Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

31 - 40 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
31.EXCLUSIV Plângere la DIICOT: Cum au fost controlate datele privind transplantul de organe de oameni din afara Agenției de Transplant. Victor Zota - omul-cheie care a fost "coordonator de transplant fără ca funcția să existe legal" Datele din Registrul Național de Transplant - care, potrivit legii, asigură monitorizarea permanentă a activității de transplant în România - ar fi ajuns să fie controlate complet din afara Agenției de Transplant, prin intermediul unei firme IT apropiate de Victor Zota, fost director al ANT între 2006-2009, condamnat cu suspendare în 2014 în primul dosar de trafic de ovule umane din România. Acuzația apare într-o plângere depusă la DIICOT de Anca Baculea Mureșan, directorul ANT până săptămâna trecută, iar documentul a fost obținut în exclusivitate de HotNews.ro. Victor Zota a fost, mulți ani, și "coordonator național de transplant", o funcție despre care Vlad Voiculescu spunea, ca ministru al Sănătății, că "nu există" legal. Zota a fost îndepărtat de Sorina Pintea, la începutul anului.
32.Sorina Pintea afirmă că proiectul legii transplantului, promis "cel târziu" pentru mijlocul lunii septembrie, este finalizat Sorina Pintea a afirmat joi seară, la TVR, că proiectul legii transplantului, promis "cel târziu" pentru mijlocul lunii septembrie, potrivit declarațiilor din luna iulie ale ministrului Sănătății, este finalizat. Sorina Pintea mai spune că, în urma discuțiilor cu reprezentanții sistemului medical din Ungaria, urmează a fi semnat un acord care va permite ca 10 pacienți români să fie transplantați pulmonar în țara vecină.
33.Mii de români a căror viață atârnă de un transplant și doar 38 de donatori în 2018. De ce scade de la an la an numărul donatorilor Peste 5.000 de români așteaptă, în acest moment, o a doua șansă la viață pe listele pentru transplant, dar numărul lor real ar fi cu câteva mii mai mare, susțin reprezentanții asociațiilor de pacienți consultați de HotNews.ro. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, admite că autoritățile nici măcar nu au o evidență clară a pacienților care au nevoie de transplant. Un proiect de lege a transplantului care să aducă criterii clare și transparente este promis de ministrul Sănătății pentru luna aceasta. România este la coada clasamentului european în ceea ce privește numărul donatorilor de organe, este una dintre puținele țări din Europa care nu a introdus în legislație acordul prezumat și nu face parte din Eurotransplant. Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, recunoaste public că actualele criterii nu asigură transparența procedurii.
34.Politic show: Liviu Dragnea și Iulian Iancu se pregătesc să treacă prin Parlament o lege esențiala pentru resursele naturale ale României cu zero dezbatere publică; Cântecul de lebădă al lui Traian Basescu. Fostul șef al statului a ieșit cu scandal din politică; Cea mai importantă zi din viața profesională a Vioricăi Dăncilă De ce fuge PSD de oferta lui Iohannis pentru SIE Liviu Dragnea vrea să amâne momentul desemnării noului șef al SIE, temându-se că Gabriel Vlase, propus de Klaus Iohannis, ar putea forma un pol de putere...Ponta, despre suspendarea lui Iohannis: Să arunci țara în haos pentru supărarea și problemele lui Dragnea reprezintă o eroare pe care PSD o va plăti scump Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a...
35.​Caru' cu vedete: Aproape goală! Cine e vedeta care a apărut așa la o petrecere, la Cannes; Inna a ajuns la spital după ce scena pe care cânta s-a prăbușit; Dan Bittman și povestea nudului furat de la el din casă, recuperat după mulți ani ​Planul secret al lui Moni și al lui Iri pentru Irinuca. Decizia i-ar putea schimba viața. În vara lui 2016, Irinel Columbeanu (60 de ani) avea să facă pentru prima oară cunoștință cu...Tily Niculae, dezvăluiri despre soțul ei: “Era împreună cu Raluca Lăzăruț. L-am întrebat direct“. Tily Niculae se iubește de mai bine de 12 ani cu soțul ei, Dragoș Popescu, și a povestit cum...
36.Subiectele zilei:  Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader; Vlad Voiculescu, reactie dura dupa propunerea de demitere a sefei DNA: "Ultima data cand un individ a vorbit asa, in Bucuresti s-a lasat cu o revolutie"; M-am plimbat prin Casa Presei, ca sa vad cum se facea propaganda pe vremea lui Ceausescu C.T. Popescu: "Cum poti, in calitate de ministru al Justitiei, sa te comporti ca un propagandau de doi bani?". Prin cererea de revocare a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei "nu s-a facut de ras, cum se temea PSD, s-a facut de plans"...Tudorel Toader cere revocarea Laurei Codruta Covesi printr-un amestec de fapte si de lozinci national-comuniste. Sunt zeci de cazuri de confruntari constitutionale numai in cartea lui Tudorel Toader, dar nu accepta sa-l intrebi...
37.Doctorul Irinel Popescu, pus sub control judiciar pe cautiune / Acesta a depus la o banca 150.000 de euro, in contul cautiunii Procurorii DNA au dispus urmarirea penala si punerea sub control judiciar pentru 60 de zile fata de doctorul Irinel Popescu, acuzat de luare de mita. Acesta a depus la o unitate bancara cautiunea in valoare de 150.000 de euro, precizeaza DNA, intr-un comunicat.
38.Aproape 200 de personalitati din mediul cultural si educational ii cer ministrului Liviu Pop sa renunte la impunerea manualului unic Aproape 200 de academicieni, cercetatori, cadre didactice,  si scriitori au semnat apelul "Dreptul la Educatie", in care Semnatarii ii cer ministrului Educatiei, Liviu Pop, sa renunte "imediat la monopolizarea manualelor, la impunerea manualului unic sau la cosmetizarea acestei actiuni sub fardul gros al asa zisei licitatii de autori, organizata de editura de casa a statului".
39.Marian Burcea, al patrulea presedinte CNAS care a intrat in vizorul DNA in ultimii doi ani / Vezi in text un infografic cu cazurile de coruptie la nivel inalt din Sanatate Marina Burcea, retinut vineri de DNA, este al patrulea sef sau fost sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate care a intrat in vizorul procurorilor anticoruptie. Ceilalti trei fosti presedinti ai CNAS cercetati de procurori in ultimii doi ani sunt Lucian Duta - acuzat ca a luat o mita de 8,6 milioane de euro si Vasile Ciurcea si Irinel Popescu - care sunt acuzati de abuz in serviciu.
40.Cinci municipii, noua orase si 35 de comune isi aleg duminica primarii Peste 500 de sectii de votare au fost amenajate in cele 49 de localitati in care duminica au loc alegeri locale partiale pentru functia de primar, sectiile de votare deschizandu-se la ora 7.00. Printre orasele unde vor fi alesi noi primari se numara Craiova, Targu Jiu, Roman, Busteni, Rasnov, informeaza News.ro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by