UPDATE Sorin Apostu ramane in arest. Curtea de Apel Cluj i-a prelungit mandatul de arestare cu 30 de zile

de I.C.     HotNews.ro
Luni, 5 decembrie 2011, 21:23 Dosare Anticoruptie


Primarul suspendat al municipiului Cluj-Napoca, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, va ramane in continuare in arest, dupa ce Curtea de Apel Cluj i-a prelungit, luni, mandatul de arestare cu 30 de zile, potrivit Agerpres. Sorin Apostu a declarat, luni, in fata magistratilor Curtii de Apel Cluj, ca renunta la cererea sa de eliberare sub control judiciar si ca isi asuma consecintele acestei decizii.

Curtea de Apel Cluj urma sa judece cererea de eliberare sub control judiciar a lui Sorin Apostu, insa acesta a renuntat la cerere, pe motiv ca a fost depusa de avocatul Gheorghita Mateut si ca nu si-o insuseste. "Renunt la cererea formulata, de eliberare sub control judiciar. Mi-au fost explicate de catre aparatorul meu care sunt consecintele acestei decizii si mi le asum", a spus Apostu.

Saptamana trecuta, la Curtea de Apel Cluj a fost depusa o cerere de eliberare sub control judiciar a lui Sorin Apostu, cerere care urma sa fie judecata luni, 5 decembrie.

Amintim ca primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, si directorul general al Brantner Romania, Calin Stoia, au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, in noaptea de 10 spre 11 noiembrie, in baza unor mandate emise pe numele lor de Curtea de Apel Cluj. Apostu a fost arestat pentru luare de mita, iar Stoia pentru dare de mita. Cei doi au facut recurs la masura arestarii preventive, insa ICCJ le-a respins solicitarile.

Primarul Sorin Apostu a fost suspendat din functie dupa ce prefectul judetului Cluj, Florin Stamatian, a emis un ordin in acest sens.

Potrivit DNA, Sorin Apostu a primit, in perioada 2009-2011, 94.000 de euro pentru a incheia contracte de salubrizare si asigurare a parcului auto al regiilor subordonate CL Cluj, banii fiind incasati de la firmele beneficiare ale contractelor prin cabinetul de avocatura al sotiei sale.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1051 vizualizari

  • +1 (3 voturi)    
    Apostu mai sta putin... (Luni, 5 decembrie 2011, 22:00)

    costica [anonim]

    e prea calda povestea, dar se mai "raceste" si o sa iasa si Apostu afara din arestul preventiv...
    Bercea Mondialu' deja iese !!
    Iar peste ceva ani de lalaiala prin tribunale o sa auzim ca acuzatiile s-au prescris si Apostu va fi liber asa cum maine poimaine vor si Dna Ridzi, Dl Solomon, Dl Falca, Dl Adrian Nastase, Dl Bian, Dl Bica, Dl Catalin Voicu, Dl ...
    Adica, TOTI Domnii si TOATE Doamnele din politica romneasca....
    • +1 (1 vot)    
      subscriu (Marţi, 6 decembrie 2011, 2:06)

      Slevin [anonim] i-a raspuns lui costica

      De acord cu tot ce ai scris ..
  • 0 (0 voturi)    
    Apostu? (Marţi, 6 decembrie 2011, 15:17)

    catalin_mattei [utilizator]

    alt individ garantat Boc si Basescu.. acum ei au uitat.. nu il mai cunosc.. nu ei.. doamne.. off.. cand te gandesti ca unii dintre noi am crezut ca mai rai decat Iliescu Nastase nu pot fi.. astia se dovedesc de speriat,.. spui ca a coborat Stalin


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...


Startup Cafe
Euractiv
Contributors

Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by