Spagile magistratilor corupti: de la oale Zepter, cherestea si tuia, la ceas cu cuc si pastravi. DNA si lupta impotriva coruptiei din magistratura

de Ionut Baias, Raluca Pantazi     HotNews.ro
Marţi, 20 mai 2014, 13:42 Dosare Anticoruptie




Numarul dosarelor de coruptie in randul magistratilor a inceput sa creasca in ultimii ani, tot mai multi judecatori si procurori suspectati de fraude fiind luati in vizorul DNA. Sefi de instante sau procurori-sefi sunt ridicati de procurorii anticoruptie intr-o cavalcada a acuzelor de coruptie care zguduie de fiecare data sistemul judiciar. Totul a inceput in 2001, cand a avut loc primul cutremur in randul magistratilor romani: procurorul Daniel Morar a decis arestarea lui Viorel Burzo, care atunci era seful Sectiei penale a Curtii de Apel Cluj, sub acuzatia de trafic de influenta si luare de mita. Lupta cu coruptia din magistratura a capatat insa dimensiuni serioase in ultimii ani, cand numele victimelor au devenit tot mai sonore. Spagile cerute de magistratii condamnati au depasit orice imaginatie: materiale de constructie, produse alimentare, oale Zepter, ba chiar si un ceas cu cuc.
  • Vezi mai jos cele mai rasunatoare cazuri de coruptie in randul magistratilor, instrumentate de DNA

In ianuarie 2001 a avut loc primul cutremur semnificativ in randul magistratilor romani. Procurorul Daniel Morar a decis arestarea lui Viorel Burzo, care atunci era seful Sectiei penale a Curtii de Apel Cluj, sub acuzatia de trafic de influenta si luare de mita. Incepea lupta cu sistemul.

Redam episodul si cum il prezinta Daniel Morar in cartea lui Dan Tapalaga "Pretul Adevarului. Un procuror in lupta cu sistemul”: "Am arestat primul judecator, in 2001, din Palatul de Justitie. A venit dimineata la serviciu si seara nu s-a mai intors acasa. In Palat s-a asternut tacere. Intr-una din zilele urmatoare un judecator isi ia geanta si se indreapta spre iesire, cand e intrebat de un coleg "Ce faci?". "Plec" ii raspunde grabitul. 'Acasa?' insista colegul. La care cu un nod in gand cel care pleca intreaba: "Da... De ce? Stii tu altceva?!.."

La baza intocmirii acuzatiilor a stat autodenuntul lui Gabor Lajos, un bulibasa din Cluj-Napoca. Aflat in inchisoare, acesta le-a declarat anchetatorilor ca i-ar fi dat magistratului 5.000 de marci germane si un set de vase Zepter ca sa intervina pe langa judecatorii din sectia pe care o conducea pentru a nu-i mari pedeapsa.

Viorel Burzo a fost eliberat conditionat din Penitenciarul Bistrita in iunie 2003.

Asociatia Magistratilor avea sa-l atace in permanenta pe Morar ca urmare a acestei arestari si sa-i conteste in 2013 numirea la Curtea Constitutionala. Sefa magistratilor era Viorica Costiniu, nimeni alta decat sotia judecatorului Florin Costiniu, condamnat luni la 4 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Voicu.

Destructurarea retelei "Catalin Voicu"

Catalin Voicu
Foto: AGERPRES
Referatul DNA: "In anul 2009, inculpatul Catalin Voicu a pretins de la inculpatul Costel Casuneanu in mod repetat, la diferite intervale de timp, sume de bani, totalizand 260.000 euro, din care a primit suma de 200.000 euro, promitand ca in schimb va interveni pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie investiti cu solutionarea unui dosar avand ca obiect litigiul dintre SC PA&CO International SRL Bacau si C.N.A.D.N.R. si-i va determina pe acestia sa adopte o solutie favorabila societatii comerciale la care Costel Casuneanu era asociat."

Banii au ajuns la fostul presedinte al Sectiei civile a instantei supreme Florin Costiniu care l-a ajutat pe Voicu sa intervina pe langa magistratii Sectiei Contencios administrativ si fiscal din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie in sprijinul companiei lui Casuneanu.

Florin Costiniu
Foto: Hotnews
Pe numele lui Voicu, procurorii DNA au inceput urmarirea penala in 10 decembrie 2009. Voicu a fost acuzat ca e la mijlocul unei adevarate "caracatite" in justitie, o retea prin care fostul senator, impreuna cu alti complici din sistem si din mediul de afaceri s-a infiltrat in mediul judecatoresc si putea obtine decizii favorabile in numeroase cazuri.

Fostul senator PSD Catalin Voicu a fost condamnat definitiv si irevocabil, in aprilie 2013, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie la 7 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Fostul judecator Florin Costiniu a fost condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu suspendare.

Dosarul "Procurorii CSM" - George Balan si Marcel Sampetru


Procurorii George Balan si Marcel Sampetru
Foto: Colaj / Sursa foto: Agerpres
Procurorii DNA au dispus pe 2 aprilie 2013 trimiterea in judecata a procurorilor George Balan - fost membru CSM si Marcel Sampetru - consilier la CSM, la data faptelor, a judecatoarei de la Inalta Curte Georgeta Barbalata si a fostului sef SIPI Ilfov, Mihai Vlad, se arata intr-un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

Procurorul George Balan - alaturi de fostul sau consilier Marcel Sampetru si seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Ilfov, Vlad Mihai - este acuzat de DNA intr-un dosar privind divulgarea de informatii secrete catre persoane neautorizate.

Actiunea penala a fost pusa in miscare de procurorii anticoruptie pentru complicitate la folosirea de informatii nedestinate publicitatii si de asociere pentru savarsirea infractiunii de folosire de informatii nedestinate publicitatii.

Georgeta Barbalata la sediul DNA
Foto: Agerpres
Judecatoarea Georgeta Barbalata, in prezent suspendata din functie, a fost condamnata in mai 2014 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la patru ani inchisoare cu executare, in dosarul privind furnizarea si exploatarea unor informatii nedestinate publicitatii. In schimb, George Balan, fost membru CSM, Marcel Sampetru, fost adjunct al procurorului general si Mihai Vlad, fost sef al Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Ilfov, au fost achitati. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu apel.

Dosarul "Judecatoarele de la Tribunalul Bucuresti" - Antonela Costache si Viorica Dinu

Judecatoarele Antonela Costache si Viorica Dinu
Foto:
Judecatoarele Antonela Costache si Viorica Dinu de la Tribunalul Bucuresti sunt acuzate de procurorii anticoruptie de trafic de influenta si luare de mita, pentru a pune in libertate inculpati acuzati de trafic de droguri, trafic de persoane si coruptie.

In cursul lunii ianuarie 2013, grefierul Vasilescu Sorin de la Tribunalul Bucuresti ar fi primit 5.000 de euro de la doi avocati pentru a manipula sistemul informatic de inregistrare a cauzelor penale astfel incat recursul declarat de Dinel Nutu (fost Staicu) impotriva deciziei de mentinere a arestului preventiv sa fie repartizat completului din care faceau parte Viorica Dinu si Antonela Anemary Costache.

Procurorii DNA au dispus pe 8 iulie 2013 trimiterea in judecata a celor doua foste judecatoare, iar dosarul a fost inaintat spre judecare la Curtea de Apel Bucuresti. Curtea de Apel Bucuresti a respins pe 9 mai 2014 cererile de inlocuire a arestului preventiv cu masura controlului judiciar. Un nou termen a fost dat pentru 25 mai 2014.

Veronica Cirstoiu, judecator la Curtea de Apel Bucuresti: trafic de influenta si luare de mita. Implicata in dosarul lui Dinel Staicu

Veronica Cirstoiu
Foto: Mediafax
Judecatoarea Veronica Cirstoiu, de la Curtea de Apel Bucuresti, si fiul sau Florin Cergan au fost arestati preventiv pe 9 august 2013, fiind acuzati de luare de mita si complicitate la trafic de influenta pentru solutii favorabile in mai multe dosare, printre care si cel al lui Dinel Staicu. Procurorii DNA sustin ca Veronica Cirstoiu a primit peste 1.000.000 euro pentru obtinerea unor solutii favorabile in cauze penale. Scopul mitei, spun surse judiciare citate de Mediafax, ar fi fost anularea condamnarii la 7 ani de inchisoare a lui Dinel Staicu, decizie care chiar s-a luat in februarie 2012, in dosarul fraudarii Bancii Religiilor. 

Judecatoarea Veronica Cirstoiu a fost trimisa in judecata pe 20 noiembrie 2013, iar dosarul continua cu judecarea probelor.
 
Pe 27 februarie 2012, procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie la acea vreme, Daniel Morar, afirma intr-o conferinta de presa ca i-a socat pe procurorii anticoruptie decizia prin care a fost anulata condamnarea definitiva a lui Dinel Staicu, pentru fraudarea cu peste cinci milioane de euro a Bancii Religiilor. Detalii aici


Judecatorul Stan Mustata, acuzat de procurorii DNA ca aranja dosare in WC-ul casei conspirative si tragea apa sa nu poata fi interceptat (aprilie 2014). Mustata ar fi urmat sa se pronunte in dosarul Dan Voiculescu - ICA

Judecatorul Stan Mustata
Foto: Captura YouTube
Judecatorul Stan Mustata este acuzat de "constituirea unui grup infractional organizat" si de faptul ca a solicitat, prin intermediul altor persoane, sume de bani pentru obtinerea unor sentinte judecatoresti favorabile, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Gruparea din care este acuzat judecatorul ca ar face parte ar fi solicitat bani pentru pronuntarea unei solutii favorabile pentru o persoana condamnata in Dosarul Transferurilor.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotarat suspendarea judecatorului Stan Mustata de la Curtea de Apel Bucuresti, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit definitiv ca acesta sa ramana in arest preventiv, fiind cercetat de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta.

Patru magistrati din Oradea, urmariti penal de DNA. O judecatoare a primit bani, pastravi, whisky si a cerut un ceas cu cuc pentru a favoriza un infractor acuzat de viol

La sfarsitul lunii martie, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul teritorial Oradea au dispus urmarirea penala fata de patru judecatori si alte patru persoane, intr-un dosar amplu in care au fost descoperite infractiunile de cumparare de influenta, favorizarea faptuitorului, infractiunea de fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata, abuz in servciu, fals intelectual.



Una dintre judecatoarele urmarite penal a primit bani, pastravi, whisky si a cerut un ceas cu cuc vechi pentru a isi folosi influenta fata de judecatori de la instanta inferioara in grad, Tribunalul Bihor, astfel incat acestia sa pronunte hotarari favorabile unui condamnat, in scopul de a nu executa pedeapsa pentru savarsirea tentativei la infractiunea de viol.

Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct, condamnata definitiv la 2 ani inchisoare cu executare. Retea pentru fraudarea examenelor pentru magistrati


Gabriela Ghita, fost procuror general adjunct al Romaniei, ulterior avocat, a fost condamnata pe 10 martie 2014 de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executarea pedepsei, intr-un dosar privind fraudarea unui examen pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor organizat in anul 2007.



Initial, Gabriela Ghita a fost condamnata in martie 2012 la doi ani inchisoare cu suspendare, insa un complet de cinci judecatori de la instanta suprema a admis luni recursul DNA si a anulat dispozitia privind suspendarea executarii pedepsei in cazul celor patru inculpati din dosar, astfel incat Gabriel Ghita va face doi ani de detentie.



De asemenea, instanta suprema a mentinut condamnarile in cazul celorlalti inculpati din dosar:
  • Eugen Cojocaru (procuror la Parchetul General) - 3 ani inchisoare cu executare,
  • Dumitru Gheorghe (procuror la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Pitesti) - 3 ani inchisoare cu executare,
  • Gheorghe Bucur (notar) - 2 ani si sase luni cu executare,
  • Gheorghe Cerbeanu (judecator la Tribunalul Valcea) - 2 ani si sase luni cu executare,
  • Sterian Guli (seful Parchetului de pe langa Judecatoria Urziceni) - 2 ani inchisoare cu executare

Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, urmariti penal de procurorii DNA. Printre ei, Mircea Moldovan, care a admis intrarea Hidroelectrica in insolventa in 2012. Acesta ar fi sarit gardul locuintei sale, dar cateva ore mai tarziu s-a predat (19 mai 2014)

Patru judecatori ai Tribunalului Bucuresti, Sectia a VII-a civila, sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, fiind suspectati ca au luat mita pentru a influenta decizia in dosare de insolventa, a confirmat oficial DNA, intr-un comunicat, dupa ce in cursul zilei au fost vehiculate pe surse mai multe informatii in acest sens.

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti (TB) care au ajuns, luni, la DNA au cerut si primit atat sume de bani - intre 10.000 si 15.000 de lei pe luna -, cat si bunuri, de la carne, si faina la cherestea si obiecte vestimentare, sustin procurorii anticoruptie, potrivit Mediafax.

Banii si bunurile erau cerute si primite de la practicieni in insolventa, lichidatori sau administratori judiciari si administratori ai intreprinderii profesionale unipersonale cu responsabilitate limitata.

Realitatea TV a difuzat imagini care surprind momentul in care Mircea Moldovan, judecator la Tribunalul Bucuresti, sare gardul din spatele curtii sale in curtea unei fabrici, unde incepe sa fuga, pentru a scapa de procurorii DNA.

Fostul procuror-sef al DNA Slobozia, condamnat la 3 ani inchisoare cu executare. Masini de piatra si pomi tuia drept mita

Fostul procuror-sef al DNA Slobozia, Dumitru Cristudor, a fost condamnat pe 12 mai 2014 de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) la trei ani inchisoare cu executare, pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si favorizarea infractorului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs. Instanta a dispus ca Dumitru Cristudor sa ramana in arest preventiv, acestuia fiindu-i confiscata suma de 5.354 lei, reprezentand contravaloarea a 10 arbori tuia si a doua masini de piatra.

Dumitru Cristudor ar fi primit mita doua masini de piatra si zece pomi tuia pentru a ajuta trei persoane sa distruga acte si obiecte care puteau fi folosite ca probe intr-un dosar din Germania de evaziune fiscala, arata procurorii DNA.

Potrivit procurorilor anticoruptie, seful DNA Slobozia l-a anuntat, la inceputul lunii martie, pe omul de afaceri Daniel Vasile Taifas despre o ancheta a autoritatilor germane care viza trei societati comerciale pe care Taifas le-a controlat in trecut prin intermediul a trei persoane. Procurorul Cristudor i-ar fi spus omului de afaceri si despre intentia autoritatilor germane "de a efectua perchezitii domiciliare la mai multe adrese din municipiul Slobozia". Detalii aici

Fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu - 5 ani de inchisoare cu executare in dosarul Carabulea - Apostu

In aprilie 2012, fostul prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, a fost condamnat definitiv de judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie la cinci ani de inchisoare cu executare. In acelasi dosar, omul de afaceri sibian Ilie Carabulea a fost condamnat la un an si jumatate de inchisoare cu executare.

Cu un an inainte, Curtea de Apel Constanta ii condamnase pe toti inculpatii din Dosarul Apostu, iar in cazul fostului prim-procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu, cea mai mare pedeapsa data atunci a fost pentru cinci infractiuni de luare de mita, fapte legate de cinci dosare penale aflate pe rolul Parchetului pe care il conducea. Pentru aceste infractiuni, Apostu a fost condamnat initial la trei ani de inchisoare si doi ani de interzicere a unor drepturi. Pentru ca a intervenit in favoarea unor sibieni prinsi ca au condus sub influenta bauturilor alcoolice si urmariti penal (Rares Mihai Barsan, cumnatul lui Dumitru Carstea, si Mihai Aurel Vlad, o cunostinta a lui Cristian Bicher), instanta de la Constanta l-a condamnat pe prim-procurorul sibian la un an si sase luni de inchisoare.

Tot legat de dosarul penal deschis pe numele lui Barsan a venit o alta condamnare tot de un an si jumatate pentru fals in inscrisurile oficiale: in dosarul respectiv, Florin Apostu a inlocuit declaratia invinuitului si cea a martorului, cu declaratii scrise de sotii Carstea la indicatiile transmise de el prin Tiberiu Popescu.

Potrivit DNA, in cursul lunii septembrie 2010, prim-procurorul a primit de la Ilie Carabulea contravaloarea unei revizii auto in suma de 4.000 lei, pentru a-l sprijini in promovarea unui recurs in interesul legii, lasandu-l sa creada ca are influenta asupra procurorului general Laura Codruta Kovesi, noteaza Agerpres. Revizia a fost facturata intre SC Star Motors SRL Sibiu si SC Atlassib SRL Sibiu, ambele fiind firmele lui Carabulea.

De asemenea, conform procurorilor anticoruptie, Apostu a dispus in 56 de dosare penale solutii de netrimitere in judecata in numele unor procurori din subordinea sa, fara ca acestia sa aiba cunostinta despre aceste aspecte. In unele cazuri, acesta a falsificat prin imitatie semnaturile unor procurori, iar in alte cazuri a aplicat semnatura sa in locul lor. In plus, Apostu a respins si plangerile formulate de parti impotriva solutiilor. Detalii aici






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























8350 vizualizari

  • +12 (12 voturi)    
    Comment sters de user (Marţi, 20 mai 2014, 13:48)

    Captain Romania [anonim]

    • +11 (11 voturi)    
      mai intai judecatorii (Marţi, 20 mai 2014, 14:43)

      Snitzelvienez [utilizator] i-a raspuns lui Captain Romania

      apoi trebuie transat problema politistilor cu moralitate indoielnica
    • -1 (1 vot)    
      Voiculescu este nevinovat (Joi, 22 mai 2014, 2:00)

      AIKO100 [utilizator] i-a raspuns lui Captain Romania

      Dosarul ICA este un balon de sapun basist. Toate acuzatiile care i se aduc lui Voiculescu sunt neintemeiate.
      • 0 (0 voturi)    
        nu numai Voiculescu.. (Joi, 22 mai 2014, 10:49)

        Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui AIKO100

        ci si Voicu, Nastase, Becaliotii, Copos, Costiniu, SOV, Cosma, Duicu, Nicusor Constantinescu, Fenechiu, Remes, Bivolaru, fratii Camataru, Fane Spoitoru si lista e lunga.
        Sunt pline puscariile de nevinovati care il asteapta pe Voiculescu sa li se alature. Si de nevinovati din astia aflati inca in libertate, ca Voiculescu...
  • +10 (10 voturi)    
    Cucu (Marţi, 20 mai 2014, 14:24)

    CititorulComentator [utilizator]

    "a cerut un ceas cu cuc pentru a favoriza un infractor acuzat de viol"

    Ca violator, cuc avea deja, bănuiesc că ceasul i l-a dat separat.
    • +10 (12 voturi)    
      Sunt niste caste cu probleme in Romania! (Marţi, 20 mai 2014, 14:40)

      AnticoruptieinRomania [utilizator] i-a raspuns lui CititorulComentator

      Magistratii, doctorii, profesorii si politistii sunt 4 caste corupte profund. Ei voteaza cu PSD pentru ca ii lasa sa fure, sa corupa, sa-i scape de justitie. Aceste caste trebuiesc curatate din temelie de cei corupti si promovate valorile autentice!
      • +9 (9 voturi)    
        Mai adauga la aceste caste... (Marţi, 20 mai 2014, 16:42)

        Chiar Eu [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        si functionarii publici si politicienii!
      • +1 (1 vot)    
        voteaza psd ca ii lasa sa fure (Miercuri, 21 mai 2014, 10:38)

        jackalphonse [utilizator] i-a raspuns lui AnticoruptieinRomania

        asta da mesaj electoral. cine a votat pdl/basescu, nu fura:))
  • +9 (9 voturi)    
    DNA ar trebui sa vina si la Cluj (Marţi, 20 mai 2014, 14:40)

    RaduLupu [utilizator]

    Ar trebui sa faca o razie si printre magistratii de la Cluj. Ar fi surprinsi cati corupti ar gasi.
    • +7 (7 voturi)    
      Și la Iași (Marţi, 20 mai 2014, 16:14)

      Harald [utilizator] i-a raspuns lui RaduLupu

      La instanțele ieșene există cel puțin 20 de judecători al căror loc e în închisoare. Din toți, doar Georgeta Buliga a ajuns acolo, iar pe Mona Pivniceru a dus-o Vlasov la București ca să nu aibă aceeași soartă.

      Însă la Judecătorie nu s-a schimbat nimic.
      • +6 (6 voturi)    
        Protest magistrati Bihor (Marţi, 20 mai 2014, 16:47)

        Chiar Eu [utilizator] i-a raspuns lui Harald

        Si protestul magistratilor din Bihor este interesant, ca sa vedem ce jivine misuna inca prin instantele din Romania:
        "29 de magistrati din Bihor s-au coalizat cu judecatorii acuzati ca au primit mita bani, pastravi, whisky si un ceas cu cuc si reclama la CSM ca le este afectata independenta"

        http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-anticoruptie-17191682-29-magistrati-din-bihor-coalizat-judecatorii-acuzati-primit-mita-bani-pastravi-whisky-cerut-ceas-cuc-reclama-csm-este-afectata-independenta.htm
    • 0 (0 voturi)    
      barometrul coruptiei in magistratura... (Miercuri, 21 mai 2014, 13:09)

      Gheorghescu [utilizator] i-a raspuns lui RaduLupu

      ... este reactia Asociatiei Magistratilor din Romania.
      Cata vreme o sa vedem AMR-ul solidarizandu-se cu coruptii, inseamna ca Justita este inca infestata. Lucru care se vede cand DNA-ul mai da cate o lovitura printre judecatori.
      Trebuie curatata Justitia de generatia Rodicai Stanoiu, Costiniu, Mustata, Buliga si ceilalti. Ca sunt destui judecatori tineri care le pot lua locul.
  • +6 (6 voturi)    
    Astept cu nerabdare (Marţi, 20 mai 2014, 14:42)

    Stefan85 [utilizator]

    Astept cu nerabdare sa aud ca s-a cerut spaga o punga de seminte nutline sau popcorn :))) Carnati, peste, whiskey ieftin avem deja....
  • +7 (7 voturi)    
    DNA-ul trebuie sa dea tare-n judecatori (Marţi, 20 mai 2014, 14:54)

    Matrafirefox [utilizator]

    Subscriu la ideea ca judecatorii trebuie inlocuiti, s-au obisnuit cu spaga. Daca le sunt vietile in pericol atunci sa vina SPP-ul sa-i apere, cum ii apara armata pe procurorii italieni - dar sa-si faca treaba!
  • +5 (5 voturi)    
    să li se reducă salariile! (Marţi, 20 mai 2014, 15:10)

    periscop [utilizator]

    S-a spus că au salarii atât de mari tocmai ca să nu fie tentați la acte de corupție. Iată că salariile nu le sunt suficiente...
  • +6 (6 voturi)    
    Astia-s si prosti (Marţi, 20 mai 2014, 16:17)

    fLoreign [utilizator]

    Cat de prost trebuie sa fii sa te expui pentru niste pacaleli de oale Zepter?
  • +2 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Marţi, 20 mai 2014, 17:00)

    [anonim]

  • +3 (3 voturi)    
    coruptie inca mare (Marţi, 20 mai 2014, 18:44)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Bine le face, pana nu se face curatenie in sistem nu se poate face justitie...Degeaba lucreaza politia, parchetul, daca dl judecator ia spaga...
  • +3 (3 voturi)    
    continuati (Marţi, 20 mai 2014, 18:46)

    Fanfan la tulipe [utilizator]

    Si pe la valcea trebuie putina atentie, e suspect ca in legatura cu Oltchim nu s-a intamplat nimic si doar un judecator a fost dovedit corupt...
  • 0 (0 voturi)    
    Mie... (Miercuri, 21 mai 2014, 17:53)

    napadarjan [utilizator]

    ...îmi place la nebunie fotografia cu cătălin voicu (substantiv comun); asta trebuia pusă pe afișele de campanie p$d... aia cu „mândri că ...” În fotografie parcă ar zice: „Cât ai zis, mă, 1 milion de euro? Fugi, bă ,d-acilea! Discutăm de la 3 în sus. Și p-ormă, ia mai toarnă-un păhărel, să ne veselim nițel...”
    Hai că sunt mândru, ce mai!
  • 0 (0 voturi)    
    . (Joi, 22 mai 2014, 10:25)

    sandra.renetova [utilizator]

    Cat timp cei din spatele magistratilor nu sunt prinsi, lucrurile nu se vor schimba. In cazul lui Mustata, chit ca este vinovat sau nu, este evident ca a fost folosit pentru a influenta Justitia. A fost numit in completul care va rezolva cazul lui Voiculescu după ce era suspectat de luare de mită.
  • -1 (1 vot)    
    !!! (Joi, 22 mai 2014, 20:10)

    Raluca.H [utilizator]

    Dosarul ICA nu este decar o marsavie politica prin care Băsescu vrea sa se răzbune pe Voiculescu pentru ce ia făcut...


Abonare la comentarii cu RSS

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by