Lideri pentru Justitie - Program de leadership pentru tineri juristi romani - Editia a 5-a, 2014

de Redactia     HotNews.ro
Joi, 26 septembrie 2013, 20:49 Dosare Anticoruptie


Lideri pentru Justitie, editia a 5-a
Programul Statul de Drept Europa de Sud Est al Fundatiei Konrad Adenauer anunta lansarea celei de-a cincea editii a proiectului de leadership pentru tineri juristi romani -  "Lideri pentru Justitie ("Leaders for Justice"). Termen limita pentru depunerea candidaturilor: 20 octombrie 2013.

Programul se adreseaza studentilor in ultimul an, masteranzilor, doctoranzilor si tinerilor absolventi de drept in primii 5 ani de cariera si consta dintr-o serie de traininguri de leadership, intalniri cu profesionisti din domeniul juridic si workshopuri, desfasurate atat in Romania, cat si in strainatate.

Dosarul de candidatura trebuie sa fie redactat in limba romana si sa contina:
  • - un CV
  • - o scrisoare de motivatie de o pagina
  • - un eseu de maxim 2 pagini in care sa prezinti o schimbare pe care ai dori sa o aduci sistemului de justitie din Romania: alege o schimbare, descrie-ne ce ar presupune si cum ar trebui sa arate sistemul dupa implementarea acesteia.
In urma interviurilor, sunt selectati 20 de tineri pentru a face parte din reteaua Lideri pentru Justitie.
 
Toate costurile legate de program, cu exceptia transportului in Romania, sunt acoperite de catre organizatori.

Pentru mai multe detalii vizitati pagina www.kas.de/leadership sau contactati-ne la doru.toma@kas.de. Ne gasiti si pe Facebook la adresa www.facebook.com/leadersforjustice sau pe canalul nostru de Youtube/LeadersJ unde puteti urmari testimoniale ale participantilor din editiile anterioare.

Lideri pentru Justitie a fost gandit cu scopul de a dezvolta potentialul de lideri al tinerilor juristi care isi doresc sa contribuie la reforma justitiei in Romania. In primele 4 editii ale programului, 75 de tineri juristi au fost pregatiti pentru a-si dezvolta in mod optim abilitatile de leadership si management al proiectelor, precum si pentru a-si insusi cunostinte aprofundate despre democratie, statul de drept si etica profesionala.


Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.1830 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by