Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

221 - 230 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
221.Geoana, "premierul" Comisiei de politica externa Partidul Social Democrat si Partidul Umanist Roman - social-liberal detin, impreuna, presedintia majoritatii comisiilor permanente atit din Senat, cit si din Camera Deputatilor. Chiar daca PUR nu a intrat in parlament pe liste proprii, ci pe ale PSD, in cadrul Uniunii Nationale PSD+PUR, a obtinut presedintia citorva comisii
222.Agitatie in ministere: se string dosare, se fac bagaje Electoratul roman le-a provocat migrene nu doar lui Adrian Nastase, Ion Iliescu si marilor “baroni centrali” ai PSD, ci si “batalioanelor” de functionari angajati la Guvern, in ministere sau in alte institutii ale statului. Multi dintre acestia au fost promovati de PSD dupa cistigarea alegerilor din 2000, iar acum se asteapta sa fie trimisi “la plimbare” de un eventual guvern format de Alianta PNL-PD.
223.Numele parlamentarilor din mandatul 2004-2008 Biroul Electoral Central a dat publicității, vineri, lista parlamentarilor aleși in urma scrutinului din 28 noiembrie. Uniunea PSD+PUR a obtinut 39,7% din mandatele de deputat si 41,6% din cele de la Senat, in timp ce Alianta D.A. PNL-PD a obtinut 33,7% la Cameră si 35,7% la Senat.
224.Numele parlamentarilor din mandatul 2004-2008 Biroul Electoral Central a dat publicității, vineri, lista parlamentarilor aleși in urma scrutinului din 28 noiembrie.Uniunea PSD+PUR a obtinut 39,7% din mandatele de deputat si 41,6% din cele de la Senat, in timp ce Alianta D.A. PNL-PD a obtinut 33,7% la Cameră si 35,7% la Senat.
225.Harta votului din 28 noiembrie (potrivit numaratorii partiale) Dupa numararea a mai mult de jumatate din voturile valabile, actualul partid de guvernamant detine suprematia in Moldova, in Oltenia si la sate, in timp ce Alianta D.A. conduce in orasele mari, in Banat si in judete din Transilvania. Fiecare din cele doua forte politice a reusit insa cate o bresa in fiefuri care nu-i apartineau.
226.Doi donatori au salvat 10 vieti Zece romani au fost salvati si vor putea duce o viata normala de acum inainte datorita transplanturilor de organe realizate in ultimele 24 de ore. Spitalul Bagdasar-Arseni a fost cel care a anuntat ca are doi donatori, si asta numai intr-o zi. Cele doua inimi au fost primite de pacienti din Targu Mures, acest lucru fiind posibil prin transportarea urgenta a organelor cu elicoptere puse la dispozitie de Ministerul de Interne si Ministerul Sanatatii.
227.Fundeni, primul spital din Romania cu management strain Spitalul Clinic Fundeni ar putea fi administrat, in urmatorii 30 de ani, de o firma straina de management sanitar. Reprezentantii Ministerului Sanatatii (MS) si cei ai Bancii Mondiale - divizia International Finance Corporation (IFC) au redactat un proiect prin care spitalul ar urma sa fie concesionat pe 30 de ani.
228.Uniunea PSD+PUR si-a lansat candidatii Uniunea Nationala PSD+PUR si-a lansat sambata candidatii pentru Senat si Camera Deputatilor. Listele PSD, ascunse in ceata, titreaza Cotidianul. Lista PSD, azi o vedem si nu e. Candidatii PSD lansati sambata la Sala Palatului au o mica problema: nu toti pot spune despre ei ca sunt suta la suta candidati, scrie Ev. Zilei. In discursurile rostite, liderii Uniunii Nationale PSD+PUR au criticat dur Alianta PNL-PD si pe Traian Basescu, pe care l-au considerat un "Iuda" al politicii romanesti, scrie Jurnalul National. Adrian Nastase, citat de Gardianul, promite o Romanie linistita, fara tipete si scandaluri. PSD si-a lansat candidatii la Parlament intr-o ceata totala, titreaza Adevarul. Ca sa umple timpul, Nastase, Voiculescu si Geoana au marait demonstrativ la Basescu in fata publicului pesedisto-purist.
229.Listele PSD, modificate pentru perdanti si pentru PUR Alegerile preliminare din PSD par sa fi fost un simplu exercitiu, atata vreme cat listele rezultate in urma lor vor fi modificate de conducerea de la Bucuresti. Evenimentul Zilei scrie ca principalii beneficiari ai modificarilor vor fi cei calsati acum pe locuri neeligibile, in timp ce Cotidianul crede ca reprezentantii PUR vor face victime printre candiatii partidului de guvernamant.
230.Mariajul PSD-PUR va fi anuntat duminica Formarea aliantei electorale Polul Social Democrat si Umanist, formata din PSD si PUR, va fi anuntata, duminica, la Consiliul National al umanistilor. Conform unei intelegeri intre negociatorii PSD si cei ai PUR, liderii umanistilor vor trebui sa prezinte conditiile acestei fuziuni in cadrul Consiliului.
1  ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by