Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

61 - 70 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
61.Galerii si artisti din Romania la The Innovative Art Fair, sectiune a targului contemporary art ruhr Romania este prezenta in acest an in calitate de tara invitata de onoare la contemporary art ruhr (C.A.R.), eveniment organizat in regiunea Essen din Germania. Cel mai mare targ de arta din Bazinul Ruhr se va desfasura in perioada 24 – 26 octombrie 2014, la Essen, The Innovative Art Fair, fiind cea de-a doua etapa a C.A.R. 2014, informeaza ICR.
62.Lansarea candidaturii lui Ponta: Zeci de mii de oameni au asistat la show fara sa auda mai nimic - reportaj Mediafax Evenimentul de lansare a candidaturii premierului Victor Ponta la Presedintia Romaniei, desfasurat pe stadionul Arena Nationala, s-a dorit a fi unul grandios, insa a avut o deficienta majora: cele cateva zeci de mii de participanti au asistat la show fara sa poata auzi aproape nimic, relateaza Mediafax.
63.Vasile Ciurchea este noul presedinte al CNAS Vasile Ciurchea este noul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS), printr-o decizie luata de premierul Victor Ponta, la propunerea ministrului Nicolae Banicioiu, si publicata luni in Monitorul Oficial. Vasile Ciurchea a mai condus CNAS in perioada februarie 2007 - ianuarie 2009, fiind inlocuit de premierul de atunci, Emil Boc, cu Irinel Popescu.
64.Subiectele Zilei: Rusia impinge Romania la schimbari de strategie militara; De ce a fost amanata noua Constitutie pentru la anul; Prof. dr. Irinel Popescu: "Cine semneaza noua lista a medicamentelor compensate isi asuma si consecintele!" Ce roluri vor avea, in Romania reintregita, liderii de la Chisinau? La 27 martie 2014 o intrebare precum cea folosita drept titlu se justifica, daca ne...Cum au devenit agentii Kremlinului asasini si provocatori de rascoala.  Printre cele mai sangeroase evenimente din Romania interbelica s-au numarat...
65.Medicul Radu Zamfir: Este posibil sa le fi transmis ora, dar eu cred ca am facut tot ceea ce am putut Intr-un interviu pentru "Adevarul Live", medicul a declarat ca este posibil sa fi comunicat doar ora de pe telefon, si nu coordonatele geografice, dar nu-si mai aminteste exact."Eu sunt un utilizator mediu de electronice. In conditiile date, repet, ale traumatismului, ale traumei efective, in conditiile acelea cred ca am facut tot ceea ce am putut. Este posibil sa le fi dat ora, este foarte probabil", a declarat doctorul Zamfir. STS a transmis luni un comunicat de presa in care "protesteaza ferm fata de afirmatiile potrivit carora doctorul Radu Zamfir ar fi trimis coordonatele geografice prin Sistemul 112"
66.Institutul pentru Politici Publice: Topul deputatilor cu prezenta redusa la vot in 2013 Deputatii Oana Mizil, Bogdan Niculescu Duvaz, Sebastian Ghita (PSD), Relu Fenechiu (PNL) si Elena Udrea (PDL) se afla in topul deputatilor cu cea mai scazuta prezenta la voturile finale electronice date de Camera pe parcursul anului 2013, potrivit unui studiu dat publicitatii luni de Institutul pentru Politici Publice.
67.Eugen Nicolaescu: Din punctul de vedere al Ministerului Sanatatii, s-au respectat procedurile la interventia de dupa accident Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca procedurile la interventia de dupa accidentul aviatic din Apuseni au fost corecte si respectate, din punctul de vedere al Ministerului Sanatatii (MS).
68.​​Filmul accidentului aviatic din muntii Apuseni: Cand si ce telefoane au dat ranitii, ce "coordonate geografice" au fost transmise si cum au reactionat autoritatile Primul apel telefonic in urma accidentului aviatic din Apuseni a fost facut de copilotul Razvan Petrescu luni dupa-amiaza, la ora 16:01, apel facut catre tatal sau. Medicul Radu Zamfir a sunat la numarul de urgenta 112 si a raportat prabusirea avionului la ora 16:16, dupa ce fusese sunat in prealabil, la 16:06, de catre inspectorul general al IGSU. Din momentul in care autoritatile au fost alertate de accident si pana la descoperirea ranitilor de catre un lucrator silvic au trecut 5 ore si 12 minute. Vezi filmul evenimentelor si reactiile autoritatilor.
69.Subiectele zilei: Tragedia din Apuseni. Galeria eroilor care si-au riscat viata pe gratis. Doctorul care era in concediu cu plata in timpul misiunii; Cum chefuia procurorul-sef din Slobozia cu interlopii pe care ii proteja, pe muzica lui Adi Minune. Procurorul, urmarit penal de DNA, pentru coruptie; Are dreptul premierul sa critice Justitia? Povestile eroilor din Apuseni. Cum au reusit oamenii simpli sa doboare tot sistemul. O armata de sute de oameni a luat muntele la picior, luni dupa-amiaza, pana dupa miezul noptii, pentru a recupera victimele...Lese, Balas si Patzaichin, "inregimentati" in PC fara stirea lor. Partidul Conservator incearca sa se foloseasca de imaginea unor nume de nivel international precum fostii sportivi Iolanda Balas si Ivan Patzaichin...
70.Tragedie aviatica, doi morti si cinci raniti. Filmul evenimentelor si marile semne de intrebare in accidentul care a dus la moartea celor plecati sa salveze vieti Doi oameni, pilotul Adrian Iovan si o studenta la Medicina, au murit dupa ce un avion de mici dimensiuni de tipul Britten-Norman Islander BN 2 a cazut, in imprejurari neelucidate inca, la granita dintre judetele Cluj si Alba. Victimele au fost gasite de un padurar, la circa sase ore dupa ce unul dintre pasageri a sunat la 112 pentru a anunta accidentul. Copilotul este in stare critica. La momentul anuntarii accidentului, toti pasagerii erau in viata.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by