​VIDEO Ce s-a intamplat in sala de judecata unde s-a decis arestarea lui SOV​

de Attila Biro     HotNews.ro
Vineri, 29 aprilie 2011, 21:06 Dosare Anticoruptie


Trei judecatori ai Tribunalului Bucuresti au decis vineri, 29 aprilie, ca Sorin Ovidiu Vintu sa fie incarcerat pentru 29 de zile dupa ce procurorii au facut recurs la decizia din 21 aprilie a Judecatoriei Sector 5. Inainte ca magistratii sa delibereze, Vintu le-a urat jurnalistilor “vizionare placuta la nunta regala”, iar dupa anuntarea sentintei SOV a vorbit despre arestarea instrumentata in laboratoarele Cotroceniului. In sala de judecata, un inculpat incatusat i-a zambit lui Vintu, in timp ce avocatii au incercat sa demonstreze ca dosarul are o componenta politica. In final, Vintu a ajuns in aceeasi cladire unde a fost dus in urma cu o saptamana si vechiul sau partener Nicolae Popa.
  • Vezi in text o relatare din sala de judecata
Pasaje

Ora 9:00
Pe holurile Tribunalului Bucuresti si-a facut aparitia Ion Ilie Cezar (poreclit si Nelu Legiune). Pe avizierul din fata salii de judecata un politist posteaza anuntul ca sedinta de judecata va incepe la ora 9:30. Pe lista de sedinta este anuntat si completul de judecata compus din: Liliana Ciuperca-presedinte, Nita Mihaela si Mitu Stegaru. Dupa cateva momente, la Tribunalul Bucuresti apare si Sorin Ovidiu Vintu insotit de garzile sale de corp. “Va doresc un weekend placut si va urez vizionare placuta la nunta regala”, spune Vintu. Apoi intra in sala de judecata.

Ora 9:35 Incepe sedinta de judecata. Inainte de procesul lui Vintu, completul de trei magistrati judeca alte recursuri ale unor inculpati arestati. Presedintele de complet atrage atentia presei ca nu va tolera niciun fel de inregistrare audio a sedintei. In zona destinata inculpatilor sunt adusi noua barbati cu catuse la maini. Cativa dintre ei il privesc cu atentie pe Vintu, care sta pe culoarul dintre bancile din sala de judecata. Un inculpat cere instantei sa fie eliberat pe motive medicale. Procurorul de caz, unul din procurorii care au reprezentat statul si in dosarul de sprijinire a infractorului in care este judecat SOV, sustine ca inculpatul poate fi tratat si in reteaua penitenciarelor.

Ora 9:45 Incep dezbaterile in cazul Vintu. Judecatorii vor decide daca admit recursul procurorilor si daca decid arestarea preventiva a lui SOV pentru 29 de zile. Vintu este aparat de avocatul Marian Nazat. Judecatoarea ii da cuvantul procurorului pentru a sustine recursul. Procurorul depune la dosar un contract incheiat de Sebastian Ghita cu o firma de paza care are ca obiect protectia managerului Realitatea Tv si a familiei sale. “Acest document dovedeste ca partea vatamata a luat in serios amenintarile formulate de inculpat”, spune procurorul.
 


Avocatul lui SOV, Marian Nazat cere judecatorului sa nu accepte documentul, deoarece a fost depus dupa ce procurorii au formulat cererea de arestare si dupa ce instanta de fond, Judecatoria Sector 5, a deliberat in acest caz. Si avocatul lui Ion Ilie Cezar solicita acelasi lucru si adauga: “Acest proces este o facatura!”. Instanta admite insa documentul.

Procurorul continua sa prezinte motivele de recurs: “Instanta de fond nu s-a pronuntat pe pericolul public pe care il prezinta cei doi inculpati. Din probele administrate rezulta suficiente indicii ca inculpatii Sorin Ovidiu Vintu si Ion Cezar Ilie au constrans partea vatamata - Sebastian Ghita - sa adopte o conduita pe care acesta nu ar fi acceptat-o in lipsa amenintarilor ce i-au fost adresate, si care i-ar fi adus un prejudiciu patrimonial si un beneficiu corespunzator dobandit in mod injust pentru inculpati”.
CITESTE SI:
Procurorul sustine ca acuzatiile de santaj sunt dovedite temeinic. In plus, procurorul argumenteaza ca jurisprudenta CEDO in cazul arestarii preventive pentru infractiunile de santaj si amenintare cu moartea noteaza ca este suficient pentru ca judecatorii sa ia aceasta masura bazandu-se numai pe indicii ca inculpatii ar fi comis aceasta fapta. “In cazul de fata pericolul public rezulta si faptul ca, desi cercetat intr-o alta cauza, inculpatul Vintu a comis, ignorand legea, si alte fapte. Exista riscul ca lasat in libertate inculpatul sa comita si alte infractiuni”, spune procurorul.

Ora 9:55 Politistii aduc in sala alti doi inculpati incatusati. Unul se poticneste in fata lui Vintu, se opreste pret de o secunda si ii zambeste; politistul il impinge spre banca acuzatiilor.

Instanta da cuvantul apararii. Cauza lui Vintu este sustinuta de Marian Nazat:
  • “Acuzatiile sunt neverosimile. Ne aflam in situatia in care dosarul a inceput de la o scrisorica electronica care a ajuns in tolba electronica a parchetului. Din scrisorica nu rezulta in niciun fel santajul sau ca era in pericol. Partea vatamata a avut de la incheierea contractului de management numeroase iesiri publice din care nu rezulta ca ar fi avut temeri, ci, dimpotriva dovedestsc o conduita agresiva.
  • Ne aflam in situatia in care partea vatamata, prin demersuri juridice, incearca sa clarifice o problema cu patronul sau. Se pare ca Parchetul General are ca singur obiectiv sa instrumenteze dosare impotriva lui Sorin Ovidiu Vintu. In referatul de arestare procurorii nu doresc decat sa demonstreze ca partea vatamata este un bun manager, iar SOV este un ticalos. La dosar nu exista probe temeinice care sa dovedeasca ca inculpatul a proferat amenintari sau ca ar fi santajat partea vatamata”, spune avocatul Nazat.
Ora 10:00 Despre inregistrarea de la dosar in care SOV il ameninta pe Sebastian Ghita (SOV: Iti rupem gatul dacă ne-ncurci n.red.), avocatul Nazat explica instantei ca a fost vorba de un joc de teatru la care au convenit atat Vintu, cat si Ghita. “Inculpatul a recunoscut ca discutia a avut loc si ca este autentica, dar ca a fost un joc pentru a face pe plac unor personaje de la putere”, spune avocatul Nazat.
CITESTE SI:

Cat despre descinderea din data 28 martie a lui SOV la sediul Realitatea Tv, avocatul Nazat  argumenteaza ca nu exista nici o dovada “ca acei oameni au fost adusi de Vintu sau ca au facut presiuni asupra partii vatamate sau ca au santajat partea vatamata”. “Se mai reproseaza ca inculpatul Vintu se implica in politica editoriala a postului, astfel incalcand contractul de management, dar in acest contract nu exista nici un fel de mentiune sau interdictie in acest sens”, spune Nazat. Cat despre suma de 150.000 euro despre care procurorii spun ca era ceruta de SOV lui Ghita in cadrul santajului, avocatul lui Vintu sustine ca suma era destinata pentru salariile postului Money Chanel sau pentru plata ratelor la elicopterul postului Realitatea Tv.

Ora 10:15 La bara vine avocatul lui Ion Ilie Cezar, Cristian Sirbu.
  • “Se sustine ca domnul Ilie Cezar i-a insuflat o stare de temere lui Sebastian Ghita, dar la intalnirea de la Pucheni se observa clar ca partea vatamata rade, este bine dispusa. Chiar Sebastian Ghita recunoaste ca Ilie Cezar l-a ajutat cu problemele pe care le avea cu Freciu si Nedelcu. La Realitatea Tv e ca la uzina, numai ca nu se produc cuie si suruburi. Este un razboi economic intre doua personaje de acelasi statut si putere financiara. In realitate, Sebastian Ghita a descins la Realitatea Tv cu 100 de tigani cu sabii. Clientul meu a fost mandatat de SOV sa supravegheze mersul televiziunii. Sebastian Ghita a facut ca si in cazul Altex, a incheiat un contract de management, a platit o prima rata si apoi a gasit diverse probleme”, spune avocatul Cristian Sirbu.
Despre flagrantul de care vorbesc procurorii in recurs, avocatul spune ca nu a existat si ca Ion Ilie Cezar a fost atras de fapt intr-o cursa. In final, avocatul rezuma cazul astfel: Trustul Realitatea Tv este o arma pentru viitoarele alegeri. Incercarea de a prelua aceasta televiziune ne-a adus aici”.
Avocatul isi incheie pledoaria, dar judecatorul Mitu Stegaru are cateva intrebari pentru Ion Ilie Cezar (Nelu Legiune):
Judecator: Ce profesie si ce studii aveti?
Ion Ilie Cezar:  Am terminat liceul si ca profesie sunt instructor sportiv.
Judecator: Deci nu aveti nici o specializare in media, cum explicati prezenta dumneavoastra la televiziune?
Ion Ilie Cezar: Pai eu am lucrat in media, am fost director administrativ.
Judecator: Adica mai schimbati un bec, mai montati o usa, nu?
Ion Ilie Cezar: Nu, nu, ma ocupam de marketing, de publicitate.
Judecator: Mda, am inteles.

Ora 10:45 In replica, procurorul propune concluzii pe afirmatiile avocatilor si solicita ferm incuviintarea arestarii preventive. In final, i se da cuvantul lui Sorin Ovidiu Vintu: “Va rog sa respingeti recursul pentru motivele expuse de domnul avocat. In afara de asta nu am ce sa adaug”. Sedinta de judecata este ridicata, iar judecatorii se retrag pentru a delibera.

Ora 12:50 Tribunalul confirma oficial ca recursul procurorilor a fost admis. SOV si Ion Ilie Cezar vor fi arestati preventiv pentru 29 de zile.

Ora 15:00 Vintu si Ion Ilie Cezar sunt asteptati de jurnalisti in fata arestului Directiei Cercetari Penale din cadrul Politiei Capitalei. Dupa 10 minute ajunge si SOV insotit de sase garzi de corp. Vintu fumeaza o tigara in timp ce garzile de corp ii imping caruciorul pana in fata usii arestului.
In fata portii se opreste si anunta presa ca va face o declaratie: “Dupa cum v-ati dat cu totii seama este vorba de o inscenare pusa la cale in laboratoarele Cotroceniului. Pustiul asta, Ghita, nu e altceva decat o unealta in mana serviciilor de informatii ale lui Basescu. Cand am ajuns la Tribunal mandatele de arestare erau deja facute. Luni, i-am pregatit si eu o surpriza domnului Traian Basescu, surpriza la care veti asista toti. Va doresc un weekend placut.”


Ora 15:10 Vintu intra in arest. In aceeasi cladire a fost adus in urma cu o saptamana Nicolae Popa, fostul sau partener.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























12652 vizualizari

  • +17 (17 voturi)    
    “Inculpatul a recunoscut ca discutia a avut loc s (Vineri, 29 aprilie 2011, 21:51)

    leo [anonim]

    ...precum si arestul este real, si sper sa nu fie un joc care doar sa ne faca ,,noua,, pe plac.
    • +17 (17 voturi)    
      daa (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 2:15)

      adyQ [utilizator] i-a raspuns lui leo

      asta imi place mie cel mai mult, replica lu vantu "a fost teatru" :)))
      ma prapadesc de ras, domnu vantu noi te credem ca nu l-ai amenintat pe ghita si ca a fost teatru pus la cale chiar de voi, dar asta ar insemna ca esti mai prost decat o curca care sta in ploaie si nu stie de ce se uda si in cazu asta cum drq ai reusit sa dai atatea tzepe unei tari intregi???
      asta este clar un proces politic, cu asta sunt deacord, fara nici o ironie...in cazul in care nu ar fi base la putere nu ar fi avut niciodata curajul sa il aresteze cineva, vorba aia...prietenii stiu de ce
    • +3 (3 voturi)    
      semeni izbitor cu Ioana Maria Vlas (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 12:27)

      NMH [anonim] i-a raspuns lui leo

      cand porti acei ochelari prin salile de judecata... hihihihihi....
  • +10 (10 voturi)    
    Acest raket sau cum s-o numi bacauan (Vineri, 29 aprilie 2011, 23:16)

    Grammaticus [anonim]

    sa se KARE DIN ROMANIA! a facut destul rau si sa mai ia si altii ca el . Hai, Papua noua guinee va asteapta sa va dati mari.
    • +9 (9 voturi)    
      Da ideot (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 2:04)

      Marika [anonim] i-a raspuns lui Grammaticus

      Acesti rachetz ar trebuii sa lepede accentul englezesc arrrrr si sa treaca pe cel cazac ca acushi vine jioana si ciumpalacii sa faca un safariii in delta la lipoveni.
    • +16 (18 voturi)    
      Nu dom' shef (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 2:10)

      Romulus Iaru [utilizator] i-a raspuns lui Grammaticus

      Mai intai baga 'mnealui Vantu niste parnaie in Romania. pentru ce a facut in Romania.
      Dupa care, poate sa se duca si unde spui matale, da' numai dupa ce i s-a confiscat averea. Iar apoi, fiecare om e liber, inclusiv sa-ncalce legea.
      Iar in Papua Noua Guinee, iti garantez ca nu poate sa faca nici 1% din ce a facut aici, in Romania, Gradina Maicii Domnului si Placa turnanta a politicii europene... Noua Guinee este o tara civilizata, membra a Commonwealthului, in care legea e lege si pungasii la racoare... Mai sapa !
  • +17 (19 voturi)    
    De retinut!!! (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 1:31)

    IC Breteanu leberalul socialist si conservator [anonim]

    "Politistii aduc in sala alti doi inculpati incatusati. Unul se poticneste in fata lui Vintu, se opreste pret de o secunda si ii zambeste."
    Inteleg deci ca acel inculpat de-abia asteapta ca la dus SOV, intr-o clipa de emotie si neatentie, sa scape sapunul pe jos... Zambetul acestuia (inculpatului) a fost cu siguranta cu subinteles. Nu-mi dau seama insa daca SOV a inteles cu adevarat ceva din aceasta intamplare/intalnire care s-a lasat cu zambete. Nu-i absolut nici o problema ca nu mai poate, asa cum SOV i-a marturisit intr-un moment de sinceritate lui Ghita, in celebra discutie inregistrata in parcare. SOV va fi in aceasta situatie partea pasiva. Si iata ca asa va ajunge in sfarsit, justificat, la ginecologul lui de la Viena. Care ii va pune diagnosticul: insarcinat. Un diagnostic care de aceasta data va fi credibil. SOV va fi astfel al doilea barbat care va ramane gravid. Dupa o aventura in puscarie. Ca rezultat al unei iubiri la prima vedere....
  • +6 (6 voturi)    
    vantu a vandut (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 1:50)

    ibrail [utilizator]

    Surpriza lui Vantu pt. Basescu :a vandut Realitatea tv.Cui? Ramane sa aflam luni.
  • -10 (14 voturi)    
    @ IC Breteanu (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 2:34)

    Dan [anonim]

    Prietene!
    Esti orange, we all know it! La orice stire de pe hotnews intri si iti urli frustrarea contra orice nu e PDL.
    Dar lasa-nire cu scenariile si cu vulgaritatile.
    Ai fost vreodata intr-un penitenciar sau arest de la Politie? Si nu raspunde (atat de previzibil) ca am fost eu. Intamplator, sunt dintre aia care inceaarca sa puna oameni acolo. Si tu, cu comentariile tale a la Hollywood (discutabil daca nu Bolllywood), vii si strici totul.
    Mi-e scarba de SOV, mi-e scarba de Ghita, sunt apolitic si vreau sa imi fac treaba. Si m-am saturat de unii ca tine care scriu non-stop si isi dau cu parerea ca la piata. Mai ia si citeste un 275/2006 si vezi cu sapanul mai apoi...
    • +1 (1 vot)    
      Plus pentru nota de seriozitate... (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:38)

      Sting [utilizator] i-a raspuns lui Dan

      ...de care este nevoie in a privi obiectiv situatia. Am citit si eu de curiozitate sa vad la ce se refera legea mentionata de tine. Cred totusi ca multe dintre cele enuntate in lege nu se petrec si in realitate. Nu zic de sapun dar, vatamari corporale exista.
    • 0 (0 voturi)    
      Tot respectul, dar e o gluma... (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 11:32)

      Costica [anonim] i-a raspuns lui Dan

      ...ce scrie antepostitorul dv. Stim prea bine regimul detinutilor speciali, mai ales in cazuri ca SOV. Desi ma indoiesc ca va ramane prea mult la mititica ( asta din cauza ca a stiut sa-si indatoreze persoane "cenusii" care impart si despart multe) totusi in afara unui pamflet nu puteti cataloga respectivul post. Iar faptul ca asa ceva se intampla...sa nu disuctam , am si eu informatiile mele. Lipsa plangerii nu insemna lipsa faptei...
      In schimb tot respectul pentru voi, cei care incercati sa faceti mai respirabil aerul imbacsit al societatii romanesti. Imi pare rau ca suntem un neam ce nu e in stare de prea multe, acest lucru resfrangandu-se la toate nivelurile in prea multe forme , inclusiv salarii prea mici sau inegale . Sper sa mai auzim si de bine...Stima!
    • 0 (0 voturi)    
      da tu.... (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 14:39)

      horia1962 [utilizator] i-a raspuns lui Dan

      ce cauti pe aici,danut draga,golanas mic ce esti.du-te pe alte site-uri,nu te obliga nimeni sa postezi aci(sau poate te obliga???????).dupa cum faci relatarea aci tind sa cred ca ca au folosit sapunul keia si pe tine ca vad ca te pricepi la cp.........
  • +15 (17 voturi)    
    Scaun cu rotile (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 2:34)

    Cris07 [utilizator]

    Nu stiu de ce umbla SOV in scaun cu rotile (chiar, sa ma lumineze cineva, de ce?), dar ma intreb cine ii impinge scaunul, cine il ajuta sa-si faca nevoile la bulau? Oare ala de i-a zambit sau vreun functionar?
    Oricum ar fi, sper sa aiba suficient timp dupa gratii cat sa se faca bine! :)
  • -2 (2 voturi)    
    Caterinca (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 8:50)

    Cetateanul [anonim]

    Si daca mai tine teatru de asta, pe la TV despre coruptie fara corupti, despre hoti fara hoti, trece usor si 2011, acu acu vine craciunul si incepem 2012 cu finala la Ciolaniada Romania, iar romanii cu matele ghioraind de foame se vor hlizi la televizor.Si incepand cu ianuarie 2013 majoritatea vor manca la cantina sociala.Hala popor, halal tara.Daca mai e tara!!!!
  • +2 (2 voturi)    
    casa de piatra (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:00)

    mircea [anonim]

    S-a intamplat in aceeasi zi cu nunta regala!
    Le uram tuturor ,,Casa de piatra"!
    Pana la adanci batraneti.
  • +4 (4 voturi)    
    Vantu (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:13)

    Gabi M [utilizator]

    ca si altii tot invova amestecul lui Basescu.Daca era asa de destept cum se crede gasea altceva si nu asta.Oricum mare tupeu are acest megaescroc si mafiot.Sper sa ramana cat mai mult in inchisoare si sa i se confiste averea(ca doar el se lauda ca are 700 de case).Iar ca sa-l amesteci pe Basescu in asta cand se stie ca Ghita este un apropiat al lui Ponta,asta-i chiar culmea!
  • +3 (3 voturi)    
    rusineee! (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:17)

    ana461 [anonim]

    n-are nici pe dracu pana acum se plimba tantos ca un covcos si acum face uz de betesugul lui sa impresioneze prostimea. cum sa te impresioneze un astfel de escroc?sa vina geoana sa-i impinga caruciorul nu sunt ei prieteni buni???!???
  • +1 (1 vot)    
    Daca e la sfat de taina cu Popa? (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:29)

    Alfred11 [anonim]

    Curios ca e in acelasi loc cu Popa "indonezianu". Daca cumva s-a cerus eolianul acolo ca sa aranjeze cu asta ce si cum, sau ca sa aranjeze sa fie kilarit?Poate ca asta e surpriza, ca luni Popa sa fie gasit spanzurat in cuseta lui, cu ajutorul unui gardian, desigur? Trebuiau tinuti foarte separat, oricum. Chiar nu se gandeste nimeni la asta?
  • +3 (3 voturi)    
    vant de puscarie (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:47)

    ileana [anonim]

    sfarsit de cariera de mafiot. Multumim justitiei care, sper incepe sa-si faca datoria. Infractorul sa nu ameninte pe nimeni ca -i rupem restul de membre.
  • +5 (5 voturi)    
    aer de normalitate? (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 10:56)

    radu [anonim]

    Nu pot sa nu remarc: Catalin Voicu, Necolaiciuc, Nicolae Popa, Vantu, Dinel Staicu, toti la Directia de Cercetari Penale, dupa gratii.

    Sa fie un semn bun?
  • +1 (1 vot)    
    surpriza (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 12:47)

    Ovidiu [anonim]

    EXCLUSIV. Surpriza lui SOV pentru Băsescu: Elan Schwartzenberg preia controlul Realitatea TV.

    Stirea e pe evz.ro
  • 0 (0 voturi)    
    a fost totul regizat (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 14:13)

    facatura [anonim]

    "In final, Vintu a ajuns in aceeasi cladire unde a fost dus in urma cu o saptamana si vechiul sau partener Nicolae Popa. "
    Este cea mai importanta fraza din articol. Asta era scopul intregului circ facut de SOV. Sa poate sa ia legatura cu Popa.! Isi va crea o retea din borfasii dornici sa-l ajute in transmiterea informatiilor. Si cand mai auzi, pe unii si altii, ca sistemul l-a parasit , ca in sfirsit primeste ce merita... bla bla bla,
  • +1 (1 vot)    
    Acum 2 saptamani... (Sâmbătă, 30 aprilie 2011, 15:18)

    Cataleya [utilizator]

    Vantu a fost surprins de presa conducandu-si automobilul si tragand din tigara.
    De fapt din tigara trage si la tribunal (in pauza).
    Dar totodata Vantu se prezinta ca un om foarte bolnav, cu probleme cardiace si locomotorii.
    Sa vii in scaunul cu rotile la tribunal cu toate ca "in timpul liber" conduci o masina fara ca aceasta sa fie adaptata pt invalizi, sa mai tragi si din tigara cu toate ca te consideri grav bolnav de inima, mi se pare o tampenie cat casa din partea lui vantu.

    Dar, e treaba lor ce fac acolo.

    La urma urmei conteaza doar sentina finala data de judectori.
    Aceste jocuri, cu 3 zile la arest, 3 zile liber...si tot asa, nu fac decat sa dea presei subiecte si sa scarbeasca populatia fata de justitie.
  • 0 (0 voturi)    
    boierie si tampenie! (Duminică, 1 mai 2011, 20:35)

    relunet [anonim]

    in primul rand trebuie sa aflati ca pentru cei cu bani multi in detentie e boierie!! iar in penitenciar e mult mai bine decat in l;ibertate pentru o mare parte din cetatenii care se chinuiesc sa-si gaseasca resurse pentru un trai de subzistenta!! in fapt o tampenie si o anomalie a romaniei basesciene!


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by