Dan Radu Rusanu a fost retinut de procurorii DNA

de I.R., A.V.     HotNews.ro
Marţi, 25 februarie 2014, 14:58 Dosare Anticoruptie


Dan Radu Rusanu
Foto: HotNews / DP
Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, urmand sa fie prezentat la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Procurorii DNA au extins urmarirea penala fata de Rusanu cu privire la infractiunile de favorizare a infractorului si influentare a declaratiilor, in dosarul ASF - Carpatica Asig.

Comunicatul transmis marti de DNA:

Din ordonanţa de extindere a urmăririi penale a rezultat că există date și indicii rezonabile, conform cărora, pentru perpetuarea situaţiei de favorizare a S.C. CARPATICA ASIG S.A. şi urmărind impunerea în cadrul consiliului A.S.F. a anumitor persoane, dar și întărirea propriei puteri decizionale, Ruşanu Radu Dan a efectuat demersuri pentru adoptarea unei ordonanţe de urgenţă de către Guvernul României, care să dea caracter normativ şi obligatoriu intereselor sale personale şi de grup.

Astfel, potrivit probelor administrate până în prezent, a rezultat că suspectul Ruşanu Radu Dan a întocmit, în fapt, proiectul ordonanţei de urgenţă pentru modificarea şi completarea O.U.G. nr. 93/2013, privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Autorităţii de Supraveghere Financiară, precum şi pentru modificarea Legii nr. 136/1995, privind asigurările şi reasigurările în România şi a avizat, în calitate de preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară, proiectul de lege, care a fost ulterior adoptat în şedinţa de guvern din 16.10.2013 şi publicat în Monitorul Oficial al României în 18.10.2013. Pentru atingerea intereselor personale, Ruşanu Radu Dan, în complicitate cu iniţiatorul de drept al proiectului de lege, s-a prevalat de angajamentele legislative şi instituţionale pe care Autoritatea de Supraveghere Financiară şi le-a asumat cu Fondul Monetar Internaţional şi cu reprezentanţii Comisiei Europene, pentru introducerea unor modificări în proiectul de ordonanţă de urgenţă, care au constat în interpretarea subiectivă şi părtinitoare privind cerinţele legate de calificările profesionale minime pe care trebuiau să le aibă membrii Consiliului A.S.F. Astfel, cunoscând faptul că Tudor Daniel George, la acea dată vicepreședintele sectorului de supraveghere a asigurărilor, nu îşi echivalase studiile efectuate în afara ţării, a impus şi a obţinut modificarea legislaţiei, în sensul introducerii, ca şi condiţie, pentru a ocupa funcţia de membru al Consiliului A.S.F., experienţa profesională în domeniul financiar a instituţiilor de credit şi/sau a instituţiilor financiare nebancare de minimum 9 ani de la data absolvirii studiilor.

O altă prevedere a cărei reglementare a obţinut-o în cadrul şedinţei de guvern din 16.10.2013, a constituit-o concentrarea, sub autoritatea exclusivă a preşedintelui A.S.F., a deciziei de declanşare sau nu a unor controale la societăţile de asigurări, inopinate, îngrădind astfel atribuţiile vicepreşedinţilor sectoarelor supravegheate, care se presupune că aveau competenţele să decidă oportunitatea instituirii unor astfel de controale. În acest mod, Ruşanu Radu Dan a urmărit şi a obţinut, foloase necuvenite, prin încălcarea normelor de drept, aducând vătămări, atât instituţiei Autorităţii de Supraveghere Financiară, care, ca organism administrativ autonom de specialitate, trebuie să funcţioneze, guvernat de principiul transparenţei instituţionale, cât şi lui Tudor Daniel George.

  • Procurorii DNA au dispus vineri, 21 februarie, urmarirea penala pentru Dan Radu Rusanu, presedintele ASF.

Citeste si: Dan Radu Rusanu, presedintele ASF, este urmarit penal in dosarul privind fapte de coruptie la Carpatica si ASF. Stenograme

Din ordonanta de extindere a urmaririi penale intocmita de procurori a rezultat ca exista date si indicii rezonabile potrivit carora :


In perioada mai - iunie 2013, inculpatii Carabulea Ilie, Mirzac Marian, Mustatea Radu, impreuna cu alte persoane, au constituit un grup infractional organizat in vederea savarsirii de infractiuni legate de protejarea intereselor financiare ale SC Carpatica ASIG SA.

In urma cercetarilor efectuate pana in prezent au rezultat date cu privire si la participarea altor persoane la activitatea infractionala care face obiectul cercetarilor prezentei cauze penale.

Astfel, din aceeasi ordonanta de extindere rezulta ca exista date si indicii rezonabile potrivit carora, in cursul lunii decembrie 2013, suspectul Rusanu Radu Dan a exercitat presiuni, in calitate de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, asupra mai multor societati de asigurari, urmarind si reusind impunerea inculpatului Mustatea Radu, la conducerea Biroului Asiguratorilor de Autovehicule din Romania (B.A.A.R.), (asociatie profesionala formata din toate societatile de asigurari din Romania, autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto obligatorii si mandatate sa elibereze documente de asigurare de raspunde civila auto Carte verde).

De asemenea, cunoscand ca inculpatul Mirzac Marian proteja interesele financiare ale S.C. CARPATICA ASIG S.A., suspectul Rusanu Radu Dan a intreprins demersuri in vederea inlaturarii, din cadrul Consiliului Autoritatii de Supraveghere Financiara a suspectului Tudor Daniel George, care detinea functia de vicepresedinte pe sectorul de supraveghere a asigurarilor si in vederea inlocuirii acestuia cu Mirzac Marian. In felul acesta presedintele ASF a acceptat implicit protejarea frauduloasa a intereselor S.C. CARPATICA ASIG S.A.

In acest context, suspectul Rusanu Radu Dan a efectuat demersuri pentru adoptarea unei ordonante de urgenta de catre Guvernul Romaniei, care sa dea caracter normativ si obligatoriu intereselor sale personale si de grup. Astfel, acesta a intocmit, in fapt, proiectul ordonantei de urgenta pentru modificarea si completarea O.U.G. nr. 93/2013, privind infiintarea, organizarea si functionarea Autoritatii de Supraveghere Financiara, precum si pentru modificarea Legii nr. 136/1995, privind asigurarile si reasigurarile in Romania si a avizat, in calitate de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara, proiectul de lege, care a fost ulterior adoptat in sedinta de guvern din 16.10.2013 si publicat in Monitorul Oficial al Romaniei in 18.10.2013.

UPDATE ASF: Daniel Daianu, prim-vicepresedintele ASF va prelua in perioada urmatoare atributiile presedinteleui ASF, Dan radu Rusanu, retinut de procurorii DNA pentru 24 de ore in dosarul privind fapte de coruptie in ASF si Carpatica Asigurari.

Comunicatul de presa al ASF transmis marti, 25 februarie, dupa retinerea lui Radu Rusanu:

"Autoritatea de Supraveghere Financiară a luat act de decizia DNA de reținere a domnului Dan Radu Rușanu, Președinte ASF.

Precizăm că nu interpretăm și nu comentăm în vreun fel decizia DNA, instituție a statului român care are datoria să își îndeplinească atribuțiile integral.

În următoarea perioadă, atribuțiile domnului Dan Radu Rușanu vor fi preluate de către domnul Daniel Dăianu – Prim-vicepreședinte ASF.

Vom reveni cu precizări după expirarea termenului de reținere de 24 de ore".






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























21417 vizualizari

  • +81 (85 voturi)    
    Alt sarbatorit (Marţi, 25 februarie 2014, 15:04)

    Daniels22026 [utilizator]

    Dupa Chitoiu, iata ca si Rusanu isi pregateste onomastica cu DNA-ul. Ce chefuri o sa iasa!!!

    La Multi Ani cu sanatate si pentru domnul Rusanu!!!

    Hai liberareeeeeeeeeee!!!!!
    • +45 (47 voturi)    
      se dizolva pnl-ul? :) (Marţi, 25 februarie 2014, 16:08)

      sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      la cum dispar penalistii de frunte lund drumul pascariilor, in curand crin ramane singur :)
      astia au fost pusi pe capatuiala. furau cu toate mainile si cu toti membrii familiei.
      culmea, acum cativa ani ei propovaduiau bunul simtul...
      stai ca-l auzim si p-asta cum tipa ca base l-a bagat la puscarie ca el si familia lui furau cinstit :)))
      liberali din toata tara uniti-va... la puscarie :)))
      • +26 (28 voturi)    
        La cat mai multi borfasi (Marţi, 25 februarie 2014, 16:58)

        UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

        in BRUTARIE !!!!

        PS: Care PNL? Asta nu mai e liberal de pe vremea lui Campeanu si a turnatorului Quintus!
      • +12 (14 voturi)    
        nu numai! (Marţi, 25 februarie 2014, 18:46)

        cinic [utilizator] i-a raspuns lui sucaa

        intra ministri dar si cei care colectau spagi pentru ei. Intra si ex-Zgonea si ficior Campeanu si rubedeniile celelalte.
        Rabdare ..... nici DNA nu are atatia procurori cati pungasi are USL.
        • +12 (14 voturi)    
          nici DNA nu are atatia procurori (Marţi, 25 februarie 2014, 19:08)

          sebas90 [utilizator] i-a raspuns lui cinic

          In structura centrala DNA are aprox 80 de procurori + aprox 30 care lucreaza in instanta
          Compara cu 588 de "imuni" (aici sunt inclusi toti parlamentarii) + sute de directori si smecheri
    • +38 (40 voturi)    
      Cu siguranta ..... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:33)

      conul [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      ....... in cateva zile aflam si despre acest borfas ca e bolnav copt si nu poate suporta regimul de detentie. Sper sa gaseasca un complet de "medici de familie" care sa-i prescrie un tratament de cativa ani buni in statiunea Rahova. Si poate-i si confisca malaiul furat.
      • +17 (19 voturi)    
        si rudele? (Marţi, 25 februarie 2014, 18:47)

        cinic [utilizator] i-a raspuns lui conul

        finul Chitoiu, finul de la ANAF, finul de la Vami, finul de la... sau de la.....
        • +7 (9 voturi)    
          Eu cred ca in scurt timp .... (Marţi, 25 februarie 2014, 19:57)

          conul [utilizator] i-a raspuns lui cinic

          ..... se va ajunge chiar la Ponta in chestiunea OUG 94/2013 referitoare la ASF. Ponta este disperat si pierde permanent teren in preferintele electoratului. Timpul lucreaza impotriva lui. El de fapt este initiatorul acestui grup infractional care a pus gheara pe Romania. Ii urez toate cele rele.
    • +26 (28 voturi)    
      se inscrie (Marţi, 25 februarie 2014, 16:53)

      federal [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      și la confiscare extinsa a averii dacă îl tine DNA-ul un pic in corzi cam până se transpune in legislația naționala directiva .
      nu cred ca poate explica de unde are averea aia uriașă de care se vorbește.
    • +30 (32 voturi)    
      Atentie... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:56)

      Radu56 [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      Oare cati romani i-si dau seama cat rau a facut acest om Romaniei ???
    • +17 (17 voturi)    
      ani multi! (Marţi, 25 februarie 2014, 18:44)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui Daniels22026

      sa ia, in primul rand pt. PROSTIE MANIFESTA. A cerut IN SCRIS subalternilor sa nu dea declaratii la DNA (pe cod civil 1-5 ani). Indiferent de restul de asta nu scapa.
  • +62 (66 voturi)    
    Foarte bine (Marţi, 25 februarie 2014, 15:05)

    Frank777 [utilizator]

    In sfarsit l-au luat pe mafiotul asta.
    • +7 (9 voturi)    
      Unii sunt mai proști ca lupul (Marţi, 25 februarie 2014, 19:03)

      Con_stan_tin [utilizator] i-a raspuns lui Frank777

      din Capra cu trei iezi, se văd sarmalele aburind, se vede focul DNA cum le perpelește și tot se înfig ca hapsânii să le îmbuce.
  • +77 (83 voturi)    
    BRAVO DNA !!!! (Marţi, 25 februarie 2014, 15:10)

    aer [utilizator]

    Cum naiba de au pus gheara pe ditamai tartorul uselist ....

    Ce mai radea el cand a cazut guvernul Ungureanu ... Cum anunta el cu gura pana la urechi ca a cazut la vot la motiune ...

    He he ... roata se-ntoarce rusane ....

    Acum sa tot numeri .... gratiile ...... de la puscarie !!!!

    Bvo DNA !!!
    • +46 (50 voturi)    
      fara numar,fara numar... (Marţi, 25 februarie 2014, 15:29)

      popcorn monta [utilizator] i-a raspuns lui aer

      ani de puscarie...
    • +5 (13 voturi)    
      Bravo DNA... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:58)

      Radu56 [utilizator] i-a raspuns lui aer

      Dar stai usor....ca-l elibereaza imediat...judecatorii...
    • +11 (13 voturi)    
      simplu! (Marţi, 25 februarie 2014, 18:48)

      cinic [utilizator] i-a raspuns lui aer

      in aroganta lui a dat ordin in scris salariatilor sa nu dea declaratii la DNA. Cod Civil de la 1 la 5 ani.Asta nu se poate contesta ca e in scris! Influentarea martorilor!
  • +60 (62 voturi)    
    USL intra la puscarie!!! (Marţi, 25 februarie 2014, 15:10)

    AnticoruptieinRomania [utilizator]

    Rusanu retinut de DNA! Chitoiu urmarit penal de DNA!
    Eu zic ca ca asistam zilelea acestea la sfarsitul modului de a face politica in Romania de 24 de ani...
    Urmeaza Ponta, Dragnea, Voiculescu si Cacarau! Cele doua partide care au format USL, PSD si PNL vor raspunde cu varf si indesat pentru raul facut Romaniei. Adio prezidentiale pentru PSD si PNL!!!
    • +37 (39 voturi)    
      la DNA trebuie majorate salariile (Marţi, 25 februarie 2014, 15:37)

      linarel [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      am zis eu ca ne trebuie puscarii noi mi-ati dat minusuri .

      E uite ca DNA-ul lucreaza in 4+n schimburi inclusiv simbata si duminica . Au program de curatenie

      Ce nu inteleg la nebunii astia este de ce nu se opresc dupa prima 100000 euro furata . Ei tot "aduna " la infinit
      • +23 (25 voturi)    
        pai au multe guri de inchis (Marţi, 25 februarie 2014, 16:29)

        zaboo [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        n-au lucrat fin, ca profesionistii
      • +22 (24 voturi)    
        ... as trimite .... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:59)

        cbogdan [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        As trimite o lada de bere la DNA dar nu stiu daca primesc ....
      • +20 (22 voturi)    
        Eu zic sa le faca macar cat la ASF (Marţi, 25 februarie 2014, 17:01)

        UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        Minim 3000 Euro...parca sunt singurii ce-i merita!
      • -10 (14 voturi)    
        tre' sa cotizeze si ei :D (Marţi, 25 februarie 2014, 17:09)

        Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui linarel

        Doar nu credeti ca ajung pe posturi, pt. ca unora le e drag de ei >:)

        Pe de alta parte... cresc veniturile -> cresc cheltuielile "de reprezentare" :P
        • +14 (16 voturi)    
          Trebuia sa spui si tu ceva... (Marţi, 25 februarie 2014, 18:39)

          denvarel [utilizator] i-a raspuns lui Codruta N

          Nu cumva sa ramana vreun ventilator care se invarte degeaba.
          Sa aruncam repede cu putin ... in el sa nu se mai vada in ce zoaie se scalda "cel mai cinstit guvern".
    • +22 (24 voturi)    
      Usele e la puscarie! (Marţi, 25 februarie 2014, 15:49)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      Si ce daca?!
      Taticul lor, NUUUUUUU!
      Adica, tot aia e!
      • +23 (25 voturi)    
        Au gasit ceva! (Marţi, 25 februarie 2014, 16:35)

        Electorul [utilizator] i-a raspuns lui , AlwaysToTheRight, NeveRed!

        Scrie DNA si pe taticul lor. Are ceva coruptie cu masini si apartamente este un articol despre asta.
    • +16 (22 voturi)    
      totusi (Marţi, 25 februarie 2014, 15:54)

      minos [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      se pare ca PNL-istii sunt sub asediu, cei loviti de pe la PSD sunt gainari mici. Daca ar urma Dragnea si Ponta sau chiar alti grei pesedisti atunci ti-as da dreptate. Daca ar mai intra si Blejnar(l-ati uitat deja, nu-i asa?) atunci as spune bravo DNA. Pana atunci, am rezerve....da ma bucur ca macar acest razboi politic mai face ca unul, altul sa fie ascunsi....
      • +19 (19 voturi)    
        am remarcat si eu, mai demult ;) (Marţi, 25 februarie 2014, 17:10)

        Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui minos

        Ce dracu? numai PNL are penali? astia de la PSD or fi ingeri? >:)
      • +11 (11 voturi)    
        Nicusor (Marţi, 25 februarie 2014, 17:20)

        Adrian1 [utilizator] i-a raspuns lui minos

        Nicusor Constantinesc, Mazare, Nicolescu sunt de la PSD.
    • +14 (16 voturi)    
      Sa dea D-zeu (Marţi, 25 februarie 2014, 17:00)

      UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      D-zeu = DNA&Co

      Sper si judecatorii sa nu mai umble cu prostii si sa se lungeasca procesele sau tot nenorocitul care a distrus la greu tara sa ia cu suspendare iar hotii marunti cate 5 ani pe bune!
    • +4 (6 voturi)    
      si PDL (Marţi, 25 februarie 2014, 19:25)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

      ai uitat sa enumeri si PDL chiar daca poate ei au furat mai cu frica, frica de dumnezeu sau de traznet :)
  • +43 (47 voturi)    
    intrebare (Marţi, 25 februarie 2014, 15:11)

    pragmatism [utilizator]

    Câte salarii va lua la Rahova?
    • +12 (14 voturi)    
      Ghici ... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:59)

      Radu56 [utilizator] i-a raspuns lui pragmatism

      Va trai tot pe banii nostri...
  • +48 (52 voturi)    
    za mazar en fazar of PNL (Marţi, 25 februarie 2014, 15:11)

    Wladislav [utilizator]

    Crin e liber de contract: parintele caracatitei financiare liberale a ajuns in sala pasilor pierduti. Chitoiu sta la rand, dar cu proptele parlamentare PSD are toate sansele sa nu fie arestat.
    Se pregateste sa preia fraiele Vosganian, sau are si el o oarece apasare?
    Ce a mai ramas din PNL????
    • +16 (18 voturi)    
      za kkt a cam ramas (Marţi, 25 februarie 2014, 16:31)

      zaboo [utilizator] i-a raspuns lui Wladislav

      o sa iasa cu PeNeLe jumulite multi
  • +42 (46 voturi)    
    Acum va primi o celula de 60.000 EUR (Marţi, 25 februarie 2014, 15:12)

    Bogdan_100 [utilizator]

    Asa sfaersesc mazetele ce se cred atot-puternici
  • +39 (43 voturi)    
    Constat (Marţi, 25 februarie 2014, 15:12)

    micul [utilizator]

    ca , in intrecerea socialista de parnaie viteza , conduc detasat liberalii la nivel central .PSD-ul vine tare din urma la nivel local !Dar cum medaliile de aur conteaza.......
  • +49 (53 voturi)    
    amurgul "zeilor" ! (Marţi, 25 februarie 2014, 15:13)

    translativus [utilizator]

    Cine dintre ei isi imagia asta vara, ca tocmai acum cand sunt 70% majoritari si cand incepusera sa isi reumple cu spor buzunarele, sa cunoasca "racoarea" arestului ?

    Felicitari tuturor politistilor, magistratilor si a celor "nestiuti" care fac posibila infaptuirea justitiei.
    In voi mai avem speranta !
  • -50 (66 voturi)    
    hehe (Marţi, 25 februarie 2014, 15:13)

    Mazeta [utilizator]

    Se pare că asigurările Astra chiar funcționează. Adamescu este asigurat împotriva tuturor riscurilor.
    • +33 (39 voturi)    
      hehehe (Marţi, 25 februarie 2014, 15:26)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      hihihi.. plangi acolo pe umarul puscariasilor hehehe
    • +30 (38 voturi)    
      turbeaza uslasii (Marţi, 25 februarie 2014, 15:26)

      FPop2013 [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Turbeaza mazeta si gasca lui. Priviti ce fiere scoate din el.
      • +16 (18 voturi)    
        normal (Marţi, 25 februarie 2014, 17:02)

        sucaa [utilizator] i-a raspuns lui FPop2013

        daca a zis la felix tv ca adamescu este omul lui base repeta si el pe aici sa se dea informat. ce conteaza dovezi, argumente sau adevar... dca un turnator ii baga pe gat o gogoasa securista, el o inghite fara s-o mestece.
    • +34 (38 voturi)    
      intrebare (Marţi, 25 februarie 2014, 15:30)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      n-ar fi mai simplu daca am transforma Guvernul intr-o puscarie? viata poate decurge linistita si fara ei..
    • +18 (20 voturi)    
      Ti-am mai spus.. (Marţi, 25 februarie 2014, 16:01)

      Sani [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      USL-ul vine si trece...sanatatea ta ramane!

      Ai grija sa nu te imbolnavesti.
      In curand va trebui sa schimbi barca si sa dai in fostii prieteni...asa-i modelul, stii mataluta prea bine!

      Deci, sanatate iti doresc, fiere puternica si mai ales sorici fara numar!
    • -15 (19 voturi)    
      Pai mi se pare normal... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:48)

      Gigi Kent [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      Sa te iei de pusculita lui Basescu chiar in an electoral? E prea mult tupeu.

      Cand ziceau astia de pe la Antena 3 ca pe la EVZ, RL, B1TV sunt cam multi pupinbasisti bine platiti in raport cu audientele (adica cu potentialii bani castigati cinstit din publicitate) ziceam ca o fi murind de invidie. Acum stie tot romanul ca daca si-a facut asigurare la Astra a finantat tonomatele basiste. Macar tonomatele useliste se autofinanteaza.
      • +10 (12 voturi)    
        Ia mai bine vezi tu de alta pusculita (Marţi, 25 februarie 2014, 18:42)

        denvarel [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Una care ne costa aproape jumatate de miliard. Sub semnatura lui Ponta...

        "Cel mai cinstit guvern din istoria Romaniei" Haida-de, mai aveti curaj sa postati...
      • +10 (12 voturi)    
        Telecomanda... (Marţi, 25 februarie 2014, 18:44)

        Radu56 [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Nu-ti trebuie....Numai pe Antena 3 stai....este ???
      • +8 (10 voturi)    
        Stire cam veche din 7 Februarie 2013 (Marţi, 25 februarie 2014, 19:29)

        ty [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        Mihai Gadea are un salariu de 15.000 de euro, ca director al postului Antena 3 si realizator de emisiuni.
        Pe locul doi, se claseaaza Mircea Badea, care primeste 10.000 de euro pentru emisiunea sa, In gura presei, si alte 2.000 de euro pentru emisiunea de la RadioZu.
        Salariul lui Radu Tudor la trustul lui Dan Voiculescu, 6.100 euro pe luna
      • 0 (0 voturi)    
        Nu gigele..nu.. (Miercuri, 26 februarie 2014, 4:15)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui Gigi Kent

        ...nu sa te iei de pusculita lui Basescu e prea mult tupeu, ci sa te iei de hotii lu' Poanta in an electoral, asta e strigator la cer! Repede sa dam legile alea in care cei care fac parte din USD (acum nu le mai pasa de liberali) nu au voie sa fie anchetati, iar daca totusi se intampla sa fie anchetati, vina e a lui Basescu si de fapt sunt oamenii lui Basescu implicati.

        E ok asa? Hai, zi-le tu' ma, nasicule!
    • +7 (9 voturi)    
      micul Felix........ (Marţi, 25 februarie 2014, 17:31)

      banateanul. [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

      despre ce este vorba ? Despre Astra sau A .S . F .
  • +18 (24 voturi)    
    No comment (Marţi, 25 februarie 2014, 15:23)

    mono61 [utilizator]

    Atunci şi doar atunci va fi pe deplin înscăunată Justiţia în România, cînd nimeni nu va mai comenta o cauză în desfăşurare. Nu cînd vor fi trimişi după gratii o sută de puternici ai zilei, de baroni şi de manşete albe, nu cînd vor fi trimişi după gratii o mie de puternici ai zilei, de baroni şi de manşete albe, ci cînd le va intra tuturor în reflex, unchiului Ruşanu inclusiv, să nu mai comenteze o cauză în desfăşurare!!!
  • -16 (26 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 25 februarie 2014, 15:23)

    [anonim]

    • +23 (31 voturi)    
      Ai dreptate.. (Marţi, 25 februarie 2014, 15:30)

      Bazil [utilizator] i-a raspuns lui

      .. dar acum nu este nevoie. Priveste-i fotografia si gasesti raspunsul.
      • -14 (18 voturi)    
        aha (Marţi, 25 februarie 2014, 15:42)

        Mazeta [utilizator] i-a raspuns lui Bazil

        Are urechile clăpăuge, deci e vinovat.
        • +12 (16 voturi)    
          Mazeto ti-am mai spus (Marţi, 25 februarie 2014, 17:03)

          UnOarecare [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          ca mi-e sincer mila de tine?
        • +7 (9 voturi)    
          n-are nici bascã >:) (Marţi, 25 februarie 2014, 17:11)

          Codruta N [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          :P
        • +10 (12 voturi)    
          da (Marţi, 25 februarie 2014, 17:12)

          sucaa [utilizator] i-a raspuns lui Mazeta

          si base era chior deci era vinovat :)))
          priveste-i vilele si gasesti raspunsul :)
  • +30 (34 voturi)    
    ordonanta ??? (Marţi, 25 februarie 2014, 15:26)

    Cobra_Ro [utilizator]

    Ordonanta incriminata este semnata de Plagiator.....Asa se explica prietenia cu ''liberalul''Chitoiu
    .
    • +14 (16 voturi)    
      @ Cobra (Marţi, 25 februarie 2014, 16:31)

      Ciobanul Bucur [utilizator] i-a raspuns lui Cobra_Ro

      Ai dreptate, asa e! Dar probabil va urma si el, ca doar el a semnat. Va spune cu nu stia ce semneaza?
  • -18 (20 voturi)    
    priviti si minunati-va (Marţi, 25 februarie 2014, 15:33)

    pecereu [utilizator]

    Basescu il ajuta pe Crin sa scape de adversari.
    Cine zice ca DNA nu este arma politica vede alt film.
    • +11 (13 voturi)    
      ... si cum este acolo .... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:55)

      cbogdan [utilizator] i-a raspuns lui pecereu

      Si cum este acolo pe Marte unde te afli ?
  • +14 (16 voturi)    
    Ce coincidență! (Marţi, 25 februarie 2014, 15:35)

    corvus coraX [utilizator]

    Tocmai am desfăcut o bere...
  • +18 (20 voturi)    
    Dupa moaca din poza, (Marţi, 25 februarie 2014, 15:36)

    Ponta [utilizator]

    porcusorul comunisto-liberal a inceput sa guitze.
    Guitza porcalete guitza!!
    Nu-l uita si pe finutzul de la finante. Ala este un bazna adevarat.
    Supces la dezmierdul DNA.
  • +19 (21 voturi)    
    Ar fi bine (Marţi, 25 februarie 2014, 15:39)

    micul [utilizator]

    ca liberalii sa se grabeasca cu biroul ala permanent din seara asta ca daca-l amana s-ar putea sa nu mai aiba cine sa vina la sedinta ! Daca mai face DNA doua- trei raiduri se trezeste antonescu singur in sala !
    • +14 (16 voturi)    
      .. corect ... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:54)

      cbogdan [utilizator] i-a raspuns lui micul

      Si ce perspectiva luminoasa: Antonescu singur in sala tinand un discurs despre ce si cum in opozitie .....
  • +18 (20 voturi)    
    Norocul lui Antonescu (Marţi, 25 februarie 2014, 15:44)

    v_sile [utilizator]

    Norocul lui Antonescu ca au iesit de la guvernare si nu mai pot baga mana.

    Daca mai statea PNL-ul inca 3-4 luni la guvernare, ramanea partidul fara oameni de tot. Trebuiau sa isi mute sedintele de partid la Rahova sau la Poarta Alba.
  • +20 (24 voturi)    
    PNL - (Marţi, 25 februarie 2014, 16:00)

    rockerul [utilizator]

    partid isteric , nu istoric - amintiti-va doar ce au făcut si zis toți liberalii in vara 2012 ! - , se dovedește a fi corupt si penal pana in maduva oaselor ( ca si PSD ) , exact cum ne spunea tuturor marinarul .... Dar mulți nu au crezut ..... IATA demonstratia , slava
  • +21 (23 voturi)    
    langa bombo cu el! (Marţi, 25 februarie 2014, 16:17)

    nede [utilizator]

    Jos palaria DNA!
  • +19 (21 voturi)    
    Vechiul slagar... (Marţi, 25 februarie 2014, 16:24)

    Lovilutia [utilizator]

    "Ani de liceu" se transforma in "Ani de bulau" :)
  • +15 (17 voturi)    
    RUseanu ia elicopterul ? (Marţi, 25 februarie 2014, 16:25)

    Plagarus [utilizator]

    Tari baietii de la l-au retinut pe rusanu, asta Este nuca mai greu de spart decat Patriciu, de il pitesc si pe mogulu rau - aka Varanu, o sa vedem bataie pe insule gen Nauru, Vor reface Parlamentul acolo (videanu, berceanu, dip, nastase, mitrea, udrea etc)
    În perioada decembrie 2005 — septembrie 2006, Nauru a devenit parțial izolat față de restul lumii, atunci când Air Nauru, singura companie aeriană ce deservea insula, și-a încetat activitatea. (Singura cale de acces către Nauru era prin intermediul vapoarelor.) Compania a reușit să-și reia activitatea sub numele de Our Airline cu ajutor monetar din partea Taiwanului
  • +11 (13 voturi)    
    Crine isi pierde PeNaLii (Marţi, 25 februarie 2014, 16:43)

    Kaladin [utilizator]

    Ce-o sa se faca regele fara aghiotanti? O sa plece inapoi la Niculitzel?
  • +10 (12 voturi)    
    Asa (Marţi, 25 februarie 2014, 16:47)

    vasile-roaita [utilizator]

    Ne trebuie o echipa de procurori ca echipa lui Eliot Ness (va mai aduceti aminte serialul?) incoruptibila ca sa-i bage pe toti hotzii astia la puscarie. Ajunge!
  • +16 (18 voturi)    
    si Ponta (Marţi, 25 februarie 2014, 17:00)

    garco [utilizator]

    Si Ponta cand urmeaza ca doar el a semnat ordonanta de urgenta ?
  • +15 (17 voturi)    
    Felicitari.... (Marţi, 25 februarie 2014, 17:03)

    Radu56 [utilizator]

    Felicitari...DNA....Felicitari D-na Codruta Kovesi...
  • +12 (14 voturi)    
    io sunt curioasa: (Marţi, 25 februarie 2014, 17:15)

    Codruta N [utilizator]

    pentru perioada aia, ii IA cineva salariul inapoi??

    Adica CUM?? poti sa faci tot ce iti trece prin cap, pe bani asimilati celor "publici" - si gata? scapi cu o ancheta??

    Pai asa... ma duc si eu si-mi fac de cap si dupa aia... cat stau la caldurica, pe masa / casa gratis, banii aceia fac "pui", produc dobanzi, dividende samd... >:)
  • +8 (10 voturi)    
    DNA (Marţi, 25 februarie 2014, 17:58)

    nimrod [utilizator]

    Fiecare ţară cu MaiDaNA-ul lui! :)
  • +9 (11 voturi)    
    He he he (Marţi, 25 februarie 2014, 18:19)

    rokoz [utilizator]

    La multi ani, Danutz :)
  • +9 (11 voturi)    
    Bravo DNA ! (Marţi, 25 februarie 2014, 18:22)

    adrian88000 [utilizator]

    Bravo ! pentru procurori !
    Curaj !pentru judecatori.
  • +12 (14 voturi)    
    cati mai sunt ? (Marţi, 25 februarie 2014, 18:27)

    liviusmaximus [utilizator]

    ponta nu a stiut, doar a semnat :) sau ponta a orchestrat ?
  • +7 (9 voturi)    
    Felicitari DNA ! (Marţi, 25 februarie 2014, 18:31)

    coco04 [utilizator]

    Cat timp mai exista DNA sunt sperante sa dezinfectam Romania!
    • +9 (11 voturi)    
      monica, multumesc ! (Marţi, 25 februarie 2014, 18:47)

      liviusmaximus [utilizator] i-a raspuns lui coco04

      http://www.romanialibera.ro/actualitate/justitie/monica-macovei-a-obtinut-votul-parlamentului-european-pentru-confiscarea-extinsa-cand-va-aplica-romania-noua-lege-a-ue-327093.html
  • +5 (7 voturi)    
    Respect DNA, respect DIICOT ! (Marţi, 25 februarie 2014, 19:11)

    Mihailas [utilizator]

    Sa-i adune cat mai repede pe astia de ne sug de bani prin impozite, ca sa nu ajunga poporul sa-i spanzure si sa se strice stabilitatea Romaniei.
  • +1 (1 vot)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 25 februarie 2014, 23:34)

    [anonim]

  • +1 (1 vot)    
    FELICITARI DNA !!! (Miercuri, 26 februarie 2014, 1:22)

    spectator47 [utilizator]

    POT DECLARA CA MA SIMT REPREZENTAT DE DVS
    aspiratiile de dreptate sociala ,echitate,speranta sa pot trai intr-o tara normala sunt date de munca grea pe care o faceti ,sunt alaturi de voi.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by