Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

201 - 210 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
201.Casele politicienilor romani sunt adevarate muzee Parlamentarii si ministrii sunt cei mai mari iubitori si colectionari de arta. Dovezi ale acestei pasiuni sunt declaratiile de avere ale senatorilor si deputatilor, in care sunt trecute colectii de tablouri si obiecte de cult, tacamuri si vesela, precum si bijuterii in valoare de zeci de mii de euro. Pe de alta parte, in randul ministrilor predomina colectiile de autoturisme de epoca si motociclete.
202."Zece pentru Romania" si-a desemnat castigatorii "Zece pentru Romania" si-a desemnat castigatorii in aceasta seara la Ateneul Roman. Printre premianti s-au numarat: Traian Basescu cel mai bun politician, CT Popescu cel mai bun ziarist, Mircea Cartarescu cel mai bun scriitor, Mihai Razvan Ungureanu cel mai bun ministru, iar cel mai bun brand a fost desemnat "Dacia".
203.De la finul Seres pentru nasul Ghita: 1,6 milioane de euro Ministrul economiei, Codrut Seres, s-a casatorit cu fiica unui subaltern, iar nas le este un afacerist abonat la contractele cu ministerul condus de ginerica.
204.Gigi Becali si Irinel Columbeanu - masini scumpe, impozite mici Desi valoarea limuzinelor este imensa, taxele catre stat sunt regresive. Singura modificare „de impact” a impozitelor pe care guvernul vrea sa le platim din 2007 se refera la taxele pe autoturisme.
205.Bolile presedintilor Boala unui sef de stat sau de guvern depaseste limitele unei probleme personale, avand implicatii in politica interna si externa. Daca este vorba de liderul unui stat important, cu atat mai mult opinia publica internationala isi indreapta atentia asupra buletinelor de sanatate date publicitatii.
206.Vladescu, acuzat ca a vandut un program informatic furat Firma actualului ministru de finante a vandut mai multor spitale, intre care si celui al MAI,un program informatic despre care o companie rivala afirma ca i-a fost sustras.
207.Festivalul filmelor realizate de femei si Primavara poetilor Festivalul filmelor realizate de femei se va desfasura in perioada 1 – 10 martie, la sala Elvira Popescu a Institutului Francez din Bucuresti. O alta manifestare gazduita de Institutul Francez va avea loc in intervalul 6 -11 martie si va reuni sub numele generic de Primavara poetilor, expozitii, intalniri, lecturi de poezii, lansari de carte, concerte prezentari de filme si spectacole ocazionate de Anul Francofoniei.
208.Fosta si actuala iubita a lui Columbeanu, la National TV Logodnica lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor , a facut deja primii pasi in televiziune alaturi de Alexandru Arsinel si Stela Popescu la emisiunea "Sare si piper" difuzata de National TV duminica de la 12.30.
209.Emil Constantinescu, operat la Fundeni Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a fost supus la Institutul Clinic Fundeni, unei interventii chirurgicale pentru o afectiune a colonului. Starea sa dupa operatie este buna dar pacientul va mai ramane internat inca 10 zile.
210.Emil Constantinescu a fost externat Fostul presedintele Emil Contantinescu a fost externat, vineri dupa-amiaza, de la Institutul Clinic Fundeni din Bucuresti, medicii urmand sa stabileasca, in perioada urmatoare, daca acesta va fi supus sau nu unei interventii chirurgicale.
1  ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by