Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

231 - 236 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
231.Cine sunt sfetnicii din spatele politicienilor Moda sfetnicilor de campanie a patruns si in Romania. Daca in 1996, dupa sase ani de guvernare, numai PDSR a apelat la specialistii americani care l-au facut pe Eltin presedinte, astazi majoritatea partidelor angajeaza consultanti electorali.
232.Accident cu taraboi, provocat de un politist beat Politistul care a provocat accidentul se intorcea, baut si la volan, de la cheful organizat de comandantul sau, fost adjunct al sefului Politiei Rutiere Dolj. Culmea “transparentei” IPJ Dolj interzice, acum, politistilor sa mai faca declaratii presei.
233.Doi politisti beti au agresat ziaristi La Craiova, doi politisti au fost protagonistii unui circ in toata regula, dupa ce, unul dintre acestia a produs un accident de circulatie, din cauza faptului ca s-a urcat beat la volan. Suparat ca imediat dupa accident, la fata locului au aparut ziaristii agentul sef Mihaita Cojocaru a inceput sa-i agreseze si sa-i injure pe reprezentantii mass–media, sositi la fata locului.
234.Romeo Stavarache vrea sa renunte la primaria Bacaului Presedintele PUR, Dan Voiculescu, a declarat marti seara ca primarul umanist al Bacaului, Romeo Stavarache, si-ar putea depune mandatul deoarece visteria primariei este goala pentru urmatorii doi ani si nu vrea sa traga ponoasele excrocheriilor facute de altii.
235.7 milioane de romani au probleme cu ficatul In Romania sunt 6-7 milioane de oameni cu afectiuni hepatice care pot evolua spre ciroza. Nu toti ajung insa in stadiul care sa impuna transplantul.
236.Teste nationale - Limba si literatura romana scris Peste 300.000 de absolventi ai claselor a VIII-a au participat ieri la proba de Limba si literatura romana. Subiectul la literatura: romanul. Alegerea elevilor: Baltagul de Sadoveanu. Ca si anul trecut, scrie Jurnalul National. Baltagul a cazut al doilea an la rand, titreaza Libertatea, iar in Adevarul citim ca "Vara examenelor a debutat cu Toamna la Miorcani, de Ion Pillat".
1  ... 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by