Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

171 - 180 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
171.Alianta PSD+PC si-a publicat lista finala a candidatilor la alegerile parlamentare Social-democratii si conservatorii au finalizat, miercuri, centralizarea candidaturilor pe toata tara si au facut publica lista finala. HotNews.ro va prezinta atasat documentele in care puteti vedea toti candidatii PSD+PC la alegerile parlamentare din 30 noiembrie.Vezi in articol in ce colegii candideaza liderii PSD si PC
172.Biroul Electoral Municipal a validat lista candidatilor pentru Bucuresti. PSD+PC, PD-L, PNL, UDMR, PRM si PNG-CD si-au inregistrat candidatii.  PSD+PC, PD-L, PNL ,UDMR, PRM si PNG-CD au primit unda verde, marti, din partea Biroului Electoral Muncipal (BEM) pentru candidatii care se vor lupta pentru Bucuresti la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. In batalia pentru un post de parlamentar de Bucuresti, numele sonore ale partidelor politice s-au inscris in colegii in care au contracandidati de mana a doua. Printre acestia se numara senatorul PD-L Vasile Blaga, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu si omul de afaceri Silviu Prigoana. Hotnews.ro va prezinta, atasat, lista cu nominalizatii pricipalelor partide politice care vor intra in cursa pentru castigarea alegerilor in Bucuresti.
173.Social Democrats, Democrat Liberals and Liberals submitted their lists of candidates running for Bucharest Liberals (PNL), Democrat Liberals (PD-L) and the electoral alliance PSD-PC, the Social Democrats and Conservatives, submitted today their lists of candidates running for Bucharest. Cristian Diaconescu (PSD) will face Dida Dragan (PNL) for a seat in the Parliament while party leaders like Bogdan Olteanu (PNL), Dan Voiculescu (PC) or Vasile Blaga (PD-L) face politically unknown candidates. 
174.PSD, PD-L, PNL si UDMR si-au depus listele de candidati pentru Bucuresti: Cale libera pentru Dan Voiculescu, Vasile Blaga si Bogdan Olteanu Alianta PSD+PC, PNL, PD-L si UDMR si-au depus listele de candidati in colegiile uninominale din Bucuresti. Cristian Diaconescu (PSD) se va bate pentru un loc de senator cu Dida Dragan (PNL), in timp ce lideri marcanti ai partidelor, precum Bogdan Olteanu, Dan Voiculescu sau Vasile Blaga, au contracandidati de mina a doua. UDMR arunca in lupta pentru Bucuresti un preot si un actor iar Silviu Prigoana, intens curtat de mai multe partide, va candida pe listele PD-L. Intra in articol pentru a vedea listele complete. 
175.Subiectele Zilei: Autostrada Bechtel risca sa o ia la vale; a aparut Cartea Neagra a educatiei romanesti; 5 lei, tarif unic la contrabanda cu tigari din Ucraina si Moldova; tinerii recruti atrasi in armata cu muzica Annei Lesko, iar Ioana Tariceanu s-a obisnuit sa scape de traficul aglomerat cu ajutorul girofarelor Raportul generatiei fara scoala Aproape o cincime dintre elevii romani, inscrisi in invatamantul obligatoriu, si-au abandonat studiile. Pe de alta parte, 49,5% dintre absolventii de liceu nu au diploma de bac, iar 22,4% dintre copii nu merg la gradinita. 16% dintre scolarii de clasa a IV-a nu sunt capabili sa inteleaga un text scris.Autostrada Bechtel risca sa o ia la vale Documente oficiale privitoare la calitatea lucrarilor pe autostrada Transilvania, detinute de ziarul Cotidianul, arata nereguli grave. Neregulile sunt confirmate atat de o scrisoare a CNADNR, cat si de sutele de rapoarte de calitate facute de consultantul Egis Scetauroute BCEOM.Pietele din orasele din apropierea granitei sau chiar din Bucuresti sunt in continuare pline de tigari, alcool, alimente, imbracaminte care se vand aici fara ca statul roman sa incaseze vreo taxa. Lucrurile merg bine pentru comercianti, atata vreme cat le dau vamesilor "partea lor"...Citeste in Revista Presei si: Republica imunitatilor (de Traian Ungureanu) Rodia rodeste aiureli (de Radu Paraschivescu) Voiculescu sau Talpes, tot aia (de Alina Mungiu-Pippidi)
176.Caru' cu vedete: Divort de 200 de milioane euro; Recidiveaza! Oana Roman s-a dat iar in stamba cu iubitul sau liftier; Becali: "Basescu m-a trimis sa candidez impotriva lui Tariceanu";  Monica Barladeanu vrea sa locuiasca intr-o casa de chirpici, iar Ion Iliescu o face "vipera ticaloasa" pe Corina Dragotescu Cristina Rus a ajuns la spital din cauza unor probleme cu plamanii. Cristina Rus a ajuns de urgenta la spital zilele trecute, dupa ce s-a ales cu o raceala de toata frumusetea. Cantareata a petrecut cinci ore sub perfuzii, in urma carora s-a pus pe picioare si a putut pleca linistita spre casa...Andreea Antonescu a fost ceruta de sotie in masina. Cantareata a avut parte de o surpriza de zile mari. In urma cu cateva zile, Traian Spak, iubitul ei, a oprit masina in care se aflau si i-a propus sa-si uneasca destinele...
177.Fotogalerie: Mircea Geoana, desemnat candidat al Aliantei PSD-PC pentru functia de premier. Vanghelie il vrea presedinte pe Nastase In prezenta a 10.000 de delegati din toata tara, cu steaguri, bannere, pancarte in rosu, PSD si-a prezentat, sambata, oferta de guvernare comuna cu PC si lista definitiva a candidatilor pentru alegerile parlamentare. Totodata, Mircea Geoana a fost desemnat in mod oficial drept candidat al Aliantei pentru functia de premier, in cazul castigarii alegerilor. In show-ul social-democrat s-au remarcat Costel Busuioc - care a cantat Time to say goodbye - si Radu Mazare, care a aparut pe scena echipat in muncitor cu casca de protectie si cazma in mana. Marian Vanghelie nu s-a dezmintit si a tipat de la microfon ca il vrea presedinte pe Nastase.
178.Evenimentul Zilei: Voiculescu si-a primit tainul pentru Antene PSD le-a cedat conservatorilor 25 de locuri de parlamentar, acesta fiind considerat pretul pentru bunavointa imperiului media al liderului PC. Mircea Geoana s-a dat peste cap si a negociat la sange cu baronii locali pentru a-i indeplini lui Dan Voiculescu solicitarea de a-i plasa in colegii elegibile 25 de conservatori. In mare parte cererile sale au fost deja rezolvate de presedintele PSD. Astfel, pentru a treia oara, oamenii lui Voiculescu ajung in parlament pe spatele PSD, dar mai ales datorita imperiului media al stapanului antenelor.
179.Caru' cu vedete: Monica a fost agatata cu Irinel de mana; Lindsay Lohan trece la iudaism; "Dezmat" la nunta lui Nick de la N&D; Stelistii au petrecut in club dupa meciul cu Arges, iar Pamela Anderson s-a combinat cu un seic Va aparea gol pusca in 'Harry Potter'. Daniel Radcliffe, interpretul personajului Harry Potter din seria cinematografica cu acelasi nume, va avea o scena in care trebuie sa apara gol...Cum a golanit Tariceanu sambata noaptea. Sambata seara, premierul a decis sa uite, pentru cateva ore, de problemele sinistratilor, de salariul minim pe economie si de greutatile pensionarilor, pentru a putea petrece o noapte de neuitat in clubul Fratelli de pe Barbu Vacarescu...
180.Bucurestiul va gazdui congresul Romtransplant In perioada 25-28 iunie 2008, va avea loc cel de-al VI-lea Congres ROMTRANSPLAN. Editia de anul acesta va avea ca tema principala "Actualitati in transplantul de organe si tesuturi", avandu-l ca presedinte pe Prof. Dr. Irinel Popescu, director al ”Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic”, Institutul Clinic Fundeni.
1  ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by