Un inculpat din dosarul judecatoarelor Dinu si Costache, retinut pentru trafic de heroina

de V.M.     HotNews.ro
Joi, 22 mai 2014, 21:25 Dosare Anticoruptie


Un barbat judecat pentru cumparare de influenta in dosarul de coruptie deschis pe numele judecatoarelor Antonela Costache si Viorica Dinu a fost retinut, joi, pentru trafic de heroina, chiar in sediul Curtii de Apel Bucuresti, unde se prezentase la un termen al procesului, potrivit DIICOT.

Tony Viorel Iaparnicu era cautat de anchetatorii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Bucuresti inca din 7 mai a acestui an, in conditiile in care este acuzat ca, impreuna cu un complice, ar fi vandut heroina in Capitala, relateaza Mediafax.

Conform procurorilor, in perioada februarie - aprilie, anul acesta, Iaparnicu, impreuna cu alte cinci persoane, au adus heroina din Bulgaria pe care au vandut-o in Bucuresti.

Drogurile erau aduse din Bulgaria si erau cumparate de la un traficant bulgar, Simeon Dimitrov Ivanov.

Dupa ce complicii sai au fost arestati, Tony Viorel Iaparnicu a incercat sa obtina eliberarea complicilor sai si i-a platit judecatoarei Viorica Dinu 15.000 de euro. El a dat prin intermediari suma de 15.000 de euro si, in urma pretentiilor ridicate de complicii judecatoarei, s-a oferit sa dea chiar si 30.000 de euro pentru ca magistratul sa intervina pe langa colegii de la Tribunalul Bucuresti si de la Curtea de Apel Bucuresti. Intrucat nu au fost obtinute hotararile judecatoresti promise, cei 15.000 de euro i-au fost restituiti.

Iaparnicu a fost ridicat, joi, de la Curtea de Apel Bucuresti si dus la sediul DIICOT - Structura Centrala, unde s-a dispus retinerea lui.

Acesta a fost depistat la sediul instantei de politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din IGPR - Serviciul Antidrog.

Tony Viorel Iaparnicu va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Pe de alta parte, la termenul de joi din dosarul judecatoarelor Dinu si Costache s-a decis amanarea cauzei pentru 3 iunie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























555 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Judecatoarele au procedat corect! (Joi, 22 mai 2014, 22:12)

    gussy [utilizator]

    N-au putut sa rezolve problema omului, asa ca i-au returnat banii.
    No?
    :)))


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by