Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

161 - 170 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
161.Propunerile PSD pentru functiile de secretari de stat: fosti parlamentari si notabilitati locale Filialele PSD si-au prezentat luni seara conducerii partidului propunerile pentru posturile de secretari de stat, numele cele mai cunoscute fiind Doru Badulescu pentru Ministerul Mediului, Octavian Stireanu pentru Cultura, fosti parlamentari, un loc sigur avand si Vasile Puscas pentru DAE. potrivit NewsIn.
162.Subiectele Zilei: Taxa auto, trei variante; Politicieni in curs de recuperare; Ministrul sanatatii da afara doi sefi de spital; Radu Berceanu face curatenie la CFR Iasi Ministrul mediului a anuntat ca va propune ca Ordonanta 218, privind triplarea taxei de inmatriculare pentru masinile vechi si suspendarea taxei pentru masinile noi Euro 4, sa fie suspendata pe o perioada de una-doua luni. In aceasta perioada va fi aplicata vechea ordonanta, adica atat masinile vechi, cat si cele noi sa plateasca taxa de inmatriculare la valorile din iulie...Ministrul transporturilor Radu Berceanu a trimis o adresa la Regionala ieseana a CFR Infrastructura SA prin care a anuntat ca anuleaza licitatia pentru inchirierea spatiilor si terenurilor unitatii. De asemenea, in cazul in care s-au incheiat contracte de inchiriere a obiectivelor scoase la licitatie, Ministerul Transporturilor anunta ca acestea vor fi reziliate...Primele tinte ale lui Ion Bazac au fost managerii lui Nicolaescu numiti la carma spitalelor judetene de urgenta din Giurgiu si Slobozia. In comunicatul de presa al Ministerului Sanatatii se precizeaza ca "decizia a fost justificata de gravele nereguli constatate in unitatile de primiri urgente...
163.Social Democrats, Democratic Liberals voting on future ministers The alliance of Social Democrats (PSD) and Conservative Party (PC) along with the Democratic Liberals (PD-L) are bringing the final touches to the list of Romania's new government on Thursday. Several names have been circulating about the government due to be established following the November 30 general elections. including that of ex-Bucharest mayor Adriean Videanu for the Economy Ministry.
164.Bursa zvonurilor: Lista ministrilor posibili - Elena Udrea, Stanisoara, Ilie Sirbu, Cristian Diaconescu, Toader Paleologu PSD si PD-L au inceput discutiile separat pentru nominalizarea ministrilor. In interiorul celor doua partide se propun oameni si se negociaza la sange fiecare post in parte. Conform surselor Hotnews.ro, Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi, Mihai Stanisoara, Toader Paleologu ar avea asigurat un fotoliu de ministru la PD-L. Pe de alta parte, la PSD ca nume sigure in Executiv sunt Dan Nica, Cristian Diaconescu si Ilie Sarbu.
165.Traian Basescu, desemnat: Cel mai admirat roma n, si Cel mai bun politician . Cristian Tudor Popescu: Cel mai bun jurnalist si Cel mai bun analist politic Gala 10 pentru Romania, ajunsa la a patra editie, si difuzata de Realitatea TV, si-a decernat premiile vineri seara. La fel ca si anul trecut castigatorul categoriei Analisti politici dar si al categoriei Jurnalisti este Cristian Tudor Popescu. El a declarat ca nu se astepta sa castige si anul acesta, argumentand printre altele:"...aparitiile mele televizate se cifreaza la nici 10% fata de cat au aparut distinsii mei colegi nominalizati". Presedintele Traian Basescu a fost desemnat castigator la categoria Cel mai admirat roman, dar si la Cel mai bun politician.Vezi in articol castigatorii tuturor categoriilor
166.Marile aberatii dupa uninominal. Cine rateaza Parlamentul, desi a iesit pe primul loc  Un candidat UDMR intra in Parlament cu 1.000 de voturi. Pe de alta parte, sistemul de redistribuire a mandatelor scoate din joc candidati plasati pe primul loc in colegiul lor, precum Ionut Popescu, Adrian Paunescu, Norica Nicolai. Acelasi sistem de redistribuire produce situatii ciudate, in care un candidat se claseaza pe primul loc in colegiul sau, dar nu intra in Parlament. A doua situatie bizara este cea in care un candidat se claseaza pe locurile 2 sau 3, dar prinde totusi mandatul de senator sau deputat.
167.Bucuresti: Rezultate finale pentru Camera Deputatilor si Senat Presedintele Biroului Electoral Municipal, Alin Visan, a anuntat, luni, ca au fost centralizate datele de la toate cele 1.181 sectii de votare de pe raza Capitalei, la cele 28 de Colegii pentru Camera Deputatilor. Datele BEM arata, insa, ca rezultatele la Colegiile 11 si 15 sunt furnizate in proportie de numai 97,67%. BEM a furnizat si rezultatele finale privind centralizarea voturilor la toate cele 1.181 sectii, la cele 12 colegii pentru Senat, cu exceptia colegiilor 5 si 6, care nu au inca datele finale.
168.Doua din comisiile de specialitate din Senat au respins ordonanta salariilor. Raportul final se da luni, cu o ora inainte de vot Doar doua din cele  patru comisii de specialitate ale Senatului au dat raport negativ ordonatei Guvernului privind amanarea majorarii salariilor profesorilor. Comisiile de invatamant si buget, reunite in regim de urgenta, au respins ordonanta. In schimb, comisia de munca, al carei presedinte este liberalul Tiberiu Prodan, nu a reusit sa ia o decizie, din lipsa de cvorum. La fel s-a intamplat si in comisia juridica, condusa de senatorul PNL Norica Nicolai.
169.Senat: Comisia de invatamant respinge ordonanta de blocare a majorarii salariilor profesorilor Comisia de invatamant a Senatului a respins, marti, ordonanta de urgenta care prevede amanarea majorarii salariilor profesorilor pentru 1 aprilie 2009.
170.Caru' cu vedete: Brad Pitt e afon; Beyonce isi schimba numele, inspirata de „Seinfeld”; Oana Roman ii cauta serviciu decent iubitului ei; Pe la terasele bucurestene - Gica Popescu cauta amanta noua; Moni are liber de la Iri sa lipseasca noptile de-acasa, iar Anda Adam a montat microfoane in masina ca sa-si spioneze dansatorii Jenna Jameson si-a luat casa de 3,4 milioane de dolari. Starleta porno Jenna Jameson se cuminteste pe bune si face investitii imobiliare. Vedeta tocmai si-a cumparat o casa de 3,4 milioane de dolari in SUA, California, pentru a se pregati de viata de mamica...Madonna s-a cuplat cu Seinfeld? Cantareata si-a petrecut toata seara la resedinta actorului din Los Angeles, apoi au plecat impreuna, in miez de noapte, la New York, cu elicopterul privat al starului american...
1  ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by