Remus Vulpescu, fost sef OPSPI, audiat la DNA in dosarul Oltchim: Domnul Diaconescu mi-a spus in timpul negocierilor ca ar face orice ca sa mai dureze privatizarea. Mi-a fost foarte clar ca nu avea banii

de Alina Neagu     HotNews.ro
Luni, 22 octombrie 2012, 15:40 Dosare Anticoruptie


Fostul sef al Oficiului pentru Participaţiile Statului şi Privatizare în Industrie, Remus Vulpescu, a fost audiat, luni, la DNA in dosarul deschis pe numele lui Dan Diaconescu privind privatizarea Oltchim. Dosarul a fost deschis ca urmare a unei plangeri formulate de Remus Vulpescu. Fostul sef al OPSPI le-a spus jurnalistilor, la iesirea din sediul DNA, ca "Domnul diaconescu ma luase pe mine, era cam 11 noaptea, nu mai erau negocieri. Intr-un moment mi-a spus ca ar face orice ca sa mai dureze privatizarea. Mi-a fost foarte clar ca nu avea banii."

Vulpescu a comentat si "momentul cu muzica", spunandu-le jurnalistilor prezenti ca "Nu a fost muzica la negociere. A fost un moment relativ simplu si putin hazliu. Domnul diaconescu ma luase pe mine, era cam 11 noaptea, nu mai erau negocieri."

Procurorii DNA l-au audiat, luni, in acest dosar si pe patronul OTV, Dan Diaconescu.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1239 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    si ce daca! (Luni, 22 octombrie 2012, 15:53)

    Rasmus [utilizator]

    DD are partie la Romania TV, se da in stamba la teveul lui Ghita, viitor parlamentar USL.
    Lady Mona, gaga style, va avea grije de el dupa schimbarea procurorilor ca ce nu faci pentru un aliat de nadejde!
    Mai ales ca parlamentarii care nu au mai incaput pe listele umflate cu uneperisti si pecisti al USL participa pe listele lui ca apoi sa treaca in grupul parlamentar USL.
    Simplu, nu?
    Sictir bre, mai puneti mana pe un Caragiale ca pe o oglinda.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by