Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

81 - 90 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
81.Presedintele Traian Basescu l-a decorat pe medicul Irinel Popescu Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul de decorare a mai multor medici, printre care si medicul Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale, pentru "rezultate de exceptie obtinute in perfectionarea actului medical", informeaza Administratia Prezidentiala. Despre Irinel Popescu, vicepresedinte al Partidului Conservator, HotNews.ro relata, la sfarsitul lunii martie, ca va candida la un post de senator in sectorul 4, loc ramas vacant ca urmare a demisie lui Dan Voiculescu din Parlament. Decorarea a fost facuta la propunerea ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
82.Ministrul Sanatatii, nemultumit de conducerea Agentiei Nationale pentru Transplant: Va trebui sa umblam la managementul agentiei Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata duminica dimineata de Pro TV, ca Agentia Nationala de Transplant nu are, din punctul lui de vedere, un management competent si ca va trebui sa se "umble" si la aceasta institutie, in contextul reorganizarii Ministerului Sanatatii, informeaza Mediafax.
83.Cei 13 croitori ai sanatatii romanilor si noul pachet de baza Este deja o legenda: toata lumea a auzit de el, dar nimeni nu l-a vazut sau atins vreodata. Despre urgenta de a defini un pachet de servicii medicale de baza au vorbit ministri de sub toate stapanirile politice. Urgenta s-a transformat in cinci ani, timp in care mai multe conduceri ale Ministerului Sanatatii s-au chinuit sa finalizeze acest proiect fara de care nu poate incepe reconstructia sistemului nostru sanitar. In cei cinci ani de amanari, spitalele romanesti au intrat intr-un faliment de facto. Aflat inca pe valul popularitatii, guvernul Ponta poate finaliza acest proiect la care lucreaza in prezent un grup format atat din experti, cat si din oameni cu legaturi politice sau interese de afaceri. Ei sunt cei care croiesc viitorul sanatatii noastre.
84.Academia Romana a respins candidatura medicului Irinel Popescu la calitatea de membru corespondent Candidatura medicului Irinel Popescu la calitatea de membru corespondent al Academiei Romane a fost respinsa de Academie. Astazi, 28 martie, in cadrul adunarii generale a membrilor Academiei Romane au fost alesi, prin vot secret, noi membri ai Academiei. Pe lista de candidati s-a aflat si medicul Irinel Popescu, ce nu a intrunit insa numarul de voturi necesar pentru accederea la aceasta calitate. HotNews.ro a scris in urma cu o zi, citand surse politice, ca medicul Irinel Popescu, vicepresedinte al Partidului Conservator, va candida la un post de senator in sectorul 4 pe locul ramas vacant ca urmare a demisiei lui Dan Voiculescu, insa numai dupa ce va fi ales membru corespondent al Academiei Romane.Au devenit membri ai Academiei Romane - Nicolae Manolescu, Ileana Malancioiu, Neculai Ursu, Wilhelm Danca, Mircia Dimitrescu si George Banu
85.EXCLUSIV Medicul Irinel Popescu va candida la Senat pe locul lui Dan Voiculescu. De ce se amana alegerile din sectorul 4 Medicul Irinel Popescu, vicepresedinte la Partidul Conservator, va candida pentru un post de senator in sectorul 4 pe locul ramas vacant ca urmare a demisiei lui Dan Voiculescu, insa numai dupa ce va fi ales membru corespondent al Academiei Romane, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. Popescu se afla pe lista propunerilor pentru a deveni membru corespondent al Academiei iar o decizie va fi luata joi, 28 martie, au confirmat surse din Academie. Potrivit statutului Academiei, un aspirant la calitatea de membru nu poate ocupa o functie de demnitate publica, dar nimic nu-l mai impiedica sa candideze odata ajuns academician.
86.Subiectele Zilei: Regionalizarea: simplifica sau birocratizeaza Romania; Irinel Popescu: "Sanatatea, in Romania, e undeva la cota de jos"; Muzica romaneasca: de la slagar, dozator si revolta, la hituri internationale; Secretul din spatele vanzarii-surpriza a combinatelor Mechel DW: De ce e altfel politica romaneasca. Cele mai atente analize istorice au admis ca societatea romaneasca difera de restul Europei prin ceva specific, greu de definit...Judecatorul Adrian Neacsu iese la atac: CSM s-a pozitionat de partea unor interese pur politice. Judecatorul Adrian Neacsu, reprezentant al tribunalelor in...
87.HARTA completa a castigatorilor la Camera Deputatilor si Senat. ARD nu a castigat nici un colegiu in tara, USL a pierdut primul loc doar in judetele cu populatie maghiara. Vezi cine a castigat in colegiul tau USL a obtinut o victorie zdrobitoare impotriva ARD si PPDD la alegerile parlamentare in aproape toate judetele din tara. Timp de doua zile, HotNews.ro a adunat informatii si a actualizat constant hartile interactive cu rezultatele alegerilor parlamentare, in fiecare colegiu uninominal din fiecare judet. Intra in articol pentru a vedea pe harta cine a castigat fiecare colegiu, cine a castigat la redistribuire si cum e colorata noua harta politica a Romaniei.Vezi in text lista completa a celor 353 de deputati si 158 de senatori din cele 41 de judete ale tarii
88.Lucian Duta, fostul presedinte CNAS: “Distribuitorul de medicamente al statului, Unifarm, a fost adus la inexistenta pentru a da o putere foarte mare distribuitorilor privati” Lucian Duta, fost presedinte al CNAS in perioada guvernului Boc, acuza intr-un interviu acordat HotNews.ro ca oficiali ai Ministerului Sanatatii ar fi distrus intentionat Unifarm-ul, distribuitorul de medicamente al statului, in interesul privatilor din distributia farmaceutica. Din Romania lipsesc, de peste doi ani, 20 de medicamente esentiale in tratamentul cancerului. Corpul de Control al premierului Ponta a sesizat DNA-ul, la inceputul lui noiembrie, in privinta unor nereguli referitoare la colectarea taxei clawback de la producatorii farma in perioada mandatului lui Lucian Duta la CNAS. Acesta a catalogat acuzatiile ca fiind “o actiune strict politica”.
89.La Spitalul Fundeni din Capitala se face miercuri primul transplat de pancreas din Romania La Spitalul Fundeni se va realiza, miercuri, o interventie chirurgicala in premiera pentru Romania: implantul de celule pancreatice. Profesorul doctor Irinel Popescu va conduce echipa de medici ce va efectua interventia, despre care spune ca ar putea permite cresterea calitatii vietii persoanelor cu diabet, insulino-dependente. ​
90.Subiectele zilei: Cum se cumpara in Romania o candidatura cu banii jos. "Nu vreau sa iasa in presa vreun rahat, sa ma fac de cacao"; O poveste de cinema: Blestemul femeii care s-a indragostit pe Internet si a ajuns intr-o puscarie din Brazilia; Doi cercetatori romani care lucreaza in SUA au potential sa obtina premiul Nobel Bogdan Naumovici tasteaza F9. Miscarea Forta Noua. O structura politica inedita, Miscarea Forta Noua, prescurtat F9, a devenit extrem de activa, in ultima perioada, pe Internet. Unul dintre initiatorii ei este Bogdan Naumovici...DW: Integarea europeana, din perspectiva romaneasca. Privit din Romania proiectul constructiei europene nu mai apare ca o promisiune luminoasa ci ca un viitor cu adevarat problematic...Al doilea caz Mazare: radarele se strica pe capete in fata grangurilor. Scandal urias in Politia din Sibiu, unde Directia Generala Anticoruptie cerceteaza modul ..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by