Adrian Nastase, primul text pe blog dupa condamnare: De data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune, ci si prin inactiune

de I.C.     HotNews.ro
Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:05 Dosare Anticoruptie


Adrian Nastase
Foto: HotNews / DP
Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-un material postat marti pe blogul personal, ca decizia de luni a Inaltei Curti de Casatie si justitie in dosarul "Zambaccian" a fost luata, probabil, dinainte si ca nu au contat probele pe care avocatii sai le-au depus la dosar. "Nu mi-am inchipuit ca razbunarea politica poate merge atat de departe si ca ea poate imbraca forme atat de perverse", scrie Nastase.

"Aveam informatii, din zona Cotroceni, cu cateva zile inaintea Anului Nou, ca se luase 'hotararea' ca sentinta in dosarul Zambaccian sa fie de inchisoare cu executare, atat pentru mine cat si pentru sotia me", sustine Nastase, adaugand ca "in final probabil pentru ratiuni legate de eventualele reactii ale opiniei publice, pedeapsa pentru sotia mea a fost modificata".

Fostul premier aminteste ca "in declaratia sa de Anul Nou, Basescu anunta ca justitia trebuie sa castige batalia cu politicul. Oare puterile statului sunt in razboi? Eu credeam ca sunt, intr-adevar, separate doar ca trebuie sa coopereze. Ce inseamna insa justitie pentru Basescu? Inseamna, in principal cele doua complete de recurs de la ICCJ, cele care decid, fara sa mai existe alte cai de atac". Nastase identifica cele doua complete de recurs de la ICCJ cu "justitia politica a lui Basescu, un instrument de lupta, sub aparenta justitiei, impotriva adversarilor politici."

Fostul lider social-democrat precizeaza ca avocatii sai au depus pe 19 decembrie la dosar peste 100 de pagini de note. "Credeti ca ele au fost citite de catre cei cinci judecatori de Anul Nou? (...) Decizia fusese luata, probabil, dinainte si nu au contat probele din dosar", sustine Nastase.

"In orice caz, de data asta nu voi mai putea spune ca este exclusiv vina lui Basescu. Raul poate fi facut nu doar prin actiune ci si prin inactiune. Faptul ca actuala coalitie a consolidat mecanismele prin care Basescu controleaza sistemul judiciar la varf, aplicand, in continuare, reguli aberante, este o mare neimplinire", continua Nastase.

Fostul premier critica USL pentru faptul ca "in loc sa se concentreze pe adoptarea unor legi moderne, echilibrate, pe efortul de revizuire a Constitutiei, actuala coalitie se ocupa, nejustificat de mult, in opinia mea, de conflictele locale din teritoriu."

In opinia lui Nastase, confiscarea sumei de 1.824.303 lei , clasificata de fostul premier drept "aberanta", reprezinta substratul deciziei ICCJ.

"Nu a fost vorba de o decizie a JUSTITIEI, ci de o razbunare politica realizata, prin intermediul unui complet condus de un judecator numit de Basescu si care a avut o misiune de indeplinit", sustine Nastase, subliniind ca nu ataca justitia ca atare, ci se refera la "o anumita sentinta, data de un anumit complet, in anumite conditii. Si consider ca aceasta sentinta, nu poate fi subsumata JUSTITIEI, independente ci doar unei activitati politice partizane".

Nastase adauga in finalul postarii ca un alt obiectiv al sentintei de luni a fost "extinderea la 5 ani a interzicerii pentu mine a drepturilor politice, fata de cei 2 ani in procesul afiselor electorale!".

Amintim ca Adrian Nastase a fost condamnat luni la 4 ani de inchisoare cu executare si cinci ani interzicerea unor drepturi, pentru luare de mita in forma continuata. Acesta a mai primit 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj. Prin contopirea pedepselor, Adrian Nastase va executa pedeapsa de patru ani de inchisoare.








Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























9649 vizualizari

  • +68 (68 voturi)    
    "Stire in curs de actualizare" (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:13)

    Ursul prepolar [utilizator]

    Fost premier în curs de ofticare :)
    • -30 (40 voturi)    
      Hotnews = o cloaca de basisti (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:06)

      dumitrica [utilizator] i-a raspuns lui Ursul prepolar

      95% din comentariile de pe Hotnews si 99% din articole sunt scrise dupa un plan de idei inaintat de Basescu insusi. De multe ori presedintele se si logheaza pe Hotnews si sub pseudonim il ataca pe Nastase, pe Ponta si pe altii. Este incredibil cit de josnic este acest sef de stat.
      • +16 (22 voturi)    
        Si Dumitrica e un imbecil (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 0:14)

        Gigell [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

        Dupa forma si asemanarea lui ponta, vad doar copy-paste de la el.
        • +6 (6 voturi)    
          dumitrica, Ai fugit de la biserica lui Gadea? (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 9:43)

          pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui Gigell

          Intoarce-te la biserica lui Gadea, unde in fiecare seara se fac sedinte de varanizare, apostolul Badea de asemenea iti va baga in suflet lumina intoarcerii lui Iliescu, eliberarea lui Nastase si bine inteles Apocalipsa dupa Basescu!

          Tu esti spalat la creier daca valorile tale sunt:

          Iliescu, Nastase, Ponta, Voiculescu

          restul sunt unelte ale grupului mafiot!
          • +5 (5 voturi)    
            dumitrica este ID ul (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 10:03)

            un domn [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

            lui Gadea si Badea, il folosesc cand sunt matrafoxati...incarcerarea lui Nastase..I a determinat sa consume pufoiaca
      • +15 (17 voturi)    
        Hahaha (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 0:38)

        robert.b [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

        Matale ori iesti subtil, ori nu iesti subtil. Nu ma prind!
        Logarea se face noaptea? Cand se logheaza poarta capa sau nu? Ca daca da, e groasa! Asta-i Batman, frate!
      • +26 (26 voturi)    
        mai rau (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 0:40)

        Pink Z [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

        io am auzit ca basescu nu numai ca scrie articolele la hotnews, el face si pozele.

        gurile rele spun ca, uneori, se ocupa chiar si de html !
        • +2 (2 voturi)    
          hahahahaha (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 12:16)

          gogu_milogu [utilizator] i-a raspuns lui Pink Z

          am ras cu lacrimi gandindu-ma cum da basescu cu html-ul in populatie......in miez de noapte in loca sa se uite la mircea badea.....
      • +5 (5 voturi)    
        Procentele tale (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 9:24)

        LukeThe Nuke [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

        Daca ai dreptate cu procentele tale, si eu nu am primit planul de idei de la Basescu, deduc ca de fapt tu esti un basist mic, facand parte din cei 95% de basisti care comenteaza pe aici.
        Acum te rog fa un mic exercitiu si descrie-mi si mie cu cuvintele tale : Antena3 = ?
      • +5 (5 voturi)    
        hai noroc ! (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 10:38)

        rockerul [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

        Amice , esti genial , cum dracu de te-ai prins ca eu sunt marinarul prezident ? Bai , cat m-am chinuit impreuna cu serviciile si cu justitia mea basista sa ma travestesc in rocker ....! Si vine un domn cu un fin miros si rationament obiectiv si ma da-n gat , ma devoaleaza .... trebuie sa vb cu Maior la SRI sa gasim alt pseudonim , sa nu te mai prinzi asa usor..... ma asteptam oricum sa te prinzi mai repede ........ Gata cu gluma , sunteti PENIBIL !!!Adica ala ia spaga , e condamnat , iar tu sustii ca noi astia , scarbitii de comunisti hoti , suntem Basescu sub acoperire ..... Nici macar nu am de ce sa rad !!! Oare ce ar trebui sa scrie cineva normal la cap , cand vede atatea mizerii , facute de hotii astia ?? Sa-l laud pe PM ( alt hot , a plagiat doar ) , sa-l iert pe Bombonel pt ca a fost un PM cica bun ? Cand furi ceva , raspunzi , nu conteaza ca ai fi facut si ceva bun la viata ta ! Despre asta e vorba , atat ! Te pup pe basca rosie , draga dle Dumitrica , cu drag , T.Basescu ......
      • +5 (5 voturi)    
        si ce? (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 11:13)

        Maica Reteza [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

        "[...] presedintele se si logheaza pe Hotnews si sub pseudonim il ataca [...]"

        OK, m-ai prins. Da frate, asta e, mă plictisesc seara p-aici la Cotroceni și mai postez d-astea "amicale" pe forumuri. Tot încearcă ăștia să mă baneze pe IP dar nu le merge pentru că mă duc cu tableta la gard, spre Leu, și mă leg la wifi-urile astora din cămin, intru cu diverse IP-uri.

        Apropos, știe careva un torent bun de Windows8?
    • +17 (17 voturi)    
      USL e in convulsie! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:34)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui Ursul prepolar

      Urmeaza starea de dementa, apoi fuga. Va fi frumos de urmarit!!!
    • +18 (18 voturi)    
      Un Derbedeu (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:28)

      Cacarau1 [utilizator] i-a raspuns lui Ursul prepolar

      Ce scarba acest derbedeu! Gurile rele spun ca era un om de un milion $ pe zi si asta numai spaga. El asta a facut cat a fost PM, doar spaga, interesul personal si al acolitilor sai.
      Ce scarba imi vine cand aud acest Derbedeu ca e proces politic. Ia explica Derbedeule cum a facut Matusa Tamara milioane de $ din impletituri (nu stiu daca facea si goblenuri)...Vagoanele vanuite la Bacau aveau afise anti-Basescu? Erau scrise in chineza, de aia nu s-au vamuit?
    • 0 (0 voturi)    
      aberaţii (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 13:05)

      barbu007 [utilizator] i-a raspuns lui Ursul prepolar

      din zona cotroceni? probabil că de pe la ştefan gheorghiu sau apaca :))
      mai interesant sună ameninţarea la adresa acoliţilor, că va veni timpul să spună şi el...
  • +39 (39 voturi)    
    lipsa de bun simt (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:17)

    Mo7 [utilizator]

    Nu imi inchipuiam ca exista atat lipsa de bun simt, de desconsideratie fara de romani si de perversitate... Nu vreau raul nimanui, dar nu ii este rusine sa creada ca este nevinovat si sa insiste pe ceasta idee, a razbunarii politice?? oameni simplii primesc pedepse mult mai mari pentru lucruri mult mai putin grave... Serios! Iar Ponta ii canta in strune, evident...dupa Nastase, urmeaza voiculescu, deci clar ca Ponta are interesul sa "faca ceva" si inca repede.
    • +17 (17 voturi)    
      are conditii bune in celula (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:24)

      GeorgeT [utilizator] i-a raspuns lui Mo7

      Are si menajera acolo sau numai televizor si calculator. Nu e rau de loc ...
      • +20 (20 voturi)    
        Probabil are si doua tablouri si trei statui (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:46)

        CristiC. [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

        O sa invite reporterii sa-i vada celula.

        Ma intreb de ce nu face si el greva foamei de cel putin doua ori ca Iulia Timosenko daca tot e comparabila condamnarea lor. Si de ce nu ia si el batai in inchisoare ca Timosenko. Sa fie situatia comparabila pana la capat daca tot a zis Ponta.

        N-am auzit ca Iulia Timosenko sa aiba acces la net si sa scrie ce vrea din inchisoare. Nici macar carti pentru reducerea sentintei. Ba chiar nu i se permit nici vizite.
      • +11 (11 voturi)    
        Menajera e Jiji? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:30)

        Alius [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

        Sau altul?
      • +3 (3 voturi)    
        Conditii de lux (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 7:34)

        Mileu [utilizator] i-a raspuns lui GeorgeT

        Cred ca are menajer... paros si cu tatuaje si neaparat bideu.
    • +16 (16 voturi)    
      inseamna ca esti tanar... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:39)

      roman diaspora [utilizator] i-a raspuns lui Mo7

      Este lipsa de bun simt tipic comunistilor, ei niciodata nu si-au recunoscut vina. Ai vazut procesele lor? Singur Postelnicu a recunoscut ca a fost " un dobitoc", restul se credeau si se mai cred inca mari genii fiind de fapt analfabeti cu diplome furate din munca altora, ca si plagiatorul.Dar multi au murit de inima rea, deci D-zeu nu doarme. N-au suportat sa nu mai poata conduce. NISTE JIGODII, CA SI BOMBONEL, IGNORATI-L.
    • +15 (15 voturi)    
      Tu chiar crezi... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:30)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui Mo7

      ..ca el "crede ca este nevinovat"? Tu chiar crezi ca Felix nu stie ca a turnat la securitate, ca a furat banii, ca a santajat etc? Chiar crezi???

      Cand vreodata ai sa vezi pe unul care vine si zice: "da domnule, am furat!"?
  • +30 (30 voturi)    
    Postari din carantina (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:18)

    CristiC. [utilizator]

    Pai daca nu sunt in razboi atunci de ce Parlamentul refuza constant inceperea urmaririi penale? De ce se opune si se substituie puterii judiciare? De ce nu colaboreaza asa cum spui tu? De ce dureaza luni sau chiar ani pana cand se poate incepe urmarirea penala in cazul unui parlamentar sau senator? Spre deosebire de orice alt om din tara asta la care nu trebuie anuntat nimeni si nu trebuie sa isi dea nimeni acordul pentru urmarire penala. Unde e egalitatea in fata legii?

    Si vezi ca daca ai informatii "din zona Cotroceni" poti sa faci plangere. Ca acuzatia e destul de serioasa. Iar daca nu faci plangere inseamna ca nu ai informatii ci dezinformatii. Asta e treaba aia la care v-ati scolit pe vremea comunismului cand dezinformarea era de baza.

    Si cum ai bai nene internet in inchisoare non-stop? Abia ai intrat si o arzi pe net? E vreun drept din constitutie asta?
    • +13 (13 voturi)    
      O avea .... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:23)

      conul [utilizator] i-a raspuns lui CristiC.

      .... acces si la Skype ? Poate ne face o transmisie in direct .
    • +15 (15 voturi)    
      Imparatu (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:30)

      EccE [utilizator] i-a raspuns lui CristiC.

      Bai dar daca are Basescu atata putere, de ce nu ii face dosar lui Antonescu, ca ala e mai probabil sa ii ia locul? Le tot face dosare la toti gainarii expirati..astia nu isi dau seama ce penibil suna cand dau vina pe Basescu? Voicu, Fenechiu si Nastase..concurenti seriosi dom'ne. Si daca nu ii dadea interdictie de 5 ani, ce facea Nastase? Candida la postul de imparat de Tartasesti? Bai, sa ajungi prim-ministru si sa te uiti la chinezarii de 600000 Euro. Ba sa faci tu praf o tara intreaga, coruptie pana jos, pentru niste amarati de euroi. Mai bine faceam naibii o cheta, sa- si termine Nastase vilele, ca ieseam mult mai ieftin, fata de ce jale a lasat in tara gainarul asta cu tablouri in buda
  • +37 (37 voturi)    
    incredibil (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:19)

    2304 [utilizator]

    INCREDIBIL, asta a intrat la puscarie ieri si azi deja scrie pe blog. O fi incarcerat la sectia de bloggeri a penitenciarului. Ce regim de executare a pedepsei e asta??? Sa ne spuna cineva care e in cunostinta de cauza cum e posibil asa ceva? Probabil ca, instanta, pe langa interzicerea unor drepturi trebuia sa-i interzica si sa mai posteze pe blog. In orice caz acest exemplar este culmea obrazniciei si a tupeului
    • +11 (11 voturi)    
      absolut (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:16)

      Aramis [utilizator] i-a raspuns lui 2304

      ce fel de inchisoare e asta? sau i se scriu de afara ca sa dea impresia ca EL doar asta face.
      cred ca si cartile alea scrise in inchisoare imediat dupa tentativa de sinucidere sunt ciudate, trebuie luni de zile (multe) ca sa scrii o carte, nu asa.
      iar acum a anuntat deja ca va scrie 3 carti,
      mai sa fie ce geniu prolific tinem noi in inchisoare...
    • +11 (11 voturi)    
      Atentie! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:52)

      Daniels22026 [utilizator] i-a raspuns lui 2304

      Nastase are de-acuma timp liber pentru net.

      In numele comentatorilor HotNews, ii transmit lui Adrian ca e binevenit printre noi. Abia asteptam sa-i citim ideile originale.
  • +25 (25 voturi)    
    Da, mai Nasturel (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:24)

    nano2k [utilizator]

    Asa e, zarurile fusesera aruncate, sortii iti erau potrivnici, soarta iti era pecetluita. Insa toate astea s-au intamplat cand te-ai inhaitat cu infractorii si ai inceput sa iti vinzi demnitatea.
    • +11 (11 voturi)    
      demnitatea ca demnitatatea... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:30)

      un om [utilizator] i-a raspuns lui nano2k

      problema este ca incepuse sa vanda tara la kg si pe noi cu tot cu ea... Nastase a furat de la fiecare roman, asta trebuie sa inteleaga toti, cand cienva fura de la stat inseamna ca fura de la noi, inseama ca eu pe munca mea in loc sa castig 2 lei castig doar 1, in loc sa imi permit o masina noua, imi permit doar una second hand, etc
  • +40 (40 voturi)    
    Bah cotzcar de doi bani (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:29)

    Kaladin [utilizator]

    Esti un hot ordinar si un mizerabil. Peste tot in lumea civilizata asta se pedepseste cu ani grei de puscarie, executati pe bune, nu cu cateva luni cat o sa faci tu.
    Hai siktir, ca-mi provoci greata.
  • +21 (21 voturi)    
    Ori Dumnezeu, ori justiţia încep să-şi facă treaba (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:30)

    Alistar44 [utilizator]

    Ca profesor de drept şi-a folosit cunoștințele nu pentru promovarea Legii, ci pentru eludarea ei. Dar se pare că mai are de învăţat . Nu este bine pregătit Domnul Profesor de Drept.
  • +22 (22 voturi)    
    Dar de infanta Cristina a Spaniei (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:30)

    Kepler [utilizator]

    ce are de zis ?!
    Ar trebui sa ne spuna si despre incercarea esuata de sinucidere cum a fost.
  • +27 (27 voturi)    
    dar vai (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:31)

    ubu [utilizator]

    Toata averea lu' nastase cum a fost obtinuta? Din salariul de premier? A inventat vreun motor cuantic? A scris vreun program pentru supercompuri? A lansat ouale cu doua galbenusuri? Sa ne zica si noua, muritorilor de rand. Nu suntem invidiosi, nici curiosi, nici cazuti in admiratie pentru gusturile danei, dar asa, ca bieti contribuabili, avem dreptul sa stim.
    • +5 (5 voturi)    
      Singura chestie (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:08)

      war4peace [utilizator] i-a raspuns lui ubu

      ... e că există ouă cu două gălbenuşuri. Dar nu sunt ale lui... el are ouă... fără gălbenuş. Seci.
    • +6 (6 voturi)    
      a... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:09)

      brita [utilizator] i-a raspuns lui ubu

      patentat ouale de forma.
  • +18 (18 voturi)    
    Si.... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:31)

    nic1 [utilizator]

    ..Berlusconi se vaita la fel si ce daca , ai FURAT, la PUSCARIE aici iti este locul.Bafta
  • +25 (25 voturi)    
    Nastase e sau nu la inchisoare? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:37)

    victor L [utilizator]

    "Fostul premier Adrian Nastase sustine, intr-un material postat marti pe blogul personal"
    Pai, la mititica ai computer, telefoane cu net?
    Si sa-l ia mama zmaului pe nepotul matusii Tamara, ca e un nesimtit de cea mai joasa speta. Nici ultimul borfas nu s-ar plinge atita.
    Adriene, nici nu sti cit de jos ai ajuns.
    • +19 (19 voturi)    
      Ba stie... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:10)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui victor L

      Dar nu vrea sa recunoasca...
  • +26 (26 voturi)    
    pf (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:39)

    Soljenitin [utilizator]

    Da, ma, esti o victima. Vai de tine, talharule, nu mai ai nici un dram de demnitate! Asta in cazul in care ai fi avut vreodata...
    • +10 (10 voturi)    
      Nu, (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:16)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui Soljenitin

      n-a avut-o niciodata.
      Si acum, in al 20-lea ceas, el stie ca e un om terminat, dar zice, "Well, mai fac un an, max, si ma aleg cu o jumate de miliard de euro. Dupa ce ies, imi iau progeniturile si Odioasa si ma mut in Caraibe...Si v-am tras-o fraierilor".
  • +24 (24 voturi)    
    avocati.... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:39)

    thebblack [utilizator]

    daca avocatii tai au reusit, dupa 7 ani, sa depuna 100 de pagini de dovezi cu doar 2 saptamani inainte de data verdictului final, si oricum dupa toate celelalte verdicte intermediare, inseamna ca sunt cel putin extrem de incompetenti.

    sau ca ei isi stiu foarte bine meseria dar tu incercai sa te sustragi pedepsei bine meritate. prin chitibusuri avocatesti.

    ghici ciuperca care o fi...
  • -18 (22 voturi)    
    Cred ca Basescu va fi suspendat pina la 1 Martie (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:40)

    dumitrica [utilizator]

    Devine evident ca Basescu este pus pe arestari anul acesta si daca nu va fi suspendat curind, Ponta si altii din anturajul sau se vor trezi cu dosare grele si compromitatoare iar unii vor ajunge in puscarie pina la prezidentialele de la sfirsitul lui 2014.
    Deci suspendarea presedintelui nu mai poate fi aminata.
    Mutarea cea mai inteligenta din partea P$D ar fi demiterea lui Antonescu de la sefia senatului si inlocuirea sa cu un apropiat al lui Ponta.
    In continuare, urmeaza suspendarea lui Basescu, urmata de arestarea preventiva a acestuia si asasinarea lui in celula prin aruncare de la etaj (chiar de catre Ponta ca a mai omorit un om, pe Cristian Panait, prin aceeasi tehnica) dupa care se va da anuntul ca Basescu s-a sinucis sau a murit in urma unei altercatii cu Antonescu care fusese incarcerat pentru coruptie in aceeasi celula. Antonescu este grav ranit si moare dupa 10 zile de stare inconstienta.
    • +12 (12 voturi)    
      Piluleleeeeeeee... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:33)

      Alius [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

      ...repede la celula 5!!!!
    • +1 (1 vot)    
      Mah, asta a invat sa fie caustic si sarcastic... (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 11:50)

      Zgabeartza Iftode [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

      .... nu?
  • +20 (20 voturi)    
    Bla, bla, bla... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:43)

    Trojan.H [utilizator]

    Gata, s-a dat stingerea! Treci la culcare imediat!
  • +24 (24 voturi)    
    oare cum? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:47)

    bobideul [utilizator]

    mai nou totzi pushcariashii de la Rahova au acces la net ?
  • +18 (18 voturi)    
    cat timp (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:48)

    ouyang [utilizator]

    e inchis as prefera sa ignorati aberatiile infractorului. e in celula, nu am nevoie de alte updateuri. sa scrie o carte. apropos, are cineva date cum i se vand celelalte?
    • +12 (12 voturi)    
      Am auzit ca merg (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:25)

      John M. [utilizator] i-a raspuns lui ouyang

      foarte bine la tara, unde taranii, care nu mai au demult Scanteia, primesc Operele Complete Ale Lui Insusi pe gratis, la alegeri, si fac cu ele exact ceea ce au facut dintotdeauna in cluca de coceni de langa grajd.
  • +9 (9 voturi)    
    nastase = coruptie la cel mai inalt nivel (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:53)

    dkz [utilizator]

    as jigni tiganii daca as zice ca nastase e tigan.
  • +28 (28 voturi)    
    razbunare pentru ce? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:54)

    Gheorghescu [utilizator]

    "Nu a fost vorba de o decizie a JUSTITIEI, ci de o razbunare politica realizata, prin intermediul unui complet condus de un judecator numit de Basescu si care a avut o misiune de indeplinit"
    Cand un Basescu inlacrimat a castigat in fata unui Nastase atotputernic in 2004, cand Basescu a beneficiat de cele 2 mandate de cate 5 ani si de prerogativele pregatite pentru INSUSI Nastase, atunci RAZBUNARE PENTRU CE??? Pentru ca a batut PSD-ul cand l-a prins? Ca nu au reusit sa-i puna in carca chestia cu flota? Daca ar fi sa se razbune, ar trebui s-o faca pe Tariceanu, ca ala l-a tradat si l-a vandut PSD-ului.
  • +28 (28 voturi)    
    Paranoia (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:54)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Dl. Nastase, imi pare rau sa o spun pt. ca treci printr-un moment greu, insa cred ca ai o problema. Condamnarea nu are nimic de a face cu politica, e vorba de fapte de coruptie.Iar cand in doua dosare, complete de cinci judecatori ai instantei supreme te condamna definitiv, nu stiu ce ar mai fi de spus. Insa politicienii nostri nu au coloana vertebrala si nici in ceasul al 13-lea nu ar recunoaste ca au gresit. Din cate vad e bine la puscarie, ca la pension, blog si toate cele...
  • +25 (25 voturi)    
    Eu nu inteleg ce debiteaza Nastase (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:55)

    denvarel [utilizator]

    Aceasta instanta, ultima a confirmat cu unanimitaye hotararea instantei de dinaintea ei. Nu-i inteleg surprinderea decat daca urmareste de fapt altceva: sa-i prosteasca in continuare pe talibanii lui.
    Domnilor redactori, faceti un mic rezumat al intregului parcurs judiciar al lui Nastase ca asta spune ca l-a condamnat un singur judecator. Si prin surprindere! Cand el era la recursul recursurilor recursurilor.
  • +23 (23 voturi)    
    ne crezi prosti (Marţi, 7 ianuarie 2014, 21:56)

    MihneaR [utilizator]

    Eu cred ca judecatorii sunt, intr-adevar, corupti.
    Altfel te-ar fi condamnat si in dosarul MatusaTamare, dosar in care ai fost achitat.
  • +17 (17 voturi)    
    Subtil, mestere, dar nu suficient. (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:04)

    tarantella [utilizator]

    Nu, puterile statului nu sunt in razboi. Da, justitia trebuie sa castige razboiul cu politicul, dar politicul nu este o putere in stat. Ce-i drept, politrucii se comporta de parca asa ar fi, asta e dorinta lor secreta. Si uite cum "gura pacatosului adevar graieste".
  • +15 (15 voturi)    
    o sa sapi la canal (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:06)

    Kaladin [utilizator]

    asta o sa faci la anul ca vine tavalugul peste voi, hotilor.
  • +23 (23 voturi)    
    Mătușa Tamara (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:07)

    Qxx [utilizator]

    Pe mine nu o să mă poată convinge nimeni în 100 de ani că e om cinstit având în vedere că mătușa care locuia într-o garsonieră la etajul 7 avea 2 milioane de EUR în conturi.
    Cine susține nevinovăția lui Năstase îmi insultă inteligența/

    Apoi îmi amintesc de răspunsul lui la întrebarea de unde a avut bani să țină copiii la Facultatea Româno-Americană cu 10000 dolari/an (parcă). A zis că banii vin de la bunica.
    Deși aroganța nu e pedepsibilă penal, atidudinea lui l-a trădat chiar s-a crezut mai presus de oricine și orice.

    Zecile de chichițe juridice, inclusiv cărțile publicate în timpul în care era încarcerat....
    Apropos, dacă un deținut publică 2 cărți de colorat i se taie din pedeapsă? Nu prea cred.

    Una peste alta, trâmbița unanimă e Băsescu dar acum văd că s-a întors și spre ceilalți (să fie trădarte?)

    Oricum, eu sper să stea cât mai mult acolo la răcoare deși sincer nu prea am speranțe. Se va găsi vreo boală repede...
  • +28 (28 voturi)    
    La anul pe vremea asta (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:09)

    John M. [utilizator]

    o sa va spulberam. Ne-am saturat de B.S-ul comunist si de puscariabili imbracati in Armani.
  • +19 (19 voturi)    
    Ultima sansa a lui Nastase - sa intre in joc! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:10)

    LiviuIordache [utilizator]

    E clar, panica e totala, iar Nastase si-a dat seama ca ultima sansa, a lui si a altora, este sa intre in jocul idiot cu "dictator isteric, regimul Basescu, dosarele politice, mai sunt 49 de saptamini..." Finul intelectual (de fapt un parvenit, avea Tonitza pe hol, si reproduceri de juma' de perete in casa, cu coloane de lemn de cires, o inghesuiala de talcioc, intr-o camera iti invineteai picioarele, nu aveai pe unde trece) a intrat in gasca golaneasca, pe "strategia" pusa la punct de "consiglieri".
    Poanta proasta este ca astia fac precum baietii de cartier, cind se duce vestea despre un smardoi adevarat! Da cu ei de pamint (iar smardoiul nostru a inceput din '92, i-a batut in alegeri la Vaslui, in plin fsn!, a continuat la primarie, de 2 ori, pe geoana a doua oara meciul s-a oprit la pauza, in primul tur), de 2 ori la presedintie, dar ei tot mai incearca. "N-o fi tot asa tare!". Mai incercati!
    • +11 (11 voturi)    
      Excelent "Tonitza pe hol"!!! si copii in casa! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:06)

      Maniu [utilizator] i-a raspuns lui LiviuIordache

      E cea mai ne mai po me ni ta descriere a CIOCOIULUI SECURISTOID! Aferim!
  • +22 (22 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:11)

    NL [anonim]

    • +8 (8 voturi)    
      O ia cu copy paste ..... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:36)

      conul [utilizator] i-a raspuns lui NL

      ......de la Ponta.
    • +9 (9 voturi)    
      Se duce 8 ani sa semneze condica! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:49)

      LiviuIordache [utilizator] i-a raspuns lui NL

      Pai decit sa stea citeva luni in puscarie, nu-i mai greu pentru coana Dana Miculescu sa dea cu subsemnatul lunar la puscarie 8 anisori? Ca atit este sub supraveghere. Sa faca cerere sa plece la Cornu, sa astepte, fara pasaport, cind ii da voie sa iasa din Bucuresti, sa nu intirzie, ca se trezeste cu potera la usa (chiar, trebuie sa spuna la ce etaj poate fi gasita, la 1, la 2, la 3 sau la 4 (ca si-au facut si ei o casuta, ca oamenii bugetari) sau la piscina de pe acoperis? Nu, e bine ca nu face puscarie, zau...
  • +18 (18 voturi)    
    Pai de ce nu se duce la CEDO? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:13)

    hsl [utilizator]

    Sigur, CEDO i-a respins o cerere mai veche insa o persoana care considera ca are dreptate si are mijloacele materiale sa caute ceea ce considera a fi adevarul nu se impiedica de asa ceva.

    In Codul de procedura penala nu vad precizata "nota" ca fiind mijloc de proba.
    Ce sa citeasca instanta intre cele 100 de pagini de "note", povesti? Sa fim seriosi.
    "Notele" conteaza pe blog, pe forum, la gura sobei, unde vreti voi numai in instanta nu.
    • +9 (9 voturi)    
      D-le Nastase (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:21)

      Miscarea Focul Dacic [utilizator] i-a raspuns lui hsl

      Sora d-stra a zis ca Justitia Divina va face dreptate.
      Fiti convins de asta. Cele 7-8 sau ...x luni de inchisoare pe care le veti face nu inseamna nimic pe langa ceea ce va veni. Ati facut mult rau acestui popor, si cu siguranta veti plati pentru asta, d-stra si toti cei care trebuie sa plateasca in fata acestei JUSTITII.

      Va dau un sfat. Ultimul, intrucat nu voi mai incerca sa va scriu vreodata.

      Recunoasteti public faptul ca ati fost doar o marioneta in mainile vechilor structuri si ca tot ceea ce ati facut nu a fost altceva decat o pierdere a controlului simtului realitati. Adica.... banii, v-au orbit. Si ....ati gresit. Pentru ca in rest...este desertaciune.
  • +12 (12 voturi)    
    Fi barbat (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:23)

    potaissa [utilizator]

    taci si rabda ,zdreanta!!
  • +16 (16 voturi)    
    Ce aluzie fina (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:27)

    nano2k [utilizator]

    "Cu varf si indesat"... cam asta primeste si el acuma la parnaie.
  • +10 (10 voturi)    
    tu vorbesti (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:30)

    gopo111 [utilizator]

    ai inchis fabrica in care lucrau 5000 de oameni , eu si familia me printre alti, doar ca ati vrut privatizare, ai lasat lumea pe drumuri, nu e nedreptate e o dreptate prea mica, meriti sa fii inchis si aruncata cheia, sa mai vina din puscarie numele si bocanci, nu imi pasa ca cica familia ta te vrea acasa, oricum fiu-tu v-a fii in club simbata la o betie pe bani furati de tine, asa ca eu zic ca ti-au dat putin , pt mine voi parlamentari ar trebui sa aveti un minim de 10 ani de la care sa plece pedepsele sa va ginditi de doua ori sa furati bani romanilor, si pedeapsa sa fie fara suspendare sau jumate sa ii faci pe totii, ca ai furat cu buna stiinta
  • +10 (10 voturi)    
    razbunare, dar sa stim si noi (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:38)

    revo [utilizator]

    Ok, este razbunare. Dar cine s-a razbunat pe tine, de fapt, si de ce? Ce-ai facut, pe cine ai calcat asa de tare pe bombeuri? In niciun caz pe Base: el a castigat alegerile de doua ori, sta 10 ani la Cotroceni, tu esti oricum la pamant, terminat politic, in niciun caz nu-si mai bate capul cu tine, are alti musterii pe cap. Pe scurt, lipseste motivul. Ba mai mult, daca sentinta ar fi fost dictata de la Cotroceni, ar fi fost in interesul lui Base sa fii achitat, ca sa-i stai Tontului ca un ghimpe in coasta (nu zic ca o sula in ...).
    Daca zici ca esti barbat, atunci spune clar, cine te-a infundat? Plangerea initiala a venit de la PNL, prin Norica Nicolai, dar groapa ti-au sapat-o ai tai, PSD-istii, pt. ca nu te mai suportau, cu toate aerele de superioritate, aroganta si lacomia ta exacerbata. Bai, i-ai strans prea tare de oo, ai vrut prea mult, s-au saturat si te-au facut pe la spate - asa cum meriti.
  • +9 (9 voturi)    
    Esti... (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:43)

    John M. [utilizator]

    (sper ca nu te deranjeaza formula) practic un gunoi... Un vierme...Puscaria repetata iti va ruina ultima farama de incredere pe care o mai aveai in tine si in aceasta ciuma comunista care a distrus neamul romanesc si care ar fi meritat alta soarta mai buna. Si tu si Odioasa aratati la TV ca niste stafii ale unor vremuri apuse. V-ati ales cu o gramada de bani, dar va blestem sa nu va bucurati niciodata de ei pe acest pamant...
  • +7 (7 voturi)    
    Razbunare! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 22:50)

    aresul [utilizator]

    In sensul acestui cuvant, ce rau a suferit actualul presedinte din partea celor ce urmeaza sa infunde parnaia, chipurile, a opozantilor? Am observat faptul ca toate leprele politice, in deplasarea catre ,,facultate" folosesc acelasi slogan.
    Actualul presedinte indeasa puscariile cu opozitia? Greu de crezut. Ar insemna sa urmeze Videanu si Berceanu. In plus, de partea stanga, sunt personaje mult mai ,,interesante" decat Nastase.
    Sunt de parere ca toti cei ca Nastase fac ce trebuie sa faca, isi joaca rolul, fiind o afacere foarte buna, creativitatea artistica a celor aflati pe ultimul drum (politic), reducandu-se la o singura replica.
  • +9 (9 voturi)    
    De ce la TVR se acuza justitia? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:09)

    Maniu [utilizator]

    de ce tradatorii de tara fac jocurile si incearca sa timpeasca lumea? Ca si cum judecatorii n-au judecat nimic, ca si cum sentinta aia a aparut din senin! DE CE NU SE VORBESTE DESPRE PROBELE IREFUTABILE care-au existat la dosar? Ca sa-nteleaga si prostii si nu sa caste gura la minciunile cele mai sfruntate (ca astea exact prind!) ale lui POnta?
  • +11 (11 voturi)    
    nici eu nu mi-am inchipuit (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:12)

    simplu_cetatean [utilizator]

    ca un fost premier este atat de nemernic

    profund corupt, mincinos si nesimtit, nastase vrea sa ne convinga ca este nevinovat

    ma umple de scarba tupeul astuia
  • +9 (9 voturi)    
    Zice lumea ca a avut blogul gata scris (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:15)

    Maniu [utilizator]

    pentru orice eventualitate?
  • +9 (9 voturi)    
    Rusine pt. un fost avocat! (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:17)

    Andy.tm [utilizator]

    Ar trebui sa fii sincer cu tine si sa taci, sa dispari!
    Un jurist, fie el si incepator , stie ca pt. luare de mita, santaj, trafic de influenta ...si alte infractiune
    comise, primeste o pedeapsa de
    ani buni cu executare.
    Daca ai putina decenta si demnitate, taci si nu te mai
    lamenta pt. cat ai furat ai primit o pedeapsa minima
  • +14 (14 voturi)    
    Deţinuţii de drept comun (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:32)

    Kute [utilizator]

    din Romania au acces non-stop la Internet. Nu-i aşa că i-am luat pe europenii de categoria 1? Alo, ANP... voi pe cine mai păziţi p-acolo? Ia treceţi voi în şomaj, copii - cine mai are nevoie de serviciile voastre? Despre presă, ce să mai zic... faceţi-i în continuare publicitate ăstuia...
  • +12 (12 voturi)    
    Ma.. (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:32)

    Alius [utilizator]

    sa te duci sa-i faci curat in celulala. Si ce mai vrei tu sa-i faci, nu te opreste nimeni, nu te judeca nimeni.. Acum nu trebuie sa te mai feresti, traim alte vremuri.
  • +6 (6 voturi)    
    Adelu, victima sora cu Timosenko ? (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:43)

    Plagarus [utilizator]

    1 casa = 7 ani de proces !
    Celelalte : 6 case x 7 ani = 42 de ani pana la ultima condamnare ? Sa-i dea Dumnezeu sanatate l'u Bombo,politicianul congolez, naturalizat in Romania.
  • +8 (8 voturi)    
    bolsevism feroce (Marţi, 7 ianuarie 2014, 23:59)

    timp tamp [utilizator]

    toti bolsevicii ca tine au gena hotiei si minciunii,
    cine a trait anii 1944 - 1962 stiu cum bolsevicii confiscau fara sa dea socoteala proprietati, si aruncau la inchisoare pe cei care se opuneau, ASTA NE PREGATESTE DERBEDEUL MINCIUNOS PLAGIATOR!
  • 0 (4 voturi)    
    postare pe blog (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 0:13)

    AlexRatoi [utilizator]

    Eu am avut o postare pe blog-ul dansului, cat de sincera posibila la ce cred si deocamdata nu mi-a fost stearsa, pentru asta ii ofer un mic respect.

    Insa ce ma ingrijoreaza e numarul mare de persoane care il martirizeaza si cred ca e nevinovat, am impresia ca ori sunt in interes de servici si isi castiga painea, ori oamenii chiar sunt spalati pe bune pe creier.
  • +6 (6 voturi)    
    L-am facut " doctor " si el e cioclu !? (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 5:32)

    Plagarus [utilizator]

    Pupilul Victoras nu si-a facut temele intr-ale guvenarii si l-a bagat pe mentorul Adelu-n puscarie ! " Justitie pt. toti " ,asta-i marea greseala ce nu a fost corectata !
  • +4 (4 voturi)    
    Cat tupeu!!! (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 5:55)

    Ion B [utilizator]

    "... avocatii sai au depus pe 19 decembrie la dosar peste 100 de pagini de note. "Credeti ca ele au fost citite de catre cei cinci judecatori de Anul Nou?"
    Cred ca si la anul, pe vremea asta, avocatii lui Nastase ar mai fi venit cu inca 50 de pagini cu tot felul de "dovezi".
    Greata numai vazandu-i mutra!
  • 0 (0 voturi)    
    La lupta Viorele ! (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 7:13)

    catalin72 [utilizator]

    Exact cum bine arata dl Tapalaga ,indemnurile la "actiune" pt Viorel se inmultesc !
  • +2 (2 voturi)    
    daca Truica si ceilalti iubiti (colaboratori) (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 7:28)

    fosta zoezoe [utilizator]

    ai lui nascase ar fi luati la intrebari serios de procurori despre avere (facuta din comisioane la spagile primite de nastase) s-ar lamuri lucrurile.Asta pentru ca intre cei care il deplang, pe langa tembeli sunt si cei multi care isi fac bagajele (sau stau cu ele facute de ani de zile) pentru Jilava.
  • +2 (2 voturi)    
    hoțul nu e niciodată de vină... (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 9:26)

    visio [utilizator]

    penibil mărunțelul ăsta...
  • +2 (2 voturi)    
    Ustură că te-au lăsat ai tăi din brațe, nu? (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 19:11)

    Cocofifi [utilizator]

    Păi să le numărăm, coane Fănică:

    * ai fost îndrumător de doctorat pentru Victoraș, viclean copil de casă? Da!
    * l-ai botezat tot pă musiu "micul Titulescu"? Daaa!
    * ai stat în șpagat mai ceva ca Van Damme ca să-l propulsezi pă mitocan la conducerea PSD? Daaa!
    * ți-ai pregătit retragerea pe baza noului eșalon școlit conform "Învătăturilor lui Nea Goe către partid"? Daaa!
    * ai fost gata să te sinucizi pentru partid? Mda, aproximativ, rămâne de discutat...

    Și-acum, tinerele vlăstare, în loc să mute munții ca să te scape de "cosorul lui Moceanu", stau și pierd timpul cu declarații anti-băsiste... O fi frumos?

    Curat neconstituțional. da' umflați-l!
  • +1 (1 vot)    
    PAC-PAC (Miercuri, 8 ianuarie 2014, 19:30)

    liviusmaximus [utilizator]

    In urma impuscarii simbolice pe langa gat, am inceput sa emit avertismente chiar si pentru Ponta. L-am facut mare, PM, i-am dat teza de doctorat gata scrisa si el, in nemernicia lui, face poze cu ciobanii in loc sa promoveze legi "bune si importante" (sic !). Un ochelarist arogant. O sa-l invit la o vanatoare imediat cum ies :)


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by