Neculai Ontanu, audiat la DNA: Am fost chemat in legatura cu un titlu de proprietate de la Fundeni

de R.M.     HotNews.ro
Luni, 13 ianuarie 2014, 13:57 Dosare Anticoruptie


Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a fost audiat, luni, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si a declarat, la iesire, ca a fost chemat pentru a da "niste lamuriri" cu privire la terenul pe care se afla Institutul Fundeni, el precizand ca nu este urmarit penal, potrivit agentiei Mediafax.

"Am fost invitati sa dam niste lamuriri in legatura cu un titlu de proprietate care a fost eliberat de Capitala. Mi-au spus cei cu care am discutat ca nu am nicio calitate. O calitate este atunci cand se incepe practic urmarirea penala", a spus Ontanu.

Edilul sectorului 2 a adaugat ca plangerea depusa la DNA in acest caz are doi semnatari si vizeaza mai multe persoane, printre care si el.

"DNA trebuie sa verifice orice plangere pe care cineva o face. In urmatoarele zile, vom da dispozitii functionarilor care se ocupa de acest domeniu, avand in vedere ca este o cauza mai veche, de aproximativ zece ani, sa scoata toate documentele din arhiva si sa le predam la DNA in zilele urmatoare", a completat Ontanu.

Potrivit edilului, plangerea este legata de terenul pe care este amplasat Institutul Fundeni si care nu a putut fi retrocedat, avand in vedere faptul ca acolo se afla unitatea spitaliceasca.

"Sunt mai multi proprietari, mai multi mostenitori, au vandut intre ei, se cearta intre ei. DNA vrea sa stie care este situatia juridica actuala a acelor oameni care solicita un drept", a mai spus primarul sectorului 2.

Neculai Ontanu a ajuns la DNA in jurul orei 13:45 si a petrecut in sediul Parchetului circa o ora si 15 minute.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2072 vizualizari

  • 0 (4 voturi)    
    Ontanu iese de la DNA cu gradul de urmarit penal (Luni, 13 ianuarie 2014, 14:05)

    dumitrica [utilizator]

    Mai pe seara vom afla ca Nicolae Ontanu (facut general de Basescu pe 1 Dec. 2008) a fost deja potcovit cu un dosar penal. Asa se intimpla cind il superi pe presedinte. Daca stai cuminte si faci ce zice te rasplateste chiar cu stelele de general. Daca nu, iti da pe rind gradele de: urmarit penal, trimis in judecata, condamnat definitiv si, in final, puscarias.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by