Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

41 - 50 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
41.Duminica, 49 de localitati isi aleg primarii. Candidatii din principalele orase in care au loc alegeri locale partiale Scrutinul local partial pentru alegerea primarilor in 49 de localitati in care aceste functii au ramas vacante ca urmare a demisiilor unor titulari, situatiilor de incompatibilitate, invalidarii mandatelor, decesului sau aplicarii unei pedepse privative de libertate se va desfasura duminica, 11 iunie, informeaza News.ro.
42.ANT: Situatia transplantului, cea mai grea din ultimii ani. Numarul donatorilor a scazut la aproape un sfert in 2017 Transplantul in Romania trece prin cea mai grea perioada incepand din vara lui 2016, in conditiile in care numarul donatorilor a scazut in acest an la aproape un sfert, trei centre au anuntat retragerea din programul national, iar echipele medicale sunt mai rezervate in identificarea mortii cerebrale, au anuntat, vineri, reprezentantii Agentiei Nationale de Transplant (ANT).
43.Restauratia totala: PSD a numit la varful cercetarii un urmarit penal pentru coruptie, coordonatorul cartii unui puscarias, un consilier local PSD, sindicalisti, cercetatori fara opera, membri ai unor Academii fantomatice. Toti profesorii de la universitati straine au fost dati afara Ministrul Cercetarii, Serban Valeca, a schimbat din temelii componenta a patru institutii esentiale in domeniu. Valeca (PSD) a operat schimbarile la doar cateva luni dupa ce precedentul ministru al Educatiei, Mircea Dumitru, facuse acest lucru. Noua componenta a celor patru institutii? Au fost scosi toti cercetatorii romani de la universitati straine, au fost scosi multi reprezentanti ai marilor universitati romanesti. Au fost inlocuiti cu un cercetat penal, un consilier local PSD, sindicalisti, sinecuristi din diverse academii.
44.Academia Romana preia propaganda PSD: In pline proteste anticoruptie, face apel la cetateni sa lupte pentru integritatea teritoriala a Romaniei  84 de academicieni semneaza un apel cu puternic accent nationalist catre poporul roman si institutiile statului in care se pronunta "cu tarie in favoarea identitatii, suveranitatii si unitatii nationale". PSD si vectorii lui mediatici au lansat in ultima perioada teza ca protestele anticoruptie pot duce la ruperea Romaniei.
45.Asociatiile de revolutionari din L.O.R.D.'89 cer suspendarea presedintelui Iohannis Dupa ce europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a vorbit duminica seara, la Antena 3, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis ca urmare a faptului ca mers in randul protestatarilor, Loja de Onoare a Revoluționarilor din ecembrie 1989 a trimis o scrisoare deschisa catre Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu in care cer declansarea procedurii de suspendare.
46.UPDATE Medicul Irinel Popescu, la DNA pentru a vedea expertiza din dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu. Procurorii acuza un prejudiciu de peste 16 mil. euro Medicul Irinel Popescu s-a prezentat miercuri la DNA, pentru a fi audiat de procurori intr-un dosar in care se fac cercetari pentru fapte de coruptie, transmite Agerpres.UPDATE 10.28 Popescu a declarat la iesire ca a fost chemat pentru a lua la cunostinta obiectivele expertizei in dosarul in care este urmarit penal de procurori pentru abuz in serviciu
47.Subiectele zilei: Prima complicitate recunoscuta. Spitalul Victor Babes isi cere scuze si anunta pacientii care au fost taxati ilegal cu aparatul Vitalaire sa vina sa-si ia banii inapoi!; Nepresedintele Dodon isi etaleaza aerele de mic dictator; Cine sunt senatorii si deputatii care ii verifica pe agentii secreti ai Romaniei Gafe de campanie. Cum se faulteaza singure partidele. Partidele politice au vrut sa iasa din rutina si sa-si atraga votantii prin mesaje amuzante, insa de multe ori au reusit sa se faca de ras prin afise neinspirate...Martin Schulz vine la Berlin. Ce noroc pentru SPD! Presedintele Parlamentului European renunta la functie pentru a face politica in Germania. In ce functie vrea sa ajunga, nu spune. Pentru SPD, venirea lui Schulz este un castig...
48.Vlad Voiculescu: Avem suspiciuni serioase ca Spitalul Clinic "Sfanta Maria" a fost acreditat pentru transplantul de plaman sub presiune politica Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a anuntat, joi seara, ca a fost finalizat controlul la Agentia Nationala de Transplant, iar corpul de control al ministerului va elabora un raport in sapte zile, dar ca exista suspiciuni serioase ca Spitalul Clinic Sfanta Maria a fost acreditat pentru transplant de plaman sub presiune politica, iar atacurile din partea unei parti a esichierului politic sunt un indiciu al acestui tip de presiune, scrie News.ro.
49.Primul transplant efectuat la Centrul de Transplant Hepatic din Iasi O echipa de zece medici, coordonati de profesorul Irinel Popescu au efectuat, vineri, primul transplant hepatic la Iasi, donatorul fiind din Galati, transmite Agerpres.
50.Caru' cu Vedete: Andreea Diaconu, pictorial topless de senzatie; Nicoleta Luciu pipaie pe fund o bunaciune din showbiz. Imagini "fierbinti"; Monica Gabor studiaza invataturile lui Budha ca sa treaca la religia iubitului chinez Imagini rare! Cum aratau vedetele noastre in copilarie! Adelina Pestritu, Adela Popescu, Andreea Esca, Loredana Groza si Alina Eremia sunt doar...Kate Moss are un iubit cu 24 de ani mai tanar. Kate Moss l-a parasit pe iubitul ei, in varsta de 28 de ani, contele Nikolai von Bismarck, pentru a intra...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by