VIDEO Presedintele CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat in stare de libertate: Sunt bolnav de cancer de prostata. Regimul Traian Basescu a lansat o inchizitie publica impotriva dusmanilor politici

de R.M.     HotNews.ro
Vineri, 28 martie 2014, 17:56 Dosare Anticoruptie


Nicusor Constantinescu (arhiva)
Foto: Agerpres
Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, va fi cercetat in continuare in stare de libertate de procurorii DNA, a decis definitiv vineri Curtea de Apel Bucuresti, potrivit agentiei Agerpres.

Acesta a sustinut, la iesirea din tribunal, ca este bolnav de cancer de prostata. Intrebat de ziaristi de unde are bani pentru o operatie costisitoare in strainatate, Nicusor Constantinescu a precizat ca are "firme, societati, dividende, si bani" care figureaza oficial in declaratia sa de avere.

In opinia sa, vinovat pentru problemele pe care le are cu justitia este "regimul Traian Basescu": "Pai cine conduce Romania , in ultimii zece ani, nu e regimul Traian Basescu", care a lansat aceasta "inchizitie publica in care dusmanii politici sunt urmariti, anchetati".

Presedintele CJ Constanta a precizat ca este programat la "Institutul Mina Minovici, la Sf Ion, pentru o reconfirmare a diagnosticului", dupa care va cere voie sa plece din tara pentru a se opera "de urgenta".

Dupa terminarea procesului, Nicusor Constantinescu a amenintat ca se va "indrepta impotriva acestor procurori" care l-au pus sub acuzatie si va cere "daune interese".



Liderul PSD a pledat din nou pentru modificarea legislatiei anticorputie, in conditiile in care, argumenteaza el, "nu poti invoca siguranta nationala pentru o gaina care a sarit gardul".

Curtea de Apel a respins contestatia DNA si a mentinut o decizie a Tribunalului Bucuresti de saptamana trecuta, prin care Nicusor Constantinescu a fost lasat in libertate, sub control judiciar, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu.

De asemenea, instanta a decis eliberarea din arest a directorului Regiei Autonome Judetene de Drumuri si Poduri (RAJDP) Constanta, Adrian Gambuteanu, cercetat in acelasi dosar.

Potrivit DNA, in perioada 2011 - 2013, Nicusor Constantinescu a refuzat in mod repetat sa puna la dispozitia auditorilor Curtii de Conturi documentele si informatiile solicitate, impiedicand astfel efectuarea a trei controale incluse in programul de activitate al acestei institutii.

Controlul care urma sa se desfasoare in cursul anului 2012 a fost impiedicat cu motivatia ca nu exista acordul presedintelui CJ Constanta, refuz mentinut cu prilejul solicitarilor repetate formulate de auditorii publici ai Curtii de Conturi.

Controlul programat in cursul anului 2013 nu s-a putut efectua datorita dispozitiilor exprese ale presedintelui CJ Constanta, prin rezolutii aplicate pe referatele intocmite de RAJDP Constanta, fara a invoca vreun argument care sa justifice aceasta pozitie.

De asemenea, in perioada 2007-2014, presedintele CJ Constanta nu a respectat dispozitiile legale care il obligau sa procedeze la emiterea, respectiv la prelungirea a 12 certificate de urbanism si a autorizatiilor de construire a unor centrale si generatoare eoliene, solicitate de doua societati comerciale, prin aceste actiuni producand un prejudiciu de aproximativ 30.000.000 euro.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























3182 vizualizari

  • +30 (30 voturi)    
    Ce personaj penibil! (Vineri, 28 martie 2014, 18:11)

    EuSiCuMine [utilizator]

    Astia sunt masculii alfa de la Constanta!? Pai Nicusor Constantinescu, daca esti bolnav de ce nu stai matale acasa si ii lasi pe altii sa se ocupe de consiliul judetean...? Dar cum esti in stare sa fii mare baron, cred ca esti suficient de zdravan si pentru justitie. Numai cand va descopera justitia cu ceva incepeti sa va dati loviti in aripa, pana atunci sunteti zmei!
    • +17 (17 voturi)    
      a mai fost unul Busa care a murit in scaun... (Vineri, 28 martie 2014, 20:42)

      denvarel [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

      Se pare ca "baronii" astia sunt genul de oameni care nu lasa puterea din mana pana nu dau coltul. In Valcea anului 2008 Presedintele CJ a murit pur si simplu de cancer dar nici de-al dracu nu si-a dat demisia ca sa-si vada de sanatatea-i subreda.
      Cancer in faza terminala dar el mot, presedinte CJ.
      Mania grandorii, imbatati de putere, nu stiu ce-i mana in lupta... Sunt pur si simplu cazuri clasice din manualele de psihiatrie.

      Imaginati-va pentru o secunda ca sunteti in pielea unui bolnav de cancer in faza terminala dar tineti mortis sa va duceti la servici... neaparat... Bine ca nu stiu ce angajator v-ar tine la servici cu randamentul pe care il dati in atare conditii... Dar romanii sunt de-a dreptul tampiti. presupun ca vad in aceasta atitudine un semn de daruire personala a respectivului.

      Trezitiva fratilor, astai se agata de scaun ca sa fure pana in ultimul minut al vietii lor nu ca sa va faca voua vreun bine. Nu sunt binefacatorii nimanui, sunt cea mai joasa si corupta speta de oameni. Hoti pana la moarte! La propriu!
    • +11 (11 voturi)    
      e de groaza... (Vineri, 28 martie 2014, 21:19)

      brita [utilizator] i-a raspuns lui EuSiCuMine

      cum se tin astia cu dintii de putere pina in ultima clipa...
      asa a fost si unul pe la Valcea, Buse, care a stat la "butoane" pina la bataia finala de gong (cancer).
      mizerie umana.
  • +26 (26 voturi)    
    inadaptati sau inadaptabili? (Vineri, 28 martie 2014, 18:13)

    lucadd [utilizator]

    nici o problema o sa ii predea fosilei comuniste la ocna tovarasul de lupta Nastase orele de cultura civica necesare intelegerii bazelor functionarii Statului de drept.
  • +27 (27 voturi)    
    Inca un bolnav (Vineri, 28 martie 2014, 18:16)

    Motanul Incaltat [utilizator]

    Nu stiun cum se face, dar toti astia care fura cu milioanele nu suporta regimul de detentie si sunt bolnavi...Toate bolile astea se trateaza si in sistemul penitenciar. Sau au furat numai pentru ca stiau ca sunt bolnavi si ca nu vor ajunge niciodata la bulau? Cod Penal de doi bani...
  • +31 (31 voturi)    
    " Oprimatul " va fi vasectomiat sau scopit penal? (Vineri, 28 martie 2014, 18:18)

    Plagarus [utilizator]

    Acum pentru ca Mazare a spus ca Nicusor Constantinescu "pe o scara de la unu la zece este cam la nivelul noua de gravitate al unei boli incurabile cred ca in urmatoarele doua-trei zile Constantinescu sa-si prezinte demisia dela CJ ca sa se poata ingriji de boala sa . Mai mult , chiar ca nu merita sa sezbata atat pentru un salariu de nimic si pentru niste cetateni nerecunoscatori . Iar daca se duce in America sa-si faca operatie sa-i dea Dumnezeu sanatate sa se faca bine si sper ca il aleg aia guvernator la cat de bun este . Pe urma sa-i vad pe romani ca-si baga unghia in gat de ciuda ca nu au apreciat " valorile "
    • +4 (6 voturi)    
      ????? (Vineri, 28 martie 2014, 23:22)

      duicu_gh [utilizator] i-a raspuns lui Plagarus

      guvernator???? cel putin presedinte al USA.
  • +21 (21 voturi)    
    Comment sters de user (Vineri, 28 martie 2014, 18:19)

    qwerasdf [anonim]

  • +19 (19 voturi)    
    inchiziție publică ?!? (Vineri, 28 martie 2014, 18:36)

    charlie [utilizator]

    Dar de ce "inchiziție publică politică" ? Fiecare cetățean poate fi suspectat, anchetat și judecat. Dacă domnu' ăsta așa de sensibil se simte nevinovat ca un înger de ce se tot dă așa de ceasul morții și nu acceptă niciun control, etc. ? Hai, că mai pricepem și noi ce se-ntâmplă în țara asta !...
  • +23 (23 voturi)    
    ce sa zic? si are fata de ingeras !!! (Vineri, 28 martie 2014, 18:50)

    mariusxmarius [utilizator]

    Toti astia prinsi la furat dintr-o data sunt bolnavi dar aprigi luptatori cu regimu(de parca n-ar face parte din el), devin ingerasi cu fata porcina, nevinovati cu avere inexplicabila ...etc
    Catati "domnilor" la alta masa, Nu mai tine !
    • +6 (6 voturi)    
      fata-i de la drog (Vineri, 28 martie 2014, 23:37)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui mariusxmarius

      drogul puterii, desigur!!
  • +30 (30 voturi)    
    "Regimul Traian Basescu a lansat o inchizitie ... (Vineri, 28 martie 2014, 18:56)

    Herodot [utilizator]

    ... publica impotriva dusmanilor politici"

    - Wrong answer, Nicusor tata!
    Regimul Traian Basescu a lansat o inchizitie publica impotriva HOTILOR, iar nu impotriva dusmanilor politici!
  • +25 (25 voturi)    
    Sper (Vineri, 28 martie 2014, 19:01)

    Băsistude Serviciu [anonim]

    să putrezesti in puscărie , desi nu ar fi suficient . Tu si toata clica din care faci parte .
  • +25 (25 voturi)    
    așa ne trebuie! (Vineri, 28 martie 2014, 19:02)

    newshot [utilizator]

    In opinia sa, vinovat pentru problemele pe care le are cu justitia este "regimul Traian Basescu":
    este un dosar politic nu-i așa?
    Băsescu este de vină că ăsta a furat ca în codru!
    Vedem aici, pe site- în banda din dreapta, câți ''nevinovați'' sunt persecutați politic.
    Așa ne/vă trebuie noi/ voi i-ați votat (constănțeni)
    M-am săturat!
    Caut pont pt emigrare.
    • +5 (5 voturi)    
      russia (Vineri, 28 martie 2014, 23:47)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui newshot

      the new world :))))
    • +3 (3 voturi)    
      pai... (Sâmbătă, 29 martie 2014, 9:05)

      gab0iu [utilizator] i-a raspuns lui newshot

      nu toti constantenii l-au votat, ci doar aia asistati social... plus o parte a pensionarilor....restu' au stat acasa din lipsa de alternativa, si uite-asa le-a iesit "un vot masiv al populatiei"...vechea poveste a alegerilor la romani...
  • +20 (20 voturi)    
    lol (Vineri, 28 martie 2014, 19:05)

    nash pandelica [utilizator]

    regimul basescu i'a deranjat prostate.
    mai repede curtea de conturi la care n'a catadicsit sa raspunda incca din 2011 pe vremea diktaturii.:)

    cred ca este foarte nemultumit ca, pe vremea lui base a mers, iar acum, candi sunt la imparteala, l'au luat de...prostate.

    justita basista....
    d'aia, si in 2016 vor trebui sa faca campanie tot cu jos basescu. greu sa scapi de baism. :)
  • +20 (20 voturi)    
    Acestui excroc... "vindece" in puscarie (Vineri, 28 martie 2014, 19:08)

    uluit [utilizator]

    Subit, ca in mai toate cazurile de excroci de pe la noi, acesti excroci se imbolnavesc si cred ca-n acest mod pot sa scape de justitie.

    Nicuşor Constantinescu a mai declarat (conform Adevarul): „Vreau să mă vindec, vreau să încerc să trăiesc“

    "Videcarea" trebuie sa inceapa de la cap si de la coruptia care-i curge prin vene.

    Sper de atatia ani, sa scapam de indivizi ca tine!
  • +19 (19 voturi)    
    Hotii (Vineri, 28 martie 2014, 19:11)

    jochen [utilizator]

    Oare in partidul asta psd sunt toti bolnavi si aflam asta doar cand sunt prinsi de DNA?
  • +25 (25 voturi)    
    auzi Nicusor, (Vineri, 28 martie 2014, 19:21)

    Ponta [utilizator]

    Tu nu esti dusman politic al nimanui.
    Esti doar un borfas intre alti borfasi.
    Esti un hot care a trait bine pana acum dar se pare ca s-a cam terminat.
    Te asteapta fratii becalii impreuna cu fetele Shakira si Mimisor sa petreceti impreuna.
    Cred ca in scurt timp vine si barbugiul natiunii sa va ia banii.
  • +17 (17 voturi)    
    dusmani politici (Vineri, 28 martie 2014, 19:27)

    thebblack [utilizator]

    Nu impotriva dusmanilor politici ci a infractorilor si mafiotilor. Dar aparent, in cazul lui, aceste 2 categorii se suprapun aproape perfect.
  • +19 (19 voturi)    
    piratul (Vineri, 28 martie 2014, 19:29)

    Manes [utilizator]

    e de vina ca nu te-a strans sufficient de tare de boase...sau ca nu a reusit sa va stranga pe toti....
  • +10 (10 voturi)    
    fatza lui nicusor constantinescu (Vineri, 28 martie 2014, 20:18)

    FPop2013 [utilizator]

    Are borfasul asta o fatza...asa o combinatie intre fstza de mazeta-trotineta, evoque, gigi kent, pecereu, plus ceva nuante de finutza-maimutza si alte speciemene din astea.
    • +7 (7 voturi)    
      te inseli asta-i dolofan (Vineri, 28 martie 2014, 23:50)

      rov [utilizator] i-a raspuns lui FPop2013

      aia sunt sobolan mici e subsol...cine isi vinde tara pentru o paine cu salam flasc?
  • +12 (12 voturi)    
    ce specie de neoameni.. (Vineri, 28 martie 2014, 21:20)

    akillies [utilizator]

    ...sunt unii politicieni.... câtă nesimţire pe unii „aleşi„.. ce blestem ne-a lovit după comunism..câtă neruşinare!!!
    să ştie că e hoţ, să fie hoţ, prins asupra faptului, toată lumea îl ştie de hoţ şi el tot cu moţ se ţine!!
    asta naşte o naţiune fără paznic(Justiţie)!
  • +11 (11 voturi)    
    Of,saracul (Vineri, 28 martie 2014, 21:40)

    dandra [utilizator]

    Ma intreb daca il supara cancerul la prostata cand fura bani de la stat si de la mine?
    Probabil ca furtul de milioane de euro facea bine la prostata. Inchisoarea face bine la cancerul de prostata, Cum naiba? Da, puscaria face bine la prostata.
    Traiasca citostaticele pentru prostata, la domiciliu sau nu.
    Cancer sau nu, my friend, as vrea inapoi acei bani furati - as vrea inapoi acele milioane de euro....
  • +8 (8 voturi)    
    Godacul (Vineri, 28 martie 2014, 22:51)

    ctrlm [utilizator]

    Porcul guitza cand simte ca i se apropie cutzitul de gatlejul gros.
  • +8 (8 voturi)    
    Un om bolnav (Sâmbătă, 29 martie 2014, 5:53)

    catalin72 [utilizator]

    Nu fiti rai,omu-i bolnav ! Eu cred ca cel mai bine ar fi sa-i confiste averea si sa-l lase sa se ingrijeasca de sanatate ...ceea ce n-ar trebui sa fie greu,doar stim cita grija au guvernantii de bolnavi !
  • +2 (2 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Sâmbătă, 29 martie 2014, 7:21)

    [anonim]

    • 0 (0 voturi)    
      Poate (Duminică, 30 martie 2014, 16:24)

      Motanul Incaltat [utilizator] i-a raspuns lui

      Poate pentru ca diagnosticul este real, dar toate partiddele parlamentare de pana acum au avut grija sa evite subiectul tratarii bolilor in sistemul penitenciar...Acum va da dati seama, ca daca te poti sa te duci la munca in fiecare zi chiar daca ai cancer, e cam stupid sa pretinzi ca nu poti urma acelasi tratement si puscarie...Si sa nu uitam ca aceasi medici au pus "diagnostice" pentru condamnati de toate culorile politice. Interesant este cum acesti bolnavi nu se gandesc sa se trateze in SUA decat dupa ce incep sa fie urmariti penal...
  • +3 (3 voturi)    
    nea neicusorule ! (Sâmbătă, 29 martie 2014, 13:43)

    pita [utilizator]

    vezi ca BOMBO, tine prelegeri despre statul de drept , dintre invatacei deocamdata te-a dat absent , dar silitor cum esti nu-i nici o-ndoiala ca vei recupera rapid ! Cum adica , la servici esti sanatos , s-au te duci sa te odihnesti? , iar pentru parnaie esti bolnav ! HM..?.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by