Un fals procuror din Craiova, trimis in judecata pentru trafic de influenta

de V.M.     HotNews.ro
Miercuri, 29 decembrie 2010, 18:02 Dosare Anticoruptie


Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie - Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis in judecata pe Ovidiu Florin Dumitru, acuzat ca s-a dat drept procuror si a cerut 15.000 de euro mita unei persoane, in schimbul promisiunii ca o va ajuta sa treaca examenul de admitere la Institutul National al Magistraturii (INM).

Potrivit unui comunicat al DNA citat de Agerpres, in perioada octombrie - decembrie 2010, Ovidiu Florin Dumitru a pretins de la o persoana suma de 15.000 de euro, pe care a primit-o in trei transe, in scopul de a o remite ulterior directorului INM.

Ovidiu Florin Dumitru a sustinut in mod fals ca este procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, a lasat sa se inteleaga ca are influenta asupra directorului INM si il poate determina sa faciliteze admiterea in magistratura a denuntatorului prin promovarea in mod fraudulos a examenului organizat in anul 2011.

Pe 23 decembrie 2010, Ovidiu Florin Dumitru a fost prins in flagrant delict in timp ce primea de la denuntator suma de 5.000 de euro.

La data de 24 decembrie 2010, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventiva a lui Ovidiu Florin Dumitru pe o perioada de 29 de zile.

Dosarul a fost inaintat spre judecare la Tribunalul Dolj.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























663 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by