Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

11 - 20 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
11.Câte transplanturi s-au făcut anul acesta în România: „Se duce o luptă continuă pentru creșterea numărului de donatori” Activitatea de transplant depinde de numărul de donatori, un număr crescut de donatori atragând după sine salvarea a cât mai multor pacienți prin transplant de organe. Este punctul nevralgic al oricărui program de transplant oriunde în lume. „Din această cauză este o luptă constantă pentru creșterea numărului de donatori, una continuă, pe care o duc toți cei implicați în transplant”, arată reprezentanții Agenției Naționale de Transplant, de Ziua Națională a Transplantului.
12.Medicul Irinel Popescu reacționează după ce a fost trimis în judecată de DNA: O înscenare pusă la punct extrem de minuțios / Nu am promis, oferit sau dat bani pentru a obține soluții favorabile Medicul Irinel Popescu susține că dosarul în care a fost trimis în judecată de DNA este „o încenare pusă la punct extrem de minuțios” de reprezentanții instituției, susținând că nu a promis sau a dat bani pentru a obține soluții favorabile din partea organelor de urmărire penală.
13.Medicul Irinel Popescu trimis în judecată de DNA, care îl acuză că ar fi încercat să dea mită 100.000 de euro unor procurori Directorul Centrului de Transplant Hepatic din Institutul Clinic Fundeni, medicul Irinel Popescu, a fost trimis în judecată miercuri de către DNA, care îl acuză că ar fi încercat să le dea mită 100.000 de euro procurorilor care instrumentaru dosare penale ce îl vizau.
14.Subiectele zilei : Dosarul CNAS, o pagubă de 8 mil. euro. Cum a ajuns o parte la Antena 3; Băsescu, prima reacție după ce fiica sa a fost condamnată la 5 ani de închisoare; Jurnaliști francezi, oaspeți sub acoperire, la cine exclusiviste cu caviar și șampanie Poliția și vechile năravuri. Cazurile de violență ale unor agenți de poliție sunt deseori mușamalizate de superiori. Este și cauza pentru care mulți români...Sinecurile uitate: 29 de inspectori guvernamentali au consumat, în 2020, peste 3,5 milioane de lei. În primul rând, atribuțiile lor sunt foarte vagi...
15.Fostul președinte al CNAS Vasile Ciurchea și medicul Irinel Popescu, trimiși în judecată de DNA pentru luare de mită și abuz în serviciu / Prejudiciu de peste 8 milioane de euro adus CNAS Fostul președinte al Casei Naționale a Asigurărilor de Sănătate (CNAS) din perioada 2007-2009 Vasile Ciurchea și medicul Irinel Popescu, care s-a aflat și el la conducerea CNAS în 2009, au fost trimiși în judecată de DNA, pentru luare de mită și abuz în serviciu. Procurorii îi acuză că ar fi încheiat ilegal acte adiționale ce ar fi permis atribuirea unor contracte supraevaluate privind sistemul informatic al instituției, ceea ce ar fi produs CNAS un prejudiciu de peste 8 milioane de euro. Ei sunt acuzați că, în schimb, ar fi primit sume de bani fie în folos propriu, fie pentru anumite firme.
16.​DOCUMENT Lista completă a candidaților PSD la alegerile parlamentare 2020 / Schimbare de gardă: Oprișan, Nicolicea, Dăncilă și Iordache, înlocuiți cu Rafila, Streinu-Cercel, Vlad Piedone sau Maya Teodoriu Termenul pentru depunerea listelor de candidați pentru alegerile parlamentare se încheie joi. Social-democrații și-au depus deja candidaturile la alegerile parlamentare din 6 decembrie. La nivel oficial, organizațiile au fost cele care au propus candidații, dar în realitate conducerea partidului a tăiat de pe liste persoanele de care a dorit să scape. Practic, prin reglare de conturi, conducerea PSD i-a tras pe linie moartă pe Marian Oprișan, Viorica Dăncilă, Florin Iordache, Eugen Nicolicea și Șerban Nicolae. În locul lor PSD vrea să câștige cu medici cunoscuți ca Alexandru Rafila, Adrian Streinu-Cercel sau Patriciu Achimaș-Cadariu dar în spatele acestor nume sunt strecurați și candidați controversați.
17.Nelu Tătaru: Toate spitalele din România ar putea primi bolnavi de coronavirus, în scenariul sumbru Toate spitalele din România ar putea primi pacienți infectați cu coronavirus, indiferent dacă sunt spitale publice sau private, în cazul în care ne vom confrunta cu "scenariul sumbru", a declarat joi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, într-un interviu la Digi 24.
18.Lista spitalelor care tratează pacienți cu coronavirus. Numărul spitalelor a crescut Lista spitalelor care vor trata pacienți infectați cu noul coronavirus a crescut, potrivit unui Ordin aprobat de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și publicat în Monitorul Oficial. Primele spitale unde sunt primiți acești pacienți rămân cele de boli infecțioase dotate cu secții de terapie intensivă (faza I), urmează spitalele de Pneumologie (faza a II-a), atunci când capacitatea spitalelor de boli infecțioase este depășită, iar a 3-a categorie este cea a spitalelor de suport.
19.TNB: 40 de conferințe din perioada 2006-2019, transmise online Începând de luni, 23 martie 2020, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” oferă spre vizionare online, pe canalul de youtube al TNB, înregistrările live ale Conferințelor Teatrului Național, desfășurate în cadrul Programului TNB- Parateatral.
20.Doi ani de când Mihai Lucan a fost reținut de DIICOT. Emanuel Ungureanu: Ancheta bate pasul pe loc în dispreț total față de pacienții jefuiți Ancheta DIICOT în cazul Lucan bate pasul pe loc "în dispreț total față de pacienții jefuiți", afirmă Emanuel Ungureanu, deputat USR și denunțătorul medicului Mihai Lucan în dosarul în care acesta este cercetat de DIICOT pentru delapidarea Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj, la doi ani de la reținerea lui Lucan de către procurori.
1 2 3 4 5 6 7 8 9  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by