VIDEO DNA a inceput urmarirea penala fata de Constantin Grajdan, fostul sef al ISC care a semnat o adresa prin care institutia se retrage ca parte civila din procesul lui Adrian Nastase

de Red. Stiri     HotNews.ro
Vineri, 25 mai 2012, 10:26 Dosare Anticoruptie


DNA a inceput urmarirea penala fata de Constantin Grajdan, fostul sef al Inspectoratului de stat in Constructii (ISC), anunta un comunicat remis redactiei. Constantin Adrian Balaban Grajdan a semnat pe 22 mai (la patru zile dupa numire in functie) o adresa prin care inspectoratul a renuntat la calitatea de parte civila in dosarul de coruptie Adrian Nastase-Trofeul Calitatii. DNA arata ca cererea semnata de Grajdan a venit la doar sase zile dupa ce ISC isi majorase pretentiile civile la suma de 75.5 miliarde ROL (7.552.635 RON).

Reamintim ca Grajdan a semnat pe 22 mai o adresa prin care inspectoratul a renuntat la calitatea de parte civila in dosarul de coruptie Adrian Nastase-Trofeul Calitatii. Prin aceasta adresa, ISC practic renunta la recuperera prejudiciului constatat de procurorii DNA in rechizitoriu.

Constantin Grajdan si-a motivat decizia pe baza unui raport de expertiza contabila care a stabilit ca in dosarul Trofeul Calitatii nu s-a constatat nici un prejudiciu. Acest raport fusese insa administrat in instanta inca din 2011. Inspectoratul de Stat in Constructii s-a constituit parte civila inca din anul 2008, iar judecatorii care au judecat dosarul pe fond au constatat ca ISC s-a constituit ca parte civila si in faza de judecare a procesului.

"Constiinta m-a obligat sa fac acest lucru", a spus Grajdan imediat dupa ce a depus adresa oficiala. El a fost demis de premierul Victor Ponta joi, 24 mai, "din cauza comportamentului".




Comunicatul integral al DNA:

La solicitarea reprezentanților mass-media, Biroul de informare și relații publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează acte de urmărire penală față de CONSTANTIN-ADRIAN BALABAN GRĂJDAN – inspector general al Inspectoratului de Stat în Construcții (la data săvârșirii faptelor), în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de favorizare a infractorului.

Potrivit rezoluției de începere a urmăririi penale întocmite de procurori,

La data de 22 mai 2012, învinuitul Constantin-Adrian Balaban Grăjdan, cu încălcarea dispozițiilor legale și a procedurilor interne privind circuitul documentelor și fără a avea avizul vreunei direcții din cadrul ISC, a întocmit, a semnat și a transmis la Înalta Curte de Casație și Justiție o adresă prin care renunță, în numele instituției, la pretențiile civile în dosarul 2470/1/2012, în condițiile în care, în respectivul dosar, Inspectoratul de Stat în Construcții (ISC) se constituise parte civilă în proces încă din faza de urmărire penală, iar la termenul din data de 16 mai 2012, ISC își majorase pretențiile civile la suma de 75.5 miliarde ROL (7.552.635 RON).

Împrejurările în care a fost emisă adresa respectivă către Înalta Curte de Casație și Justiție (în cea de a doua zi de la numirea în funcție a inspectorului general, în condițiile în care acesta nu preluase oficial atribuțiile specifice funcției, termenul scurt în care a fost redactată și trimisă la instanță, lipsa avizelor direcțiilor de specialitate, lipsa unei opinii juridice din partea consilierului juridic căruia îi fusese repartizată cauza, lipsa unei fundamentări a cererii raportat la sentința prin care inculpații au fost obligați la despăgubiri către ISC) conturează ipoteza că învinuitul Constantin-Adrian Balaban Grăjdan a emis adresa în scopul obținerii unei hotărâri judecătorești favorabile inculpaților și pentru a îngreuna cercetarea judecătorească.

În acel dosar, prin Sentința penală nr. 176 din 30 ianuarie 2012, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a obligat pe inculpații Năstase Adrian, Jianu Paula Irina, Gasparovici Diana, Popovici Mariana Ioana, Popovici Bogdan în solidar cu SC EUROGRAFICA SRL la 3.337.452,5 lei (RON) despăgubiri civile către ISC și respectiv pe inculpații Jianu Paula Irina, Gasparovici Diana, Popovici Mariana Ioana, Popovici Bogdan în solidar cu partea responsabilă civilmente SC A ROND SRL și inc. Vasile Mihai Cristian în solidar cu partea responsabilă civilmente SC EUROGRAFICA SRL la 3.143.931,9 lei (RON) cu titlu de despăgubiri civile.

La data de 24 mai 2012, învinuitului i s-au adus la cunoștință acuzațiile în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.

Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.​






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























7506 vizualizari

  • +26 (34 voturi)    
    DNA a inceput... (Vineri, 25 mai 2012, 10:30)

    ionita [anonim]

    De inceput au inceput multe ,de terminat ,mai vedem cum si cind.
    • +19 (25 voturi)    
      Si cum promit astia (Vineri, 25 mai 2012, 11:17)

      Straistaru Eugen [utilizator] i-a raspuns lui ionita

      Sa isi bage piciorul si in DNA, cu siguranta nu se va intampla nimic
    • +22 (26 voturi)    
      Confunzi (Vineri, 25 mai 2012, 11:53)

      sile [anonim] i-a raspuns lui ionita

      Ce incepe DNA-ul, termina judecatorii. Daca vor.
    • -25 (27 voturi)    
      abuz securistic a DNA (Vineri, 25 mai 2012, 13:54)

      geo [anonim] i-a raspuns lui ionita

      DNA e disperat nu are cu ce sa-l mai agate pe Nastase.

      ISC nu a fost parte civila in procesul Nastase pana cand DNA prin "expertii" lui nu a considerat ca ar exista un prejudiciu.
      ISC nu a facut decat sa-si confirme punctul de vedere exprimat anterior "opiniei" DNA.
      ca fapt diver U.M. 0 xxy cu alias Hotnews poate invatati si voi de principii cum sunt adevarul si echidistanta, fara a mai face propaganda comunistilor PDL.
      • +5 (5 voturi)    
        Ironiile tale (Sâmbătă, 26 mai 2012, 10:41)

        mercedes [utilizator] i-a raspuns lui geo

        cu "adevarul si echidistanta" au ajutat infractori ca Nastase si multi altii sa zburde linistiti pe meleagurile Romaniei. Ca DNA e disperata ca nu mai are cu ce sa-l mai agate pe Nastase ar trebui sa te nelinisteasca nu sa te faca sa jubilezi. Esti o rusine nationala dar ai o scuza pentru ca nu gandesti tu, gandeste un Hrebenciuc pentru tine.
  • +35 (39 voturi)    
    mda... (Vineri, 25 mai 2012, 10:37)

    Laurentiu78 [utilizator]

    sunt convins ca acum amintirea lui Cuza ii este usor estompata...
  • +18 (34 voturi)    
    Tic-tac-tic-tac-NUP! (Vineri, 25 mai 2012, 10:38)

    tictac [anonim]

    Deja a inceput numaratoarea inversa pana la NUP. Facem pariu ca il scapa Pontastase si pe asta?
    • +15 (17 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Vineri, 25 mai 2012, 13:08)

      [anonim] i-a raspuns lui tictac

  • +33 (41 voturi)    
    Urmeaza, probabil, decapitarea DNA (Vineri, 25 mai 2012, 10:39)

    Ritzi Pitzi [utilizator]

    care se misca prea vioi in cazul acesta legat strans cu cel atat de sensibil al lui Adrian Nastase, unul din "stalpii" PSD.
    • -18 (30 voturi)    
      deci exista un raport contabil..... (Vineri, 25 mai 2012, 11:10)

      Wizard of Oz [utilizator] i-a raspuns lui Ritzi Pitzi

      "pe baza unui raport de expertiza contabila care a stabilit ca in dosarul Trofeul Calitatii nu s-a constatat nici un prejudiciu. Acest raport fusese insa administrat in instanta inca din 2011".
      Curat murdar, coane Fanica.
      Daca exista acest raport contabil, pe ce baza a fost condamnat Nastase?
      Nu ma indoiesc de faptul ca Nastase a fost implicat in multe...dar vreau o justitie adevarata, profesionista si capabila.
      Dosarul DNA, dosarele DNA par incropite de niste amatori, cum sa nu profite avocatii destepti?
      • +14 (18 voturi)    
        Campanie electorala 2004 (Vineri, 25 mai 2012, 11:25)

        lf_iron [utilizator] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        Tu ai trait vremurile alea?
      • +16 (20 voturi)    
        Stimabile, (Vineri, 25 mai 2012, 11:52)

        nick [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        zi-ne si noua, in luminatia matale, este tinut judecatorul sa se pronunte in baza concluziilor unui raport de expertiza ? Concluziile unui raport de expertiza au un caracter obligatoriu pentru judecator la pronuntarea unei hotarari? Sau e doar o proba ce trebuie interpretata in raport cu celelate probe administrate ?
        Te rugam, explica-ne si noua mai pe larg, cu trimiteri la niste texte de lege daca se poate, ca se pare ca esti foarte activ pe subiectul asta si pe altele conexe, trandafirii-galbioare.
        • -11 (13 voturi)    
          Nu ... (Vineri, 25 mai 2012, 12:28)

          nety [anonim] i-a raspuns lui nick

          ... desteptule, expertiza este pentru judecator doar o proba ca oricare alta, dar pentru ISC ca parte civila ar putea fi mai mult de atat. Adica eu stiu ca nu am pierdut nici un leu, expertiza spune acelasi lucru, dar, odata, candva, din anumite motive, am spus ca am pierdut bani la greu. Nu cumva este corect sa imi expeim pozitia din nou, astfel incat instanta sa judece pa baza realitatii? Mai ales ca instanta nu are de unde sti daca e paguba sau nu. ISC spunea anterior ca da, expertiza ca nu. Asa ca nu mai face pe desteptul fara sa stii despre este vorba.
          • +8 (12 voturi)    
            Ai perfecta dreptate... (Vineri, 25 mai 2012, 13:48)

            nick [anonim] i-a raspuns lui nety

            Daca o parte din dosar sustine vreo 4 ani ca a suferit un prejudiciu si se face o expertiza care spune ca n-a fost niciun prejudiciu, atunci partea trebuie sa se conformeze, sa nu cumva sa conteste raportul de expertiza si eventual sa renunte si la orice cale de atac.
            Opinia unui expert este sinonima cu adevarul absolut, mai ceva decat spriptura, in opinia ta.
            Pana la urma de ce n-ar pronunta expertii si solutiile in dosare? Ce rost mai are sa-si bata capul judecatorul?
      • +11 (13 voturi)    
        Expertiza (Vineri, 25 mai 2012, 12:16)

        Cata [anonim] i-a raspuns lui Wizard of Oz

        In expertiza respectiva se spunea ca ISC a fost prejudiciat, dar omul lui Nastase a incercat o amagire
  • +21 (27 voturi)    
    alta gainarie (Vineri, 25 mai 2012, 10:42)

    cred [utilizator]

    Cred ca daca acea adresa a fost facuta cu scopul ca avocatii banditului sa ceara o alta aminare a recursului si in acest fel sa se ajunga la termenul de prescriere.Ar trebui sa se gaseasca o modalitate de anulare a acelei adrese pana la termenul de 30 mai.Sper sa existe oameni in justitie care sa vrea si sa stie cum se procedeaza.
    • +14 (18 voturi)    
      Ba da , dar nu se vrea (Vineri, 25 mai 2012, 11:22)

      nocku [anonim] i-a raspuns lui cred

      Noul Insp gen de la ISC retrage documentul sau depune un nou document care-l anuleaza pe primul , motive exista. Insa nu prea au curaj . Zarurile au fost aruncate si calculele facute . Grajdarului i se dau citeva luni cu suspendare si un post caldut undeva ferit de ochii presei , Bombonel scapa - conf indicatiilor lui Voicu - si asa s-a rezolvat totul . happy nation
  • +21 (27 voturi)    
    Nastase (Vineri, 25 mai 2012, 10:43)

    Furnicusa [anonim]

    In procesul asta ca si in multe altele cu nume sonore se folosesc toate mijloacele pentru a opera prescriptia raspunderii penale.
  • +17 (25 voturi)    
    excelenta vestea... (Vineri, 25 mai 2012, 10:48)

    jackalphonse [utilizator]

    ...numai ca arv trebui urmariti penal si cei care l-au pus acolo. eu nu cred ca a fost un concurs.
  • +21 (31 voturi)    
    Marele expert in drept, Ponta.... (Vineri, 25 mai 2012, 10:53)

    deno [anonim]

    a uitat sa-i spuna la Grajdan ca se face cu un dosar de favorizarea infractorului.

    ISC a prezentat acte prin care au justificat sumele pierdute. A venit Grajdan ca voda si l-a "iertat" pe Nastase

    Singura problema e ca nu suntem in secolul XVI.
  • +18 (26 voturi)    
    AR FI PREA FRUMOS, ca (Vineri, 25 mai 2012, 10:55)

    bizonul [anonim]

    Grajdan sa marturiseasca adevarul si anume ca a fost impins in fata de ponta si nastase. Daca ar avea un dram de constiinta, asa ar fi procedat, dar ce poti astepta de la un tinar pensionar avind doar 8000 lei pensie pe luna.
  • +4 (18 voturi)    
    sentinta cu suspendare (Vineri, 25 mai 2012, 11:05)

    goto [anonim]

    din cauza publicitati care s-a facut in cel mai rau caz sentinta va fi cu suspendare. si asa scapa si bombonel si grajdan. apoi o mana spala pe alta.
  • +16 (24 voturi)    
    Ideal ar fi (Vineri, 25 mai 2012, 11:15)

    , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator]

    ca prejudiciul sa fie acoperit de grajdan si tontu!
    Doar asta a fost pus acolo cu tinta!
    E vizibil din satelit.
    O alta manevra demna de bombonel.
    Apropo, nu se poate extinde dosarul asupa celor 3?
    bombo, tontu si vacaru asta de grajdan?
    Asa, ca sa ne aducem aminte ca la Cuza, ocaua mica se pedepsea zdravan! Ca tot vorbea tampul ala de Cuza, nu?!
  • +21 (25 voturi)    
    Penalii (Vineri, 25 mai 2012, 11:24)

    Gelu [anonim]

    Daca nici Adrian Nastase nu e vinovat, inseamna ca Romania e plina rau de jeg. Cine e mai penal in tara asta, cel ce fura o paine sau Adrian Nastase care a furat o tara. De ce a venit USL-ul la putere? In primul rind sa-i faca curati lacrima pe cei mai mari penali si mafioti ai tarii. Pacat ca suntem un popor de naivi si de indiferenti. Cu ponta ( nu pot sa-l scriu ca nume propriu, il fac prea important) premier si cu toti penalii facuti fete mari e greu sa credem intr-un viitor al Romaniei. Unul jegos sa poate desigur.
    • -11 (13 voturi)    
      penalii (Vineri, 25 mai 2012, 14:29)

      justitirul [anonim] i-a raspuns lui Gelu

      acum,toata lumea stie ca zeus e cel mai mare penalist al tarii, incepind cu flota,tigareta ii ,contrabanda de arme si alte maruntisuri,precum casa din mihaileanu, numai pedelacii se fac ca nu stiu . Recunoaste ca Nastase nu ajunge nici pina la genunchiul broastei in topul primilor 3oo de pedelaci penalisti. Si da puteti veni cu ungureanu, voinescu ,preda si alti citiva ca sa mai salvati situatia, dar lasati-o pe macovei la enspe km distanta, ca va raspunde in curind.
  • -16 (20 voturi)    
    Dna o constructie (Vineri, 25 mai 2012, 11:55)

    evoque [utilizator]

    de tip securist.
    Afirm acest lucru nu pentru a lua apararea celor implicati in afacerea cu trofeul ci pentru a atrage atentia asupra unui comportament agresiv de tipul "cine nu se supune noua, trebuie eliminat, pentru ca noi stim tot si numai noi avem dreptate"
    DNA a gresit de foarte multe ori si a demonstrat ca este o institutie manipulata cu scopul de a plati polite politice.
    DNA trebuie desfiintat.
    "....fără a avea avizul vreunei direcții din cadrul ISC...", acesta este un exemplu de comunicare desprins din manualul securitatii, care nu spune decat ca ei au hotarat ce respectivul personaj este vinovat.
    Procurorii din DNA trebuie anchetati si condamnati pentru fiecare dosar pe care il instrumenteaza si pentru care au afectat imaginea si viata personala a celor anchetati, tarati prin presa si gasiti nevinovati.
    • -9 (11 voturi)    
      DNA (Vineri, 25 mai 2012, 12:38)

      vitanis [anonim] i-a raspuns lui evoque

      Confirm asemanarea cu securitatea. Recent la o institutie publica s-au prezentat procurori DNA si, cu batai puternice in usa unui birou (asa cum numai securitatea comunista mai facea), au intrat spunandu-i unui functionar "vii cu noi....". Chiar daca era vinovat, si probabil este, comportamentul DNA este de tip securist. Mai este o problema: "competitia"dintre DNA si DICOT. Sunt multe arestari numai pentru a fi primii, sa nu o ia ceilalti inainte. Daca ar raspunde pentru gafe, nu ar mai face asa ceva. Daniel Morar insusi l-a arestat pe acel director de la Drumuri Bistrita, care, in final a castigat la CEDO procesul cu statul roman fiind nevinovat. Dar DM este mare procuror, nu?
  • +12 (16 voturi)    
    e absolut normal (Vineri, 25 mai 2012, 12:05)

    MihneaR [utilizator]

    cred ca DNAul isi face treaba bine, cu toate piedicile puse de guvernanti; O PROBLEMA RAMANE cum explica premierul Ponta decizia sa de a-l numi pe Grajdean la sefia ISC? si totul in prima sedinta de guvern;
    • +10 (12 voturi)    
      prioritati (Vineri, 25 mai 2012, 12:25)

      cred [utilizator] i-a raspuns lui MihneaR

      Cum sa nu domnule....Schimbarea sefului ISC era cea mai arzatoare problema a tarii si mai ales aguvernului.Maretul Ponta se foloseste de aceasta pentru ademonstra lumii intregi intransigenta si cinstea.Maimutoi.....Te umfla rasul nu altceva!!!
  • +5 (7 voturi)    
    Ce nu inteleg eu... (Vineri, 25 mai 2012, 12:24)

    Cristina [anonim]

    Din cate stiu, conform normelor de procedura romane, o renuntare la un drept se face fie in fata instantei, fie in forma autentica. Din ce citesc, inteleg ca omul nostru a semnat o declaratie olografa (de mana) si pe urma a depus-o la dosar. Daca e asa, atunci acea renuntare la drept este nula si instanta nu ar trebui sa tina cont de ea.
  • +8 (10 voturi)    
    DNA sa-l urmareasca pe Ponta (Vineri, 25 mai 2012, 12:32)

    Trojan.H [utilizator]

    Pentru favorizarea infractorului.
  • +4 (8 voturi)    
    limba romana fata cu reactiunea (Vineri, 25 mai 2012, 12:38)

    visio [anonim]

    observam, inca din titlu, mari probleme cu vorbirea nativa a limbii romane:
    "DNA a inceput urmarirea penala fata de Constantin Grajdan...."
    nu stiam ca urmarirea, penala sau de altfel, se poate face "fata" de cineva; eu unul credeam ca numai o persoana urmareste pentru faptele sale....
    greu e cu limba pentru unii jurnalisti....
  • 0 (2 voturi)    
    Telenovela (Vineri, 25 mai 2012, 14:39)

    Isecila [anonim]

    ... de prost gust (scuzati pleonasmul)continua!Hai sa facem o socoteala:Tacacs,Mild,Berszan,Grajdan,Bucur.Ce e ei si care le e rolul in natura?Sint sefii ISC din 2012!Prin comparatie, sa fi antrenor la Steaua se cheama ca ai stabilitate in munca!!Daca dati pe goagal dupa ultimii doi, va sta mintea in loc!Cind te gindesti ca astia iti ofera(sau ar trebui s-o faca!) garantia ca nu dai coltu' la un cutremur!Sa-ti bati copiii,sa-i urci in pod si sa le iei scara!Pe de alta parte,mare pisicher si Ponta.I-a tras-o lui Nastase ca la carte!
  • +2 (4 voturi)    
    Telenovela, ep2 (Vineri, 25 mai 2012, 15:06)

    Isecila [anonim]

    Am uitat sa mai adaug ceva: In conditiile in care dl. Ponta nu mai are personal calificat pentru sefia ISC( nici Bucur n-o sa faca multi pui!), am oaresce propuneri, in ordine aleatoare:
    PIF, F.O.C.A., Unguru' Bulan, Ursu' pacalit de vulpe, Rahan,MO,Fratica,Fram ursul polar, unul din cei sapte pitici sau pe rind cite o saptamina,Chuck Norris,Scufita Rosie.Sper ca ajung pina la sfirsitul anului!Onoare muncii!
  • +3 (5 voturi)    
    Nu stim in ce masura (Vineri, 25 mai 2012, 16:02)

    sile231 [utilizator]

    Documentul trimis de persoana in cauza poate avea efecte juridice. Un judecator sanatos la bibilica tine cont de datele din dosarul intocmit de procurori.Daca tin bine minte prejuduciul a fost stabilit de o institutie acreditata si nu poate fi contrazis decit printr-o alta instanta.In ce priveste incercarea d-lui Ponta de a se deroba dae raspunderea numirii persoanei respective e infantila. Numirea s-a facut printr.un ordin semnat de d-sa si e 100% raspunzator politic.Poate asa vor invata si politicienii nostri sa nu mai semneze orice hirtie fara a verifica temeinic ce semneaza. O zi buna !
  • -2 (4 voturi)    
    serialul "Trofeul calitatii" (Vineri, 25 mai 2012, 16:37)

    Liviu Stoian [anonim]

    1. Articolul trebuia sa inceapa cu sfarsitul.
    2.Graba si enervarea DNA, ca si reactia premierului denota supararea fata de cineva care si-a permis sa le strice jucaria, iar jurnalistii si chibitii au reactionat precum multimea din evul mediu prezenta la decapitarea unui condamnat. Ei puteau sa astepte macar urmatorul termen de judecata pentru a vedea ce spune instanta si ce efect are adresa, fara sa se isterizeze anticipat. Se pare ca pe cei de la DNA i-a deranjat ca directorul a scos la lumina rapoartele din 2008 care fusesera ingropate adanc in dosare. Omul avea, cu sau fara intentie, un punct de vedere ce poate sau nu sa fie corect. E dreptul lui si era in exercitarea functiei, iar imprejurarea ca nu ar fi urmat o anume procedura interna trebuie evaluata. Instanta va aprecia relevanta cererii, care justifica retragerea din proces cu rapoartele de la dosar. Declansarea unei perchezitii fara rost la sediul inspectoratului dupa ani de zile de la producerea faptelor, interogatoriile de tip stalinist la care a fost supus directorul si acuzatiile aberante par o campanie de pedepsire si intimidare si nu acte in sprijinul justitiei. De ce nu se abtin oamenii astia ? Cu totii am vrea ca arogantul Nastase sa primeasca o binemeritata palma. Dar ar fi ea corecta ? Si dupa el cine ar urma aceeasi cale ? Asta este justitie ? Ce tara e asta ? Cand vom invata ca in justitie nu au ce cauta sentimentele si pripeala ? Ce facem daca dupa o condamnare Romania e condamnata la CEDO ? Cand mai intram in Schengen?
    • 0 (0 voturi)    
      pretine (Sâmbătă, 26 mai 2012, 21:33)

      IoanB [utilizator] i-a raspuns lui Liviu Stoian

      (al lui nastase, nu al meu) te faci ca uiti ca la O.N.P.C.S.B. acum un deceniu a disparut un dosar care-l incrimina tot pe pretenu' nastase. grajdan este din aceeasi pepiniera cu melinescu.
      Orice roman stie ca nastase are capacitatea sa dispara lucruri, dosare... Deci perchezitia era absolut necesara!
      Ce draq s-a mai evaporat intre timp din documente de l-a determinat pe grajdanel sa sara cu adresa?
  • +1 (3 voturi)    
    PACALEALA (Vineri, 25 mai 2012, 19:09)

    Tiberiu [anonim]

    Se abate astfel atentia de la procesul lui Nastase si se intarzie acest proces, pana in iunie, CA SA SE APLICE PRESCRIEREA.

    Acesta a fost scopul, Grajdeanul va fi "judecat" pana dupa 1 iunie, dupa care, degeaba se intorc la procesul lui Nastase, a trecut baba cu colacii.

    Si lumea va zice: vai, ce corect si intransigent este Ponta! Ati vazut? L-a pedepsit pe unPSD-ist!

    Prea ne cred USLASII prosti, dar suntem vinovati, ca ne miscam numai pe forumuri!!
  • 0 (2 voturi)    
    MRU (Vineri, 25 mai 2012, 19:12)

    if [anonim]

    Sincer, habar nu am ce este cu acest proces privind Trofeul calitaii, mi se pare un subiect de campanie electorala. Daca Nastase a profitat, trebuie sa plateasca intradevar, dar fostul prim ministru Mihai Razvan Ungureanu, pe vremea cand era ministru de externe a semnat un protocol cu Rusia in care Rusia nu mai era datoare cu nimic Romaniei ! Cu alte cuvinte adio tezaur, adio closca cu pui de aur, etc. Pentru acest lucru nu a platit nimic, mai mult a fost facut ulterior cu surle si trambite prim ministru !!!!!!!!!!!
    • 0 (0 voturi)    
      soparla... (Sâmbătă, 26 mai 2012, 21:36)

      IoanB [utilizator] i-a raspuns lui if

      Numai tu stii de acordul ala?
      Da-ne un citat din el, un link, ceva ca sa poti fi luat in serios.
      • 0 (0 voturi)    
        Felix (Duminică, 27 mai 2012, 20:26)

        MeReU [anonim] i-a raspuns lui IoanB

        MRU te lasa felix sa iesi in lume?
    • 0 (0 voturi)    
      LOL (Luni, 28 mai 2012, 22:06)

      anonim [anonim] i-a raspuns lui if

      Da-mi voie sa te citez:

      "Sincer, habar nu am ce este cu acest proces privind Trofeul calitaii"

      Dar tu unde ai trait pana acum de nu stii de acest proces?

      Oricum daca tu zici ca esti sincer, eu cum sa te contrazic?!

      Ce este mai interesant e ca pari foarte informat cand vine vorba de MRU.
  • 0 (0 voturi)    
    tic tac pana vine prescrierea (Vineri, 25 mai 2012, 22:52)

    ion [anonim]

    Pai cand are sa-si bage elevul mentorul la puscarie uitati cine ia spus Micul Titulescu lui procurorul Ponta pot sa fac pariu pe 1000 de eu. ca nu va pati nimic sa nu uitam ca santem in RO nu in Ukraina
    • 0 (0 voturi)    
      in cazul asta... (Sâmbătă, 26 mai 2012, 21:47)

      IoanB [utilizator] i-a raspuns lui ion

      tagma judecatorilor ar mai umple o data tara (si Europa) cu un damf caracteristic de hazna.

      Oricine ar putea intelege ca cei mai mari infractori si escroci sunt in varfurile ierarhiei magistraturii din aceasta tara populate cu spcimene ca alde costiniu, birsan...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by