Profesor de la Universitatea de Medicina din Timisoara, retinut pentru luare de mita de la studenti

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 8 februarie 2013, 23:07 Dosare Anticoruptie


Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara, Daniel Cioca, a fost retinut, vineri seara, pentru 24 de ore, el fiind suspectat ca a luat mita de la studenti, iar procurorii au gasit, in urma perchezitiilor in biroul si masina acestuia, sume de bani, relateaza Mediafax.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Ion Brasoveanu, a declarat, vineri seara, corespondentului MEDIAFAX ca in urma unor perchezitii in biroul si masina profesorului Daniel Cioca de la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes" din Timisoara si in urma unor audieri facute de procurori acesta a fost retinut pentru 24 de ore, urmand ca sambata sa fie prezentat in fata judecatorilor de la Tribunalul Timis cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Profesorul este cercetat pentru luare de mita de la studenti pentru a trece examenele.

"Dupa perchezitiile pe care le-am facut in biroul de la Medicina al profesorului si dupa audierea acestuia, s-a decis retinerea pentru 24 de ore, urmand ca maine (sambata - n.r.) sa fie prezentat Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva. Acuzatia care i se aduce este luare de mita de la studenti", a declarat Brasoveanu.

Potrivit sursei citate, in urma perchezitiilor au fost gasite sume de bani despre care se suspecteaza ca provin de la studenti.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1141 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Ce surpriza!!! (Vineri, 8 februarie 2013, 23:25)

    Calin_file_de_dosar [utilizator]

    Ce surpriza neplacuta!
    Dupa un doctorat si stagii postdoctorale absolut onorabile in Japonia si USA, Daniel Cioca s-a intors in Romania si parea pus pe treaba!
    Sper... inca mai sper ca totul sa fie o gluma proasta, o inscenare... pur si simplu nu mi-l pot imagina luand bani, cu atat mai mult cu cat e finantat si din mai multe granturi de cercetare!
  • 0 (0 voturi)    
    vai mama noastra (Vineri, 8 februarie 2013, 23:26)

    Baltaretu [utilizator]

    daca pe spaga se absolva Universitatea de Medicina, imi inchipui ce medici nepregatiti vor fi in sistemul de sanatate, unde poporul spera sa-i faca bine.Pentru genocidul acestor profesori, pedeapsa dubla la mititica, pe banii lor din spagi si valorificari de bunuri


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by