​DOCUMENT Dosarul Nicolescu-rechizitoriul integral

Presedintele CJ Arges, cercetat intr-un nou dosar. Procurorii il acuza ca a incercat sa-l promoveze pe judecatorul Mercan Doru in pozitia de presedinte al Curtii de Apel Pitesti

de Attila Biro     HotNews.ro
Luni, 23 mai 2011, 14:21 Dosare Anticoruptie


Constantin Nicolescu
Foto: AGERPRES
Tribunalul Arges va judeca, pe 2 iunie, primul termen in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, este acuzat de procurorii DNA de frauda cu fonduri europene, fals si uz de fals, luare de mita si instigare la abuz in serviciu. HotNews.ro publica integral rechizitoriul realizat de procurorii DNA Pitesti si obtinut in baza unei solicitari pe legea 544/2001. In rechizitoriu, procurorii arata ca au decis extinderea cercetarilor si constituirea unui nou dosar pe numele lui Nicolescu. In acest nou dosar, presedintele CJ Arges este acuzat ca “si-a folosit influenta si autoritatea in scopul sprijinirii efective a judecatorului M. D. (Mercan Doru, dupa cum reiese din documentarea HotNews.ro n.red.) de a ocupa postul de presedinte al Curtii de Apel Pitesti, cu ocazia concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin intermediul Institutului National al Magistraturii, in perioada 10 aprilie – 30 iunie 2009”.
  • Procurorii au extins cercetarile si impotriva unui deputat PSD. In apararea sa Constantin Nicolescu declara ca nu este vinovat si ca "dosarul este unul eminamente politic". Intra in articol pentru rechizitoriul integral

Vezi mai jos rezhizitoriul integral. NOTA: Rechizitoriul a fost transmis HotNews.ro de catre Tribunalul Arges in urma unei solicitari in baza legii 544/2001. Tribunalul Arges a transmis si urmatoarea mentiune: “va comunicam ataşat, rechizitoriul nr. 59/P/2009 emis de DNA – Serviciul Teritorial Piteşti, din continutul caruia au fost inlaturate, conform disp. art. 12 alin. 1 lit. d) din Legea nr. 544/2001 şi ale Legii nr. 677/2001, datele şi informatiile la care fac referire dispozitiile mentionate”. HotNews.ro nu este responsabil pentru anonimizarea numelor din dosar.
RECHIZITORIU Nicolescu

Descrca aici rechizitoriul integral

Apararea lui Nicolescu
.
Intr-un comunicat public emis dupa trimiterea in judecata presedintele CJ Arges a declarat urmatoarele: In primul rand, nu cred ca mai are cineva vreo indoiala ca ne aflam in fata unui dosar eminamente politic. Un dosar fabricat de la cap la coada la comanda politica, avand ca unic scop sa-l discrediteze, pe plan local, national si international, pe omul politic Constantin Nicolescu.Am demonstrat fara dubii ca nu am incercat sa obstructionez in niciun fel ancheta si nu doresc sa influentez martorii sau magistratii. Sunt un om onest, cu frica de Dumnezeu, aflat pentru prima oara în viata tn postura de a raspunde in fata justitiei

In recizitoriul prin care procurorii DNA Pitesti il trimit in judecata pe Constantin Nicolescu, la CAPITOLUL I Sesizare; Acte de incepere a urmaririi penale; Masuri preventive, procurorii mentioneaza ca, in urma cercetarilor efectuate in cauza, au decis sa deschida un nou dosar pe numele presedintelui CJ Arges. In acest nou dosar, Nicolescu este cercetat pentru ca l-ar fi sprijinit pe magistratul Mercan Doru pentru ocuparea functiei de presedinte al Curtii de Apel Pitesti. Iata ce se mentioneaza in rechizitoriu:
  • La data de 26 octombrie 2009, organele de urmarire penala din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie – Serviciul Teritorial Pitesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca N. C., in calitate de presedinte al Consiliului judetean Arges si presedinte al Organizatiei judetene Arges a P. S. D. si-a folosit influenta si autoritatea in scopul sprijinirii efective a judecatorului M. D. de a ocupa postul de presedinte al Curtii de Apel Pitesti cu ocazia concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin intermediul Institutului National al Magistraturii in perioada 10 aprilie – 30 iunie 2009, sustinere acordata in afara cadrului legal ce reglementeaza astfel de concursuri. Urmare a sesizarii, a fost constituit dosarul penal cu nr.175/P/2009 care a fost conexat la dosarul cu nr.59/P/2009 prin rezolutia nr.175/P/2009 din 28 ianuarie 2011.  Prin ordonanta nr.59/P/2009 din 28 ianuarie 2011, ora 13:00, in temeiul disp.art.238 C.pr.pen. si art.228 al.1 si al.11 C.pr.pen. s-a dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de inculpatul N. C. (sursa: rechizitoriu DNA)
In 2010, singurul magistrat cu initialele M.D. care a participat la concursul pentru pozitia de presedinte al Curtii de Apel Pitesti este Mercan Doru, vezi aici un document al CSM. De altfel, numele judecatorului Mercan Doru a fost facut public si de presa locala care a prezentat extrase din rechizitoriul dosarului, extrase in care numele judecatorului nu era anonimizat. Publicatia Gherilaurbana.ro a publicat paragraful de mai sus in care procurorii sustin ca s-a realizat disjungerea dosarului fara ca numele sa fie anonimizat. Vezi aici articolul in cauza. In prezent, Mercan Doru este vicepresedinte al Curtii de Apel Pitesti.

In rechizitoriu se mai mentioneaza si faptul ca urmarirea penala a fost extinsa si asupra unui deputat PSD ale carui initiale sunt D. M. G., astfel ca singurul deputat PSD cu aceste initiale este Draghici Mircea-Gheorghe, ales deputat in circumscriptia electorala nr.3 Arges, colegiul uninominal nr.2.

Deputatul Draghici Mircea-Gheorghe a fost audiat de DNA in luna martie la iesirea de la audieri a declarat ca i-a fost adus la cunostinta ca faptul ca este cercetat in calitate de invinuit. “Sunt cercetat in calitate de invinuit in dosarul in care este cercetat şi preşedintele Constantin Nicolescu. Mi s-a spus ca sunt complice, sunt onorat ca sunt complice cu domnul Nicolescu, dar nu am inteles de ce sunt invinuit. Cert este ca domnul Nicolescu are interdictie de a ma vedea, iar astazi (n.r. - vineri) mi-a fost adus la cunoştinta ca sunt cercetat in calitate de invinuit”, a declarat in martie deputatul Draghici citat de Mediafax. Deputatul Draghici nu a putu fi contactat la acesta ora, consilierul sau declarand ca parlamentarul este intr-o sedinta si daca va posibilitatea va raspunde intrebarilor HotNews.ro.

Iata ce se mentioneaza in rechizitoriu:
  • Numitul D.M.G. , fiul lui (...), nascut la data de (...), in (...), domiciliat (...), CNP (...), in prezent deputat in Parlamentul Romaniei, sub aspectul savarsirii de catre acesta a infractiunii de complicitate la infractiunea de “fapta persoanei care indeplineste o functie de conducere intr-un partid, intr-un sindicat sau patronat, ori in cadrul unei persoane juridice fara scop patrimonial , de a folosi influenta ori autoritatea sa in scopul obtinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”, in forma continuata, fapta prevazuta si pedepsita de art.26 C.pen.rap.la art.13 din Legea nr.78/2000 cu aplic.art.41 al.2 C.pen. […]
  • In cursul anului 2007, N. C., in calitate de presedinte al Consiliului judetean Arges cat si de presedinte al Organizatiei judetene Arges a P. S. D. , prevalandu-se in mod abuziv de autoritatea si influenta oferite de aceste functii, a intervenit la mai multi primari de localitati din judetul Arges pe care i-a determinat sa incheie, in calitate de reprezentanti ai consiliilor locale, contracte de prestari servicii cu firma SC E. P. C. SRL Bucuresti, societate care avea sucursala si in municipiul Pitesti, judetul Arges. La aceasta activitate de exercitare a influentei, inculpatul N. C. a fost ajutat de D.M.G, un apropiat al inculpatului, care era direct interesat ca firma SC P. C. SRL Bucuresti sa incheie contractul. In acest sens, s-a stabilit ca, urmare a interventiilor inculpatului N. C., ajutat fiind de D. M. G. (in prezent deputat PSD in Parlamentul Romaniei), SC E. P. C. SRL Bucuresti a incheiat contracte privind realizarea unor studii de fezabilitate privind dezvoltarea locala cu un numar de 26 consilii locale. De asemenea, s-a stabilit ca majoritatea primarilor care au semnat contractele de prestari servicii cu firma mentionata mai sus (24 din cei 26 de primari) erau membrii ai P. S. D..
  • Extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de N. I. , D. G. , M. T. si G. D. , sub aspectul savarsirii infractiunilor mentionate mai sus, a avut la baza actele si lucrarile dosarului penal, existand indicii si probe in sensul savarsirii acestor infractiuni. Astfel, in ceea ce priveste accesarea la data de 24.11.2008 a sumei de 260.800 euro, transa finala a finantarii externe nerambursabile, reprezentantul legal al SC Z. S.A. Pitesti – G. D. , in calitate de asociat si administrator al acestei societati comerciale, a beneficiat in mod necuvenit de aceasta suma, in conditiile in care cunostea faptul ca la acea data lucrarile nu erau finalizate la cele 4 obiective, cu toate ca se intocmisera procese verbale de receptie. (sursa: rechizitoriu DNA)
In rechizitoriu se mentioneaza ca, in urma perchezitiilor efectuate in cauza, procurorii au descoperit inscrisuri care arata ca functionari publici, magistrati, preoti si politisti apelau la Nicolescu pentru a le fi rezolvate problemele personale. Iata ce se mentioneaza in rechizitoriu:
  • Astfel, cu ocazia perchezitiei domiciliare efectuata la locuinta acestuia cat si la biroul sau din cadrul Consiliului judetean Arges, au fost identificate acte si inscrisuri din care rezulta ca persoane apropiate acestuia sau alte persoane, prin persoanele apropiate, ii solicitau inculpatului N. C. sa ii ajute pentru a-si rezolva problemele personale, inclusiv pentru angajari sau transferuri in interesul serviciului. Printre persoanele identificate in inscrisurile gasite la perchezitia domiciliara se numara: functionari publici, politisti, magistrati, clerici sau alte persoane, care erau in vizorul inculpatului, in sensul de a-si folosi influenta si a-i ajuta pentru a-si rezolva problemele, pe alte cai decat cele legale. (sursa: rechizitoriu DNA)
In rechizitoriu se mentioneaza ca procurorii au inceput urmarirea penala impotriva a 7 primari care au dat decalaratii false in legatura cu afacerile in care era implicat presedintele Consiliului Judetean Arges.

Citeste si:
Presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat de frauda cu fonduri europene, fals si uz de fals, luare de mita si instigare la abuz in serviciu. In acest dosar, au mai fost trimisi in judecata Cornel Penescu, actionar majoritar al SC PIC SA Pitesti, Gheorghe Nicut, fost primar al municipiului Curtea de Arges, Calin Ioan Andrei, primar al municipiului Campulung, Ion Stefan, primar al comunei Budeasa, judetul Arges, Florian Despan, director executiv al Directiei pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Regionala in cadrul Consiliului judetean Arges, Ion Popa, primar al comunei Stalpeni, judetul Arges, Gheorghe Dobre, asociat si administrator la SC Zeus SA, Ion Nicolae, reprezentant al aceleiasi firme si dirigintii de santier Gheorghe Dumitrache si Tudor Mircea.

Potrivit rechizitoriului, in sarcina lui Nicolescu s-au retinut urmatoarele infractiuni:
  • folosirea sau prezentarea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunitatilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori in numele lor, cu consecinte deosebit de grave, in forma continuata,
  • fals intelectual in legatura directa cu infractiunea impotriva intereselor financiare ale Comunitatilor Europene anterior mentionata, savarsite in scopul de a ascunde comiterea sau in realizarea scopului urmarit printr-o asemenea infractiune, in forma continuata,
  • luare de mita, in forma continuata,
  • instigare la infractiunea de abuz in serviciu contra intereselor publice in scopul obtinerii pentru altul a unui avantaj patrimonial;
Procurorii au retinut urmatoarea stare de fapt:
  • In cadrul unui proiect finantat din fonduri PHARE, Consiliul Judetean Arges a accesat un program de finantare nerambursabila in suma de 900.000 euro, avand ca obiectiv efectuarea de lucrari de reabilitare sau reconstructie a patru unitati scolare de pe raza judetului Arges, respectiv din municipiile Campulung, Curtea de Arges si comuna Budeasa, motivul invocat fiind acela ca ar fi fost afectate de inundatiile din perioada aprilie - august 2005.
  • Cererea de finantare a fost insotita de o declaratie de parteneriat semnata la data de 5 iunie 2006 de catre inculpatii: Nicolescu Constantin, presedintele Consiliului judetean Arges, in calitate de persoana responsabila din cadrul institutiei solicitante, precum si de catre Calin Ioan Andrei, primar al municipiului Campulung, Nicut Gheorghe, primar al municipiului Curtea de Arges si Ion Stefan, primar al comunei Budeasa, judetul Arges. Cererea de finantare a fost elaborata de inculpatul Despan Florian in calitate de director executiv al Directiei pentru Integrare Europeana si Dezvoltare Regionala in cadrul Consiliului judetean Arges si totodata manager - coordonator de proiect.
  • Fondurile au fost solicitate in conditiile in care niciuna dintre aceste unitati scolare nu a fost afectata de inundatiile din perioada invocata. In cererea de finantare a fost mentionat un document intitulat "Raportul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges", document care, in fapt, nu exista, situatie despre care avea cunostinta inculpatul Nicolescu Constantin in virtutea functiei sale de vicepresedinte al Comitetului judetean pentru situatii de urgenta
  • In pofida aspectelor nereale consemnate in cererea de finantare depusa in data de 8 iunie 2006, a fost incheiat respectivul contract de grant astfel ca beneficiarul, Consiliul Judetean Arges, a primit pe nedrept suma totala de 880.249,95 euro cu titlu de finantare externa nerambursabila de tip PHARE.
  • Contractele au fost derulate in perioada 2006-2008, toate lucrarile de reabilitare fiind realizate de o singura firma, SC ZEUS S.A., care a incasat integral sumele aferente atat pentru lucrari executate cat si pentru lucrari neexecutate, iar acea firma se afla in relatii contractuale si in raporturi juridice cu familia inculpatului.
  • Pe perioada executarii proiectului, inculpatul Nicolescu Constantin a semnat cererea de plata finala si anexa la aceasta cerere intocmita pe baza unor documente cu continut nereal (procese verbale de receptie, rapoarte tehnice financiare) prin care s-a atestat in mod eronat efectuarea unor lucrari care in fapt nu au fost realizate. Cererea de plata finala si anexa a fost redactata si semnata de inculpatul Despan Florian. In consecinta, Consiliul Judetean Arges a incasat pe nedrept suma de 260.800 de euro reprezentand ultima transa din contractul de finantare nerambursabila. Procesele verbale de receptie au fost puse la dispozitie de inculpatul Grigore Dobre, asociat si administrator al SC ZEUS S.A. Pitesti (firma care realizase lucrarile) si au fost intocmite de inculpatii Nicolae Ion, reprezentant cu executia al firmei SC ZEUS S.A. Pitesti si Dumitrache Gheorghe si Mircea Tudor, ambii fiind membri in Comisia de receptie si diriginti de santier.
  • De altfel, pentru cel mai important obiectiv, lucrarile nu au fost finalizate nici in prezent, desi intreaga finantare a fost incasata.
  • In perioada 2006 - 2008, inculpatul Nicolescu Constantin, in calitate de presedinte al Consiliului judetean Arges, a pretins si a primit de la inculpatul Penescu Gheorghe Cornel, asociat si actionar majoritar la S.C. PIC S.A., sume de bani sau bunuri in valoare totala de 66.588,15 lei pentru ca institutia Consiliul judetean Arges sa achizitioneze de la S.C. PIC S.A. produse alimentare si nealimentare, in unele cazuri cu nerespectarea procedurilor legale de achizitie publica. Suma remisa cu titlu de mita reprezinta aproximativ 10% din valoarea totala a acestor contracte.
  • De asemenea, in luna iunie 2009, inculpatul Nicolescu Constantin l-a determinat pe inculpatul Popa Ion, primar al comunei Stalpeni, judetul Arges, sa nu aplice amenda contraventionala in cuantum de 10.000 lei unei persoane care ridicase pe domeniul public o constructie fara a avea toate avizele necesare. (sursa: comunicat DNA)
Vezi si
In rechizitoriu este prezentat si punctul de vedere al lui Constantin Nicolescu. Potrivit procurorilor, acesta a negat in permanenta toate acuzatiile. Iata ce se mentioneaza in rechizitoriu:
  • Inculpatul N. C. nu a recunoscut savarsirea infractiunilor sub aspectul carora a fost cercetat, formulandu-si apararea in sensul negarii savarsirii faptelor.  Dupa inceperea urmaririi penale, fiind audiat in cauza, inculpatul N. C. a declarat ca nu avea ca atributiuni de serviciu sa constate daca cele 4 unitati de invatamant din judetul Arges au suferit avarii ca urmare a inundatiilor din primavara si vara anului 2005, atributiile in acest sens avandu-le comisiile de specialisti constituite in acest sens.
  • Privitor la derularea contractului de executie cu SC Z. S.A., inculpatul N. C. a precizat ca s-au respectat procedurile legale, iar la finalul fiecarei lucrari a fost intocmit cate un proces-verbal de receptie finala de catre o comisie stabilita in acest sens si nu este raspunderea sa ca nu s-au finalizat lucrarile.
  • Si in aceasta privinta, afirmatiile inculpatului sunt neintemeiate si nefondate, intrucat dupa terminarea lucrarilor, conform contractului de executie incheiat cu firma SC Z. S.A. Pitesti trebuiau sa fie constituite comisii de receptie conform H.G. nr.273/14 iunie 1994 in vigoare la data savarsirii faptelor, din care sa faca parte un reprezentant al investitorului, al Inspectoratului de Stat in Constructii si al unei persoane desemnate de Inspectiile teritoriale din cadrul Comandamentului Trupelor de Pompieri.
  • In ceea ce priveste savarsirea infractiunii de instigare la abuz in serviciu contra intereselor publice prin obtinerea pentru altul, respectiv pentru P. C. a unui avantaj patrimonial, cu toate ca inculpatul N. C. nu a recunoscut savarsirea acestei fapte, probele administrate in cauza au dovedit, fara dubiu, ca acesta l-a instigat pe invinuitul P. I. , primar al comunei Stalpeni, judetul Arges, care nu a aplicat sanctiunea contraventI. ala susnumitului, cu toate ca, pana la momentul discutiei, invinuitul P. I. era hotarat sa aplice sanctiune susnumitului.  (sursa: rechizitoriu DNA)






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























1532 vizualizari

  • +9 (9 voturi)    
    ce am aflat (Luni, 23 mai 2011, 13:35)

    costa [anonim]

    Oh, my good , deputatiii au si consilieri personali.Si Basescu nu are dreptate cind vrea unicameral, asai?
    Cu adevarat va zic, ca daca nu se face cu voie buna ceva, atunci va trebui folosit bita.Nu se mai poate, cercetezi unu, si mai ies la iveala 2-3. Si asta e pentru toate partidele.
  • +7 (7 voturi)    
    Nicolescu mafiot de arges.. (Luni, 23 mai 2011, 14:49)

    rosu dragos [anonim]

    Acest Nicolescu a mai sprijinit si alti judecatori sa ajunga la Curtea de Apel Pitesti. A si reusit.. Nicolescu este cel mai corupt om politic din Arges, un fel de Adrian Nastase local. Felicitari Hotnews.ro ca ne tine la curent !!
  • +8 (8 voturi)    
    E atat de greu??? (Luni, 23 mai 2011, 15:09)

    Cataleya [utilizator]

    Oare e atat de greu sa prezinti in fata judecatorilor probe clare ca cei 900.000 de euro n-au fost furati ci au fost obtinuti si folositi conform legilor in vigoare?

    Daca nu ai acele dovezi, e normal sa acuzi in stanga si dreapta ca e vb de dosar politic.
    Dar nu prea vad eu cum un procuror poate sa puna pe masa niste documente semnate de de inculpat, iar acesta (inculpatul) sa mai aiba tupeul sa declare ca este vb de un dosar politic?
    Suntem in EU domnilor, nu se mai pune problema ca te salta securitatea daca cartesti impotriva "dictatorului" Basescu.
    Daca era asa, nu mai erai invitat la DNA ci erai trimis direct la taiat stuf in Delta sau cine stie prin care beci al fostei securitati si nu mai stia nimeni, nimic, despre soarta ta.

    Ia lectii de la Nastase. Ala se fereste de 7 ani de zile sa ajunga in fata judecatorilor.
    De ce?
    pt ca e nevinovat?
    la banii vostri (Bombo si Niculescu) sunteti liberi sa va angajati cei mai buni avocati din lume sa va apere.
    dar in loc de asta, voi latrati intr-una ca sunt "dosare politice" dar dovezi care sa va sprijine afirmatiile nu aveti, niciodata.
    Doar declaratii la TV, in ziare sau pe bloguri!
    • +4 (4 voturi)    
      Daca sunt destui prosti (Luni, 23 mai 2011, 17:29)

      , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui Cataleya

      care le inghit dejectiile!
      Citeam ca IQ mediu in Romania este pe la 100-110!
      Nu cred!
      25-30 cred ca este de ajuns!
  • +3 (3 voturi)    
    apel (Luni, 23 mai 2011, 17:43)

    ponnescu [anonim]

    Pentru cei ce se ocupa cu actualizarea DEX; va rog sa corectati :

    bani furati = dosar politic

    Multumesc
  • +1 (1 vot)    
    Eu nu inteleg o chestie... (Luni, 23 mai 2011, 19:03)

    black [anonim]

    asta nu trebuia sa fie priponit de data trecuta ? Nu sint suficiente probe ? Care-i smenul ? Vreau sa vad si eu odata si-o data o sentinta definitiva intr-un dosar de genul asta ,sa vad o executare de pedeapsa ... sau toate nu sint decit show-uri de "intimidare" ?
    Cum a fost si cu Solomon ... a stat ce-a stat in arest,si ...dupa aia ? e nevinovat ? Haida-de...
  • 0 (0 voturi)    
    DDosarul Nicolescu trebuie mutatde la Pitesti (Marţi, 24 mai 2011, 7:51)

    roxana [anonim]

    Dosarul lui Nicolescu trebuie mutata de la Pitesti unde acest om si-a numit judecatorii lui la Curtea de apel, oameni corupti si cu influenta mare in justitia din Arges. Trebuie actionat ca si in dosarul permiselor de conducere, adica mutat in alt oras !


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by