Daca nu ati gasit ceea ce cautati, puteti incerca o cautare cu rezultate ierarhizate dupa relevanta, prin intermediul motorului de cautare Google de mai jos.
Cauta in site-urile HotNews.ro
Rezultatele căutării pentru "irinel popescu"
căutare avansată

21 - 30 din 236 rezultate  pentru "irinel popescu"
21.Câți români se află pe lista de așteptare pentru transplant? Agenția de Transplant promite "explicații ample" despre procedura de înscriere pe listă, după ce Irinel Popescu a admis că este "o nebuloasă" ​Peste 3.700 de pacienți români așteaptă în acest moment pe listă pentru un transplant - 30 de pacienți asteaptă o inimă nouă, 3.039 de persoane sunt în așteptarea unui transplant de rinichi, 625 de bolnavi au nevoie de un transplant de ficat și 7 pacienți de un plamân nou, potrivit datelor din Registrul Național de Transplant, publicate astăzi de Agenția Națională de Transplant. Anul acesta, în România au fost doar 65 de donatori în moarte cerebrală.
22.Irinel Popescu admite că procedura de înscriere pe lista de așteptare pentru transplant este "o nebuloasă" , dar îi acuză de "diversiune" și "provocare" pe jurnaliștii care întreabă de ce nu există reguli clare în domeniul transplantului "O nebuloasă care trebuie lămurită cu oamenii direct implicați. Nu sunt niște reguli în ce privește momentul atribuirii codului CUIANT. Poate azi n-am timp, poate am mulți bolnavi", a admis marți medicul Irinel Popescu, directorul Centrului de Chirurgie și Transplant hepatic de la Institutul Fundeni, într-o conferință de presă organizată de Agenția Națională de Transplant. Practic, Irinel Popescu admite că procedura de atribuire a codului CUIANT pentru pacienții care au indicație de transplant, care înseamnă de fapt înscrierea oficială pe lista de așteptare pentru transplant, este "o nebuloasă" și nu există reguli clare.EXCLUSIV Haosul și neregulile grave din transplant, confirmate de Corpul de Control al Ministerului Sănătății: În România nu a existat și nu există un sistem care să țină evidența organelor donate și unde ajung acestea
23.VIDEO Teoriile lui Chirica după o „discuție cu academicienii”: Fără investiții în educație „o să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni care sunt coborâte din copac și o să ne cucerească” Primarul din Iași, Mihai Chirica, s-a lansat vineri, într-un interviu acordat BZI, într-o serie de teorii rasiste și nu numai. Precizând că vine de la o discuție cu mai mulți academicieni, Chirica a declarat că un copil ar trebui să fie dus la școală cu forța, comentând că, dacă nu se investește în educație, „o să vină peste noi congolezii, somalezii, sirienii și alte națiuni care sunt coborâte din copac și o să ne cucerească și o să ne devină și șefi”. După educație, primarul din Iași a lansat și o teorie „medicală”: „Cel mai bun tratament de cancer este munca. S-a demonstrat științific”.CNCD se autosesizează după declarațiile lui Chirica
24.Dosarul în care sunt urmăriți penal Vasile Ciurchea și Liliana Mihai, președintele și directorul general al CNAS, este în lucru de 3 ani Vasile Ciurchea, noul președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dar și Liliana Mihai, directorul general al Casei, sunt urmăriți penal încă din luna mai 2016, într-un dosar ce vizează contractele privind sistemul informatic al Casei, cu prejudiciu de peste 16 milioane de euro. Ce s-a mai întâmplat cu acest dosar? Este în lucru, au precizat miercuri pentru HotNews.ro procurorii DNA.
25.​A 24-a zi în care sistemul cardului de sănătate nu funcționează. CNAS are de azi un nou președinte interimar: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA pentru contractele privind sistemul informatic al Casei Este a 24-a zi în care sistemul informatic al cardului de sănătate nu funcționează. Criza este una fără precedent - cea mai gravă de la darea în folosință a cardului de sănătate. În urmă cu două zile, ministrul Sănătății a anunțat că vor fi achiziționate de urgență servicii de mentenanță pentru o perioadă "tampon", până la semnarea unui contract pe perioadă mai lungă. CNAS are de ieri și un nou președinte interimar: Vasile Ciurchea, care a mai ocupat de două ori această funcție, este anchetat de DNA într-un dosar ce vizează contractele privind sistemul informatic al Casei, cu prejudiciu de 16 milioane de euro.
26.Surse: Vasile Ciurchea, anchetat de DNA într-un dosar ce vizează contractele privind sistemul informatic CNAS, cu prejudiciu de 16 milioane de euro, propus de Sorina Pintea la șefia Casei Vasile Ciurchea, fost președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate în perioadele iunie 2014-martie 2016 și februarie 2007-ianuarie 2009, anchetat de DNA într-un dosar de corupție ce vizează contractele privind sistemul informatic, în care prejudiciul se ridică la peste 16 milioane de euro, este propunerea ministrului Sănătății, Sorina Pintea, pentru a conduce din nou CNAS. Ciurchea ar urma să îi ia locul lui Răzvan Vulcănescu, demis marți de Viorica Dăncilă, iar propunerea i-ar fi fost trimisă premierului.
27.HARTĂ INTERACTIVĂ 51 de spitale din România nu fac avorturi la cerere, iar alte 36 refuză procedura în perioada sărbătorilor religioase 51 de spitale din România nu fac deloc întreruperi de sarcină la cerere, iar în alte 36 de spitale nu se pot face avorturi la cerere în perioada sărbătorilor religioase. Pe listă regăsim de la spitale mari, precum Spitalul Universitar din București sau Spitalul Județean din Cluj-Napoca, până la spitale din orașe mici, unde este posibil să nu existe alternative - alte spitale sau clinici private.
28.Cum a ajuns Primăria Capitalei să-i datoreze 115 milioane de euro omului de afaceri Costică Constanda Primăria Capitalei trebuie să-i plătească omului de afaceri Costică Constanda circa 115 milioane de euro, potrivit unei sentințe definitive date la începutul săptămânii de Înalta Curte de Casație și Justiție. Banii trebuie plătiți din bugetul primăriei, adică din taxele și impozitele plătite de noi. Cu acești bani s-ar putea face patru pasaje subterane asemănătoare celui de la Piața Sudului sau s-ar putea cumpăra alte 400 de autobuze noi. Cum s-a ajuns aici și de ce a dat Costică Constanda Primăria Capitalei în judecată?
29.Legea care le permite medicilor ce predau la universități și membrilor unui ONG condus de Irinel Popescu să se pensioneze la 70 de ani: Emanuel Ungureanu îi cere public lui Klaus Iohannis să o conteste la CCR Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepreședintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților, îi cere public președintelui Klaus Iohannis să conteste la Curtea Constituțională legea care le permite medicilor ce predau la universități, membrilor Academiei Române și ai Academiei de Științe Medicale - un ONG condus de Irinel Popescu, cercetătorilor științifici și medicilor cu doctorat să se pensioneze, la cerere, la 70 de ani. Legea a fost adoptată de Parlament și e constestată puternic de o parte dintre medicii din spitale.
30.Medicii care predau la facultate și membrii unui ONG condus de Irinel Popescu se pot pensiona la 70 de ani / Nume grele pe lista beneficiarilor / Ce reproșează unii medici: "Atotputernicii blochează posturile din spitale, iar tinerii pleacă din țară" În timp ce medicii care fac gărzi cer reducerea vârstei de pensionare, Parlamentul a votat o lege ce prevede că medicii care predau la universități, membrii titulari ai Academiei Române și ai Academiei de Științe Medicale - un ONG condus de Irinel Popescu, cercetătorii științifici și medicii cu doctorat se pot pensiona, la cerere, la vârsta de 70 de ani. Modificarea a stârnit nemulțumirea multor medici, care acuză că cei cărora le este dedicată legea nu sunt și cei care "duc greul" în spitale - gărzi, operații, munca la patul bolnavului. Prin prelungirea vârstei de pensionare s-ar bloca, de fapt, accesul medicilor tineri în spitale, iar aceștia sunt nevoiți să plece din țară, acuză medicii consultați de HotNews.ro.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ... 24 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by