​​VIDEO Relatare din sala de judecata. Cum a hotarat Curtea Suprema arestarea preventiva a primarului Sorin Apostu. Cum a ajuns premierul Emil Boc in stenogramele dosarului

de Attila Biro     HotNews.ro
Marţi, 22 noiembrie 2011, 1:18 Dosare Anticoruptie


Sorin Apostu
Foto: Hotnews
Curtea Suprema a hotarat, luni, 21 octombrie, ca primarul Sorin Apostu va ramane arestat preventiv 29 de zile in doarul in care procurorii DNA in acuza de luare de mita. In sala de judecata, democrat-liberarul Sorin Apostu si-a aparat nevinovatia negand toate acuzatiile de luare de mita formulate de anchetatori. In fata instantei primarul a declarat ca nu stia ca sotia lui avea contracte tocmai cu firmele cu care el ca primar a incheiat contracte pe bani publici. Despre cele 17 telefoane mobile despre care spun procurorii ca le utiliza pentru a evita interceptarile Apostu a declarat ca au fost promotii si bonusuri.
  • Un avocat a declarat ca in interceptari apare si un pasaj care face referire la premierul Emil Boc si care l-ar disculpa pe omul de afaceri Calin Stoai arestat si el alaturi de Apostu: "Eu personal .... nu ma bat pe burta cu Emil Boc si chiar daca il stiu de cand era primar nu m-am dus niciodata sa-i cer «mai, ajuta si tu un prieten»".
  • Sorin Apostu: Nu cunosteam ce contracte a incheiat sotia mea. Eu si sotia mea avem o intelegere sa nu discutam problemele profesionale acasa



Ora 13:50 In sala de judecata este adus Sorin Apostu si coinvinuitul Calin Stoian. Cu cateva momente inainte din sala de judecata a iesit Adrian Nastase care a intrebat presa daca ar trebui sa faca o declaratie insa jurnalistii l-au ignorat. Dupa cateva minute intra si completul de judecata format din: Iancu Hermina Ana (presedinte), Vasile Alexandri, Macavei Lucian.

Presedinta completului, cea care conduce sedinta de judecata, ii intreaba pe invinuti daca doresc sa faca vreo declaratie. Omul de afaceri Calin Stoia spune ca isi rezerva dreptul de a nu face afirmatii. In schimb Sorin Apostu sustine ca doreste sa faca unele clarificari. In continuarea Sorin Apostu isi rosteste declaratia:

  • Nu am avut cunostiinta ca Aspazia Droniuc a avut vreun contract cu RATUC (Regia de transport in comun din Cluj-Napoca). Primarul nu are atributii in atribuirea contractelor incheiate de regiile subordonate Consiliului Local. Asta e o prerogativa a Consiliului Local. Nu stiam ca Aspazia Droniuc avea sa incheie noi contracte cu RATUC. Nu am discutat cu directorul RATU despre Aspazia Droniuc. O cunosc pe invinuita Droniuc de 10 ani de pe vremea cand lucra in presa. A detinut calitatea de membru PDL pentru o scurta perioada dar in prezent nu mai este.”, spune Sorin Apostu.
Ora 14:25 Procurorii sustin ca Sorin Apostu ar fi primit prin intermediul cabinetului de avocatura al sotiei sale suma de 50.000 euro de la Aspazia Droniuc proprietara companiei Groupe Frarom Agent-broker de asigurari. Procurorii mentioneaza ca Aspazia Droniuc a declarat ca i-a remis aceste sume pentru ca primarul sa ii asigure contractul cu Regia de Transport din Cluj-Napoca.

Presedinta completului intervine si il intreaba pe Sorin Apostu cum isi explica denuntul Aspaziei Droniuc. Apostu raspunde:
  • Din declaratia ei inteleg ca ea a presupus ca eu as fi vorbit despre ea si contracte cu domnul Liviu Neag directorul RATUC. Subliniez ca Aspazia Droniuc nu mi-a cerut si nu i-am acordat nici un fel de favoare de acest gen. Ma intalneam periodic cu directorul RATUC. Nu am avut o relatie extraprofesionala cu el. Nu aveam nicio calitate sau atributie sa verific contractele RATUC.”, spune Sorin Apostu.
Ora 14:35 Judecatoarea intervine si il chestioneaza pe primar despre contractele dintre companiile care au castigat licitatiile publice si cabinetul de avocatura al sotiei. Procurorii sustin ca aceste contracte reprezinta modul de disimulare al mitei pe care primarul Apostu a primit-o in schimbul acordarii contractelor publice. Primarul raspunde instantei:

Am aflat de aceste contracte in timpul urmarii penale. Nu cunosteam ce contracte a incheiat sotia mea. Eu si sotia mea avem o intelegere sa nu discutam problemele profesionale acasa. Timpul este si asa prea scurt si am decis sa il dedicam familiei. Ulterior am aflat de contractul cu Aspazia Droniuc si celelate contracte”, spune Sorin Apostu.

Ora 14:40 Sorin Apostu vorbeste despre contractul de salubrizare. Procurorii sustin ca invinuitul Calin Mihai Stoia, reprezentantul Total Trading Company, companie care administreaza Bratner Veres, adica societatea care a castigat concesionarea serviciului de salubritate pentru jumatate din teritoriul municipiului Cluj Napoca, i-ar fi transmis lui Sorin Apostu - tot prin cabinetul de avocatul al sotiei - suma de 45.000 euro. Sorin Apostu face precizari:
  • Licitatia pentru concesionarea serviciului de salubrizare s-a realizat in baza unui caiet de sarcini aprobat de Consiliul Local iar eu nu am facut parte din comisia de licitatie. Nu am avut nici o atributie in atribuirea acestui contract. Ordinul de constitutire al comisiei de licitatie a fost semnat de primar dupa ce a fost avizat de de compartimentul de specialitate.
  • Licitatia a fost contestata de toate firmele care au concurat, inclusiv de compania castigatoare. Pe zona de vest a castigat Compania Bratner-Veres iar contractul a fost semnat numai dupa ce licitatia a fost validata in instanta. Primaria in baza acestui contract nu plateste nimic ci primeste o redeventa de 50 000 euro pe an. Inaintea acestei licitatii Bratner-Veres detinea 80% din serviciul de salubritate iar dupa acesta licitatie detine numai 50% din acest serviciu.
  • Legat de faptul ca Stoia Calin mi-ar fi cerut sa intervin pentru alte persoane mentionez ca nu am intervenit pentru nimeni si nici nu mi s-a cerut. De altfel la Primaria Cluj-Napoca exista un sistem care inregistreaza toate documentele, cererile si avizele pe care cetatenii pot sa le urmareasca si sa verifice situatia acstor documente. Acest sistem exclude orice fel de interventie.



Ora 14:50 Sorin Apostu isi continua depozitia si vorbeste despre cele 17 telefoane identificate de procurori in imobilul sau. Procurorii mai sustin si ca Sorin Apostu si-a luat masuri preventive sa nu fie interceptat sau prins in flagrant, una din masuri fiind schimbarea telefoanelor mobile si a cartelelor.

Din cele 17 telefoane eu si sotia mea folosim doar 4 aparate. Restul telefoanelor erau nefunctionale

Judecatoare intervine si il intreaba pe Apostu daca este colectionar de telefoane mobile.

Nu sunt colectionar. Multe din aparate erau primite la diverse promotii sau bonusuri.”, mai spune Sorin Apostu.

Ora 15:05 In continuarea depozitiei sale Sorin Apostu vorbeste despre intalnirile sale cu diversi oameni de afaceri calificate de procurori drept conspirative. Procurorii mentioneaza urmatoarele “stabileste intalniri conspirative cu invinuitii din dosar, care au loc in parking-ul Primariei municipiului Cluj Napoca, la etajul 5, locatie aflata in afara oricarui control al autoritatilor”.

  • Resping acuzatiile procurorilor, avem camere video in tot parkingul. Este un spatiu public. Cu Muresan Simion Adrian, reprezentantul Electrogrup, m-am intlanit in parking de doua ori: o data am discutat despre o onomastica si inca o data am vorbit tot asa ceva personal. De asemenea procurorii au mentionat ca am primit de la Muresan Simion cazarea in Grecia. Mentionez ca intr-adevar am fost impreuna in concediu dar eu mi-am platit cazarea 80 euro/zi. Legat de vacanta din Austria din nou eu mi-am platit toate cheltuielile. La fel si in cazul excursiei din Dubai. Legat de acuzatia ca as fi apelat la cineva sa imi schimbe codul IMEI, mentionez ca am apelat la Pop Lucian cunoscut impatamit IT caruia i-am cerut sa imi upgradeze telefonul”, spune Sorin Apostu

Procurorii sustin ca societatea Kiat Group Construct, cea care in decembrie 2010 a semnat cu primaria Cluj Napoca un contract de 140 milioane euro, i-ar fi platit lui Sorin Apostu bilete de avion, contravaloarea unor nopti de cazare la un hotel din Bucuresti si cumparaturi. 



Procurori mai spun ca in timp ce Kiat Group Construct concura pentru licitatia de 140 milioane de la Primaria Cluj-Napoca, Monica Apostu - sotia primarului, era angajata de aceeasi companie ca sa “reprezinte interesele firmei in ce priveste relatia cu tertii, inclusiv cu Primaria municipiului Cluj Napoca.”

Mustafa Bekar, actionar Kiat Group Construct si nominalizat in acest dosar, este si actionar la compania King Industrial Enterprises la care, pana in septembrie 2007, a fost asociata si Liliana Calin, despre care ziarul Cancan a relatat, in mai 2007, ca ar fi avut o relatie cu actualul premier Emil Boc. Potrivit procurorilor, Mustafa Bekar este si el invinuit in acest dosar.

Sorin Apostu face precizar si fata de relatia cu Mustafa Bekar:

  • Legat de domnul Bekar il cunosc ca contractant al primariei Cluj-Napoca. Legat de faptul ca dumnealui mi-a luat un bilet de avion Bucuresti-Mures si mi-a platit cazarea la un hotel din Cpitala: Am avut un congres la PDL si mi s-a cerut sa raman o zi in plus fata de programul initial. L-am sunat pe domanul Bekar sa imi retina un bilet de avion si sa imi faca o rezervare la un hotel cat mai apropiat de Palatul Parlamentului. Mentionez ca este de notorietate ca inainte sa fiu primar l-am cunoscut pe domnul Bekar in cadrul comisiilor de licitatii si am fost in relatii conflictuale pentru ca unii dintre angajatii sai nu si-au facut treaba. ”, spune Sorin Apostu

Procurorii sustin ca din investigatiile preliminare ar rezulta si faptul ca Sorin Apostu ar fi perceput o taxa ilegala de la producatorii agricoli, in special comercianti de pepene, pentru ca acestia sa primesca autorizatiile de comercializare stradala. Procurorii au aratat ca o persoana colecta banii de la comercianti si i-o remitea primarului. Anchetatorii sustin ca Apostu ar fi primit astfel 50.000 euro.

Si fata de acest aspect Sorin Apostu a avut un comentariu in fata instantei:

Nu am avut nici un fel de atribuitii pentru eliberarea autorizatiilor de comert stradal. Aceste autorizatii sunt eliberate de departamentul de specialitate. Nu am pretins si nici nu am primit bani pentru eliberarea acestor autorizatii”, spune primarul Apostu.

Ora 15:05 Procurorii sustin ca o firma care detine un mare complex comercial, doi dezvoltatori imobiliari, o firma din domeniul petrolier si una care detine un supermarket au platit consultanta juridica unei firmei detinute de sotia lui Apostu si altei firme detinute de socrul acestuia. Fata de aceste acuzatii Sorin Apostu a facut urmatoarele precizari:

Mentionez ca OMV nu si-a deschis nici o statie in Cluj de mai bine de 10 ani. Carefour se afla pe teritoriul comunei Floresti, iar Viva Galati nu are nimic de a face cu societatea Viva, un dezvoltator imobiliar finantat de oameni de afaceri din Portugalia.

In privinta Dedeman fac mentiunea ca sotia mea a participat la elaborarea actelor de vanzare-cumparare a terenului afectat pentru spatiul comercial. Sotia mea a fost angajata de un notar.”, spune primarul care isi incheie pledoaria.


Ora 15:15 Avocatul Gheorghita Mateut depune cateva documente in sustinerea nevinovatiei clientului sau. Documentele fac referire la licitatiile invocate de procurori. Avocatul lui Sorin Apostu sustine ca procurorii nu au prezentat probe sau indicii temeinice care sa demonstreze vinovatia clientului sau.

Avocatul mai spune si ca judecatorii Curtii de Apel Cluj care au decis arestarea preventiva au copiat in motivare argumentatia procurorilor DNA. “Arestarea preventiva nu se poate realiza doar pe presupuneri asa cum arata in probatoriu procurorii”, spune avocatul. Avocatul Mateut mai sustine ca proba centrala a dosarului este declaratia invinuitei Aspazia Droniuc si ca acesta nu reprezinta un martor credibil fiind si ea cercetata in dosar. “Interceptarile si procesele verbale ale supravegherii operative nu dovedesc ca Sorin Apostu ar fi comis o fapta penala”, sustine Mateut.

Judecatoarea intervine si ii cere avocatului sa scurteze pledoaria si in special sa prezinte argumente concrete fata de criticile pe care le aduce procurorilor DNA.

Ora 15:40 Isi incepe pledoaria unul din avocatii lui Calin Stoia. Acesta sustine ca omul de afaceri nu l-a mituit pe primarul Apostu. Avocatul sustine ca in realitate contractul de salubrizare la care fac mentiune procurorii este contractul incheiat de primarie si compania Bratner-Veres pentru ridicarea gunoiului pentru imobilele detinute de primarie si ca valoarea acestui contract este mult mai mica decat presupusa mita. “Pana acum firma a incasat 10 000 de euro adica mult sub cei 45000 euro invocat ca mita”, spune avocatul.




 

Avocatul arata instantei ca a constat ca in motivarea instantei si in referatul de arestare a fost omis un pasaj din interceptari care l-ar dicsrimina pe Calin Stoia.

Potrivit procurorilor, un alt om de afaceri din judetul Arges ar fi apelat la Calin Mihai Stoia pentru a-i cere ajutorul pentru alocarea unor sume de bani din fondul de rezerva al Guvernului. Din conversatia interceptata, procurorii sustin ca Mihai Stoia a promis “ca va interveni la persoane cu functii de decizie pentru rezolvarea alocarii unor sume de bani pentru contracte la constructii de drumuri”. Vezi aici stenograma

De la acesta stenograma avocatul lui Calin Stoia sustine ca lipseste un pasaj in care este mentionat numele premierului Emil Boc. Avocatul reda pasajul lipsa: "Eu personal .... nu ma bat pe burta cu Emil Boc si chiar daca il stiu de cand era primar nu m-am dus niciodata sa-i cer «mai, ajuta si tu un prieten»".

Ora 16:15 Procurorul de sedinte isi prezinta pledoaria si cere instantei sa respinga recursul formulat de invinuiti. Procurorul de caz citeste practic referatul de arestare. In cateva cazuri procurorul este corectat de presedintele completului de judecata.

Ora 16:25 Procurorul isi incheie pledoaria iar instanta il invita pe Sorin Apostu sa spuna ultimul cuvant.
As vrea sa va asigur ca nu am nici o intentie sa ma sustrag cercetarilor sau sa zadarnicesc ancheta. Nu doresc decat ca adevarul sa iasa la lumina. Nu cred ca din datele prezentate reiese ca m-as face vinovat. Sunt si doresc sa raman un cetatean al Clujului.”, spune Sorin Apostu. Calin Stoia face si el cateva precizari in fata instantei si cere sa fie pus in libertate.

Ora 16:50 Sedinta de judecata se incheie. Instanta se retrage pentru deliberari. Sorin Apostu este scos din sala de judecata si este transportat la Cluj-Napoca. Avocatii ies din sala si fac cateva declaratii. Avocatul lui Sorin Apostu sustine ca acesta nu va demisiona din functia de primar.

Ora 19:22 Curtea Suprema anunta decizia: recursul este respins, Sorin Apostu ramane in arest.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























6477 vizualizari

  • +1 (5 voturi)    
    SA (Marţi, 22 noiembrie 2011, 2:13)

    Cicci [anonim]

    Acest SA chiar ne crede prosti!
    • 0 (4 voturi)    
      chiar crezi ca SA e problema? (Marţi, 22 noiembrie 2011, 5:53)

      bo [anonim] i-a raspuns lui Cicci

      chiar crezi ca el rezolva problema?....de ce sunteti asa mai oameni?...omu e corupt...sa o lamuresc pe asta...si nu e nevoie de procese sa demonstraze acest comportament atat de drag noua...e plin de omuleti de genu...tu care citesti si esti in aparatul statului ca si sluga esti corupt...si stii asta...sau???...hehe...va pupati si va scuipati cum curg interesele...mai pasa cuiva de dreptate ???...adevar????...pasa cuiva de altceva decat de valul pe care se afla?...crezi ca o sa schimbe cu ceva comentariul asta?...haha...am o parere buna despre voi...sa fi-ti iubiti..
    • -1 (9 voturi)    
      Pe noi prosti, pe cei de la DNA niste nepriceputi (Marţi, 22 noiembrie 2011, 8:35)

      costica [anonim] i-a raspuns lui Cicci

      iar Sorin Apostu nevinovat si curat ca lacrima !!!!!!!!!
      Ca mai tot PDLul....
  • 0 (6 voturi)    
    ma sperie! (Marţi, 22 noiembrie 2011, 7:23)

    lady_c [anonim]

    am gasit aici o intrebare care efectiv ma sperie ca simplu cetatean! intrebarea judecatorului: "sunteti cumva colectionar de telefoane mobile?" dupa parerea mea este o intrbate extrem de ironica in context, care putea fi pusa fara probleme de un procuror dar in nici un caz de un judecator!
    Nu vorbesc despre vinovatia sau nevinovatia lui SA - eu personal nu stiu nimic decat ce citesc in presa dar ca simplu cetatean o astfel de intrebare ma sperie! E clar ca judecatorul a luat deja decizia inainte de a avea loc procesul. Parca avem si noi chestia aia cu nevinovat pana la proba contrarie, nu? cel putin teoretic...
    • +2 (4 voturi)    
      ??? (Marţi, 22 noiembrie 2011, 9:16)

      DanHorea1307693823041 [utilizator] i-a raspuns lui lady_c

      ti se pare firesc sa aiba careva 17 telefoane mobile, fara sa accepti acuzatia procurorilor? vezi ca esti orbita de frica (realista) ca veti intra si voi in kkt odata cu Apostu, iar afacerile si ciolanul gras vor disparea si ele (yupiiii)!
    • 0 (2 voturi)    
      ce spui lady ? (Marţi, 22 noiembrie 2011, 9:22)

      dodo [anonim] i-a raspuns lui lady_c

      este normal sa pui o asemena intrebare din moment ce esti luat drept prost ! este ca si cum m-as lega si eu de tine ca te sperii cam repede ! numai ca pot mentiona inca de pe acum ca te sperii degeaba : o sa scape cu max 6 luni inchisoare cu suspendare ! asta in cel mai bun caz !!!
      • -1 (3 voturi)    
        a scapat Vantu si nu scapa Apostu ??!!!! (Marţi, 22 noiembrie 2011, 10:03)

        costica [anonim] i-a raspuns lui dodo

        Chiar sunt curios dupa cat timp il vor elibera pe asta .....
        Spectacolul portocaliu va avea acelasi final ca si la ceilalti: toti sunt eliberati dupa un timp desi ceea ce citim azi despre acuzatiile aduse de procurori ar trebui sa-i duca pe viata la puscarie ...
        Numai ca incepand cu senatorul Catalin Voicu si continuand cu primarul Solomon al Craiovei, sunt toti liberi, bine mersi....
        Asa va fi si cu Apostu, simpla chestiune de timp....
  • +1 (1 vot)    
    re (Marţi, 22 noiembrie 2011, 10:04)

    lady_c [anonim]

    repet - nu spun ca este sau nu dubios sa ai 17 telefoane sau ca este sau nu vinovat - nu asta discutam. tu ai dreptul sa ma intrebi cinic sau nu ce vrei tu, si oricine altcineva DAR judecatorul NU are dreptul sa ma intrebe ironic asa ceva! aici este problema mea. Judecatorul este cel care trebuie sa asculte ce se spune, poate pune intrebari - dar in nici un caz cinice sau ironice - asta e treaba procurorului sau al avocatului. Judecatorul asculta, analizeaza dovezile si da verdictul. Tu - ca simplu ceatean - vinovat sau nu - atunci cand te afli in fata instantei si raspunzi la 10000 de intrebari corecte sau nu - in momentul in care sare judecatorul la gatul tau - cum gandesti? te intreb asta facand abstractie de cazul de fata. Te intreb dpdv al corectitudinii procedurale.
    • 0 (0 voturi)    
      ironic sau nu... (Marţi, 22 noiembrie 2011, 19:31)

      Lexus [anonim] i-a raspuns lui lady_c

      ...judecatorul trebuie sa ia o decizie pe baza povestilor celor doua parti... iar eventualele nelamuriri le poate clarifica adresand intrebari....nu vad ce ti se pare atat de iesit din comun...
      ...din cate tin minte, porecla lui Apostu este Fifty-Fifty...oare de la ce crezi ca ar putea sa vina asta? (nu sunt ironic, ci realist) :)))
      ...pana la urma si-a facut-o cu mana lui...sa fie bucuros ca este arestat numai pt cele cateva cazuri...pt ca a luat de sute de ori mita, nu de 3-4 ...crede-ma ca vb in cunostinta de cauza
  • +1 (1 vot)    
    specific (Marţi, 22 noiembrie 2011, 10:08)

    lady_c [anonim]

    vreau sa fiu clara - nu am nimic cu acest caz sau oricare altul. eu stiu ca pot pune capul pe perna linistita. dupa mine - orice fapta de genul asta demonstrata trebuie pedepsita mult mai aspru decat in legislatia noastra - macar de frica sa invete sa nu mai fure si poate am ajunge undeva asa...
  • 0 (0 voturi)    
    :))))) (Marţi, 22 noiembrie 2011, 10:29)

    Zummm [utilizator]

    Nimeni n-a furat in tara asta vreodata sa va fie clar :))))))))))
  • 0 (0 voturi)    
    Apostu si restul lumii (Marţi, 22 noiembrie 2011, 10:35)

    momarlanu [anonim]

    Se pare ca lupta dintre justitie si Basescu-PDL a atins cote foarte inalte. Care pe care !! Razboi de anvergura si de uzura!! Si tot asa restul cu dosarele amanate cu anii , ne doare in paispe si facem pe nu stiu, n-am vazut ,nu-i treaba mea!!
    Si acuma, ce-i drept nu e nici treaba mea, dar se observa si de undeva pute !!! Oricum raman la parerea ca la revolutie cu justitia trebuia inceput!!! Acolo-s marii securisti aparatori ai celei mai nobile si umane oranduiri ,cea socialista!! Nu asa invatau ei si la orele de invatamant politic? Si inca ce mai luau notite de zor!!!
  • 0 (0 voturi)    
    sugestii stravezii (Marţi, 22 noiembrie 2011, 11:10)

    mnl [anonim]

    aspazia fosta pdl, 17 telefoane, intilniri noaptea acasa sau in parcare ....asa o fi primarul o fi pus botul la spaga dar cred ca in mare parte este facatura anti cusuta cu ata groasa
  • +1 (1 vot)    
    pt Lexus (Marţi, 22 noiembrie 2011, 20:08)

    lady_c [anonim]

    imi pare rau dar te contrazic - judecatorul trebuie sa fie impartial si trebuie sa ia o hotarare nu dupa POVESTILE partilor ci dupa dovezi! E clar ca sunt dovezi daca s-a ajuns la instrumentarea dosarului si s-a ajuns la hotararea de prelungire a arestului dar ironia judecatorului tot nu trebuie sa existe! repet - din pdv-ul meu toti care iau mita trebuie pedepsiti rau - dar eu vorbeam de sistemul de judecata.
  • 0 (0 voturi)    
    cine cunoaste viata Cluj-ului (Vineri, 30 decembrie 2011, 8:29)

    mary [anonim]

    Orice lucreaza pe pozitia lui Apostu este supus mitei.
    Depinde de persoana asezate pe acel scaun daca intra in acest joc sau nu, sau, mai grav, sa initieze un joc al spagii.

    In cazul Apostu este clar ca bomba a explodat pentru ca acum era momentul: se apropie alegerile, PDL-ul parea bine asezat in Cluj, PSD-ul tremura de nervi la Cluj - are oameni grei acolo - si evident sunt interese mari, lupta pentru zone de interese economice, din interior RO si din afara.

    Ca si caz, cazul APostu este unul din cele multe alte cazuri in tara.

    Daca il rade acum pe Apostu o sa se rezolve si alte cazuri in tara??? Doar nu suntem naivi...

    Apostu va fi jerfit pe altarul luptei impotriva coruptiei si atat. Clujenii stiu de ce... (mai vedem si mai comentam prezenta la vot a clujenilor la urmatoarele alegeri...)

    Cu bine in 2012!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by