Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

1 - 10 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
1.[Medici buni] Dr. Mihaela Vasilescu, medic specializat în terapii ginecologice asistate laser la MedLife: „Pacienta n-a ieșit niciodată de la mine din cabinet fără să înțeleagă” O discuție cu medicul Mihaela Vasilescu te poartă pe terenul științelor fundamentale, al noilor tehnologii în medicină, al celor mai recente prezentări de la congresele de specialitate și apoi te aduce în cabinetul din Hyperclinica MedLife Grivița, la pacientele a căror calitate a vieții o îmbunătățește considerabil și la bebelușii pe care îi aduce pe lume.
2.Escrocheria „medicamentelor-minune”: cum sunt păcăliți românii / Dialog cu o operatoare care vinde, la reducere, un „preparat miraculos” Imaginea instituțiilor de presă din România este folosită de site-uri fantomă care promit „medicamente-minune” care te scapă de toate problemele. Site-urile fantomă sunt din țări din spațiul ex-sovietic, o spune chiar ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care vorbește de „o înșelătorie”. Aceasta este minuțios construită: site-uri media din România sunt copiate, este folosită imaginea unor medici români foarte cunoscuți care apar cu interviuri inventate vorbind despre eficiența produselor și, pentru a fi și mai credibil, se folosește numele Ministerului Sănătății și Agenției Naționale a Medicamentului.
3.Imaginea HotNews.ro folosită fraudulos pentru promovarea unui fals medicament. HotNews.ro nu are nicio legătură cu reclama mincinoasă Imaginea HotNews.ro este folosită în mod fraudulos de un site pentru a promova un așa zis medicament minune. Hotnews.ro nu are nicio legătură cu reclama mincinoasă.
4.Primul transplant hepatic la un copil, la Spitalul Grigore Alexandrescu din București Primul transplant hepatic la un copil a fost făcut sâmbătă la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu din București. Pacientul de 11 ani, care avea insuficiență hepatică și ciroză hepatică decompensată, este stabil după operație.
5.Mai puțin de o treime din români au redirecționat cei 3,5% din impozitul pe venit pentru cauze sociale Mai puțin de o treime din contribuabilii români (27,42%) care ar fi putut să susțină cauze sociale și-au exercitat acest drept în 2022, prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Salvați Copiii face un apel la români să își exercite opțiunea de a susține cauzele sociale și anunță o listă de 39 de spitale de pediatrie și maternități care au cerut ajutorul pentru a fi dotate cu aparatură medicală performantă.
6.Bolile respiratorii, a doua cauză de mortalitate la copiii cu vârsta sub 4 ani Bolile aparatului respirator continuă să fie o cauză majoră de deces pentru copiii cu vârsta de până la 4 ani, după afecțiunile a căror origine se situează în perioada perinatală: astfel, în 2021, dintre cele 1.233 de decese survenite la copiii mai mici de 4 ani, 287 au fost cauzate de afecțiuni respiratorii (inclusiv Covid-19), 379 de afecțiuni din perioada perinatală și câte 277 au fost cauzate fie de malformații și anomalii cromozomiale, fie de leziuni traumatice și otrăviri, arată datele Institutului Național de Statistică.
7.A murit scriitorul Dumitru Radu Popescu Scriitorul, dramaturgul, scenaristul și academicianul Dumitru Radu Popescu a murit la vârsta de 87 de ani, potrivit News.ro.
8.Centru de transplant hepatic pentru copii, inaugurat la Spitalul Grigore Alexandrescu Centrul de Transplant Hepatic pediatric de la Spitalul de Urgență pentru Copii "Grigore Alexandrescu" a fost inaugurat joi. În centrul de la Grigore Alexandrescu se vor face trei tipuri de transplant hepatic: de la donator cadaveric, split (împărțirea ficatului) și transplant hepatic de la donator viu, a explicat medicul Vlad Brașoveanu.
9.Decizie definitivă a instanței pentru primarul Iașiului, Mihai Chirica, după ce a spus că „o să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni coborâte din copac” Primarul Iașiului, Mihai Chirica, rămâne cu amenda primită la începutul anului 2020 de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a susținut că „o să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni care sunt coborâte din copac”, scrie repoteris.ro. Decizia de menținere a amenzii pentru declarații cu „conținut rasist expres și accentuat” a fost luată de instanța supremă și este definitivă.
10.Fetița de 5 ani diagnosticată cu boala Wilson, despre care s-a crezut inițial că ar fi primul caz de hepatită misterioasă din România, a fost supusă cu succes unui transplant hepatic Fetița în vârstă de 5 ani diagnosticată cu boala Wilson și insuficiență hepatică, despre care s-a crezut inițial că ar fi fost primul caz de îmbolnăvire de hepatită de origine necunoscută din România, a fost supusă cu succes unui transplant hepatic. Fetița de 5 ani a primit un transplant hepatic realizat la Institutul Fundeni din București, de o echipă coordonată de directorul centrului de transplant hepatic, prof. dr. Irinel Popescu.
1 2 3 4 5 6 7 8  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by