Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

71 - 80 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
71.Concert aniversar: 60 de ani de la inaugurarea cladirii Operei Nationale Bucuresti Opera Nationala Bucuresti sarbatoreste in data de 9 ianuarie 2014 saizeci de ani de la inaugurarea actualului sediu al institutiei. Momentul va fi sartbatorit de artistii-gazda, alaturi de invitati din tara si strainatate, impreuna cu publicul, printr-un concert extraordinar, desfasurat in Foaierul Galben al Operei. In program vor fi prezentate lucrari de opera si balet de Piotr Ilici Ceaikovski, Alexandr Sergheevici Dargomajski, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini, Leo Delibes.
72.Profesor doctor Irinel Popescu, la Conferintele Teatrului National: Duminica, la ora 11:00, Conferinta cu tema Transplantul de organe - o aventura a spiritului uman Duminica, 8 decembrie, de la ora 11:00, la Sala Mica a TNB, in cadrul programului "Conferintele Teatrului National", Profesor. Dr. Irinel Popescu prezinta Conferinta cu tema "Transplantul de organe - o aventura a spiritului uman". "Oricat ar parea de curios pentru un procedeu medical, termenul de <aventura> se potriveste foarte bine istoriei transplantului de organe", spune Irinel Popescu.
73.Academia Romana a ales prin vot secret noi membri. Daniel Daianu si Lucian Albu - membri titulari, Irinel Popescu, ales membru corespondent Academia Romana a ales marti, prin vot secret, noi membri. Medicul Irinel Popescu a fost ales membru corespondent la Sectia de Stiinte Medicale, dupa ce la alegerile din 28 martie nu a reusit sa intruneasca numarul de voturi necesare. Daniel Daianu si Lucian Albu au fost alesi membri titulari. Monseniorul Vladimir Ghika si Petre Pandreaau fost alesi membri post-mortem ai Academiei Romane.
74.Subiectele Zilei: Noul Cod Penal, bucuria coruptilor; Cum raspunde Nastase la intrebarea de unde a avut 760.000 de euro pentru a plati prejudiciul in dosarul "Trofeul calitatii"; Cum vad strainii Romania: pericol de rabie, hepatita si febra tifoida Berbeceanu, epistola din arest: Stau dupa gratii in baza unui dosar fabricat, in baza unor vinovatii inventate"...Medicii de la Fundeni au descoperit genele care duc la aparitia cancerului de ficat. Doctorii de la Fundeni, coordonati de profesorul...
75.Caru' cu Vedete: Columbeanu si-a pierdut fetita in parc;Asa nu i-ai vazut nici pe vremea cand erau casatoriti. Cum s-au pozat Banica si Raduleasca. ; Cheloo, accident grav pe scena! Artistul a fost transportat de urgenta la spital "Dr. Quinn" vine in Romania! Cunoscuta actrita Jane Saymour va locui trei saptamani in Romania! Ea isi va petrece doua saptamani la...Un membru nou in juriul de la "Dansez pentru tine". Editia de vineri a emisiunii de la Pro TV a venit cu o noutate. In loc de cinci membri, juriul a avut sase...
76.Irinel Popescu: Mi s-a propus, dar nu intentionez si nu voi candida pe locul de senator ramas liber in sectorul 4 al Capitalei Irinel Popescu a declarat pentru HotNews.ro ca i s-a propus sa candideze pe postul de senator in sectorul 4, pe locul ramas vacant ca urmare a demisiei lui Dan Voiculescu, dar ca a refuzat. "Doresc sa declar ferm si fara niciun fel de indoiala ca nu intentionez si nu voi candida pe acest loc de senator disponibil in momentul de fata", a afirmat Irinel Popescu. Declaratia acestuia vine dupa ce luni, 21 octombrie, intrebat de HotNews.ro daca ia in calcul sa candideze in sectorul 4, Irinel Popescu a declarat: "am sa va actionez in judecata pentru ca este absurd ca un jurnalist de buna-credinta sa puna aceasta intrebare dupa ce am anuntat ca ma retrag din toate functiile politice".
77.Irinel Popescu va candida din nou pentru pozitia de membru corespondent al Academiei Romane, dupa care vizeaza postul de senator pe locul lui Dan Voiculescu. Irinel Popescu: Va actionez in judecata pentru aceasta intrebare Irinel Popescu, vicepresedinte PC si presedinte al organizatiei Bucuresti a acestui partid, a anuntat ca se retrage "din toate functiile politice pentru a se dedica integral activitatii medicale", potrivit unui comunicat de presa transmis de conservatori pe 15 octombrie. Decizia a fost luata inainte de sedinta de prezidiu a Academiei Romane. Pe agenda sedintei figureaza si candidatura lui Irinel Popescu la pozitia membru corespondent al Academiei Romane, dupa cum ne-au declarat surse din Academie. Pe de alta parte, Irinel Popescu ar intentiona sa candideze si la un post de senator in sectorul 4, pe locul ramas vacant ca urmare a demisiei lui Dan Voiculescu, dar numai dupa ce va fi ales membru corespondent al Academiei Romane. Intrebat de HotNews.ro daca ia in calcul sa candideze in sectorul 4, Irinel Popescu a declarat: "am sa va actionez in judecata pentru ca este absurd ca un jurnalist de buna-credinta sa puna aceasta intrebare dupa ce am anuntat ca ma retrag din toate functiile politice".
78.Solicitarile de retragere a decoratiei lui Tokes, discutate in 26 septembrie de Consiliul de onoare Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat, joi seara, ca subiectul retragerii Ordinului National "Steaua Romaniei" europarlamentarului Laszlo Tokes va fi discutat in 26 septembrie, la Academia Romana, cand acesta va fi invitat sa-si pledeze cauza.
79.Subiectele zilei: Romanii au cel mai mic salariu minim din Uniunea Europeana; Cu 15 luni inainte de alegerile prezidentiale, Crin Antonescu face o miscare-surpriza; Legea ministrului Eugen Nicolaescu ar putea decapita intregul sistem medical Spaga de 1 milion de euro. Judecatoarea stresata a facut avere din eliberarea infractorilor si din sporuri. Acuzata de luarea unei mite de un milion de euro, Veronica Cirstoiu s-a judecat cu Ministerul Justitiei si a castigat 117.000 de lei, cu titlul de spor pentru suprasolicitare neuropsihica."O noua era" in serviciile secrete. Relatiile americano-ruse au scazut la cel mai jos nivel de dupa perioada Razboiului Rece dupa ce Rusia i-a acordat azil temporar ex-consultantului NSA Edward Snowden.
80.Raed Arafat: S-a ajuns la o explozie de donatori de organe in Romania. Finantarea trebuie adaptata Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Raed Arafat a declarat, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata duminica de Pro TV, ca Romania a inregistrat, in primele luni ale anului, o explozie de donatori de organe, iar finantarea trebuie adaptata acestei noi situatii. In emisiune a fost prezentat cazul unui tanar care are nevoie de transplant bipulmonar, insa finantarea nu a fost aprobata, intrucat banii au fost cheltuiti pe transplantul medular, iar pacientului i s-a cerut sa astepte suplimentarea bugetului pentru tratament in strainatate.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by