VIDEO Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man (PDL), audiat la DNA Oradea

de A.N.     HotNews.ro
Miercuri, 9 noiembrie 2011, 21:06 Dosare Anticoruptie


Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, a fost audit miercuri de procurorii DNA Oradea, el declarand la plecare pentru citynews.ro ca "este ceva legat de functionari publici, dar e o chestiune pe care nu vreau sa o discut pentru ca o sa fie un punct de vedere oficial al DNA Oradea. Pot numai sa va spun ca nu are legatura cu mine absolut deloc".

"Pot sa va spun ca nu are nicio legatura cu Consiliul Judetean, nici cu mine ca si persoana, ci, daca vreti, e mai mult o chestiune politica. E vorba ca s-ar fi folosit cineva de influenta mea politica. Este ceva la mijloc clar, faptul ca sunt presedinte de partid. Asta e treaba si nu altceva. O sa fie un comunicat al DNA si asta e treaba", a declarat Man la iesirea din sediul DNA.

Citynews.ro reaminteste ca Mircea Man a mai fost audiat de DNA Oradea intr-un dosar legat de drumul Baia Sprie - Oradea, in care procurorii cerceteaza activitatea firmei Selina-Trameco ce executa o reparatie a unui drum judetean in valoare de 22 milioane de euro, dintr-un grant european (vezi detalii aici).

Man a precizat insa ca audierea sa de miercuri nu are legatura decat tangential cu acel dosar.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1188 vizualizari

  • 0 (0 voturi)    
    Eu cred ca Hotnews threbui sa (Miercuri, 9 noiembrie 2011, 22:16)

    Raducu [anonim]

    se agate serios si de nemernicii din arges!

    http://www.coruptiainarges.ro/intamplari.php?id=293&id_i=614&data=0000-00-00
  • 0 (0 voturi)    
    opritii,arestatii (Joi, 10 noiembrie 2011, 4:12)

    G. Buju.Canada [anonim]

    prefacut un credincios ortodoxi a fost votat.
    astazi maramureseni isi iau mancare si haine in rate si isi blesteama si ziua nasteri lor.

    pe langa toti coruptii si hotii din maramures man mirce este cel mai mare hot ,corupt ce staluceste in bogatiile pe care lea acumulat din mita ,santaj ,coruptie .

    mita,santaj,coruptie dar protectat de ani de zile de alti corupti,hoti,santajabili ioan oltean... si chear boc.

    primierul boc ce inchide scoli ,spitale etc ca nu sunt bani dar ii sustine si ii apara pe niste hoti nepregatiti in domeniu,incompetente si predispuse la coruptie !

    coruptie ce a ingenuncheat Grecia,acum Italia si preafrumoasa gradina ai maicii domnului Romania pe care occidentali nici no baga in seama.

    Romania cu Maramuresul ... ei in care locuitorii inca se spala in ligheane.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by