STIRE ACTUALIZATA

VIDEO Verdictul definitiv in dosarul Zambaccian, amanat pentru 6 ianuarie. Adrian Nastase: Imi doresc un moment de final dupa 9 ani de hartuire. Sper ca traditia Craciunului sa fie alta. Codrin Stefanescu a fost dat afara din sala de judecata/ Nastase, la finalul zilei, intrebat daca va recurge la acelasi gest ca in iunie 2012: "Fiti convins ca nu"

de Red. stiri     HotNews.ro
Joi, 19 decembrie 2013, 8:10 Dosare Anticoruptie


Adrian Nastase
Foto: HotNews / DP
Inalta Curta de Casatie si Justitie (ICCJ) a judecat joi ultimul termen al recursului din dosarul Zambaccian, legat de modul in care sotii Adrian si Daniela Nastase au achizitionat bunuri provenind din China. El este acuzat de luare de mita si santaj. In sedinta de joi au fost ascultate pledoariile finale, iar instanta a decis sa amane pronuntarea in dosarul Zambaccian pentru data de 6 ianuarie. La plecarea de la Curtea Suprema, Adian Nastase a declarat ca este pregatit psihic pentru achitare "pentru ca asa mi s-ar parea normal, celelalte variante nu am de ce sa le iau in considerare acum". Intrebat daca va recurge la acelasi gest de la precedenta condamnare - amintim ca Nastase s-a impuscat in gat - acesta a raspuns: "Fiti convins ca nu". Procurorii anticoruptie au cerut inchisoare cu executare pentru Adrian si Dana Nastase. In dosarul Zambaccian, Adrian Nastase este condamnat pe fond la 3 ani de închisoare cu suspendare santaj insa judecatorii l-au achitat pentru infractiunea de luare de mita.


Ora 18:15 Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a amanat joi, pentru 6 ianuarie, pronuntarea in dosarul Zambaccian, informeaza Agerpres.



Ora 17.00 Ce a declarat Nastase la plecarea de la curte, dupa depozitiile finale din dosar: "Eu sunt pregatit psihic pentru achitare pentru ca asa mi s-ar parea normal, celelalte variante nu am de ce sa le iau in considerare acum. Mi-am dat seama cat de firava este acuzarea si din punct de vedere al aspectelor juridice."

El a acuzat "aceasta incrancenare stupida a DNA-ului".

Intrebat este pregatit pentru condamnare a raspuns "ce vreti sa fac, genuflexiuni?" "Daca as avea o sentinta de spanzuratoare, m-ar soca".

De asemenea, intrebat daca va recurge la acelasi gest de la precedenta condamnare (amintim ca Nastase s-a impuscat in gat - n.r.) , Nastase a raspuns: "Fiti convins ca nu".

Ora 16.45
Judecatorul Ionut Matei l-a dat afara din sala pe Codrin Stefanescu (PSD). Acesta acuza faptul ca judecatorul i s-a adresat cu termenul "chelios".

Ora 11.00
Procurorii anticoruptie cer inchisoare cu executare pentru Adrian si Dana Nastase.

Magistratul DNA a aratat, in fata instantei, ca cei trei judecatori din completul de la Inalta Curte de Casatie si Justitie care a dat decizia de fond in acest dosar nu au tinut cont de numeroasele probele ale DNA, intre care declaratiile unor martori ai acuzarii, rapoarte economice si expertize contabile.

In legatura cu imobilul din strada Christian Tell, despre care Adrian Nastase a spus ca apartine urmasilor lui Paul Opris, procurorul a aratat ca martori din acest dosar, lucratori care au facut reparatiile la acel imobil, au declarat ca acesta apartinea lui Adrian Nastase.

Procurorul a adaugat ca, desi s-a incercat, acuzarea nu a putut gasi vreun document care sa ateste ca Paul Opris ar fi decontat vreuna din lucrarile facute la imobilul din strada Christian Tell. Magistratul a mai aratat ca in acel imobil se gasesc numeroase bunuri dintre cele aduse din China.

Acesta a precizat ca instanta de fond a retinut comiterea santajului, dar nu a detaliat motivele pentru care a oferit circumstante atenuante faptelor atunci cand a decis condamnarea lui Adrian Nastase la inchisoare cu suspendare.

Procurorul a sustinut ca, in cazul faptei de santaj, pedeapsa trebuia sa fie individualizata fara retinerea circumstantelor atenuante si dictata o pedeapsa la inchisoare cu executare.

Acesta a cerut reindividualizarea pedepselor pentru toate acuzatiile aduse inculpatilor din acest dosar si stabilirea unor pedepse cu executare in cazul sotilor Nastase, precum si majorarea pedepselor dispuse de instanta de fond in cazul Irinei Paula Jianu.



ora 08.50 Fostul premier a ajuns in jurul orai 08.50 la Inalta Curte.

"E un moment pe care il doresc sa fie un moment de final dupa 9 ani de hartuire. Va invit sa ascutati pledoariile avocatiilor nostri si sa intelegeti ce s-a intamplat efectiv in acest dosar.", le-a spus Nastase jurnalistilor aflati in fata ICCJ.

Nastase a declarat, la intrarea in sediul ICCJ, ca in acest dosar s-a creat un amestec de teme, in care invinuiti au fost transformati in martori si martori au fost transformati in invinuiti, noteaza Mediafax. Fostul premier a precizat ca el a pus la dispozitie terenul pentru constructor, care trebuia sa ii dea la cheie, cu tot cu parchet si obiecte sanitare, un apartament din cele patru din Zambaccian.

"Chestiunea importurilor a fost rezolvata de catre construct, care insa evident ca si-a adus, pentru apartamentele lui si pentru al nostru, ceea ce era normal sa faca, si bineinteles pentru alte constructii ale lui. Acest amestec de teme a incurcat foarte mult lucrurile, invinuiti transformati in martori, martori transformati in invinuiti. De aici, o poveste intreaga pe care foare multi nu o mai inteleg", a spus Adrian Nastase.

Intrebat daca miza acestui proces este achitarea, Nastase a raspuns: "In mod evident! Eu cred ca in perspectiva a ceea ce inseamna acesti 24 de ani, sper ca, in sfarsit, traditia Craciunului sa fie alta, din multe puncte de vedere si sa intram, fara indoiala, in anul viitor intr-un mod mai optimist si cu mai multa speranta", a mai spus Nastase.

Intrebata ce a insemnat pentru ea acest proces, Dana Nastase a spus: "Opt ani de munca si de citit, mai mult de 12.000 de pagini".

Avocatul Ion Cazacu a declarat ca a adus opiniile unor reputati profesionisti cu privire la aspectele de natura tehnica, juridica.

Cazacu a precizat ca va fi o zi lunga, complicata, pentru ca este singurul dosar de la completul de judecata. Avocatul a precizat ca sansele privind achitarea sunt la fel ca si celelalte, depinzand de felul in care interpreteaza instanta.

La ultimul termen, din 2 decembrie, judecatorii au audiat-o ca martor pe Cristina Popa, fost administrator si actionar majoritar la firma "Vertcon", companie care a participat ca asigurator de produse la lucrarile de la imobilul din Zambaccian.

Ea le-a spus magistratilor ca produsele din China au fost cumparate de Daniela Nastase din bazar si trimise in Romania in containere. Din portul Constanta, containerele au fost transportate la Bacau si de aici la Bucuresti, scrie Agerpres.

"Importul produselor din China s-a facut ilegal. Eu am intocmit facturi false la cererea Irinei Jianu, deoarece imi era frica. Avizele de insotire a marfii nu erau reale", a afirmat Cristina Popa.

In acest dosar, fostul premier a fost condamnat la 30 martie 2012, la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru santaj, fiind achitat pentru luare de mita.

Sotia fostului premier, Daniela Nastase, a fost condamnata atunci tot la trei ani de inchisoare cu suspendare, pentru "participatie improprie la folosirea de documente false la autoritatea vamala", fiind achitata pentru complicitate la luare de mita si santaj.

Fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii Irina Paula Jianu a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu executare. Instanta a dispus in cazul acesteia o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru folosirea bunurilor societatii comerciale impotriva scopurilor acesteia si o alta pedeapsa, de trei ani de inchisoare, pentru participatie improprie la folosirea de documente false la vama. Cele doua pedepse au fost contopite de instanta, Jianu urmand sa exercute pedeapsa cea mai grea, respectiv trei ani de inchisoare, daca sentinta va deveni definitiva. Irina Jianu a fost achitata de magistrati pentru dare de mita, spalare de bani si fals intelectual, celelalte fapte pentru care procurorii o acuzasera in acest dosar.

Sentinta din 30 martie 2012 a completului de trei judecatori al Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost contestata atat de inculpati, cat si de procurori, la Completul de cinci judecatori, care va da o decizie definitiva in aceasta cauza.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























25329 vizualizari

  • +45 (47 voturi)    
    scrie / nu scrie / scrie / nu scrie (Joi, 19 decembrie 2013, 8:58)

    aer [utilizator]

    Zecile de mii de fani ai uslam-ului asteapta cu nerabdarea urmatoarele volume din : viata, opera si legea de nastase adelu !!!

    Sa vedem ce puscarie ii va conferi linistea necesara pentru a scrie. Speram ca inspiratia sa fie maxima deoarece e posibil sa o aiba alaturi pe prea cinstita sa sotie ....

    Burbery a livrat deja un nou fular !

    Evident alaturi de Basescu suntem multi care asteptam "calificarea " lui bombonel - adelu la jocurile nationale ale puscariasilor !!!
    • +23 (23 voturi)    
      Sinucidere (Joi, 19 decembrie 2013, 12:13)

      IonutCirjan [utilizator] i-a raspuns lui aer

      Daca va fi condamnat cu executare se va sinucide din nou?
    • +26 (26 voturi)    
      Au crescut actiunile Burbery (Joi, 19 decembrie 2013, 12:51)

      Trojan.H [utilizator] i-a raspuns lui aer

      ;)
    • +20 (20 voturi)    
      Propunere (vanatoreasca)! (Joi, 19 decembrie 2013, 13:40)

      czr [utilizator] i-a raspuns lui aer

      Sa i se ia pistolul si sa i se dea un tun..
      (Calbru 100.. cred ca-l coafeaza mai bine).
      • +20 (20 voturi)    
        asta (Joi, 19 decembrie 2013, 14:01)

        Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui czr

        toata viata lui a dat tunuri dupa tunuri.
    • +5 (7 voturi)    
      Puşcărie pentru a investiga şi apoi a scrie (Joi, 19 decembrie 2013, 17:43)

      felis_tigris [utilizator] i-a raspuns lui aer

      Poate aflăm prin capacitățile lui intelectuale cum a dispărut flota României.
  • +25 (31 voturi)    
    Cred ca scapa. (Joi, 19 decembrie 2013, 9:33)

    IonutCirjan [utilizator]

    Daca la completul de 3 a luat 3 ani cu suspendare cred ca cel de 5 il va achita. Si-a invatat lectia cat a stat in inchisoare, bani are destui sa traiasca 10 vieti. E rentabil sa castigi ceva sute de milioane de euro si sa stai 7,8 luni la inchisoare.
    • +18 (18 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 decembrie 2013, 12:16)

      [anonim] i-a raspuns lui IonutCirjan

      • +10 (10 voturi)    
        Adevarat (Joi, 19 decembrie 2013, 14:07)

        IonutCirjan [utilizator] i-a raspuns lui

        Eu nu am zis ca nu asa trebuie sa se intample, numai ca asa cred ca se v-a intampla.Justitia din romania nu iti lasa impresia ca cine fura plateste.
    • +13 (13 voturi)    
      Scapa, Sapa, Trapa (Joi, 19 decembrie 2013, 17:30)

      Cindrel [utilizator] i-a raspuns lui IonutCirjan

      Autodenunt:: EU, Insusi, Adi Nastase-trei-case, recunosc ca i-am solicitat lui Codi Stefanescu sa faca misto si sa scuipe semintele ce i le-am pus in buzunar, ca sa compromit Onorata Instanta, in vederea costituirii de motive pentru un Recurs la CEDO, in cazul in care nu va fi o solutie dorita de Mine Insusi, de sotia Mea, de Partidul Meu PSD, ce-i la PUTERE.
      Ii multumesc D-lui Prim_Plagiator Ponta pentru ca are in vedere si lupta cu dusmanii poporului, pentru o AMNISTIE.
      SUNT NEVINOVAT ! Traiasca Lupta pentru Clasa Muncitoare !
      • +1 (1 vot)    
        Codrin acesta (de unde-o fi aparut?) (Joi, 19 decembrie 2013, 21:46)

        Maniu [utilizator] i-a raspuns lui Cindrel

        si-a permis sa vorbeasca ca un hooligan de Presedintele completului si TVR a transmis ca si cum vorbea vreo somitate, cineva interesant. De toata voma si felul cum draguta prezentatoare TVR , la stiri, cu o sobrietate si o tristete plenar afisate, a prezentat trista soarta si hartuirea lui Nascase,
  • +29 (29 voturi)    
    La multi inainte! (Joi, 19 decembrie 2013, 9:56)

    EkoPatrobas [utilizator]

    Poate primeste 9 ani de liniste la Jilava, ca la Poarta Alba e prea ca la pension!
    • +8 (8 voturi)    
      eeee (Joi, 19 decembrie 2013, 11:53)

      Dr.Mythnick [utilizator] i-a raspuns lui EkoPatrobas

      La MUUUUUlti ANI!!!
    • +11 (11 voturi)    
      corect (Joi, 19 decembrie 2013, 12:23)

      Tomis [utilizator] i-a raspuns lui EkoPatrobas

      Asa tot ziceau dupa ce a venit Basescu, ca vor sa fie liniste. Si eu le doresc multa liniste dupa gratii.
  • +29 (29 voturi)    
    Comment sters de user (Joi, 19 decembrie 2013, 9:59)

    Scamator sau Derutat? [anonim]

  • +37 (37 voturi)    
    Tupeu fara margini ! (Joi, 19 decembrie 2013, 10:00)

    Andra99 [utilizator]

    Ce tupeu la acest om, nu gluma ! Daca in timpul mandatului sau nu s-ar fi furat absolut tot, Romania ar fi stat astazi mult mai bune la multe capitole. Sper sa primeasca o pedeapsa corecta, asa cum ar trebui sa primeasca partenerii cu care a jecmanit fara mila Romania. Nimeni sa nu fie mai presus de lege !
  • +35 (35 voturi)    
    hai ca se poate (Joi, 19 decembrie 2013, 10:01)

    un domn [utilizator]

    El Insusi, este asteptat sa puna globulete pe Pomul de la Jilava !
  • +35 (35 voturi)    
    NU " 9 ani de hartuire" ci 9 ani de tergiversare ! (Joi, 19 decembrie 2013, 10:02)

    V. Val [utilizator]

    Metoda este binecunoscuta ; o foloseste si felix cu speranta prescrierii faptelor.
    • +5 (5 voturi)    
      are dreptate (Joi, 19 decembrie 2013, 19:01)

      nash pandelica [utilizator] i-a raspuns lui V. Val

      n'ati inteles voi, carcotasii.
      omul se referea la cei noua ani, de cand hartzuieste el justitia din Romania.

      ii urez un craciun fericit acasa si la anul sa venim, in cantonament sa'l gasim !
      sa mai scrie, ca are talent.
  • +26 (26 voturi)    
    Atentie (Joi, 19 decembrie 2013, 10:16)

    nano2k [utilizator]

    Atentie la gloante si fulare...
  • +28 (30 voturi)    
    nici unghia nu a crescut in toți acești ani (Joi, 19 decembrie 2013, 10:19)

    visio [utilizator]

    Infractorul Năstase a inventat fel de fel de scuze, s-a ascuns după fel de fel de imunități gen modificări cod penal; a inventat tot felul de aberații numai să scape de pușcărie; un amărât face pușcărie grea daca fură o pâine și nimicul ăsta de om sare la gâtul Justițieiș dacă avea decența să returneze banii, și să âși recunoască vina poate mai era iertat; a făcut România de râs în 2012, cu 2 săptămâni în urmă partidului lui de infractori a vrut sa modifice codul penal; face orice, numai să scape de pușcărie...
    cum spune Constituția, și orice altă lege de minima decență din lumea civilizată: ”Nimeni nu e mai presus de lege”...
    mai mult, parlamentarii trebuie să fie un model pentru societate; ei bine, surpriză: cei mai mulți infractori nu îi găsești în pușcării, ci în parlamentul României...
    so, mars la Pușcărie infractor nenorocit....
  • +30 (30 voturi)    
    bah, si noi ne-am dori (Joi, 19 decembrie 2013, 10:24)

    gigel de luxembourg [utilizator]

    ne-am dori sa dispari din viata publica macar, sa ai bun simt sa nu mai comentezi, sa nu mai spui ca esti nevinovat. stiu ca prostii te cred dar ai macar bun simt pt noi, astia de gandim si tinem pe linia de plutire tara asta, nu suntem multi, maxim 1 milion, ai bun simt si macar taci din gura.
  • +20 (20 voturi)    
    La frizerie... (Joi, 19 decembrie 2013, 10:24)

    Andy500 [utilizator]

    Nastase la frizerie...
    • +9 (9 voturi)    
      Sampon aveti? Nu !- Tundeeee! (Joi, 19 decembrie 2013, 13:35)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui Andy500

      3 ani cu executare, daca frauda fiscala a fost demonstrata!
  • -21 (31 voturi)    
    Nastase isi petrece prezidentialele in puscarie (Joi, 19 decembrie 2013, 10:40)

    dumitrica [utilizator]

    Nu stiu daca Adrian Nastase se va intorce la puscarie acum insa in 2014 sigur va face citeva luni si cel mai probabil isi va petrece alegerile prezidentiale in spatele gratiilor.

    Ieri a fost condamnat Dan Diaconescu, nu vad de ce Nastase ar fi achitat azi. S-ar face o nedreptate.

    Interesant este ca ambii, Diaconescu si Nastase sunt actuali/fosti sefi de partide si dusmani ai lui Traian Basescu.
    • +28 (28 voturi)    
      sunt Dushmanii Dovediti (Joi, 19 decembrie 2013, 11:40)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

      ai Poporului Roman, Base nu are treaba cu ei..poporul, prin Justitia Romana I a condamnat CORECT !
    • +32 (32 voturi)    
      Dar averea ? (Joi, 19 decembrie 2013, 11:48)

      AK-47 [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

      Eu vreau sa stiu cand se va incepe confiscarea averilor castigate ilicit?

      Ar fi un bun moment si exemplu sa se inceapa cu prea impuscatul sinucis Hadrian...
    • +9 (9 voturi)    
      asa, si? (Joi, 19 decembrie 2013, 11:54)

      gigel de luxembourg [utilizator] i-a raspuns lui dumitrica

      sa zicem ca ar fi asa, ca sunt amandoi dusmani dovediti ai lui basescu. stii ce inseamna asta? ca sunt hoti, basescu nu e dusman decat cu hotii.
  • +36 (38 voturi)    
    Ca sa vedeti imagine de prim-ministru socialist (Joi, 19 decembrie 2013, 10:41)

    tr0uble [utilizator]

    Isi aduce wc-uri cu containeru din China!!
    Isi aduce statuie de cal sa isi puna la conacul din cornu in marime naturala, isi aduce piatra si covoare din talcioc din china...
    Si asta de ce? Ca sa nu plateasca taxe in tara pe care o conducea si pentru ca facea aceste cumparaturi cu bani din spagute...

    Cat de marlan poti sa fii, din inaltimea functiei de prim ministru sa te cobori la asa ceva?

    Din cauza oamenilor acestia e tara asta in halul in care e.
    Tovarasu' prim preaimpuscat, pe la facultatea de drept nu s-a auzit vreodata de onoare, cinste si demnitate?
    • +4 (4 voturi)    
      Nu ai inteles nimic (Joi, 19 decembrie 2013, 17:37)

      vali_s [utilizator] i-a raspuns lui tr0uble

      La fel ca si cel care spunea sa dea banii inapoi si poate il iertam, pai daca platea taxele sau dadea banii inapoi, prostimea incepea sa-ti dea seama si sa calculeze dimensiunea furaciunii.
  • +28 (28 voturi)    
    si noi (Joi, 19 decembrie 2013, 10:41)

    manoman [utilizator]

    vrem sa primesti o pedeapsa cat mai mare, sa avem liniste mai mult timp!
  • +25 (25 voturi)    
    Inalt Prea Sinucisul (Joi, 19 decembrie 2013, 10:44)

    un domn [utilizator]

    vorbeste de Craciun, inseamna ca ia Cuvintul Domnului, NAsterea Domnului in deradere..pa Adrian Nastase..sa ne scri de pe blogul tau cum e mancarea la brutarie !!!
  • +23 (23 voturi)    
    Da si noi asteptam (Joi, 19 decembrie 2013, 10:50)

    mihnea2012 [utilizator]

    sa te vedem inapoi la bulau. Acolo ti-e locul. Victimo!
  • +25 (25 voturi)    
    Vesti proaste domnu' Nastase (Joi, 19 decembrie 2013, 10:54)

    costakel [utilizator]

    Traditia de Craciun in Romania este sa se taie un porc. Ghici ghicitoarea mea.
    • +2 (8 voturi)    
      Mai nou se impusca/asomeaza ...norme UE (Joi, 19 decembrie 2013, 13:47)

      pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui costakel

      Sau mai bine il tinem de prasila' !
      • +6 (6 voturi)    
        de prasila (Joi, 19 decembrie 2013, 13:49)

        un domn [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

        e de rau ca se vor nashte alti Infractori aidoma lui !
        • +7 (7 voturi)    
          A facut deja pui, chiar si a si adoptat pe Ponta (Joi, 19 decembrie 2013, 16:47)

          pedepsitorul [utilizator] i-a raspuns lui un domn

          Iar se da la Cornu, o hotarare prin care se da INTERZIS SURVOLAREA !!!

          De ce oare?
      • +7 (7 voturi)    
        cred ca (Joi, 19 decembrie 2013, 14:04)

        Gobelin [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

        de prajila ar fi mai bun.
        ia uitati la el ce ceafa are!
      • +3 (3 voturi)    
        bombo e invers cu prasila (Joi, 19 decembrie 2013, 15:16)

        fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui pedepsitorul

        ati uitat ?
  • +22 (22 voturi)    
    Franta ii accepta ! (Joi, 19 decembrie 2013, 11:01)

    SRA [utilizator]

    De la Paris se spune ca familia Nastase va parasi tara, ROMANIA si se va stabili in resedinta recent cumparata sa-si petreaca batrânetele.

    Sa-i uram viata lunga si sa-si poata cheltui in liniste SPAGILE incasate.

    I se precizeaza in mode express, va trebuie sa declare din ce traieste, deci conturile si toate sumele de care dispun sotii Nastase.

    Au incercat in ELVETIA si au fost refuzati
  • +19 (19 voturi)    
    De acord cu tine (Joi, 19 decembrie 2013, 11:02)

    mulhausen [utilizator]

    Insa pentru voi comunistii traditia Craciunului se rezuma exclusiv la taierea porcului...
  • +23 (23 voturi)    
    modelul consacrat , de onoare al psd ! (Joi, 19 decembrie 2013, 11:06)

    fosta zoezoe [utilizator]

    Dupa ce el 9 ani a uzat de toate mijloacele de a bloca actul de justitie acum, indirect acuza ca a fost hartuit de aceasta.Intelegem ba , capetele de acuzare erau mult mai multe (au si procurorii limitele lor dar trebuie sa recunoastem ca a fost nevoie si de curaj nu numai de pricepere) :santaj, mita, confiscare. Nu stiu unde sunt: provenienta banilor, neplata taxelor vamale etc....
  • +13 (13 voturi)    
    Al Capone... (Joi, 19 decembrie 2013, 11:12)

    rov [utilizator]

    vinovat sau nu ?!
    • -5 (13 voturi)    
      Achitat (Joi, 19 decembrie 2013, 11:36)

      IonutCirjan [utilizator] i-a raspuns lui rov

      Eu cred ca v-a fii achitat. Se va zice lasa ca si-a primit pedeapsa cu executare datat trecuta, si-a invatat lectia, si-a facut conturile grase si v-a traii fericit 10 vieti de acum incolo.
  • +22 (22 voturi)    
    si noi ne dorim (Joi, 19 decembrie 2013, 11:18)

    Aramis [utilizator]

    sa petreci Craciunul la Jilava
  • +23 (23 voturi)    
    Hai mai hadriane, (Joi, 19 decembrie 2013, 11:18)

    Ponta [utilizator]

    Inca vreo 4 ani te-ar reeduca.
  • +22 (22 voturi)    
    La care traditie se refera Nastase? (Joi, 19 decembrie 2013, 11:18)

    denvarel [utilizator]

    Daca e vorba de taiatul porcului eu sper sa pastram aceasta mostenire pagana cat mai mult. Pentru porci o fi barbara dar oamenilor le place cum guita. Nu mai vorbesc de avantajele familiale: mai multa hrana.
    • +15 (15 voturi)    
      La traditia cu Ceasca se refera (Joi, 19 decembrie 2013, 11:36)

      PopaPius [utilizator] i-a raspuns lui denvarel

      desi nici paralela cu porcul nu e de aruncat...
  • +22 (22 voturi)    
    Si eu (Joi, 19 decembrie 2013, 11:20)

    xolv [utilizator]

    Sper sa nu mai ratezi de data asta. Aim for the head!!
  • +21 (21 voturi)    
    Condamnare! (Joi, 19 decembrie 2013, 11:23)

    hot news [utilizator]

    = Fericire pentru mine!
  • +21 (21 voturi)    
    LA MULTI ANI! (Joi, 19 decembrie 2013, 11:25)

    wqph [utilizator]

    Fiecare cum merita.
  • +20 (20 voturi)    
    Olee.. (Joi, 19 decembrie 2013, 11:28)

    qwertyuiop [utilizator]

    Traditia Craciunului e taiatul porcului, de ce sa fie alta?
    • +16 (16 voturi)    
      porcul este cu Ignatul. (Joi, 19 decembrie 2013, 11:33)

      PopaPius [utilizator] i-a raspuns lui qwertyuiop

      Craciunul cu *mintuitorul*.
    • +8 (8 voturi)    
      Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 decembrie 2013, 13:41)

      [anonim] i-a raspuns lui qwertyuiop

  • +21 (21 voturi)    
    eu sper sa se mentina (Joi, 19 decembrie 2013, 11:31)

    PopaPius [utilizator]

    Un fleac. M-au ciuruit. Pe la spate.
  • +25 (25 voturi)    
    sper sa auzin din nou (Joi, 19 decembrie 2013, 11:36)

    radiola [utilizator]

    "Acum esti fericit TB?"
  • +14 (14 voturi)    
    Ce penibil (Joi, 19 decembrie 2013, 11:58)

    vali_s [utilizator]

    Este mai mult decat evident ce s-a intamplat, totusi unii fac pe prostii asa de bine ca pt. un moment ai avea impresia ca chiar sunt prosti.
    Daca oamenilor nu le-ar fi atata frica si daca nu ar fi la fel de implicati in aceste fapte de coruptie, adevarul; ar iesi la iveala.
    Povestea este mai mult decat simpla si evidenta, chiar si un elev de liceu poate intelege manevra, din acest simplu articol.
    Cand dl. Bombonel a fost pe val, a se sublinia faptul ca el este si mentorul lui Ponta, fara el nu ajungea nici macar presedinte la TSD, deci pe vremea cand Nastase dicta cand rasare sau apune soarele in tara asta, a zis sa faca si un ban gramada undeva la negru.
    Nu putea justifica banii pt. un bloc, dar un teren primit mostenire sau achizitionat la un pret de 2 lei era mai simplu, a selectat din caciula de "sponsori" ai PSD un constructor, probabil de incredere, care a primit ceva lucrari pe banii statului si i-a dat o tema.
    Prietene, asta este terenul, tu pune mana si fa un bloc, eu primesc in acte un apartament pt. ca vin cu terenul, iar banii pe care ii obtii din vanzare ii aduci cash la Dana.
    Fa si tu blocul asa mai ieftin, dar foloseste cele mai bune materiale, doar in acte sa fie mai ieftinache.
    Dupa ce blocul a fost gata, in scurt timp, ca dehh doar era pt. Atotputernicul, au inceput problemele doamele doameni Dana, care dehh cum alte griji nu avea vroia sa se ocupe de amenajarea viitorului culcus.
    Cum Bombunel era foarte ocupat la vremea respectiva, vezi marile privatizari, contractul cu Bechtel si altele de genul, fiind totodata intangibil cu reale sanse sa devina presedinte, a dat tema mai departe catre ambasadorul Romaniei in China.
    Amice, vezi ca nu te-am pus degeaba ambasador acolo, vine maine Dana si mergi la piata cu ea, stai calm ca are fata bani cash la ea si bonus tu trebuie sa te ocupi de transport.
    In port totul era aranjat, vb. aia doar ministru transporturilor era de la PSD, iar seful din port era numit de catre PSD, de vama nici nu incape discutia.
  • +5 (5 voturi)    
    Traditia Craciunului sa fie alta? (Joi, 19 decembrie 2013, 12:00)

    Zalmoxis [utilizator]

    Si care aume? Poate ar vrea sa sarbatorim scaparea lui de la puscarie. Cu pseudojustitia din Romania nu m-as mira sa-i dea si premiu.
  • +5 (5 voturi)    
    (Joi, 19 decembrie 2013, 12:55)

    marius112 [utilizator]

    Bombonel vei avea timp sa numeri ouale tuturor puscariasilor.puscariasule. zilele astea a dat la tv o stire "un fost puscarias a castigat la loto" iar cand apare sclavul de nastase spune"domnul Adrian Nastase fostul prim ministru al ROmaniei" lui de ce nu ii spune "fostul puscarias tradator de tara"
  • +12 (12 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Joi, 19 decembrie 2013, 13:00)

    [anonim]

  • +12 (12 voturi)    
    Da, Doamne ! (Joi, 19 decembrie 2013, 13:22)

    John M. [utilizator]

    Vorba lui Banciu. "Noi ne uitam ca prostii la tv sa se instaleze dreptatea, iar ei furau ca porcii. Atat ne-a mai ramas si noua. Sa-i vedem la puscarie."
  • +11 (11 voturi)    
    hai o data (Joi, 19 decembrie 2013, 13:33)

    dandra [utilizator]

    ca mor de nerabdare..cati ani a primit de data asta?
    executare, strigam executare!!!!
  • +16 (16 voturi)    
    (Joi, 19 decembrie 2013, 13:44)

    marius112 [utilizator]

    Te condamnam la munca cinstita,pe tine si familia ta.la numarat de oua prin puscari. Nu doar tu,sa vina si Ponta,Iliescu,Voiculescu.
  • +13 (13 voturi)    
    La multi ani (Joi, 19 decembrie 2013, 13:46)

    dj [utilizator]

    cu executare!
  • +15 (15 voturi)    
    Hot  (Joi, 19 decembrie 2013, 13:54)

    burebista [utilizator]

    La puscarie tu si nevastata si confiscarea averi .De unde ai avut atitia bani ca ai fost bugetar.Sa fie facuta evaluarea averilor la toti hoti astia .Asta lege sa fie data .LEGEA ILICITULUI .Si asta sa faca parlamentul aceea adunatura .care de mult trebuiau sa fie 300.LA PUSCARIE CU ACEST INPUSCAT
    • +10 (10 voturi)    
      uite lista celor care vor 300 (Joi, 19 decembrie 2013, 14:01)

      un domn [utilizator] i-a raspuns lui burebista

      creste incet dar sigur http://www.petitieonline.net/petitie/10022136/semnaturi/pg62
  • 0 (2 voturi)    
    sentinta (Joi, 19 decembrie 2013, 17:16)

    radiola [utilizator]

    3 ani cu suspendare din pacate,se va tine cont de prima sentinta.
    Nu va face nici o zi de puscarie.
  • +2 (8 voturi)    
    nastase (Joi, 19 decembrie 2013, 17:47)

    domo [utilizator]

    am citit ca codrin stefanescu a fost dat afara din sala de judecata.era normal.el cred ca a confundat tribunalul cu GHITZA TV SAU ANTENA 3 unde seara de seara se maimutzareste facandu-se de ras!!!!despre nastase eu cred ca justitia isi va face CORECT treaba.NU DORESC RAU LUI NASTASE(chiar il apreciez)dar...daca este vinovat(numai daca!!!)atunci.....
    • +1 (1 vot)    
      BRATARILE DACICE=s-au "scos" reciproc in (Joi, 19 decembrie 2013, 19:59)

      fosta zoezoe [utilizator] i-a raspuns lui domo

      si probabil a primit mandat de la partid sa intimideze judecatorii ca cred ca e vicepresedinte la psd.Chiar , stie cineva cum de se face ca figurantul asta sare din barca in barca (psd-prm-pc-psd) dar tot timpul e vice-pres ? Oare ce garantii are sau de unde, ca e o caricatura ??!
  • +2 (2 voturi)    
    si porcii se asomeaza (Joi, 19 decembrie 2013, 18:07)

    liviusmaximus [utilizator]

    asa ca, de ce sunteti atat de porniti impotriva omului. Ii e frica doar de spanzuratoare. Rusine ? de nimic !
  • +1 (1 vot)    
    Vai! (Joi, 19 decembrie 2013, 18:21)

    Boomper [utilizator]

    Eram atat de aproape...
  • +3 (3 voturi)    
    pacat (Joi, 19 decembrie 2013, 18:25)

    radiola [utilizator]

    Nu vor sa avem sarbatori fericite,vor sa aiba doar el.
  • +2 (2 voturi)    
    De ce nu azi? Ordonanta de urgenta amnistie? (Joi, 19 decembrie 2013, 18:34)

    ouyang [utilizator]

    De asta a demisionat azi Avocatul Poporului?
  • +9 (9 voturi)    
    mare tupeist (Joi, 19 decembrie 2013, 18:44)

    burebista [utilizator]

    Ponta este identic .Corupt pina in maduva oaselor asta dura milioane de euro si alti fac zeci de ani de puscarie iar el de 9 ani se vaita si tot amana procesul si tot el spune ca este hartuit .La puscarie hotule .
  • -2 (2 voturi)    
    circ (Joi, 19 decembrie 2013, 19:13)

    uzu [utilizator]

    circ gratuit. va fi achitat. asta e de ochii lumii. mai bine ar renunta la toate procesele, macar salveaza niste bani. sa-i lase liber ca ioricum vor fi liberi. ce mai conteaza ?
  • +2 (2 voturi)    
    Cine in afara de psd are dubii ? (Joi, 19 decembrie 2013, 19:33)

    fosta zoezoe [utilizator]

    Nu inteleg ce nu intelegeti ca aveti chiar aici elementele necesare sa va lamuriti , sa dati onor procurorilor pentru curaj , o sa vedem daca si pentru pricepere (sectiunea dosare din stanga : "Bunuri din China sau (Zambaccian I)" .Adica pana la 8-10 ani ar fi un esec pentru ei si mai trebuie sa vedem si curajul judecatorilor.
  • 0 (0 voturi)    
    haha (Joi, 19 decembrie 2013, 19:56)

    dkz [utilizator]

    un judecator pe gustul meu
  • +1 (1 vot)    
    Va fi CU EXECUTARE. Dece? (Joi, 19 decembrie 2013, 20:05)

    Ciobanul Bucur [utilizator]

    Daca judecatorii ar fi intentionat sa-l achite, ar fi dat sentinta acum. Il lasa insa a petreaca acasa Craciunul si Anul Nou.
    • 0 (0 voturi)    
      Sau... (Joi, 19 decembrie 2013, 21:34)

      Sar Castic [utilizator] i-a raspuns lui Ciobanul Bucur

      Sau asteapta sa pronunte achitarea intr-o perioada cind lumea sufera de indiferenta din cauza problemelor de digestie acumulate de sarbatori.

      E o strategie...
  • +1 (1 vot)    
    Puscarie? (Joi, 19 decembrie 2013, 21:32)

    Sar Castic [utilizator]

    Nu stiu dace trimiterea in puscarie ar rezolva problema lui Bombonel... N-ar strica, dar cred ca am o pedeapsa mai potrivita pentru el.

    Deja e un pungas dovedit. Ar trebui tratat ca atare, mai ales cu indiferenta.

    O indiferenta din partea presei si a a publicului l-ar durea mai tare decit orice altceva. Dealtfel, cui ii pasa de opinia unui pungas? Si de ce i-ar pasa cuiva?

    Aceasta pedeapsa poate l-ar aduce in fata esarfei burbery cu revolver! Si de data asta terminal!


  • 0 (0 voturi)    
    HMMM (Joi, 19 decembrie 2013, 22:33)

    Cryptos [utilizator]

    Mare Penal Nastase sa impartaseasca secretul lui...Cum poate sa faca 100 000 EUR profit cu o ferma care gazduieste 20 de gaini! Va rugam domnule Nastase! Si apoi poate ...judecatorii...se vor gandii si la alti bani luati ca si mita de acest MARE MARE OM Nastase! Ai merita sa nu mai iesi din puscarie pana la 100 de ani iar toata averea ta sa fie impartita cu poporul...de luat ai luat fara sa intrebi...dar de DAT ...sti sa dai? Haideti domnilor judecatori....incurajatil sa-si imparta averea cu noi!
  • 0 (0 voturi)    
    Suntem Barbati sau nu estem? (Vineri, 20 decembrie 2013, 0:22)

    Straistaru Eugen [utilizator]

    pai stim si noi, si judecatori, si el ce va fi....hai sa o facem si asta e... Este mai bine pentru natiune sa aibe liniste ;)
  • -2 (2 voturi)    
    Romanica ! (Vineri, 20 decembrie 2013, 2:26)

    cocodino [utilizator]

    In Romania sunt aprox. 250 de mari hoti in libertate care au tras sute de milioane de dolari teapa poporului roman si Romaniei.
    Adrian Nastase cu geamurile lui termopane si un etaj de vila este hartuit de atita timp, in plus a stat o pedeapsa in inchisoare ( si aia cusuta politic)
    Asta e o mizerie ne-romaneasca. Cred ca marii tepari si comunisti si securisti i-au traso lu Nastase pentruca a deranjat cateva capete mafioate securoste comuniste care acum sunt miliardari.
    Datorita lu Nastase suntem in NATO si UE.
    Pentru noi amaratii Nastase a fost si este un mare om.
  • +1 (1 vot)    
    Judecatorii sunt si ei crestini... (Vineri, 20 decembrie 2013, 6:04)

    John M. [utilizator]

    asa ca au zis sa-l lase acasa de sarbatori. Vestile proste se servesc pe burta plina. Nastase va fi condamnat. Se vedea din declaratia de dupa proces ca s-a consolat cu ideea. Dar nu si sotia. Era distrusa...
  • +2 (2 voturi)    
    Numai BOR-ul,i-l salveaza pe Adelu ! (Vineri, 20 decembrie 2013, 6:44)

    Plagarus [utilizator]

    Adjudecat pe post de moaste ( pacatoase ) " dansul " poate scapa de spanzuratoare ! Altfel, tot romanul cinstit joaca zilnic spanzuratoarea cu Adelu.
  • 0 (0 voturi)    
    tinand cont (Vineri, 20 decembrie 2013, 20:21)

    Ellias [utilizator]

    ca este "recidivist", nu stiu daca este corect sa fie "achitat". Or..lucreaza "Colegii impreuna cu studentul " la ceva modificari de lege? Eu asa stiam: cine a facut odata inchisoare,se considera recidivist si nu are dreptul la "achitari" sau alte drepturi ca atunci cand nu a avut niciodata de-a face cu legile tarii. Dar la noi..totul e posibil.
  • 0 (0 voturi)    
    Ce judecători miloşi cu Năstase !! (Sâmbătă, 21 decembrie 2013, 11:11)

    Alistar44 [utilizator]

    Năstase o fi fost la fel de milos pe vremea când tăia şi spânzura pentru el şi apropiaţii lui ?? Şi eu am fost lovit prin el , dar îi doresc câi mai multă puşcărie !


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by