cluburile de fotbal pe care le-a condus, cluburi care au adus in tara peste 100 de milioane de euro.

Fiica lui MM Stoica a plans tot timpul in sala de judecata iar la finalul procesului i s-a aruncat acestuia in brate, dupa care fata a cazut la podea.

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis pe 4 martie condamnarea la inchisoare cu executare a celor opt inculpati din dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul actionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani si 8 luni de inchisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani si 6 luni de detentie, Cristian Borcea, fost actionar la FC Dinamo - 6 ani si 4 luni, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni, Victor Becali - 4 ani si 8 luni.

De asemenea, Jean Padureanu, fost presedintele al Clubului Gloria Bistrita, a fost condamnat la 3 ani si 4 luni de inchisoare cu executare in acelasi dosar, Gheorghe Popescu - la 3 ani, o luna si 10 zile de inchisoare cu executare, iar Gheorghe Netoiu - la 3 ani si 4 luni de detentie cu executare.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























5140 vizualizari

  • +8 (8 voturi)    
    Ciudat (Vineri, 23 mai 2014, 14:57)

    eek [utilizator]

    Noi il stiam de mare arogant, nu de mare actor in rolul de papa-lapte
  • +2 (2 voturi)    
    Perfomer? (Vineri, 23 mai 2014, 16:32)

    Meier Iuliana Georgiana [utilizator]

    Ha! Ha! Ha! Ha! Hahahahahaha......


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by