Primarul din Navodari, audiat la DNA pentru presupuse fapte de coruptie

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 14 noiembrie 2012, 18:04 Dosare Anticoruptie


Primarul din Navodari, Nicolae Matei, este audiat, miercuri seara, de catre procurorii anticoruptie, la sediul central al DNA, in legatura cu presupuse fapte de coruptie in care ar fi implicat edilul, informeaza surse judiciare citate de Mediafax.

La ora transmiterii acestei stiri, audierea primarului social-democrat al localitatii Navodari este in plina desfasurare.

Potrivit surselor citate, Matei, aflat la al doilea mandat de primar, ar fi incercat sa ofere drept mita unor politisti mai multe terenuri situate in Navodari, pe malul marii, pentru a scapa de un dosar penal.

Presa locala a relatat ca in ultimi patru ani primarul Nicolae Matei, asociat in SC Dormarbib Grup, ar fi fost implicat in mai multe tranzactii imobiliare si licitatii "cu dedicatie".

Potrivit presei, castigarea dreptului de proprietate asupra Taberei de copii de la Navodari a fost una dintre cele mai profitabile afaceri realizata de primarul Nicolae Matei. Astfel, la initiativa acestuia 60 de hectare de teren, sute de cabane, spatii de cazare, administrative si comerciale, anexe, amfiteatrul si cantine au intrat, in 28 iulie 2011, in patrimoniul SC Tabara Navodari SA.

Actionarii acestei societati sunt SC Dormarbib Group SRL, cu 60% din actiuni si Consiliul Local Navodari, cu 40% din actiuni.

Potrivit hotararii Consiliului Local nr. 152 din iulie 2011, Primaria Navodari a venit cu aportul in natura, 60 de hectare teren, iar firma lui Gurgu Isidor, cumnatul primarului Matei, s-a obligat ca in decurs de un an sa contribuie la aceasta asociere cu aportul de capital prin care sa acopere echivalentul celor 60 de procente, aproximativ noua milioane de lei.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1006 vizualizari

  • -2 (2 voturi)    
    DNA in campanie (Miercuri, 14 noiembrie 2012, 19:25)

    evoque [utilizator]

    cazul deputatului pdl a fost plevusca aruncata la inaintere, acum intra in actiune avertismentul presedintelui, sa vedeti de acum inainte cum functioneaza statul de drept si cum institutiile care stau drepti vor executa tot ce misca prin usl.
    Circ si paine, tare cred ca aceasta campanie va fi cu "varsare de sange". Bravos domnule presedinte asa reusiti sa ne convingeti ca statul de drepti functioneaza.
  • 0 (0 voturi)    
    Al Capone al Navodariului (Miercuri, 14 noiembrie 2012, 22:38)

    MihaiParaschiv [utilizator]

    Asta e unul dintre cei mai mari mafioti din Constanta. Pt orice autorizatie trebuie sa cotizezi prin angajatii primariei. A falsificat acte care ulterior le trimite in Instanta. A vandut strazi catre consilieri din CT si ulterior a permis constructii pe aceste strazi. A dat ordin in Primarie ca la orice control sa se inchida primaria si sa fie anuntat ce acte se cer. Tot Navodariul a ajuns in momentul de fata mosia sa. Ar trebui facut o ancheta sa vezi ce mizerii au fost facute in ultimii ani de gand acest infractor a ajuns in Primarie.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by