VIDEO Curtea de Apel Bucuresti: Primarul din Snagov, Musat Apostol, eliberat sub control judiciar

de Alina Neagu     HotNews.ro
Joi, 5 ianuarie 2012, 15:57 Dosare Anticoruptie


Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au admis, joi, cererea de eliberare sub control judiciar formulata de primarul localitatii Snagov, Musat Apostol, insa decizia poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie, anunta Agerpres. Primarul localitatii Jilava, Adrian Mladin, cel din Snagov, Musat Apostol, vicepresedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman si finul primarului din Jilava, Ovidiu Szasz, se afla in arest preventiv in urma deciziei din 24 decembrie 2011 a ICCJ, care a respins contestatia celor patru privind arestarea lor preventiva.



Primarul comunei Snagov, Apostol Musat, este acuzat de infractiunile de trafic de influenta in forma continuata si fals intelectual, in forma participatiei improprii, asociere pentru savarsirea de infractiuni, intr-un dosar in care si primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, este acuzat de luare de mita, trafic de influenta si fals intelectual, in forma participatiei improprii si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

Alaturi de cei doi, procurorii il mai cerceteaza pe vicepresedintele Consiliului judetean Ilfov, Gheorghe Roman, acuzat de trafic de influenta si asociere pentru savarsirea de infractiuni.

De asemenea, mai sunt cercetati si finul primarului comunei Jilava, Ovidiu Szasz, acuzat de complicitate la luare de mita si fals intelectual, in forma participatiei improprii si asociere pentru savarsirea de infractiuni, Roxana Curpene, notar public, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de complicitate la trafic de influenta si fals intelectual, in forma participatiei improprii si Eugenia Cutaru, notar public, in sarcina careia s-au retinut infractiunile de complicitate la dare de mita si complicitate la cumpararea de influenta.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1899 vizualizari

  • +3 (3 voturi)    
    Atacati-l pe Basescu! (Joi, 5 ianuarie 2012, 16:50)

    Cataleya [utilizator]

    Cand Basescu a declarat ca procurorii DNA se cam joaca cu acuzatiile, a stiut foarte bine ce spune!
    ori faci niste dosare beton, in fata carora niciun judecator cu mintea sanatoasa nu are cum sa dea inapoi, ori faci niste dosare de mantuiala si lasi posibilitatea judecatorilor sa ii elibereze pe toti infractorii sau sa le dea "cu suspendare"
    Dar, istoria se repeta!
    Intotdeauna sunt gasiti vinovati cei care critica justitia, nicidecum cei care ar trebui sa o aplice!
    • +1 (1 vot)    
      Corect spus (Joi, 5 ianuarie 2012, 22:01)

      Mirela Predan [anonim] i-a raspuns lui Cataleya

      Asa e! Ce dosar beton p[uteau gasi? In acest dosar nu sunt probe! Decat declaratia unui inmterlop, Florian Puiu, cunoscut cu antecedente penale, dar despre care nimeni din presa nu a vorbit, pe de-o parte si niste lipiri aiuristice din niste inregistrari de convorbiri telefonice! Nimic altceva! Iar motivatia de solicitare a arestarii preventive a procurorilor e pur si simplu aiuritoare: nu sunt trecute date ca ar prezenta pericol social (ce pericol social poate prezenta un om de 63 de ani, bolnav, acuzat de... fals intelectual sub forma de participatie improprie???), nu ca ar puitea sa influenteze martori sau sa distruga probe, nu ca ar exista indicii de comitere a unei noi infractiuni, ci pentru ca... fiind primar, a incalcat morala de baza a societatii!!! Deci va dati seama cat de aiuritoare motivatie! Mergandu-se pe rationamentul asta, toti primarii din tara asta ar trebui arestati ca sa nu se incalce morala societatii! Si care societate daca nu noi, cei din Snagov, cei care suntem in proportie de peste 70% alaturi de el si nu impotriva lui? Societatea aia la modul abstract care face sa se laude DNA-ul cu "marete realizari", ce anume?
      • -1 (1 vot)    
        presupun (Vineri, 6 ianuarie 2012, 11:41)

        io [anonim] i-a raspuns lui Mirela Predan

        ca in mod intentionat ati omis, dintre capetele de acuzare, pe cel mai grav: trafic de influenta.
        de altfel nu ma mir, din moment ce va declarati sustinatoarea acestui primar.
        insa va rog sa nu manipulati opinia publica.
        decizia de arestare preventiva a ramas definitiva si irevocabila dupa toate caile de atac.
        deci poate nu-i chiar atat de nevinovat,
        si nici dosarul chiar atat de slabut, nu?
        dupa ce a atacat decizia asta si a pierdut, primarul a solicitat eliberare sub control judiciar.
        exista aceasta posibilitate, a folosit-o si i s-a admis cererea intr-o prima instanta.
        mai trebuie insa sa treaca de recurs.
        insa chiar si daca ramane in libertate, asta nu inseamna ca e nevinovat.
        a se vedea cazul sindicalistului Petcu, eliberat si el in iunie si apoi condamnat la 7 ani de puscarie.
  • +1 (1 vot)    
    Suntem alaturi de el!!! (Joi, 5 ianuarie 2012, 18:19)

    Mirela Predan [anonim]

    Noi, locuitorii comunei Snagov suntem alaturi de primarul nostru si il asteptam acasa. IN SFARSIT S-A FACUT DREPTATE PRIN DECIZIA DE AZI!!! Acest om merita sa fie liber!!!! L-am sustinut si-l vom sustine in continuare: http://www.facebook.com/groups/279598172090029/?notif_t=group_activity
    • 0 (0 voturi)    
      amanta primarului (Sâmbătă, 7 ianuarie 2012, 15:11)

      epure iacob [anonim] i-a raspuns lui Mirela Predan

      Aceasta femeie care sustine acest infractor este amanta lui musat ,este mai tanara ca fisu ,FAMILIE INCHEGATA ,are 6masini in curte de 1 mil euro.va dati seama si in declaratia de avere detine o dacie cumparata la misto in2008.
      • 0 (0 voturi)    
        "CORECTURA" (Luni, 9 ianuarie 2012, 23:06)

        epure iacob [anonim] i-a raspuns lui epure iacob

        A nu se tine cont de comentariile facute mai sus si semnate epure iacob.
        Probabil ca este un frustrat si un las care i-si ascunde identitatea,semnand cu numele meu.
        Ma dezic de toate aceste comentarii agramate,deoarece nu sant de acord sa "lovesti intr-un om pe la spate atunci cand se afla la necaz". Daca ai ceva de spus si esti barbat,atunci fa-o fata in fata cu primarul cand va fi in libertate,si nu mai posta comentarii ieftine semnate cu numele meu.Ti-as spune sa-ti fie rusine,dar nu cred ca te afecteaza....
        O rog pe D-na Mirela Predan sa ma contacteze in vederea depistarii acestui individ,care nu stiu cat interes are sa ma discrediteze pe mine dar cu siguranta are ceva de impartit cu dl.primar musat.
        Semnat:epure iacob (cel real).
        • 0 (0 voturi)    
          Pentru Iacob Epure cel real.... (Marţi, 10 ianuarie 2012, 18:33)

          titi (Ciolpani) [anonim] i-a raspuns lui epure iacob

          Foarte bine i-ai spus Iacob celui care se semneaza cu numele tau.Te cunosc si mi-am dat seama inainte de-a face tu corectura ca nu tu ai scris mizeriile alea ci altcineva.I-ti voi spune eu pe cine banuiesc.Este un ratat din Snagov care a lucrat o perioada la primarie si datorita ca era incompetent,l-a dat afara.Cred ca-l cunosti si tu.Vrea sa dea si in tine si in primar,si de aia posteaza mizerii din astea,dar nimeni nu crede porcariile pe care l-e debiteaza.Numai bine Iacob. Pe curand. Titi (Ciolpani).


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by