Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

51 - 60 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
51.Grupul american HP s-a impartit in doua in noiembrie 2015 si are doua firme in Romania/Reactiile HP si DNA in dosarul in care HP Romania este urmarita penal pentru contracte incheiate in 2007-2009 Grupul HP s-a impartit in doua companii la nivel global, de la 1 noiembrie 2015: Hewlett Packard Enterprise (HPE), care dezvolta solutii de cloud, data center si software, si HP Inc., care dezvolta PC-uri, imprimante si echipamente mobile. In Romania, incepand cu noiembrie 2015 aceste schimbari sunt reflectate astfel: Hewlett Packard Enterprise activeaza sub entitatea juridica Hewlett Packard Romania SRL, iar HP Inc. opereaza sub o noua entitate juridica, nou-infiintata: HP Inc. Romania SRL. DNA a anuntat in urma cu o zi ca a inceput urmarirea penala impotriva HP (Romania) SRL, acuzata ca in perioada 2007-2009, ar fi incheiat la preturi supraevaluate contracte de servicii cu CNAS.Vezi in articol reactiile oficialilor HP si DNA in legatura cu acest dosar penal
52.Fostul sef CNAS Irinel Popescu, audiat de DNA Fostul sef CNAS Irinel Popescu este audiat marti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, informeaza Digi24. Irinel Popescu si Vasile Ciurchea, fosti presedinti ai CNAS si mai multi fosti si actuali directori ai Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate sunt urmariti penal de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar in care se acuza ca SC HP ROMANIA SRL ar fi incasat 16,8 mil euro in mod ilegal pentru informatizarea institutiei.
53.SIUI: Cum este posibil sa se ajunga la un prejudiciu de 16,8 milioane euro intr-un sistem IT supravegheat cibernetic de SRI si interconectat de STS? Filiala din Romania a gigantului american Hewlett-Packard (HP) este urmarita penal de catre DNA pentru complicitate la abuz in serviciu si un prejudiciu de peste 16,8 milioane euro pentru ca ar fi vandut catre CNAS, la preturi supraevaluate, servicii de asistenta tehnica si instruire on-site pentru Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI) si pentru softul care asigura planificarea resurselor (ERP). Ce nu spune comunicatul DNA este ca de realizarea SIUI s-a ocupat HP (lider de consortiu si furnizorul hardware), impreuna cu Siveco (dezvoltatorul soft si al sistemului ERP), iar STS a asigurat comunicatiile speciale. Mai mult, SRI asigura securitatea cibernetica. In aceste conditii, apare firesc intrebarea - cum este posibil sa se ajunga la un asemenea prejudiciu?
54.HP, unul dintre gigantii IT-ului mondial, urmarit penal de DNA, alaturi de Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, fosti sefi ai CNAS. Compania e acuzata ca ar fi incasat ilegal aproape 17 milioane euro in contractul pentru informatizare Vasile Ciurchea si Irinel Popescu, fosti presedinti ai CNAS si mai multi fosti si actuali directori ai Casei Nationale a Asigurarilor de Sanatate sunt urmariti penal de DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar in care se acuza ca SC HP ROMANIA SRL ar fi incasat 16,8 mil euro in mod ilegal pentru informatizarea institutiei.
55.Medicul Irinel Popescu, la DNA Medicul Irinel Popescu a venit, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, insotit de avocatul sau.
56.Coordonatorul programului national de transplant: Anul trecut au fost 115 donatori reali, in scadere cu 20% fata de 2014 Coordonatorul Programului national de transplant, dr. Victor Zota, a declarat, joi, ca in anul 2015 au fost 115 donatori reali, adica o scadere cu 20% fata de anul 2014, transmite Agerpres.
57.Presedintele Agentiei Nationale de Transplant: Organele prelevate, transportate cu avioane Tarom atunci cand se poate. Este "intolerabil si inadmisibil" Presedintele Agentiei Nationale de Transplant, Radu Deac, spune ca operatiile de transplant decurg bine, dar ca organele prelevate nu sunt transportate adecvat, ci cu avioane Tarom, atunci cand se poate, el apreciind ca este "intolerabil si inadmisibil" si cerand reluarea activitatii Aviasan, potrivit Mediafax.
58.Congresul International de Chirurgie Robotica, in premiera in Romania Cea de-a IV-a editie a Congresului International de Chirurgie Robotica incepe joi la Bucuresti si va reuni peste 300 de participanti, au informat organizatorii citati de Agerpres. In Romania, chirurgia robotica a inceput in mod sistematic in anul 2008 si s-au realizat cu ajutorul celor sapte roboti 'Da Vinci' din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, circa 1.700 de operatii.
59.Alianta Medicilor de pe Facebook va avea personalitate juridica: Colegiul Medicilor nu este activ, iar sindicatele din sanatate nu au negociat in interesul medicilor Grupul aparut pe Facebook si format din cateva mii de medici, organizati sub deviza “Nu vrem spaga. Vrem salarii decente”, va deveni organizatie non-guvernamentala si s-ar putea transforma, ulterior, in sindicat. Unul dintre initiatorii grupului, dr. Letitia Coriu, afirma, intr-un interviu publicat de Viata Medicala, ca medicii nu se simt reprezentati de sindicatele din sanatate, cum este Sanitas, care au negociat cu guvernul Ponta, si ca lipsa de fermitate a Colegiului Medicilor i-a determinat sa nu se simta protejati de aceasta institutie.
60.Caru' cu vedete: Ce artisti canta in noaptea de Revelion in Piata Constitutiei; Prima iesire in mall a lui Adrian Nastase, dupa eliberarea din inchisoare; Loredana va avea o stea pe Walk of Fame Irina Columbeanu si Cleopatra Stratan, de mana pe podium. Au defilat ca niste adevarate fotomodele. Fetele lui Irinel Columbeanu, Anca Serea si Pavel Stratan au urcat marti seara pe podium intr-o prezentare de moda."Zana" e topita dupa sotul turc. Andreea Marin (39 de ani) si Tuncay Ozturk (27 de ani) au intrat in cel de-al doilea an de relatie, asa ca fosta prezentatoare s-a gandit sa-i faca o surpriza barbatului care i-a readus linistea sufleteasca.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by