Directoarea adjuncta de la Directia de Finante Timis, ridicata de DNA

de I.R.     HotNews.ro
Marţi, 20 decembrie 2011, 13:08 Dosare Anticoruptie


Directoarea adjuncta a Directiei Finantelor Publice Timis, Gabriela Ionescu, a fost ridicata, marti, de procurorii DNA si dusa la audieri, fiind suspectata de trafic de influenta si luare de mita, au declarat surse din randul anchetatorilor, potrivit Mediafax.

Procurorii DNA au perchezitionat, marti, biroul Gabrielei Ionescu. La finalul actiunii, aceasta a fost ridicata si dusa la audieri la sediul DNA din Timisoara.

Potrivit surselor citate, Ionescu este suspectata de trafic de influenta si luare de mita.

La sediul DNA a fost dus la audieri in acelasi caz si un barbat.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























2163 vizualizari

  • +6 (6 voturi)    
    DNA si ANI lucreaza din plin (Marţi, 20 decembrie 2011, 13:16)

    Romania se curata [anonim]

    Din pacate, daca procurorii isi fac datoria in masura a ceea ce este omeneste posibil, sunt obstructionati uneori de politisti corupti si munca lor e adesea naruita si batjocorita de nesimtirea unor judecatori care se cred deasupra legilor si elibereaza din puscarii criminali precum un camatar condamnat la 13 ani sau achita parlamentari interlopi.

    Oricum, Romania e pe drumul cel bun, sper sa fie promulgata si declarata constitutionala legea privind raspunderea magistratilor (judecatorii vor raspunde pt eliberarea coruptilor si interlopilor).

    Bravo DNA, nu-i lasati sa respire, fiecare functionar sau politician corupt trebuie sa traiasca terorizat de ideea ca este supravegheat audio-video si ca va sfarsi cu catuse la maini!
  • +1 (1 vot)    
    IAR VOI ROMANILOR DE RIND (Marţi, 20 decembrie 2011, 14:04)

    pointless man [utilizator]

    luati-i tare de jos in sus. Nu in povestea cu spaga - sint situatii in care nu ai incotro - ci compostatzi obraznicia terorista fiindca intotdeauna asemenea mizerabili se comporta asa ca sa te ingenuncheze si sa fii la discretia lor. Spaga vine apoi singura. Nu mai permiteti sa-si faca nevoile in capul vostru orice functionaras pilos - RIPOSTATI, FITI DEMNI ! Incercati metoda si veti vedea cum se string ca niste meduze pe plita. Meduze am spus ? Gresit, meduzele sint elegante. CA NISTE VIERMI DE HAZNA !
  • 0 (0 voturi)    
    DNA , incearca si dupa anul nou (Marţi, 20 decembrie 2011, 18:20)

    mirce a [anonim]

    Poate dna-ul va incerca dupa anul nou sa puna intrebari si pe la consiliile judetene . Sugerez , arges , prahova , iasi , dolj
    Sunt multi care trebuie intrebati una alta .


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by