VIDEO Adrian Nastase, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi, printre care si dreptul de a candida si de a fi ales intr-o functie publica

de Victor Cozmei     HotNews.ro
Miercuri, 20 iunie 2012, 7:02 Dosare Anticoruptie

Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare de magistratii Curtii Supreme, dupa trei ani si patru luni de la trimiterea in judecata a dosarului Trofeul Calitatii. Decizia este definitiva si a fost luata cu unanimitate de completul de 5 judecatori dupa deliberari ce au durat mai bine de sase ore. Magistratii au decis si interzicerea lui Nastase a unor drepturi timp de doi ani, printre care interzicerea dreptului de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice. Fostul prim ministru nu a fost prezent la citirea sentintei. Fostul premier fusese condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in prima instanta, iar instanta de recurs a mentinut sentinta, dar a schimbat incadrarea juridica a faptei comise de Nastase, inlaturand forma continuata a infractiunii.

Completul de judecata care l-a condamnat pe Adrian Nastase la inchisoare a fost format din judecatoarele Livia Stanciu (presedinta ICCJ), Florentina Dragomir, Maricela Cobzariu, Sofica Dumitrascu si Ioana Alina Ilie.

Fostul premier fusese condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in prima instanta, iar instanta de recurs a mentinut sentinta, dar a schimbat incadrarea juridica a faptei comise de Nastase, respectiv a inlaturat forma continuata a infractiunii.

Ce a decis completul de cinci judecatori de la ICCJ:
 • Admite recursul declarat de inculpatii Nastase Adrian, Jianu irina, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina si Vasile Cristian impotriva sentintei nr 176 din 30 ianuarie 2012.
 • Caseaza in parte sentinta penala atacata numai in ceea ce priveste incadrarea juridica a faptei retinute in srcina inculpatului Nastase Adrian si cu privire la individualizarea judiciara a pedepselor aplicate Jianu irina, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina si Vasile Cristian.
 • In baza art. 334 CpP schimba incadrarea juridica a faptei retinuta in sarcina inculpatului Nastase Adrian din infractiunea prevazuta de art. 13 din legea 78/2000 cu aplicarea art 41. alin 2 CP in infractiunea prevazuta de art 13 din legea 78/2000 si mentine pedeapsa principala de doi ani de inchisoare si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b si c CP pe o durata de doi ani dupa executarea pedepsei principale.
 • Inlatura sporul de un an inchisoare aplicat inculpatei Jianu Irina Paula urmand ca inculpata sa  execute pedeapsa rezultanta de 6 ani inchisoare si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b si c CP pe o durata de cinci ani dupa executarea pedepsei.
 • Reduce pedeapsa aplicata inculpatei Gasparovici Diana pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata prevazuta de art.26 rap.la art.248 rap.la art.248/1 C.pen. combinat cu art.17 lit.d din Legea nr.78/2000 si cu aplic.art.41 al.2 C.pen, de la 6 ani inchsioare si 5 ani interzicerea drepturilor la 5 ani de inchisoare si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b si c CP pe o durata de cinci ani dupa executarea pedepsei principale.
 • Inlatura sporul de un an inchisoare aplicat inculpatului Popovici Bogdan urmand ca inculpatul sa execute pedeapsa rezultanta de 6 ani inchisoare si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b CP pe o durata de cinci ani dupa executarea pedepsei.
 • Descontopeste pedeapsa rezultanta de 7 ani inchisoare si cinci ani interzicerea drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b CP aplicate Popovici Marina Ioana in pedepsele componente pe care le repune individualitatea lor inlaturarea sporului de un an inchsioare.
 • Reduce  pedeapsa stabilita inculpatei Popovici Marina pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata prevazuta de art.26 rap.la art.248 rap.la art.248/1 C.pen. combinat cu art.17 lit.d din Legea nr.78/2000 si cu aplic.art.41 al.2 C.pen, de la 6 ani inchsioare si 5 ani interzicerea drepturilor la 5 ani de inchisoare si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b si c CP pe o durata de doi ani dupa executarea pedepsei principale.
 • Reduce pedeapsa stabilita inculpatei Popovici Marina pentru savarsirea infractiunii de spalare de bani de la 6 ani inchisoare la 4 ani inchisoare.
 • Reduce pedeapsa stabilita inculpatei Popovici Marina pentru savarsirea infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata de la 2 ani inchsioare la un an inchsioare.
 • In baza art.33 lit.a, 34 lit.b si 35 C.pen. contopeste pedepsele sus mentionate iar inculpata va executa pedeapsa cea mai grea, de 5 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor prev.de art.64 lit.a, b C.pen.
 • Inlatura sporul de un an inchisoare aplicat inculpatului Vasile Cristian urmand ca inculpatul sa execute pedeapsa rezultanta de 6 ani inchisoare si pedeapsa complementara a interzicerii drepturilor prevazute de art. 64 lit a, b CP pe o durata de cinci ani dupa executarea pedepsei.
 • Mentine celelalte dispozitii ale sentintei penale recurente.
Ce alte dispozitii a hotarat instanta de fond in dosarul Trofeul Calitatii (pe 30 ianuarie) si au fost mentinute la recurs, potrivit sentintei anuntate miercuri:
 • Instanta a mai dispus conficarea sumei de 38.217 lei de la Adrian Nastase.
 • Adrian Nastase, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina Ioana, companiile S.C. A ROND S.R.L si Eurografica SRL au fost la plata a 3.337.452 lei despagubiri civile catre partea civila Inspectoratul de Stat in Constructii.
 • Jianu Paula Irina, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina Ioana, Vasile Mihail Cristian si companiile S.C. A ROND S.R.L si Eurografica SRL  au fost condamnati la 3.143.931 lei  despagubiri civile catre partea civila Inspectoratul de Stat in Constructii.
 • A fost mentinut sechestrul DNA asupra sumei de 118.650 dolari apartinand inculpatului Nastase Adrian.
 • Instanta a mentinut sechestrul pe patru imobile detinute de catre Jianu Irina Paula, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina Ioana si Vasile Mihail Cristian. 
 • De asemenea Adrian Nastase si coinculpatii din dosar au fost obligati la plata a 50.000 lei cheltuieli de judecata.
19:13 Adrian Nastase a fost condamnat pentru incalcarea prevederilor Articolului 13 din Legea 78/2000: Fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial, de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, se pedepseste cu inchisoare de la unu la 5 ani. Lui Adrian Nastase i-au fost interzise timp de 2 ani dupa ispasirea pedepsei urmatoarele drepturi (conform Art. 64 literele a,b,c din Codul Penal): dreptul de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat si dreptul de a ocupa o functie sau de a exercita o profesie ori de a desfasura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru savarsirea infractiunii;

19.03: In acest moment trebuie emis mandat de arestare pe numele tuturor condamnatilor. Acestia se pot prezenta insa singuri la sectia de politie in 24 de ore

18.55: Decizia a fost luata cu unanimitate, fara opinie separata.

18.48: Alte condamnari: Marina Popovici - 5 ani de inchisoare cu executare, Bogdan Popovici - 6 ani inchisoare cu executare, Irina Jianu - 6 ani inchisoare cu executare, Diana Gasparovici - 5 ani inchisoare cu executare.

18.45: Judecatoarea citeste sentinta: : Admite recursul pentru toti inculpatii, schimba incadrarea juridica a faptei lui Adrian Nastase, dar mentine sentinta de inchisoare de doi pentru Adrian Nastase cu executare si interzicerea unor drepturi

18.35: Adrian Nastase nu a venit la Inalta Curte

Ora 18.21: Sentinta in Dosarul Trofeul Calitatii - Adrian Nastase va fi anuntata in jurul orei 18.30. La zece minute dupa pronuntarea sentintei veti putea vedea mai jos inregistrarea completa a sedintei:

Ora 18.04: Doua judecatoare din completul de 5 au iesit din sediul Inaltei Curti fara a face nici o declaratie.

Ora 16.33: Purtatoarea de cuvint a Inaltei Curti a anuntat ca judecatorii sint in continuare in sala de sedinta. Sint deja patru ore si jumatate de deliberari

Ora 15.42: Inca nu se stie nimic despre decizia Inaltei Curti. Nu este clar daca sentinta va fi anuntata astazi sau ar putea fi aminata pentru alt termen

Ora 13.20: Completul de judecata s-a reunit in sala de sedinta la ora 12.00 si delibereaza, a anuntat un purtator de cuvint al Inaltei Curti.

Ora 10.49: Avocatul Ion Cazacu a plecat de la Inalta Curte fara a face nici o declaratie

Ora 9.53: La Inalta Curte a ajuns Ion Cazacu, unul dintre avocatii lui Adrian Nastase. Sedinta nu a inceput inca, desi era programata pentru ora 9.00


Adrian Nastase in ultimul cuvant in fata completului de 5 judecatori de la recurs (13 iunie):
 • Nu am inteles nici acum acuzatiile care mi se imputa. Nu exista niciun fel de legatura intre Trofeul Calitatii si campania electorala. Nu m-am ocupat de afise. Ma ocupam de negocierile cu UE in acea perioada, cum puteam sa ma ocup de campanie?.
 • Dvs l-ati citit pe Cicero, probabil, care spune ca pentru un judecator bun mai importante sunt argumentele decat martorii.
 • Aveam eu nevoie ca premier de banii din Trofeul Calitatii?. Nu puteam eu oare sa primesc sponsorizari pentru fulare si caciulite?.
 • Ce pot sa ii reprosez lui Bogdan Popovici este ca nu a sponsorizat campania PSD, ca poate castigam alegerile.
 • DNA a primit din peste 970 de martori, in timp ce mie mi s-au aprobat doar 5. A fost nevoie de cei 970 de martori pentru a crea iluzia unui mare dosar de coruptie.
 • De cate ori m-au chemat acolo, DNA dadea pe surse si mereu eram intampinat de un comitet de primire format din jurnalisti.
 • Pentru ce sunt eu judecat? Pentru un rationament logico-juridic al completului de fond care nu se intemeiaza pe probe.
 • Miza acestui dosar, in opinia unora, este ca trebuie sa fiu condamnat pentru a arata ca justitia este independenta. Asta e miza unui dosar care nu are nici un fundament.
 • Este vorba de hartuirea mea politica. Pentru 4 ani in fruntea guvernului, de 8 ani sunt pedepsit sa explic lucruri evidente. Asta trebuie sa fie o invatatura de minte pentru altii.
 • Faptul ca DNA a cerut pedepse complementare pentru mine, interzicerea unor drepturi, cum ar fi cel de a candida, arata caracterul politic al dosarului.
 • Nu am comis fapte cu caracter penal. Este evidenta obsesia unora. Decizia dvs trebuie sa fie exemplara, de achitare.
Ce s-a intamplat in acest dosar in faza de recurs

 
Pe 30 mai, DNA a prezentat doua documente supriza despre telefonul de la ora 5 dimineata dintre Adrian Balaban Grajdan si Adrian Nastase. Pe 23 mai, la al V-lea termen al recursului, Inspectoratul de Stat in Constructii s-a retras din dosar iar ulterior Adrian Balaban Grajdan, seful ISC, a fost demis si DNA a inceput urmarirea penala impotriva sa. Pe 16 mai, instanta a respins mai multe cereri de neconstitutionalitate si de intrerupere a procesului. Au trecut trei ani si patru luni de la trimiterea in judecata a dosarului.

Pe 10 mai, dosarul a fost amanat pentru ca unul din avocatii lui Nastase nu a fost prezent in sala. Pe 2 mai, dosarul a fost din nou amanat pentru ca avocatul angajat de Bogdan Popovici a fost internat in spital. Pe 27 aprilie, Nastase a cerut amanarea pentru ca era preocupat de activitati politice.

Pe 30 mai, in timpul audierii fostului premier Adrian Nastase, procurorul de sedinta a depus doua documente care privesc comunicatiile telefonice dintre Adrian Nastase si Adrian Balaban Grajdan, fostul sef al ISC, care a retras pe 23 mai institutia din procesul de coruptie Dosarul Trofeul Calitatii. 

Potrivit documentelor depuse de procurorii DNA la ultimul termen la dosarul Trofeul Calitatii, consultat la instanta de HotNews.ro, pe 22 mai Adrian Balaban Grajdan l-a sunat la ora 5:53 dimineata pe Adrian Nastase, iar apelul a durat 49 de secunde. Pe 22 mai, Adrian Grajdan a semnat, in calitate de sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, o adresa prin care a retras institutia din dosarul de coruptie al fostului premier. Documentele DNA arata ca in perioada noiembrie 2011 - mai 2012 Adrian Nastase i-a trimis lui Grajdan trei SMS-uri in timp ce Grajdan i-a trimis fostului premier patru SMS-uri.

Pe 16 mai instanta a respins multe cereri de neconstitutionalitate si de intrerupere a procesului. Pe 10 mai dosarul a fost amanat pentru ca unul din avocatii lui Nastase nu a fost prezent in sala. Pe 2 mai dosarul a fost din nou amanat pentru ca avocatul angajat de Bogdan Popovici a fost internat in spital. Pe 27 aprilie Nastase a cerut amanarea pentru ca era preocupat de activitati politice. 

La termenul din 23 mai ISC a prezentat instantei o adresa semnata de seful institutiei Adrian Balaban Grajdan prin care inspectoratul renuntat la calitatea de parte civila in dosar si implicit la recuperarea unui prejudiciu de 1,5 milioane euro. DNA a deschis o ancheta in urma acestei adrese. Procuroii au inceput urmarirea penala a lui Adrian Balaban Grajdan pentru favorizarea infractorului. Premierul Victor Ponta l-a demis pe Grajdan. ISC a trimis ICCJ o noua adresa prin care solicita instantei sa ia act de nulitatea adresei a fostului sef Adrian Balaban Grajdan prin care a renuntat la daune de 1,5 mil euro in dosarul Trofeul Calitatii - Adrian Nastase. Vezi desfasurarea cazului

Adrian Nastase - condamnat in prima instanta la doi ani de inchisoare cu executare

Pe 30 ianuarie, Magistratii Inaltei Curtii de Casatie si Justitie l-au condamnat pe fostul premier Adrian Nastase la doi ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi in dosarul de coruptie Trofeul Calitatii. Potrivit minutei de sedinta, lui Adrian Nastase i-au fost interzise timp de 2 ani drepturile de a alege si de a fi ales in autoritatile publice sau in functii elective publice, precum si dreptul de a ocupa o functie implicand exercitiul autoritatii de stat.

Ce condamnari au primit coinculpatii lui Adrian Nastase - in prima instanta (30 ianuarie):

 • Irina Jianu a fost condamnata la 7 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor prev.de art.64 lit.a,b si c C.pen
 • Gasparovici Diana a fost condamnata la 6 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor prev.de art.64 lit.a, b si c C.pen. pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu.
 • Bogdan Popovici a fost condamnat la 7 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor prev.de art.64 lit.a, b C.pen.
 • Maria Popovici a fost condamnata la 7 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor prev.de art.64 lit.a, b C.pen
 • Vasile Mihai Cristian condamnat la 7 ani inchisoare si 5 ani interzicerea drepturilor prev.de art.64 lit.a, b C.pen.
Ce a mai hotarat instanta in dosarul Trofeul Calitatii - in prima instanta (30 ianuarie):
 • Instanta a mai dispus conficarea sumei de 38.217 lei de la Adrian Nastase.
 • Adrian Nastase, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina Ioana, companiile S.C. A ROND S.R.L si Eurografica SRL au fost la plata a 3.337.452 lei despagubiri civile catre partea civila Inspectoratul de Stat in Constructii.
 • Jianu Paula Irina, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina Ioana, Vasile Mihail Cristian si companiile S.C. A ROND S.R.L si Eurografica SRL  au fost condamnati la 3.143.931 lei  despagubiri civile catre partea civila Inspectoratul de Stat in Constructii.
 • A fost mentinut sechestrul DNA asupra sumei de 118.650 dolari apartinand inculpatului Nastase Adrian.
 • Instanta a mentinut sechestrul pe patru imobile detinute de catre Jianu Irina Paula, Gasparovici Diana, Popovici Bogdan, Popovici Marina Ioana si Vasile Mihail Cristian.
 • De asemenea Adrian Nastase si coinculpatii din dosar au fost obligati la plata a 50.000 lei cheltuieli de judecata.


Termenul de prescriptie in dosarul Trofeul Calitatii

Pe 10 mai avocatul Ion Caza a declarat ca termenul de prescriptie pentru dosarul Trofeul Calitatii s-ar implini in luna iunie 2012. "In acest dosar este un lucru inca in discutie pentru domnul judecator de la fond nu a fost precis. Daca ar fi sa luam in calcul ce a scris judecatorul de la fond in motivare, atunci teoretic termenul de prescriptie ar fi luna iunie 2012", a precizat avocatul Ion Cazacu. Ulterior avocatul si-a nuantat declaratia mentionanad ca data prescrierii nu este clara.  

Presedintele Consiliului Superior al Magistraturii a declarat la TVR ca dosarul Trofeul Calitatii nu se va prescrie pe 10 iunie. 

In noiembrie 2011 ICCJ a transmis o lista cu dosare de coruptie si datele de prescriptie pentru aceste dosare. Potrivit acestei liste dosarul Trofeul Calitatii avea termenul de prescriere a faptelor luna aprilie 2013. 

La solicitarea HotNews.ro ICCJ a transmis ca este in imposibilitatea de a transmite data implinirii termenului de prescriptie speciala cu precizarea ca termenul anterior aprilie 2013 a fost calculat in baza datelor din rechizitoriu. Iata integral precizarea ICCJ:

 • Urmare cererii dumneavoastra transmisa prin e-mail Inaltei Curti de Casatie si Justitie la data de 17 mai 2012, va facem cunoscut urmatoarele:
 • Suntem in imposibilitatea de a va comunica data implinirii termenului de prescriptie speciala in dosarul nr.2470/1/2012, intrucat acesta se afla in curs de judecata, in faza de recurs, la Completul de 5 Judecatori.
 • Precizam ca datele prezentate anterior cu referire la termenele de prescriptie speciala in dosarele de mare coruptie au avut la baza calcule efectuate privitor la infractiunea cea mai grava retinuta in sarcina fiecarui inculpat, iar data de pornire a fost cea mentionata in actul de inculpare.
 • Pana la solutionarea definitiva a cauzelor pot apare modificari inclusiv in starea de fapt retinuta de instanta, astfel ca, la acest moment, judecatorii Completului de 5 nu pot furniza Biroului de Informare si Relatii Publice relatii privind data implinirii termenului de prescriptie speciala, existand riscul unei eventuale antepronuntari a acestora. (sursa: biroul de presa al ICCJ)

Inalta Curte a respins joi, 17 mai, solicitarile lui Adrian Nastase de a sesiza Curtea Constitutionala si de suspendare a procesului. ICCJ a respins cererile cu mentiunea ca sunt nefondate sau inadmisibile. Adrian Nastase, prin avocatii sai, a depus nu mai putin de 20 de cereri, in principal exceptii de neconstitutionalitate si de suspendare a procesului. Pe 2 mai, la al doilea termen, instanta a anuntat ca inculpatii din dosar vor fi audiati. Cum s-a desfasurat a IV-a sedinta de recurs in dosarul de coruptie "Trofeul Calitatii"

Pe 10 mai a fost judecata a treia sedinta din cadrul recursului. Avocatii lui Adrian Nastase au depus peste 20 de cereri si exceptii de neconstitutionalitate. Au contestat si compunerea completului de cinci judecatori. Dosarul a fost din nou amanat pentru ca avocatul Corneliu Liviu Popescu angajat de Nastase nu s-a prezentat in fata instantei. Citeste aici cum s-a derulat a treia sedinta de judecata a recursului.

Pe 2 mai completul de cinci judecatori a dispus o noua amanare de aceasta data pe motiv ca aparatorul lui Bogdan Popovici ar fi fost bolnav. Citeste aici cum s-a derulat cel de al doilea termen din dosar.

Pe 27 aprilie Nastase a solicitat prin intermediul unui avocat amanarea procesului pentru a-si pregati apararea. Un consilier personal al lui Nastase a precizat ca liderul PSD a transmis si un document in care spune ca in acea perioada avea programata o deplasare la Strassbourg, dar ca a intrerupt aceasta deplasare din cauza motiunii de cenzura. De asemenea unul din aparatorii lui Adrian Nastase nu s-a prezentat la instanta din cauza unor probleme medicale. Citeste aici cum s-a desfasurat primul termen din dosar.

In acest dosar, Adrian Nastase a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. In cazul in care recursul formulat de avocatii lui Adrian Nastase va fi respins, fostul premier va fi obligat sa isi ispaseasca pedeapsa de doi ani de inchisoare. De asemenea, completul de cinci judecatori poate sa admita recursul si sa dispuna o alta solutie.

Dosarul "Trofeul calitatii" - Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase este acuzat de DNA ca, in 2004, a camuflat strangerea de fonduri pentru campania sa electorala prin initierea unui simpozion. Manifestarea "Trofeul calitatii in constructii" a fost organizata de catre Inspectoratul de Stat in Constructii (ISC), iar taxele de participare incasate (peste 1,6 milioane de euro) au ajuns la patru companii controlate de doi dintre apropiatii familiei Nastase. 

De aici, banii au plecat, mai departe, spre o firma care a prestat diverse servicii in campania prezidentiala a liderului social-democrat. Organizatoarea simpozionului incriminat a fost Irina Jianu, inspectorul general al Inspectoratului de Stat in Constructii, functie in care a fost numita ca urmare a relatiilor la nivel inalt pe care le avea in PSD, sustin anchetatorii. Taxele de participare au fost de cinci milioane de lei vechi pentru persoanele fizice (curca 125 de euro la acea data) si 15 milioane de lei vechi (aproape 400 de euro la acea data) pentru cele juridice. In total, s-a strans suma de 67,4 miliarde de lei vechi.

Citeste aici acuzatiile din dosar

Citeste rechizitoriul integral al dosarului

Vezi si cum se apara Adrian Nastase pe propriul site codulzambaccian.ro

Vezi si cum se apara Bogdan Popovici pe site-ul sau trofeul-calitatii.ro


Citeste mai multe despre   VIDEO Reactia cercetatorilor din Buzau atunci cand au gustat "legumele viitorului": rosia-banana si rosia-ananas

Ce ati spune despre o bucata de branza noua cu o rosie ca o banana langa? Sau de niste slanina cu o rosie... ananas. In acest moment suna mai degraba ciudat decat tentant, insa acestea sunt legumele viitorului.
85708 vizualizari
 • +215 (229 voturi)    
  sa se faca odata dreptate (Miercuri, 20 iunie 2012, 7:12)

  edif [utilizator]

  Coruptia instalata in timpul guvernarii PSD a facut ca 2 milioane de romani sa-si ia lumea in cap si sa emigreze din cauza saraciei indurand fel de fel de umilinte printre straini. Romanii deveneau tot mai saraci, politicienii se imbogateau exponential. Nu a platit nimeni si niciodata pentru asa o tragedie.
   #showComment#showComment#showComment#showComment#showComment#showComment#showComment#showComment
 • +100 (108 voturi)    
  Poate.... (Miercuri, 20 iunie 2012, 7:19)

  strelka [utilizator]

  Daca acest personaj sinistru e condamnat definitv, mai exista o speranta de mai bine in .ro, altfel ...... ne asteapta o noua "epoca" in care contracte precum Bechtel vor fi atribuite pe spinarea noastra....
   #showComment
 • +108 (116 voturi)    
  sper (Miercuri, 20 iunie 2012, 8:01)

  kostel [utilizator]

  azi intra nastase la mititica sa ii numere colegii de celula ouale, peste 3 luni intra si voicu dupa ce se termina si recursul sau si, cine stie, poate mai scoate base un dosar si il baga si pe copy-lot. asa sa ne ajute.
   #showComment
 • +75 (79 voturi)    
  Hai Nascase! (Miercuri, 20 iunie 2012, 8:02)

  Alius [utilizator]

  Hai ca se poate! Curaj! Hai ca sigur ai noroc si iei doar cu suspendare. Ce mai e un furt in ziua de astazi? Renunti si tu la doctorat, la termopane, la oua si gata, se rezolva.
 • +69 (73 voturi)    
  Asta seara, va fi saltat! (Miercuri, 20 iunie 2012, 8:07)

  A9 [utilizator]

  Daca va fi "iertat", inseamna ca suntem iar in comunismul lui Ceausescu, dar cu A.Nastase in locul lui.
  Asa ca, bateti-va copiii sa invete carte si sa plece din tara, aici nu mai avem viitor. :(
 • -74 (86 voturi)    
  Toata lumea spuneti cu mine ... (Miercuri, 20 iunie 2012, 8:36)

  EQUANT [utilizator]

  ne-vi-no-vat
   #showComment
 • +69 (71 voturi)    
  un motiv (Miercuri, 20 iunie 2012, 8:37)

  un domn [utilizator]

  alaturi de caldura caragialeasca sa bem o bere la universitate...ma refer la condamnarea lui Bombo, apoi cu pasi siguri dar repezi sa vina Nea Nelu si felix..atunci se incheie cu plagiatele si circ..fara paine
 • +71 (75 voturi)    
  Doamne ajuta (Miercuri, 20 iunie 2012, 9:16)

  gigilone [utilizator]

  sa fie cu executare
 • +70 (74 voturi)    
  Justitie (Miercuri, 20 iunie 2012, 9:24)

  tzepes [utilizator]

  Azi e cea mai importanta zi din viata justitiei post decembriste!
  Personal nu cred ca Nastase-OMW va fi condamnat, verdictul a fost dat deja de catre " dottore " Ponta, titanul dreptului galactic !
   #showComment
 • +71 (75 voturi)    
  La puscarie birjar, la puscarie!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 9:28)

  Impotriva prostiei din tara [utilizator]

  Nastase merita 10 ani, nu doar 2 ani de puscarie, pentru tot raul facut Romaniei.
  Pana si astazi, prin oferta facuta Romaniei printr-un premier infantil, plagiator si cu mentalitati comuniste ca Victor Ponta, Romania sufera datorita deciziilor lui imbecile, toate luate pentru imbogatirea lui rapida.
  Nastase trebuie scos din viata politica si publica a Romaniei si aruncat la lada istoriei, ca primul premier care face puscarie pentru acte de coruptie!!!
   #showComment
 • +54 (58 voturi)    
  Oricum o dai (Miercuri, 20 iunie 2012, 9:45)

  MamaOmida [utilizator]

  Tot prost pica pentru uslasi :))

  Daca va fi achitat, Ponta mai pierde si ultimul dram de credibilitate ramas.
  Daca va fi condamnat "tutorele" copy-lotului, Ponta iarasi pierde la capitolul imagine, a avut ca mentor un hot dovedit, iar el i-a calcat cu tupeu e urme!

  Personal prefer varianta a doua, dar nu cred ca sunt mari sanse sa asistam la o condamnare azi, cu atat mai putin una cu executare!
   #showComment
 • +44 (48 voturi)    
  Hai ca se poate (Miercuri, 20 iunie 2012, 9:55)

  galautas [utilizator]

  Si Al Capone a fost inchis pentru evaziune fiscala daca nu ma insel, si nu pentru o suta de alte potlogarii pe care le-a facut. Asa si Nastase daca cu asta l-au prins si nu cu celelalte o suta de mizerii aunci asta e.Sper sa beau deseara un pahar cu vin in cinstea ajungerii dupa gratii.
   #showComment
 • +39 (41 voturi)    
  Condamnare (Miercuri, 20 iunie 2012, 10:04)

  Gipsi [utilizator]

  Pariez ca va fi condamnat. Cota e destul de mare, asa ca sper sa ma imbogatesc.
  Exista vreo casa de pariuri unde putem paria daca va fi condamnat sau nu? :D

  P.S. - de ce exista o sedinta pentru pronuntare, credeam ca va fi afisata la un avizier asa cum se face la orice proces.. hmm
   #showComment
 • +34 (36 voturi)    
  ar fi bine (Miercuri, 20 iunie 2012, 10:06)

  andreiu [utilizator]

  Daca-l condamna poate mai scade si euro :)
 • +37 (39 voturi)    
  Condamnare? (Miercuri, 20 iunie 2012, 10:15)

  catri81 [utilizator]

  Nu va faceti iluzii. Acum cand avem cel mai "cinstit guvern" nu se poate da o condamnare fie si cu suspendare celui mai bun dintre ei. Tot ce putem noi face este sanctionarea lor in toamna. Sa nu_i mai lasam pe pensionari si asistati sa ne decida viitorul.
   #showComment
 • +27 (33 voturi)    
  Daca (Miercuri, 20 iunie 2012, 10:26)

  Gipsi [utilizator]

  Daca asta scapa promit ca nu ma mai intorc in Romania niciodata. Nu are sens. :(
   #showComment
 • +17 (19 voturi)    
  amanare (Miercuri, 20 iunie 2012, 10:36)

  gechi [utilizator]

  se poate amana sentinta? a celelalte procese era nevoie de 4-5 amanari pana sa se ia o decizie, care sunt sansele sa se intample la fel si acum?
   #showComment
 • +21 (23 voturi)    
  Ar fi (Miercuri, 20 iunie 2012, 11:25)

  Gabi M [utilizator]

  cazul sa fie condamnat daca pentru matusa Tamara l-au scapat pentruca Melinescu a furat actele dela dosar,desi se stia ca banii Danei depusi erau o spalare de bani.
 • +22 (24 voturi)    
  ce tot amanti fratilor atata??? (Miercuri, 20 iunie 2012, 11:29)

  cristi_an [utilizator]

  dati sentinta odata! daca hotul nu e acolo, cu atat m ai bine...ardeti-i si o amenda pentru neprezentare si sfidare! dar chiar asa...toata lucrurile in tara asta urmeaza cursul povestii cu drobul de sare?!?!
 • +30 (32 voturi)    
  La multi ani! :) (Miercuri, 20 iunie 2012, 11:31)

  zet [utilizator]

  p.s. cu executare :)
 • +20 (22 voturi)    
  ora 12 vs ora 9 (Miercuri, 20 iunie 2012, 11:58)

  Denoro [utilizator]

  Cand scriu acest comentariu e ora 11:57, rotund ora 12. In articol citesc ca sedinta trebuia sa inceapa la ora 9, dar, nici la actualizarile la stire nu scrie ca sedinta ar fi inceput.
  Ce se intampla? De ce nu a inceput inca, desi sunr deja 3 ore intarziere? Sunt ceva "miscari" prin culise? Asta lasa de inteles o astfel de intarziere....
   #showComment
 • 0 (16 voturi)    
  sunteti naivi daca credeti ca o primeasca ceva (Miercuri, 20 iunie 2012, 12:00)

  rakleta [utilizator]

  Chiar nu ati sesizat inca ... ?
   #showComment
 • +22 (24 voturi)    
  mda (Miercuri, 20 iunie 2012, 12:04)

  Xorciser [utilizator]

  Cred ca azi se lasa cu condamnarea...
 • +22 (24 voturi)    
  trofeul calitatii ...???? (Miercuri, 20 iunie 2012, 12:29)

  andreesanu [utilizator]

  Un STUDIU DE CAZ pentru multe Facultati de drept.
  De la trasul de timp pina la prescrierea sanctiunii penale ,de la atacul impotriva completului de judecata ,de la nr de martori, de la argumentarea avocatilor si nr de avocati totul pare un scenariu si nici decum un proces penal la inalta curte.
  Cum pot niste judecatori investiti cu dreptul de viata si moarte PLATITI REGESTE sa sfideze o natie intreaga si sa terfeleasca notiunea de justitie pentru un individ gaunos un putegai ???.
  Un paranoic un hirciog poate azi sa-si aleaga completul de judecata ???,poate sa-si aleaga hotarirea???,UNDE AM AJUNS ???,CARE-I VIITORUL ????,CE-I ASTEAPTA PE COPII NOSTRI ???.
 • +12 (14 voturi)    
  CE se intampla ? (Miercuri, 20 iunie 2012, 12:36)

  pewpew [utilizator]

  Pana la urma a inceput sedinta sau nu ?

  tacerea asta ma ingrijoreaza sincer sa fiu...
 • +24 (26 voturi)    
  motto teza doctorat Ponta - relevanta (Miercuri, 20 iunie 2012, 12:47)

  jo3nys [utilizator]

  "Omenirea nu mai poate accepta paradoxul ca responsabilitatea penala sa fie cu atat mai slaba, cu cat autorul crimei este mai puternic, iar crimele sale sunt mai grave.
  Robert Jackson, Procuror al Tribunalului de la Nurenberg
  Motto-ul tezei de doctorat a lui Victor Ponta
   #showComment
 • +5 (13 voturi)    
  care e pretul unui fost premier? (Miercuri, 20 iunie 2012, 13:00)

  iulia al abbas [anonim]

  Ar fi intelept sa fie "sacrificat"Adrian Nastase; puterea de acum ar castiga mult, iar alegerile parlamentare sunt mult prea apropiate ca sa riste in alt fel. Merita sa fie sacrificat, nu-i asa? Atat pentru un procentaj mai mare la toamna, cat si pentru a da maselor "sange" :)
   #showComment
 • +21 (25 voturi)    
  Daca... (Miercuri, 20 iunie 2012, 13:54)

  cipri_ [utilizator]

  Daca au curajul sa-l bage la puscarie, atunci acesti judecatori chiar merita sa li se faca statuie.
   #showComment
 • +5 (9 voturi)    
  .... (Miercuri, 20 iunie 2012, 15:49)

  Witch [anonim]

  Cat sa mai amane? Cheltuielile de judecata cine le plateste?
   #showComment#showComment
 • +5 (7 voturi)    
  Daca acest (Miercuri, 20 iunie 2012, 17:41)

  danielovici [utilizator]

  monstru de politician scapa , putem sa-l vedem candidat la presedentie la tupeul pe care il are.
  Sa ne fereasca Dumnezeu ca prosti vor fi destui care sa-l voteze.
 • -2 (2 voturi)    
  doua judecatoare au plecat (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:13)

  DrInOrice [utilizator]

  "Doua judecatoare din completul de 5 au iesit din sediul Inaltei Curti fara a face nici o declaratie" - trebuie sa fie cele 2 judecatoare care au avut minoritate..
   #showComment
 • +4 (8 voturi)    
  Pregatiri... (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:20)

  Dinoone [utilizator]

  Sper ca in Romania este inceputul stabilitatii legii si a Statului de Drept. Cred totusi ca se va face dreptate: Nastase pedepsit... asa ca: Bombonele, du-te fa bagajul cu periuta de dinti, prosopel si prezinta-te la penitenciar!
   #showComment
 • 0 (6 voturi)    
  suspendare (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:23)

  Cipos Salamandros [anonim]

  Pariul meu e pentru inchisoare cu suspendare si interzicerea unor drepturi. Din pacate, doar atat.
 • +5 (9 voturi)    
  În câteva minute... (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:26)

  vlad alexandru [utilizator]

  ... se scrie istorie?
 • 0 (6 voturi)    
  stire importanta... ciudat (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:34)

  slice_of_life [utilizator]

  Stirea era de obicei pe prima pagina atat la HN cat si la evz etc. Ciudat ca a disparut. Trebuie "sa sapi" ca sa dai de Nastase..... sa insemne oare ca gata, nastase a fost spalat?
   #showComment#showComment#showComment
 • +5 (9 voturi)    
  Eu... (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:38)

  cipri_ [utilizator]

  Eu cred ca Ponta de aceea a facut azi tam-tam ca sa-si arate muschii, sa-i impresioneze pe judecatori.
  Este interesant ca pe alte pagini de stiri nu se mentioneaza chiar deloc ca azi s-ar judeca dosarul lui Nastase. Mai ales ca este acum pe final ar fi trebuit sa fie toti interesati. Dar culmea... doar despre Ponta se vorbeste. Si ce tare e el.
 • +12 (16 voturi)    
  "Judecatoarea citeste sentinta..." (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:45)

  slice_of_life [utilizator]

  Hai, curaj, avem emotii
 • +16 (20 voturi)    
  LA PUSCARIE!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:46)

  cristi_an [utilizator]

  LA PUSCARIE!!! DAAAAAAAAAAA
 • +25 (29 voturi)    
  ati gresit titlul! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:47)

  Sigurros [utilizator]

  e cu EXECUTARE, nu cu suspendare!

  n-am mai fost asa fericita de cand m-am maritat :)
 • +12 (16 voturi)    
  HN, ne dai emotii (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:48)

  slice_of_life [utilizator]

  Mai intai titlu cu suspendare apoi executare... of, suntem in fibrilatii
 • +18 (22 voturi)    
  Bravo justiţiei! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:48)

  vlad alexandru [utilizator]

  .
 • +26 (30 voturi)    
  VICTORIEEE! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:48)

  Shock [utilizator]

  Hai Tonta ca si tu poti!!!!!!!!!
 • +21 (25 voturi)    
  incredibil de misto!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:49)

  liberal adevarat [utilizator]

  ce tare, ce extrem de tare!!!! EXCELENT!!!
 • +22 (26 voturi)    
  yessss! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:49)

  slice_of_life [utilizator]

  In sfarsit, am speranta ca ne ne vom mai intoarce in negura anilor '90. Multumim MM
 • +21 (25 voturi)    
  E gata! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:49)

  Twisted [utilizator]

  2 ani cu executare!
 • +24 (28 voturi)    
  Uraa ! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:49)

  VI10 [utilizator]

  S-a făcut dreptate, Doamne ajută ! Putem spera că nu vom fi distruși definitiv de comuniști.
 • +20 (24 voturi)    
  ... (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:49)

  Witch [anonim]

  Cand tre sa-si impacheteze pijamalele?
   #showComment
 • +30 (34 voturi)    
  uraaaaaa!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:50)

  Ruhe [utilizator]

  sa plagieze Ponta pana-i crapa copy-paste-ul, sa-l demita pe Basescu, s-o puna si pe mama Abamburicai ministresa...Nimic nu mai conteaza! Justitia n-o mai pot lua inapoi!
  Acum ma uit la Antena3 cum sunt pur si simpu toti speachless. Uitati-va la ei! Merita.
   #showComment
 • +37 (41 voturi)    
  in sfarsit (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:51)

  harapalb [utilizator]

  o mica victorie!!!
  il asteptam si pe tovarasul Iliescu sa-i tina companie!
   #showComment
 • +36 (40 voturi)    
  felicitari.. (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:51)

  ilien [utilizator]

  Astazi e cazul sa felicitam justitia si atat.
 • +33 (37 voturi)    
  Uraa :) (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:51)

  Gelum [utilizator]

  Sa curga sampania. Pe bune, am desfacut sampania :)
   #showComment
 • +29 (35 voturi)    
  pinch me pls !!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:52)

  Guy Fawkes [utilizator]

  "...mentine sentinta de inchisoare de doi pentru Adrian Nastase cu executare si interzicerea unor drepturi"

  ...cum era aia cu ouale ?!
   #showComment
 • +15 (21 voturi)    
  sper (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:52)

  danielovici [utilizator]

  sa nu fuga din tara sau sa se sinucida,macar sa avem satisfactie ca il vedem in zeghe.
   #showComment
 • +33 (39 voturi)    
  In sfarsit!!!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:53)

  oho [utilizator]

  Finalmente!!!! Acum intr-adevar i se vor numara oualele!!!!
  In sfarsit o sclipire de lumina!!!
  Felicitari judecatorilor!!!!!!! Au avut intr-adevar tupeu sa dea asa sentinta!!! Oricum, si numai 2 ani si este SFARSITUL erei Nastase!!!!
  Pentru toate magariile pe care le fac USl-istii in ultimele zile, macar sa avem si o veste buna!!!!!
 • +28 (34 voturi)    
  foarte interesante afirmatiile (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:53)

  revo [utilizator]

  neprihanitul sustine ca banii nu au ajuns in campania lui electorala. Au ajuns, deci, in buzunarul propriu.
 • +20 (26 voturi)    
  Nastase (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:54)

  alip [utilizator]

  A dat Dumnezeu! Cred ca nu le vine sa creada astora ce revolutii se petrec in Romania. Si asta este posibil doar pentru ca institutiile statului incep sa functioneze si pentru ca incepem sa avem societate civila care reactioneaza. Hai baieti si cu un partid de dreapta bazat pe principiul meritului si atunci o sa trecem cu adevarat la o noua etapa ca societate! Pentru victoria noastra impotriva arogantei, cinste judecatorilor!
 • +34 (40 voturi)    
  Bravo justitiei! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:55)

  cetateanul_md [utilizator]

  Cred ca e un moment istoric pentru Romania. Ma bucur ca judecatorii nu au cedat la presiune. Nu e usor sa-l condamni pe nastase cu USL la butoane si cu actuala cota de popularitate. Bravo lor, justitia a inceput sa functioneze cu adevarat in romania.
  Cred ca e prima oara in ani de zile cand sunt increzator in viitor. Bravo!
 • +33 (37 voturi)    
  am intrat in Europa !! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:55)

  Xamples [utilizator]

  Felicitari procurorilor !!!
 • +35 (39 voturi)    
  bravo! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:55)

  derblauereiter [utilizator]

  nu-mi vine sa cred, completul asta chiar ar merita decorat!
 • +36 (42 voturi)    
  uraaaaaaa (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:56)

  dadan [utilizator]

  o zi mare pentru romani, bravo judecatorilor pentru curaj.... un pas mic pentru justitie dar un pas mare pentru Romania... bravo
 • +24 (30 voturi)    
  Victorieeee!!!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:58)

  cohan [utilizator]

  Adica nu, exagerez.
  Dar cred ca e un pas urias inainte, pe care la facut Romania.
  Sampanie nu stiu daca o sa beau in seara asta, dar sigur o sa beau un paharel cu prietenii in cinstea acestui eveniment.
 • +17 (23 voturi)    
  mai este in (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:58)

  AdiGeorgescu1328518035517 [anonim]

  tara ?
   #showComment
 • +20 (26 voturi)    
  Sa nu fuga (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:59)

  lucianst [hotnews.ro]

  Sper sa fie SRI-ul cu ochii pe granite, sa nu fi plecat deja
 • +31 (35 voturi)    
  Victorie a justitiei! (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:59)

  Metec [utilizator]

  Nu ma bucur pentru raul altuia, dar simt ca s-a facut putina dreptate, in tara aceasta care uitase gustul dreptatii! Bravo, ICCJ! Asa da!
 • +37 (43 voturi)    
  Acum ar trebui sa iesim in strada (Miercuri, 20 iunie 2012, 18:59)

  ordinaru [utilizator]

  pentru a solidariza cu decizia acestor judecatoare, care au avut curajul sa dea aceasta decizie; presupun ca va exista multa presiunea asupra lor si familiilor implicit, tocmai de aceea ar trebui sa stie ca au facut ceea ce trebuie si sa ne demonstram sustinerea; cati dintre noi ar fi avut un asemenea curaj? Nu este totul pierdut, inca mai avem speranta.
 • +47 (53 voturi)    
  Justitia (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:00)

  Bruno.IS [utilizator]

  Imaginati-va cum (sau daca) ar fi fost judecat Nastase daca ar fi iesit Geoana presedinte.
  Meritul principal al independentei justitiei il are Basescu!
  Macar si pentru atat merita recunostinta mea!
   #showComment
 • +7 (13 voturi)    
  pentru viitor... (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:02)

  A14 [utilizator]

  Nu se stie inca daca scapa sau nu, si sunt multi alti corupti care au scapat cu basma curata si tocmai pe fost prim ministru il arestam? Sigur, merita condamnarea , dar parerea mea este ca in cazuri asemanatoare ar trebui confiscat averea. Acolo le doare pe toti cel mai tare si banii s-ar intoarce la stat.
 • -9 (19 voturi)    
  Felicitari justitiei romane (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:02)

  catalin_mattei [utilizator]

  felicitari justitiei romane ca a avut independenta necesara si sper ca acest lucru sa se vada in toate dosarele.. astept cu interes ca acesti oameni din cadrul CSM sa arate aceasi fermitate si pe dosarele actualului presedinte, dosare momentan suspendate din cauza functiei detinute
 • +14 (20 voturi)    
  un ou, nici un ou :) (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:04)

  m_alina [utilizator]

  EXCELENT! multumim justitiei pentru cea mai frumoasa zi din anul asta! :))))..vreau ca discursul lui nastase, in puscarie, sa contina rugamintea cu numaratul oualor!! :))
  Hai, Ponta , demisia!ca numai asa o sa ai timp sa-i faci chiftele !
 • +18 (24 voturi)    
  Asta e o zi mare (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:04)

  popescu_dtru [utilizator]

  Un salut respectuos judecatorilor! Sentinta asta poate fi inceputul renasterii societatii romanesti.
 • +8 (16 voturi)    
  eu cred ca bombonel (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:07)

  AndreiPaval1318345322093 [anonim]

  e ca si plecat din tara la ora pronuntarii sentintei.
  sa ii fie tarana usoara.
 • +21 (27 voturi)    
  DOMNU' COPY-LOT! SI TU BRUTUS... (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:07)

  schroedinger [utilizator]

  Da-ti o Hotarare ca Parlamentul sa interzica ICCJ sa se mai amestece in treburile voastre!
   #showComment
 • +25 (31 voturi)    
  "Nimen nu este deasupra legii"! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:08)

  dorubarbu [utilizator]

  Tov. NASTASE, in calitate de jurist, sper ca apreciezi sintagma, nu?
  In rest, roaga-i pe colegii de celula sa-ti numere ouale!
  Cam blanda pedeapsa pentru cate ilegatilati ai comis, dar e un inceput.
  Mai mult, e un precedent! Si inca unul fericit!
  Justitia romana trebuie sa-si spele pacatele...si vai, are multe de spalat!
  Dar cazurile Ioan Avram MURESAN si Adrian NASTASE (2 fosti inalti demnitari condamnati definitiv!!!) pot sa se constituie in realul inceput al independentei in justitie!
 • +31 (37 voturi)    
  Am Pierdut Pariul !!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:09)

  Cipos Salamandros [anonim]

  Pentru prima oara in viata mea ma bucur ca am pierdut un pariu !!!!
  Poate ca nu e totul pierdut !!! Este o mare victorie a Justitiei ! Si este si victoria HotNews.ro, unul dintre putinele bastioane impotriva coruptiei din Romania !!!!
  Nastase la inchisoare !
  Ponta, demisia !!!!

  PS fac un alt pariu - PSD nu se va delimita de Nastase, sa vedeti ! ba chiar dimpotriva - il vor tine in brate pana la adanci batraneti uslashe
   #showComment
 • -26 (30 voturi)    
  Unde este flota Domnule Presedinte Basescu ? (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:10)

  giorgios [utilizator]

  Si un copil de cinci ani stie foarte bine ca Domnul Nastase a fost impotriva arestarii Domnului Basescu ! Acesta din urma ranchinos nativ, ce nu a facut Nastase a reusit cu ultima suflare !
  Exista un Judecator Divin, pentru Basescu, pentru Judecatorii de azi . Eu ii doresc domnului Nastase putere si sanatate ! Traim intr-o tara de cacat !
   #showComment#showComment#showComment#showComment
 • -11 (13 voturi)    
  Definitiv (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:11)

  EQUANT [utilizator]

  ... dar irevocabil?
   #showComment
 • +15 (23 voturi)    
  domnule Nastase (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:12)

  danielovici [utilizator]

  Cu ocazia zilei dumneavoastra de nastere va urez :La multi Ani !,atat ca ,sa fiti cu bagare de seama nu exista sampanie la puscarie si nici tort ,in schimb exista sapun mare grija sa nu-l scapati .
 • +24 (34 voturi)    
  AVEM JUSTITIE (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:14)

  Trident [utilizator]

  Incepand de astazi 20.06.2012 Romania are JUSTITIE. Este un pas urias. Si asta pentru ca indiferent cine va fi la putere nu va mai putea sa faca ce vrea in tara asta.
  Vor urma cu siguranta si altii. Asta este doar inceputul. Cele cinci judecatoare care au dat in unanimitate aceasta sentita vor intra in istorie.
  USL are in acest moment inca o mare problema. Striga toti acum ca din gura de sarpe ca a fost dosar politic. O stategie trista a unui partid si mai trist PSD.
   #showComment#showComment
 • +13 (21 voturi)    
  era timpul (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:16)

  Tomis [utilizator]

  S-a facut o bucatica de dreptate intr-un final. Mai sunt multi banditi de calibrul lui Nastase care si-au facut de cap in 2000-2004, ii asteptam si pe ei la rand.
  Hint - Delta, lacul Razim, etc
 • +21 (27 voturi)    
  O zi istorica (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:17)

  joao miguel [utilizator]

  Multumesc judecatorilor ICCJ. Sincere felicitari, pentru curaj si pentru faptul ca mi-ati redat speranta ca intr-un viitor mediu Romania intra in randul lumii.
 • +21 (29 voturi)    
  Felicitari magistratilor (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:19)

  dedreapta [utilizator]

  Desi eram sceptic, iata ca magistratii Curtii Supreme au confirmat pedepsele pentru nastase si ceilalti infractori. De aici din diaspora ma simt dator sa felicit completul de judecata pentru crearea acestui precedent pozitiv pentru evolutia justitiei in Romania.
  Din acest moment niciun politician care fura nu mai poate fi sigur ca nu va fi condamnat, mai devreme sau mai tarziu, pentru faptele sale.

  O seara buna
 • -10 (16 voturi)    
  Yeessss (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:19)

  miguelito [utilizator]

  Vom avea razboi. Sa vedeti acum masini pline de politicieni si "oameni de afaceri" sarite in aer.
 • +10 (18 voturi)    
  Penitenciar (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:20)

  Cipos Salamandros [anonim]

  Pe Kisselef la sediu
  Bat clopotele-n dunga
  Iar avocatii nu mai au remediu.
  Doi ani o sa-i ajunga.

  Citat din Fanica de la Liga de pe Nasul TV
   #showComment
 • +9 (17 voturi)    
  ma mir (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:20)

  cotora [utilizator]

  ma mira, aceasta condamnare a curtii supreme,nu ma asteptam sa vedem ce zice pupilul lui ?, ponta, ce zic membrii psd ?, ce zic fanii si talibanii psd ?
 • +16 (26 voturi)    
  incredibil! sa se declare 20 Iunie Ziua Justitiei! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:23)

  un taran [utilizator]

  Nu am crezut ca voi vedea si ziua in care A.N. sa fie tras la raspundere. Sunt inca trist de la dezastrul ultimeor alegeri, dar totusi asta parca imi da sperante noi.
  Educarea electoratului ramane principala boala in mediul politic.
 • +11 (19 voturi)    
  TRANZITIA S-A INCHEIAT! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:24)

  CDB_TM [utilizator]

  Ziua de astazi reprezinta o borna istorica pentru Romania! Tranzitia s-a incheiat! De acum incolo putem spera la un stat de drept in Romania. Felicitari tuturor oamenilor din institutiile statului care au contribuit la aceasta decizie istorica. Felicitari in mod special pentru judecatori, care au aratat ca pot sa fie si la Bucuresti judecatori, nu numai la Berlin (acolo erau si pe vremea lui marelui Fritz al II-lea...). De fapt, se incheie o epoca neagra din istoria Romaniei, epoca in care puterea judecatoreasca a fost un simplu instrument al puterii politice. De la ticalosul de Carol al II-lea si pana la Nastase-4 case (ambii indivizi cu potential de oameni de stat, daca n-ar fi fost ruinati de venalitate si alte pacate) politicienii au facut ce-au vrut in tara asta, fara frica si rusine, pentru ca stiau ca sunt deasupra legii. Ei, se pare ca in acesti ani grei si incurcati, cand la Cotroceni s-a aflat matrozul Base, justitia si celelalte institutii ale statului au putut sa se intareasca suficient de mult incat raportul de putere dintre politica si justitie a ajuns la cota fireasca de echilibru. Am ajuns si ziua asta, sa o vad un fost prim ministru condamnat in Romania! Urmeaza in mod firesc, un prim ministru demisionat din cauza de plagiat! Doamne Ajuta!
 • -18 (30 voturi)    
  Urmatorul la rand: Basescu :) (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:24)

  Montesquieu [utilizator]

  Vai, dar cum? nu se poate asa ceva ?!? :))))

  n-a calarit Ponta justitia? n-au facut judecatorii blat cu voiculescu? comunistii nu l-au salvat pe nastase?
  nu pot sa cred asa ceva; doar propaganda basesciana imi tot repeta de ani de zile ca nastase va fi achitat etc etc etc.

  Sincer ma bucur de sentinta asta chiar daca n-are nimic de-a face cu dreptatea. Ma bucur ca odata terminat circu' asta aceeasi masura se va aplica si pt dosarele cu adevarat importante:

  FLOTA
  ALRO
  MIHAILEANU
  CASUNEANU
  AUTOSTRAZILE
  TELEGONDOLELE
  etc

  eheee, cam toti ministrii portocalii ii vor fi colegi de celula lu' nastase.

  De fapt nu, ca nastase va ataca cu siguranta la CEDO sentinta asta si va castiga en fanfarre. Procesul asta a lui a fost o simulare de justitie.

  Dar daca aceasta condamnare (frauduloasa) a lui nastase este pretul pentru a da restart Romaniei si a o putea primeni de toate relele famigliei basiste, atunci da, pot intelege.

  Traiane, fii pregatit, acum tu urmezi ;)
   #showComment#showComment
 • +10 (20 voturi)    
  Bucurie (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:24)

  bulineli [utilizator]

  Bombo,in loc racoros ! Uraaaaaa !
 • +11 (21 voturi)    
  Sper (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:24)

  sentenced [utilizator]

  Sa nu mai iesi de acolo intreg!
 • +9 (23 voturi)    
  Cum ar zice salvatorul omenirii (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:25)

  AdiGeorgescu1328518035517 [anonim]

  Yippee ki-yay, motherfucker!
 • +19 (29 voturi)    
  O zi istorica! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:27)

  Taboo [utilizator]

  Astazi s-a scris istorie! Astazi democratia a castigat o batalie mare impotriva sistemului mafio-comunist din Romania. Libertatea si depolitizarea puterii judecatoresti in stat reprezinta un mare pas spre democratie. Jos cu plagiatorii si mafiotii de la putere!!! Bravo DNA !!! Bravo judecatorilor!!!

  Respect Hotnews pentru impartialitatea de care da dovada.
 • -12 (26 voturi)    
  who's next? (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:27)

  antiTortzionari [utilizator]

  o mare victorie!!!! who's next?
  Poate ca Basescu la brutarie? La cat a furat abia astept un proces corect ca acesta. Ritzi, Videanu, Udrea probabil si altii Trebuie sa terminam odata cu clasa asta politica mega corupta!!! Justitia trebuie sa-si faca datoria si sa arate ca poate si are curaj sa dea decizii de la cei care inca sunt la putere. Acesta va fi momentul adevarului!
   #showComment
 • +15 (23 voturi)    
  Facem pariu pe o sticla de champagne ca : (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:28)

  francoromanul [utilizator]

  Este deja la spital unde i se vor "gasi" o multime de boli absolut infioratoare care impun tratamente costisitoare (eventual in strainatate) ? Asta daca nu cumva a cerut deja azil politic in Mambonezia de Sud ? Sau daca a plecat la Tombouctou la "studii" si nu este de gasit ? Primul dintre dvs care va tine pariul (mai exact : cel care va raspunde primul la comentariul meu) poate avea garantia ca ma tin de cuvant si voi trimite sticla oriunde in lumea asta (cu conditia sa specifice clar pentru care ipoteza "tine" pariul). Astept raspunsurile dvs.
  Cu stima, de departe,
  M.D.
   #showComment#showComment#showComment#showComment#showComment#showComment#showComment#showComment
 • +12 (16 voturi)    
  ce veste bună ! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:35)

  OnePiece [utilizator]

  bravo justiţia română ! mă şi duc la o bere !
 • +16 (20 voturi)    
  sa sarbatorim cumva (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:37)

  fosta zoezoe [utilizator]

  Hai in strada sa sarbatorim! Sa ne manifestam sustinerea fata de JUDECATORI pentru ca vor fi defrisati de talibanii psd !!!!!!!!!!!!!!
 • +18 (22 voturi)    
  Felicitari! (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:50)

  alexmd [utilizator]

  Felicitari justitiei!
  Intr-adevar o zi nesperata in Romania. Poate ca nu este totul pierdut, si intr-o zi vom trai si noi intr-o tara normala, condusa de oameni onesti.
  Iustitia omnibus!
 • +17 (23 voturi)    
  E o zi mare pentru Romania (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:52)

  Mircha [utilizator]

  Justitia incepe sa functioneze!
 • +17 (25 voturi)    
  Dumnezeu sa le dea sanatate judecatoarelor (Miercuri, 20 iunie 2012, 19:55)

  miha75 [utilizator]

  Nu credeam ca voi scrie vreodata asa ceva pentru jsutitia din Romania: Dumnezeu sa va dea sanatate, sa va aiba in grija! Respect doamnelor judecatoare!
  Incredibil, absolut incredibil in Romania noastra de hoti si de mafioti! O zi istorica, sa o pomeniti de acum si la copii vostrii! Ne-am cistigat o farima din demnitatea noastra de napirci puturoase de natie de tigani.
 • +16 (22 voturi)    
  Nu e totul pierdut!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:00)

  IASI [utilizator]

  Multumim domnilor procurori si domnilor judecatori pentru dreptatea care s-a facut pentru noi,pentru oamenii de rand.SUNTETI EROII NOSTRI !!!!
   #showComment
 • +18 (24 voturi)    
  felicitari justitiei! (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:02)

  cmmb [utilizator]

  Uraaaa! In sfarsit! Poate apare si pentru noi o raza de lumina si scapam de comunistii din guvern!
 • +15 (21 voturi)    
  JUDECATORII ASTIA SUNT PRIMII INDEPENDENTI (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:08)

  fosta zoezoe [utilizator]

  Cinste lor si procurorilor si DNA-ului ca nu s-au lasat intimidati .BASESCU are dovada ca statul de drept a facut primii pasi la presiunile lui (intodeauna publice) pentru modernizarea Romaniei ! A fost condamnat pentru cea mai mica fapta pe care a comis-o .Aici nici nu s-a straduit sa acopere urmele ca beneficiarul era partidul.Celelalte erau mult mai groase !Sa ne amintim doar de matusa Tamara .
 • +13 (19 voturi)    
  Felicitari procurorilor si judecatorilor (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:09)

  Trojan.H [utilizator]

  Meritau oamenii acestei tari, ca au patimit destul.
 • +11 (17 voturi)    
  la drum lung (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:10)

  ctoma [utilizator]

  nastase,ai nevoie de copy-lot ! ia-l cu tine !
 • +9 (15 voturi)    
  Sa se faca dreptate! (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:15)

  buncrestin [utilizator]

  Asta era sloganul cel mai in voga in campania trecuta. Astazi, s-a facut cu adevarat dreptate! Cum au reactionat cei care pana ieri clamau dreptatea? exact invers. dar nu-i nimic, era lor e pe cale sa apuna
 • +12 (18 voturi)    
  Victorie (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:17)

  LoveRomania [utilizator]

  Sincer simt aceeasi bucurie pe care am simtit-o la revolutie, cand am aflat ca ceausescu a fost arestat (nu a fost bine ca a fost executat), e prima oara cand se vede ca justitia incepe sa functioneze, romania incetul cu incetul incepe sa se democratizeze (daca nu cumva romanii sunt atat de prosti sa voteze la toamna USL)

  Im multumesc lui Dumnezeu ca are grija totusi de acest popor.

  Sunt convins ca merita mult mai mult, dar si chiar daca ar fi fost condamnat la 1 zi de inchisoare tot era o victorie.

  Doamna Ajuta ca toti coruptii sa cunoasca viata din inchisorile romanesti
 • +21 (27 voturi)    
  Felicitari Justitiei! (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:18)

  flippy [utilizator]

  Bravooooooooooooooo Justitiei Romane!
  nu va opriti aici.urmeaza Felix!
  acum ar trebui sa iesim la Universitate si sa facem Revelionul!
 • +5 (9 voturi)    
  mai important (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:23)

  Angoasat [utilizator]

  e ca momentan Romania este condusa de un plagiator(hot) prins la drumul mare ..recent si-a scos din CV un master asta dovedind infractiunea de fals in acte..jos cu hotii de la putere!!
 • +13 (19 voturi)    
  I-AS REDUCE PEDEAPSA... (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:24)

  schroedinger [utilizator]

  La jumatate daca s-ar duce sa termine un tronson din autostrada Bechtel!!! La tarnacop!
 • +6 (14 voturi)    
  a calculat gresit monser... (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:38)

  tz3p3s [utilizator]

  nu a inteles lectia lui ilici:
  - smile (zambeste)
  - do bad (fa rau - ilici a ucis romani... nu i-a aruncat in strada doar ca bombo)
  - but shut a fuck up... (asta a zis sa ii numaram ouale... si se pare ca Universul are tendinta sa ii fi respectat dorinta - o fi Legea Atractiei Universale)

  oricum nu ai capatat decat o pedeapsa simbolica.
  f simbolica pt cata suferinta ai produs... cate familii ai destramat ... si la cate sinucideri ai pus umarul provocand depresia economiei romanesti prin vanzare.

  bine bombo. bravo.
  si la mai mare :-)

  p.s. ce or mai plange batranicile ce l-au votat... matusile ce le-a marit pensia (si inflatia ulterior), si toate clasele asistate in mod criminal si ineficient.
 • +5 (11 voturi)    
  plang, plang plang (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:39)

  bobo_ioan [utilizator]

  cu lacrimi de crocodil . LMA Bombo, ... in puscarie!!! :-)
 • +7 (13 voturi)    
  am trait sa vad si asta . (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:49)

  dezamagitul [utilizator]

  Credeam ca nu voi traii sa mai vad un act de justitie, In sfarsit un un hot care a devalizat tara a fost pedepsit ,aviz amatorilor . Televiziunile repetau o scena in care hotul sef era insotit de unii din corifeii justitiei lui ceusescu (avocatii bolcas si inca unul la care nu-i cunosc numele).
  Justitia a primit in sfarsit o bila alba era normal la cate bile negre avea.Sa ne luam dupa vorba hotului ,totul este politic .Ma bucur ca politic sau mai putin politic a fost pedepsit in sfarsit unul din multii hoti care au devalizat tara.
  Doamne da-le sanatate judecatorilor ca procurorilor nu merita pentru ca nu au cerut o pedeapsa mai mare.
   #showComment
 • +7 (17 voturi)    
  statui ! statui peste tot !!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:49)

  tz3p3s [utilizator]

  daca numele judecatorilor trebuie protejat din motive de siguranta personala si probabil nationala propun:

  - ridicare unei statui in cadrul fiecarei judecatorii din fiecare mare judet cu titlul "Cinste Judecatorilor Lui Nastase." Si in al doilea rand "Cine mai doreste numarari de oua - aici va asteaptam si pe voi"
  - creearea unui ONG pt curatenie in cadrul clasei politice
  - o fantana arteziana in fata Parlamentului cu mottoul tezei de doctorat al lui Ponta "Omenirea nu mai poate accepta paradoxul ca responsabilitatea penala sa fie cu atat mai slaba, cu cat autorul crimei este mai puternic, iar crimele sale sunt mai grave."
  - creearea unei grupari speciale in cadrul Ministerului Justitiei pentru judecarea politicienilor - avand ca deviza acelasi motto plagiat de Ponta
  - introducerea raspunderii civice in politica romaneasca !!!
  - creearea unui cont special "Wanted" - platit din taxele cetatenilor ca sa subventioneze actiunile de mai sus (sunt cei mai bine cheltuiti bani - GARANTEZ !)

  Cat despre Ponta (gura pacatosului adevar graieste):
  - sa fie judecat pentru deciziile luate in ultimile saptamani
  - sa fie judecat pt plagiat - adica furt

  si daca faceti toate astea pe bune - si veti avea curatenie necesara in tara... o sa ma intorc.
  ca sunt departe de voi - dar inca va iubesc.

  Va multumesc pentru aceasta zi tuturor celor care v-ati sacrificat !
  Familia Presedintelului Basescu si lui insusi, toti agentii ce au facut acest dosar, Judecatorii pentru curaj, si celor catorva eroi din Ministerul Justitiei...

  Daca s-a platit ca sa se ajunga aici - e ok si asta... Adevarul nu are pret.
 • +6 (12 voturi)    
  declaratiile colegilor politicieni (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:51)

  silvdx [utilizator]

  sunt absolut jenante!
 • +4 (12 voturi)    
  Armani de colectie (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:52)

  MenInBlack [utilizator]

  Procuram la preturi negociabile pentru colectionari :
  - zeghe Armani la pachet cu copylot diplomat
  - saboti Armani cu cristale Swarovski
  - uleiuri aromate in recipiente cu sigla PSD
  - accesorii pet unisex
  - ursuleti de plastic
 • +11 (17 voturi)    
  speranta (Miercuri, 20 iunie 2012, 20:56)

  dorul [utilizator]

  am intrat doar sa-mi exprim speranta ca lucrurile vor fi mai bune. Ma bucur pentru ce se intampla zilele acestea.
 • +2 (8 voturi)    
  in sfarsit ma simt mandru ca sunt roman!!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:08)

  copilash [utilizator]

  sa intre toti care sunt prinsi la inchisoare!!!si mai repede nu o lungiti pe ani de zile!!!la inchisoare toti comunistii!!!!
 • +2 (8 voturi)    
  Numai ca (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:10)

  Twisted [utilizator]

  tovarasul Ponta s-ar putea sa nu fie de acord cu titlul articolului. Conform lui Dottore, inculpatul Adrian Nastase a fost "comandant" astazi :)
 • +1 (7 voturi)    
  bun (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:15)

  tz3p3s [utilizator]

  intr-o luna de zile o sa avem de-a face cu un Parlament si un Guvern muuult mai obosit.

  NU de la munca !

  Ci de la cosmaruri... si lipsa de somn.
 • +6 (12 voturi)    
  zi istorica (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:16)

  Paleopterix [utilizator]

  Felicitari doamnelor judecatoare, pentru curajul de a lua o decizie istorica!
 • +1 (5 voturi)    
  Doar? (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:16)

  cipanu [utilizator]

  pana si un gainar primeste o pedeapsa mai mare, nu va entuziasmati ... e doar o campanie de imagine ...sta 2 - 3 luni ...si apoi il scot baietii lui afara
 • +5 (11 voturi)    
  Este incredibil! (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:22)

  Audit [utilizator]

  Nu credeam ca voi trai sa vad asa ceva! Nu sunt eu in masura sa judec dar ceea ce s-a intamplat in perioada 2000 - 2004 a fost mai grav ca pe vremea lui Ceausescu; isi merita cu varf si indesat .... rasplata.
  Repet, nu pot sa cred!
 • +1 (7 voturi)    
  atentie (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:33)

  CarvedInside [utilizator]

  offtopic:
  Am numarat 2 postaci de lui Bombonel si Copy-Ponta care s-au inregistrat pe Hotnews si dau voturi negative la comentarii bune si corecte. Asa ca atentie, cititi si o parte din cele negative, mai ales cu -2 sau -1 la rating.
   #showComment
 • +9 (15 voturi)    
  la terminat (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:38)

  eu33 [utilizator]

  Bravo BASESCULE,in sfarsit ai pus Justitia pe picioare subjugat pana in gat de PSD prin Catalin Voicu,Adrian Nastase,Voiculescu si televiziuniile lui manipulatoare in masa,Felicitari justitiei romane,mergeti in fata,arestatii pe toti care au jefuit prea frumoasa noastra tara.
 • 0 (10 voturi)    
  hei dar de restituirea banilor nu se vorbeste? (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:47)

  warchild [utilizator]

  nu vad eu bine? nu trebuie sa si returneze banii isc-ului?
 • +3 (9 voturi)    
  corecta decizie (Miercuri, 20 iunie 2012, 21:48)

  george1979 [utilizator]

  Dar base. in lupta cu ponta ai pierdut si regina si turele poate chiar si nebunii. Sincer mie mi se pare o nerozie sa sacrifici atatea pentru o plimbare la bruxelles. Te asteapta vremuri grele prietene. Mwuhahaha
 • +3 (9 voturi)    
  Daca tot e vorbe de furt (Miercuri, 20 iunie 2012, 22:00)

  arsene cristescu [anonim]

  Pentru toti cei care cred ca furtul nu ar trebui sa mai fie o normalitate in Romania: http://www.petitieonline.com/demisia_premierului_victor_ponta_cerut_de_mediul_academic
 • +5 (13 voturi)    
  haleluiaaaaa ! (Miercuri, 20 iunie 2012, 22:09)

  inlocsadorm [utilizator]

  poate or sa inceapa si institutiile noastre sa lucreze pentru cetatean ! doamen ajuta. inspectoratul in constructii ajunsese caterinca de familie a lui bombonel.
 • -2 (8 voturi)    
  Juniorul Nastase (Miercuri, 20 iunie 2012, 22:09)

  Simone-Demouvoir [utilizator]

  Mai am un singur dor: sa-mi explice cineva de ce se tot fataie fiu-sau cu masina cand inauntru cand afara din resedinta Nastase. A iesit si s-a intors de 3 ori, de ce si ce naiba a facut?
 • +8 (14 voturi)    
  saracu' don Nastase! (Miercuri, 20 iunie 2012, 22:41)

  NL [utilizator]

  Dom'le, ce ti-e si cu viata asta! Acu' 8 ani de zile prietenii cutreierau anticariatele si galeriile de arta in cautarea unor odoare deosebite care sa dea bine in colectiile din Zambaccian, acum sint suficiente niste pachetele cu chiftele, tigari pentru cumparat bunavointa gardienilor si prezervative.
  Acu' 8 ani doamna Dana (parca o si vad, cum e ea, cucoana mare!) intra in fibrilatii ca se apropia ziua sotului: da telefoane la prietene pentru vreo reteta de icre rosii cu praf de aur si oua de pasare maiastra, compune si des-compune lista de invitati, da-le vreo 5000 de euro la aia mici sa-i ia un cadou lu' tati... acum e despletita, plinge de-i sare camasa de pe ea, i s-a intins machiajul iar alunita aia de pe obraz e mai hidoasa ca oricind.
  Acu' 8 ani 95% din presa din Romania dormea linistita: avea contracte de publicitate aprobate de insusi Nastase. Acum e in fata portii, cu camerele si reflectoarele pornite, pindindu-l, gata sa-i importalizeze fizionomia de om inca liber...
  Si nici nu-l lasa sa-si ia la revedere cum se cuvine de la nevasta.
 • +2 (12 voturi)    
  „Mircea, am un mandat pe numele meu, dar nu sunt i (Miercuri, 20 iunie 2012, 22:56)

  Nu_vom_ierta_si_nu_vom_uita [utilizator]

  „Mircea, am un mandat pe numele meu, dar nu sunt interesat de el. Dacă îl vrei, e al tău”, a sunat oferta lui Năstase. „Desigur, Adrian. Normal că-l vreau”, a venit răspunsul prompt al lui Geoană.by TimesNEwRoman

  oricum ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
   #showComment
 • +5 (5 voturi)    
  felicitari justitiei (Miercuri, 20 iunie 2012, 23:18)

  Tom_Macaragiu [utilizator]

  Cu toate ca pedeapsa nu pare a fi direct proportionala cu prejudiciul creat de pungasul asta, decizia de astazi este istorica.
  Mediul politic primeste un mesaj puternic care le arata ca legea se aplica si in cazul lor.
 • +4 (4 voturi)    
  dar,vai!! (Miercuri, 20 iunie 2012, 23:33)

  paharnicul Ulea [utilizator]

  Se pare ca Nastase a incercat sa se impuste..din pacate nu a reusit!!..and I'm saying this because:"I'm Baaad!! I'm Baaaaad!!!!!"

  ..si: http://www.youtube.com/watch?v=YT9HgfHY_Co :D
 • +4 (4 voturi)    
  o zi istorica! (Joi, 21 iunie 2012, 1:21)

  olandezu [utilizator]

  bravo Romania! o dovada irefutabila ca in Romania justitia functioneaza!

  pot sa urle cat vor, pot sa improaste cu noroi pana pica lati, Basescu va intra in istorie ca fiind cel care, ajutat de PDL (mai mult sau mai putin) si impotriva vointei clasei politice, a reusit sa creeze o justitie independenta politic. Asta este cea mai mare realizare in Romania de dupa 90! Bravo!!
 • +2 (2 voturi)    
  O ZI MARE !!! (Joi, 21 iunie 2012, 4:51)

  tz3p3s [utilizator]

  stii vorba aia:
  - tre sa incepi de undeva
  - pestele de la cap se impute...

  azi nu e o zi de sarbatoare a justitiei romanesti in nici un caz - caci asa cum bine spui tu - suntem ffff departe de acel moment !

  dar azi e ziua in care caftul politic pe coruptie a inceput in mod oficial.
  taberele nu se mai joaca de-a politica.
  de acuma e pe bune.
  spiritele revansarde din ambele tabere nu au cum sa faca decat fffff bine interesului national.

  cand politicienii se bat - poporul castiga.
  cand e batut poporul... stim fff bine ce iasa.

  deci e o zi mare.
 • 0 (0 voturi)    
  Cititi... (Vineri, 22 iunie 2012, 14:58)

  Liutza [utilizator]

  aici si multe lucruri vi se vor parea mai clare : http://curentul.net/2009/11/24/nastase-scatiu/
 • +1 (1 vot)    
  usl ati vrut, spalati-va pe cap cu ei!! (Duminică, 24 iunie 2012, 7:33)

  suka_la [utilizator]

  bombonel - arestat
  rus ion- degradat
  antonescu -terminat
  ponta este de ....rahat
  usl-aruncat!


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică