Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

191 - 200 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
192.Intelighentia natiunii e pe miini bune "Locomotivele" europarlamentare ale conservatorilor sint obosite si usor confuze.
193.Basescu, Becali si Tiriac, cei mai admirati romani Presedintele Traian Basescu este cea mai admirata personalitate politica in viata de catre romani, se arata intr-un sondaj de opinie realizat de Biroul de Cercetari Sociale. La capitolul personalitati in viata din domeniul afacerilor, aproape jumatate dintre romani (47,5%) il admira pe omul de afaceri Ion Tiriac. Gigi Becali ocupa pozitia secunda atat la categoria politicieni cat si la oameni de afaceri.
194.Sondaj BCS: Romanii ii admira pe Basescu si Becali si viseaza la Elena Udrea si Mihaela Radulescu Biroul de Cercetari Sociale a dat publicitatii un sondaj incitant despre increderea in elitele romanesti, dar si date despre optiunile romanesti in ceea ce priveste sportul, muzica, echipele de fotbal si imaginea publica a variatelor vedete. Astfel aflam ca Basescu e cel mai admirat politician, Tiriac cel mai grozav om de afaceri, dar si ca preferintele sexuale ale votantilor PD se indreapta hotarat catre Monica Columbeanu pe cand ale PSD-istii catre Mona Musca.
195.Bradisteanu pierde monopolul pe robotul-chirurg Singurul robot chirurgical din Romania a fost monopolizat de medicul Serban Bradisteanu, fost senator PSD, care l-a folosit o singura data in sapte ani. In urma cu cinci ani, cel mai performant robot din lumea medicala, botezat Da Vinci, poposea in Romania, la Spitalul de Urgenta Floreasca. Era o minune a tehnicii, in valoare de un milion de dolari, care initial ar fi trebuit sa ajunga la Spitalul Fundeni.
196.Prima ancheta DNA legata de guvernarea Isarescu La Directia Nationala Anticoruptie se afla, in faza actelor premergatoare, o lucrare care priveste in premiera guvernarea Isarescu. Ea s-ar putea transforma intr-un dosar-bomba, pentru ca are legatura cu o suma foarte mare de bani proveniti din credite externe garantate de stat in anul 2000.
197.Seful DGA, Irinel Paun, "la limita dintre infractional si disciplinar" Actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie (DGA), care acum cerceteaza faptele de coruptie ale angajatilor Ministerului Internelor, a fost cercetat pentru suspiciuni de coruptie de un serviciu de inspectie al Parchetului de pe linga Curtea Suprema de Justitie (CSJ).
198.Topul cistigurilor din Justitia ieseana Cel mai bine platiti sint avocatii, care incaseaza mii de euro pentru un caz. Cistigul anual trece de 100.000 de euro. In top urmeaza magistratii militari, cei care iau salarii invers proportionale cu numarul de dosare pe care le solutioneaza. Ei ajung pina la 100.000 lei pe an.
199.Columbenii au gazduit-o, la Snagov, pe Edith Gonzales „Regina telenovelelor“, Edith Gonzales, a facut o vizita in tara noastra, pe care, spune ea, isi dorea de foarte mult timp sa o vada dupa „reclama“ facuta de Nadia Comaneci sau Dracula. Incantata de turul pe care l-a facut la Casa Poporului, diva mexicana, mare fan Dracula, si-a manifestat dorinta de a vizita si mormantul lui Vlad Tepes de la Manastirea Snagov.
200.Nominalizarile la Premiile Radio Romania Cultural Radio Romania a anuntat nominalizarile pentru Premiile Radio Romania Cultural pe anul 2006. Decernarea premiilor va avea loc in cadrul unui spectacol de gala in data de 19 martie, de la ora 19, la Teatrul Odeon din Bucuresti. Premiile vor fi acordate la cele 12 sectiuni la care s-au facut nominalizari. In afara nominalizarilor se vor acorda trei distincii speciale: Premiul In memoriam “Iosif Sava” - Romanian Piano Trio, Premiul de Excelenta - Ion Ianosi si Premiul Lux mundi - Bujor Nedelcovici.
1  ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by