Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

211 - 220 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
211.O firma a ministrului de Finante - suspecta de deturnare de fonduri europene "Maladia Puwak" a atins si un important membru al Guvernului Tariceanu. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, prieten intim si partener de afaceri al premierului, ar putea da, in curand, explicatii procurorilor de la PNA, singura institutie abilitata sa ancheteze deturnarile de fonduri europene.
212.Organele se vor preleva si de la cadavre Orice persoana care va deceda intr-un spital va fi considerata posibila donatoare si nu numai acelea care intra in moarte cerebrala. De acum se vor preleva organe si de la cadavre, dar numai cu acordul familiei. Decizia a fost luata din cauza numarului foarte mic de donatori de organe din Romania - numai 9 donatori in 2004.
213.Radu Opaina, candidatul PUR la primaria Capitalei Radu Opaina, fost director al RADET, va candida la Primaria Capitalei din partea PUR. Opaina s-a inscris in partidul condus de Dan Voiculescu in cursul diminetii de miercuri si, dupa doar citeva ore, a fost anuntat drept candidat pentru postul de edil-sef al Bucurestiului.
214.Cei sase candidati pentru Primaria Capitalei Adriean Videanu - printisorul marmurei, Marian Vanghelie - baronul economatelor, Anca Petrescu - mama Casei Poporului, Radu Opaina - gardianul agentului termic, Gigi Becali - Mihai Viteazu de Pipera, Radu Filip - politaiul tubului catodic. Acestia sunt primii care si-au anuntat intentia de a candida la Primaria Capitalei.
215.Premierul a numit secretarii de stat Premierul Calin Popescu-Tariceanu a semnat, vineri, noi decizii de numire si eliberare din functie a unor secretari de stat, informeaza un comunicat al Biroului de presa al guvernului, citat de Ev. Zilei.
216.Maternitatile din caminele de batrini Dumneavoastra, telespectatori cu aptitudini telenovelistice, asteptati cu nerabdare premiere medicale. Unicate mondiale. Adevarul e ca avem citeva celebritati medicale care ne dau impresia ca nu mai opereaza decit in transmisie televizata. Performanta doctorului Bogdan Marinescu, provocatoare de uimire si suspine, are totusi un merit. Revitalizeaza viata sexuala a bunicilor. De acuma se pun cu totii pe munca, in speranta ca vor dobori recordul mondial adus din Romania.
217.Membri TSD i-au lasat pe studenti fara Casa de cultura Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti a fost inchiriata de catre firme ale fostilor angajati, iar studentii trebuie sa plateasca pentru a desfasura activitati aici!
218.PUR ar ramane in guvern
219.Numele parlamentarilor din mandatul 2004-2008 Biroul Electoral Central a dat publicitatii, vineri, lista parlamentarilor alesi in urma scrutinului din 28 noiembrie.Uniunea PSD+PUR a obtinut 39,7% din mandatele de deputat si 41,6% din cele de la Senat, in timp ce Alianta D.A. PNL-PD a obtinut 33,7% la Camera si 35,7% la Senat.
220.Numele parlamentarilor din mandatul 2004-2008 Lista parlamentarilor aleși in urma scrutinului din 28 noiembrie 2004. Uniunea PSD+PUR a obtinut 39,7% din mandatele de deputat si 41,6% din cele de la Senat, in timp ce Alianta D.A. PNL-PD a obtinut 33,7% la Cameră si 35,7% la Senat.
1  ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by