Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

181 - 190 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
181.Directorul Romgaz, Iakob Alexa, a murit din cauza unei afectiuni extrem de rare Directorul societatii Romgaz, Iakob Alexa, in varsta de 58 de ani, a murit, duminica, la Clinica de Cardiologie a Spitalului Judetean de Urgenta Mures, unde fusese internat in urma cu zece zile, transmite corespondentul NewsIn.
182.Cotidianul: Harta principalelor batalii de la alegerile locale Videanu, Blaga, Murgeanu de la PD-L, Vanghelie, Diaconescu, Ponta de la PSD, Orban, Antonescu sau Vosganian de la PNL: e timpul sondajelor pentru desemnarea candidatilor la alegerile locale. In Bucuresti si in intreaga tara. Cotidianul va prezinta harta principalelor batalii politice din vara acestui an.
183.Cotidianul: Alegeri pe blat la Medicina bucuresteana Rezultatul alegerilor universitare de la Facultatea de Medicina din Bucuresti a fost stabilit inainte de a se vota propriu-zis. Lista cistigatorilor se stia de citeva zile si a fost confirmata la vot.
184.Faze tari: Cea mai mica Biblie din lume este cat o gamalie de ac, iar cel mai la moda caviar este facut din melci. In tot acest timp vedetele autohtone trebuie sa infrunte simtul critic al publicului. 1. Cea mai mică reproducere a Bibliei din lume, o versiune iudaică a Vechiului Testament și care nu este mai mare decât vârful unui ac, a fost gravată cu ajutorul unui instrument cu laser pe o suprafață din silicon de către oameni de știință israelieni, sustine Click. 2. O noua delicatesa culinara face furori in Franta: caviarul de melc. Ouale sunt conservate in saramura si esenta de rozmarin, inainte de a fi scoase la vanzare in cutii de 50 de grame, care costa 70 euro fiecare, la fel ca si caviarul de sturion, scrie Libertatea.3.Pai mai mult dai din cur decat sa canti! Asta i-au transmis un grup de oameni de afaceri interpretei Anda Adam care venise sa sustina un concert privat., informeaza Gardianul.
185.ANSAMBLUL SCALIGERO au sustinut  un cocnert de Craciuni in scopuri caritabile Luni, 17 decembrie 2007, ANSAMBLUL SCALIGERO, de la Scala din Milano, a sustinut un concert extraordinar de Craciun, la Sala Radio din Bucuresti, unde au fost aplaudati la scena deschisa. Concertul a fost realizat in scopuri caritabile pentru a oferi sprijin copiilor internati la Spitalul Clinic Fundeni din Bucuresti.
186.Medicii rezidenti pleaca din Romania pentru salarii de zece ori mai mari Pentru ca salariile din occident sunt de pana la zece ori mai mari, peste 4.000 de medici au emigrat in ultimul an. Cei care aleg sa plece sunt tineri care se plang de salariile mici, dar si de celelalte probleme ale medicinei in regim de stat: pilele, imaginea proasta a doctorului roman si structura centralizata sistemului, cu sefii care “taie si spanzura”. Cei care raman isi completeaza veniturile din atentiile de la pacienti si din colaborarile cu clinicile private. 
187.In preajma alegerilor, Tariceanu a gasit raspunsul la intrebarea: Eu cu cine ma distrez? Academia Catavencu ne dezvaluie cu cine si unde s-a distrat premierul Tariceanu. Seful PNL a fost invitat saptamana trecuta la ziua creatoarei de moda Rita Muresan unde s-a distrat alaturi de Nicu Gheara, Irinel si Monica Columbeanu, Anca Turcasiu si Oana Roman.
188.V-ati dona organele in caz de moarte cerebrala? Cotidianul initiaza astazi o dezbatere pentru schimbarea legislatiei in domeniul transplantului de organe, prin legiferarea acordului prezumat: daca in timpul vietii nu declari explicit ca nu vrei sa-ti fie prelevate organe, devii donator implicit in cazul in care ajungi in moarte cerebrala.
189.Revista presei locale din Romania, 05.11.2007 Citeste doar ceea ce merita sa stii! Cele mai proaspete evenimente, anchete si stiri din presa locala romaneasca, precum si informatii interesante, dar si relevante - prezentate intr-o sinteza zilnica.
190.Referendum pentru Elodia (de Simona Popescu) A inceput tabloidizarea constiintelor. Cetateni aparent normali, de la care nu te-ai fi asteptat, discuta si intorc pe toate partile teme mizerabile, dar imbracate in cuvinte ce induc o anumita seriozitate subiectelor. Ii vezi pe unii ca ajung dimineata la serviciu gata obositi, demonstrand o apatie iesita din comun fata de orice n-ar avea legatura cu aberatiile pentru care ei si-au pierdut noaptea urmarindu-le la televizor.
1  ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by