Noua vamesi, ridicati de DIICOT pentru contrabanda

de V.M.     HotNews.ro
Vineri, 12 august 2011, 13:23 Dosare Anticoruptie


Noua vamesi din cadrul Biroului Vamal Stanca - Costesti, judetul Botosani au fost saltati vineri de procurorii DIICOT si dusi la audieri, fiind suspectati de sprijinirea unei retele de contrabanda cu produse provenite din Ucraina.

Un comunicat de vineri al DIICOT informeaza ca procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Serviciul Teritorial Suceava efectueaza 12 perchezitii domiciliare, pe raza judetului Botosani, in vederea destructurarii unui grup infractional organizat transfrontalier, specializat in savarsirea infractiunii de contrabanda cu produse accizate, provenind din Ucraina.

Activitatea infractionala a membrilor gruparii, cetateni romani si moldoveni, a fost sprijinita de 9 vamesi din cadrul Biroului Vamal Stanca - Costesti, judetul Botosani.

La sediul DIICOT Suceava vor fi conduse 12 persoane in vederea audierii.

Suportul tehnic si informativ este asigurat de catre SRI. Cercetarile se efectueaza cu sprijinul ofiterilor de politie judiciara din cadrul IPJ Suceava, S.I.R. si IJJ Suceava, precizeaza DIICOT.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1751 vizualizari

  • +5 (5 voturi)    
    Mda (Vineri, 12 august 2011, 14:27)

    BobbyR0 [anonim]

    Probabil cei 9 au fost plecati in concediu in timpul ultimelor arestari, ca altfel nu imi explic de ce s-au incapatanat sa faca infractiuni cand stiau foarte bine ca DIICOT-ul sta cu ochii pe ei ca pe butelie. Dar unii isi merita soarta... Mirajul profitului de pe urma tigarilor, alcoolului si al combustibilului e greu de stavilit!
    • 0 (0 voturi)    
      da (Vineri, 12 august 2011, 15:34)

      LIVIU [anonim] i-a raspuns lui BobbyR0

      Sa stii ca gresesti. Daca eu m-as fi facut vames (politiciam, avocat, bugetar, s.a.m.d.), as fi facut-o cu unicul scop de a fura (pentru ca furt se cheama ceea ce fac ei, fie ca e contrabanda, complicitate sau ce o fi)(dar am ales sa fiu cinstit. Si chiar daca sunt mai sarac decat ei, sunt mai fericit). Deci ei (vamesi, politicieni, "bieti" bugetari", etc.) fura cu salbaticie, ignorand onoarea, ignorand riscul (totusi mic!) de a fi arestati cateva zile.
  • 0 (0 voturi)    
    Cred că acolo e sărăcie mare. (Vineri, 12 august 2011, 15:13)

    Sarcastic [utilizator]

    Moldovenii ăştia sunt hămesiţi rău dacă şi-au permis, în ciuda a tot ceea ce s-a întâmplat la ei,să persiste în prostia lor.
    • 0 (0 voturi)    
      re (Vineri, 12 august 2011, 16:21)

      marius [anonim] i-a raspuns lui Sarcastic

      fara suparare, dar esti limitat dar daca tu crezi ca dupa tot ce s-a intamplat la vamele din toata tara vamesii s-au facut mai cinstiti si s-au oprit din furat. peste tot e la fel si nu o sa se schimbe nimic, cel putin cativa ani
  • 0 (2 voturi)    
    spaga examen iasi (Vineri, 12 august 2011, 15:39)

    Vasile [anonim]

    Vamesii de la Stanca Costesti abia ce au fost examinati la comisia de la Iasi. In mod destul de bizar notele acordate de comisia de la Iasi au fost cele mai mari. Domnule Botea, doamna Ancuta Macovei aveti ceva de spus?
    • 0 (0 voturi)    
      vamesi competenti (Vineri, 12 august 2011, 18:05)

      anonim [anonim] i-a raspuns lui Vasile

      astia sunt acei vamesi competenti cu care blejnar se lauda.....au plecat oameni destepti din sistem, si au ramas se vede cine.....
  • +2 (4 voturi)    
    Saltati (Vineri, 12 august 2011, 17:14)

    GEORGE [anonim]

    'au fost saltati vineri de procurorii DIICOT' ... poate ar fi cazul sa schimbati acest limbaj de mahala... saltat...
  • 0 (0 voturi)    
    nu va (Vineri, 12 august 2011, 17:48)

    sir [anonim]

    faceti griji!o sa le dea drumul judecatorii lui dumbrava ,ca de obicei!
  • 0 (0 voturi)    
    o sa mai fi.....arestari (Vineri, 12 august 2011, 18:20)

    anonim [anonim]

    rezultatele de la examenul de la iasi se vad acum ,cand la contestatii la stanca costesti din 75 % au trecut direct pe 100%...stie macovei de ce...?


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by