AUDIO A noua sedinta de judecata in cazul SOV. Vintu a anuntat ca il vaneaza pe Traian Basescu si a cerut inlocuirea judecatoarei

de Attila Biro     HotNews.ro
Marţi, 15 februarie 2011, 19:54 Dosare Anticoruptie


Sorin Ovidiu Vintu
Foto: Hotnews
Tribunalul Bucuresti a judecat marti, 15 februarie, al noualea termen in dosarul in care Sorin Ovidiu Vintu este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa, condamnat in dosarul FNI. Vintu a cerut ca judecatoarea sa fie inlocuita, pe motiv ca tatal magistratului ar fi unul dintre pagubitii FNI. Vintu a plecat din sala de judecata acuzand dureri la picior, dar a facut urmatoarea declaratie:  “Incepand de azi, am inceput si eu o vanatoare impotriva lui Traian Basescu”. Procesul a fost suspendat pentru miercuri, 16 februarie, cand Tribunalul Bucuresti va decide daca judecatoarea va fi sau nu schimbata.
  • Vintu catre judecatoare: Nu am incredere in modul in care judecati acest proces.
  • Vezi in text o relatare din sala de judecata


Listen!
NOTA: Declaratia lui Sorin Ovidiu Vintu a fost facuta in afara salii de judecata


Ora 12:00 La Tribunalul Bucuresti ajunge Liviu Luca, care a fost citat ca martor in dosarul de favorizare a infractorului in care este inculpat SOV. Dupa cateva minute soseste si Sorin Ovidiu Vintu in fata salii de judecata unde urmeaza sa se dezbata cazul sau.

Este insotit doar de Alexandru Stoian, soferul sau si co-inculpat in dosar. Alexandru Stoian impinge caruciorul in care este asezat Vintu. Avocatii lui SOV au sustinut la termenele precedente ca omul de afaceri ar fi suferit la inceputul lunii ianuarie o fractura de rotula. Pentru acesta fractura, avocatii au cerut la precedentele termene suspendarea interdictiei de a parasi tara; cererea era bazata pe documente medicale care ar atesta o afectiune cardiaca a lui SOV. Judecatoarea a descoperit insa ca afectiunile cardiace au fost certificate de un medic ginecolog.  

Sorin Ovidiu Vintu si Liviu Luca se saluta si fac schimb de amabilitati.

Ora 13:10 Incepe sedinta de judecata, se face prezenta. In afara de SOV, Alexandru Stoian si Liviu Luca, in sala este si Ovidiu Turca, si el invinuit in dosar. Avocatii lui Vintu isi exprima nemultumirea ca in incheierea sedintei anterioare nu au fost facute cateva mentiuni solicitate de ei.

Ora 13:20 Avocatii cer judecatoarei ca SOV sa paraseasca sala de judecata pentru ca s-ar simti rau.  “A facut un mare efort sa vina la acest termen. Va rugam sa incuviintati sa plece”, sustine unul dintre avocatii lui Vintu. Judecatoarea ii da cuvantul lui SOV pentru a-si sustine cererea si ii aduce la cunostinta faptul ca are dreptul sa asiste la audierea martorilor.
  • Vintu: Am venit aici din respect fata de actul de justitie. In fata dumneavoastra nu mai dau nici o declaratie. Nu mai dau nici o declaratie pana nu ajung la Curtea de Apel. Pentru presa, acest proces poate continua si fara prezenta mea. Nu am incredere in modul in care judecati acest proces. Doamna, va rog, nu mai pot sa stau.
  • Judecatoarea: Inca doua-trei minute mai puteti sta.
Instanta ii aduce la cunostinta lui Vintu ca in sedinta de astazi ar urma sa fie audiati martorii, sa se discute despre inregistrarile audio si ca este dreptul sau sa fie prezent. De asemenea, judecatoarea ii atrage atentia lui Vintu ca trebuie sa mentina solemnitatea sedintei. “Aveti posibilitatea sa faceti plangeri la CSM. Este pentru ultima data cand va permit sa aveti acesta atitudine ireverentioasa”, a mentionat judecatoarea.

Ora 13:35 Vintu ii mai cere o data judecatoarei sa ii permita sa plece. “Eu sunt cu piciorul rupt. Nu mai pot sa stau. Imi permiteti sa plec?”.  Judecatoarea spune ca mai intai trebuie sa fie clarificate cateva aspecte. Sunt intrebati avocatii daca doresc sa faca o cerere de revocare. Avocatii spun ca in acest moment inca nu formuleaza o astfel de cerere, dar ca doresc ca judecatoarea sa ii permita lui Vintu sa plece.

Ora 13:45 Judecatoarea mentioneaza ca la termenul de astazi ar urma sa fie discutate si inregistrarile audio. “Va fi nevoie sa ne spuneti daca va recunoasteti vocea. Ati reusit sa audiati inregistrarile?”, intreaba judecatoarea. Avocatii lui Vintu au copiat CD-urile cu inregistrarile convorbirilor anexate dosarului. Vintu raspunde: “Nu le-am audiat. Starea de sanatate nu mi-a permis”. Judecatoarea il mai intreaba pe Vintu daca doreste sa puna intrebari martorilor, acesta raspunde scurt: “Nu”.

Ora 13:55 Intervine procurorul de caz. “Vad ca s-au ivit probleme pentru ca nu s-au respectat procedurile in privinta audierii inregistrarilor. Inregistrarile trebuiau audiate in sedinta, in prezenta partilor si a avocatilor. In schimb, s-au inmanat CD-urile si s-a lasat la latitudinea inculpatilor sa le audieze cand vor si cand pot. Eu va cer ca inregistrarile sa fie audiate public cu respectarea prevederilor legale.” Fata de cererea lui Vintu de a parasi sala de judecata, procurorul a mentionat ca, daca SOV a renuntat la dreptul de a pune intrebari martorilor, nu se impotriveste ca sedinta sa fie continuata in lipsa inculpatului.

Ora 14:05 Intervine judecatorul care mentioneaza ca nu exista nici un caz in jurisprudenta CEDO care sa oblige instanta sa audieze integral inregistrarile din dosar. Judecatorul ii permite lui Vintu sa paraseasca sala, dar ii aduce la cunostinta ca trebuie sa fie prezent ori de cate ori este solicitat. “Si soldatii, in razboi, cand sunt raniti, mai intai sunt tratati si abia dupa aceea impuscati", spune Vintu in final.

Vintu iese din sala de judecata si se opreste in fata jurnalistilor. Fiind in carucior, o parte dintre jurnalisti ingenuncheaza in fata lui pentru a potrivi microfoanele:
  • Acest proces nu are nicio legatura cu justitia, este doar consecinta luptei mele directe cu regimul Traian Basescu. Domnia sa a inceput o vanatoare impotriva mea folosind toate institutiile coercitive. Incepand de azi, am inceput si eu o vanatoare impotriva lui si a tuturor celor care il sprijina”, spune Vintu jurnalistilor. SOV refuza sa raspunda la intrebari.


Ora 14:15 In acelasi timp, in sala de judecata, avocatii formuleaza o cerere de recuzare a judecatoarei Camelia Bogdan. Avocatii lui SOV motiveaza cererea mentionand ca aceasta nu poate judeca procesul deoarece tatal ei apare pe lista pagubitilor intr-unul din dosarele FNI. Avocatii au explicat ca SOV este acuzat de favorizarea infractorului Nicolae Popa condamnat in dosarul FNI si faptul ca tatal judecatoarei apare pe lista pagubitilor FNI ar reprezenta un temei serios pentru inlocuirea magistratului.

Cu cateva minute inainte ca avocatii sa formuleze cererea de recuzare, pe site-ul cotidianul.ro a aparut un material in care se sustine ca tatal judecatoarei ar fi pe lista pagubitilor FNI. Sedinta se suspenda pentru judecarea cererii de recuzare.

Ora 14:25 Jurnalistii sunt anuntati ca Tribunalul Bucuresti va decide daca judecatoarea Camelia Bogdan va fi recuzata sau nu miercuri, 16 februarie.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























7858 vizualizari

  • +81 (87 voturi)    
    Vantu' are un noroc Teribil (Marţi, 15 februarie 2011, 20:04)

    Daniel [anonim]

    Daca se nastea in SUA si spunea ca il vaneaza pe Obama era cu dintii in asfalt si acum era interogat pana spunea tot.

    Daca se nastea in Rusia, si spunea asta de Putin era la inchisoare in Siberia, fara drept de apel.

    Daca se nastea in China, era la inchisoare.

    Dar , SOV a avut norocul sa se nasca in Romania, unde poti sa vorbesti de presedintele democratic ales de parca ar fi baiatul care iti face pantofii, sau care verifica daca temperatura din sauna e suficient de buna ca sa intri .

    Asta ii roade pe ei, ca nu mai pot fura, ca astia nu stiu sa faca afaceri cinstite si sa aiba profit.

    exemple:
    Patriciu - Adevarul pierderi de 15-20 milioane pe an.
    Vantu- Realitatea pierderi de 20-30 milioane pe an.

    Aratati-mi o afacere in care Vantu a avut profit.

    (FMI nu se pune, am spus afacere, nu furt.)
    • +42 (46 voturi)    
      cateva mici clarificari.... (Marţi, 15 februarie 2011, 20:31)

      all [anonim] i-a raspuns lui Daniel

      "Papucaru: din piata Romanului (ca asta a fost).. daca se nastea in China, era condamnat la moarte, daca se nastea in Rusia, era nu numai in Siberia, ci fortat sa munceasca in Siberia (chit ca e olog, cum plangea un PSD-ist acu vreo cateva luni).. si de furat fura in continuare... dar cu o perdea mai elaborata....
    • +54 (58 voturi)    
      :-D (Marţi, 15 februarie 2011, 20:33)

      msk [anonim] i-a raspuns lui Daniel

      ... de acord cu tine ... cine e ruptul asta sa spuna ca-l vaneaza pe Presedintele tarii???? ... nu conteaza cine e Presedinte, putea fi si Vanghelie (Doamne' Fereste!!) dar ar trebui sa muste asfaltul nesimtitul asta !!
    • -51 (59 voturi)    
      Hmmm (Marţi, 15 februarie 2011, 20:33)

      MRSmrs [utilizator] i-a raspuns lui Daniel

      Dar in sua nici bese nu iesea presedinte nici in 10 miliarde de ani....
      • +51 (55 voturi)    
        Il cheamă Băsescu ! Traian Băsescu !!! (Marţi, 15 februarie 2011, 20:43)

        Daniel [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

        Te enerveaza numele asta?

        Inca o data : Traian Băsescu !!

        Cum il faci pe Vîntu sa stea treaz toata noaptea?
        Ii șoptești la ureche ”Traian Băsescu”

        Cum doarme Sorin Ovidiu Vîntu cat e president Băsescu ?
        Ca un bebeluș: se trezeste, plânge si adoarme la loc.
        • +27 (29 voturi)    
          Da. (Marţi, 15 februarie 2011, 21:03)

          IC Breteanu leberalul socialist si conservator [anonim] i-a raspuns lui Daniel

          Il enerveaza teribil. Doar e postac uslas. Altceva nu mai stie. E ca papagalii aia pe care-i tii in cusca si pe care i-ai invatat sa spuna doar doua-trei cuvinte. Pe care le repeta la nesfarsit.
          Ma mir ca individul asta bolnav (MRSmrs) nu s-a sinucis pana acum la cate si-a luat in bot cu hidrantul. Fara batista. Poate o va face in 2012 cand stapanii lui si-o vor lua iarasi pe cocoasa.

          P.S. Ceva mai devreme facea pe avocatul din oficiu al lui Marica. Acum se face ca ploua ca tema in discutie e infractorul SO Vantu. Explicatia e simpla. Vantu asta e un alt idol de-al lui. Ca si Marica vamesul. Eu cred ca MRSmrs asta e doar un biet militzian cu doar un neuron in teasta.
        • +3 (5 voturi)    
          Numele (Miercuri, 16 februarie 2011, 8:37)

          ion ionescu [anonim] i-a raspuns lui Daniel

          Se stie ca in limbajul popular vînt înseamna şi băşină. Aşa că Văntu nu-i cine stie ce nume de nobil cu care sa te mandresti iar de Basescu trebuie sa-ti fie rusine.
          In ceea ce priveste motivul recuzarii judecatoarei, o sa fie destul de greu sa gaseasca in Romania un magistrat care sa nu fi fost afectat, direct sau prin membri de familie, de flagelul FNI. Daca o tine tot asa, o sa scape nejudecat!
      • +11 (13 voturi)    
        da, iesea popa sau geoana (Marţi, 15 februarie 2011, 20:45)

        rov1 [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

        ce celevanta are vadim in discutia despre argentina ?
      • +24 (26 voturi)    
        presedeinte in ro? (Marţi, 15 februarie 2011, 20:49)

        soare [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

        trebuia sa fie unu ca damigeoana care sa se relaxeze la spa-ul lu adierea asta pestilentiala neo,secu,cripto si mai cum nu-ti place tie sa i se spuna la uslasii condusi de asta si ceilalti varani proveniti sau instruiti de secu-kgb.
      • +22 (22 voturi)    
        Serpiliene (Marţi, 15 februarie 2011, 20:51)

        ion suciu [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

        Pai nu ca ati impinzit pamintu. Unde intorci capu numa Rept Ilieni. Dar curind toti veti fi pa...hahahaha
      • +28 (28 voturi)    
        Mai slabeste-ne (Marţi, 15 februarie 2011, 20:55)

        nano2k [utilizator] i-a raspuns lui MRSmrs

        Sunteti deja plictisitori. Pana la urma tot "bese" e de vina ca un infractor isi permite asemenea enormitati intr-o institutie. Ce comparatii aiurea. Nici Sarkozy n-ar fi ajuns presedinte in SUA, fii pe pace.

        E incredibil. Eu chiar nu imi pot imagina asa ceva. Sper ca Vantu isi da seama ca odata cu
        "bese" (ce va place voua sa stalciti numele oamenilor - e clara incapacitatea intelectuala a unora), porneste o vanatoare impotriva a jumate plus 1 indivizi cu drept de vot.

        Eu zic ca Vantu pica din lac in putz. Ai pe cine apara, nu o sa te plictisesti. Baga mare.
      • -31 (33 voturi)    
        m-a ciuruit ... (Marţi, 15 februarie 2011, 21:00)

        O'bama [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

        Să mori tu? Dacă a ieşit Obama, Băse îl tăia din primul scrutin. Le promitea pensii de 10000 dolari, ajutoare de 5000 euo, pensionări la 40 ani, whiski gratuit, trabuce Havana de 5 parai buc. şi câte o pipiţă la sfârsit de săptămână.
        Pe ce te prinzi ca 51% din alegatori (cu aia de la ambasada din Franţa) îl votau.
        Sau mă rog, aşa ieşea numărătoarea .
        • +22 (22 voturi)    
          ce (n-)as vrea sa vad PSD-ul!!! (Marţi, 15 februarie 2011, 22:01)

          all [anonim] i-a raspuns lui O'bama

          sa vad cum fac sa mareasca pensiile salariile si tot ce trambitzeaza ei... sa faca o cota progresiva de impozitare.. sa plece toate firmele mari in bulgaria... defapt.. asta vor.. sa saraceasca populatia.. ca prostimea e mai usor de manevrat (vezi zonele care voteaza consecvent cu actualii comunisti PSD).....
          • +3 (3 voturi)    
            Pai, simplu.. (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:40)

            Dianora [utilizator] i-a raspuns lui all

            Vor creste impozitele, progresiv! Frumos va fi cand vor impozita si pensiile peste nivelul de acum. Si ceva inflatie, ca pe timpul li Vacaroiu.. Doar nu crezi ca aduce Vintu banii de la FNI inapoi?
        • +4 (4 voturi)    
          stiu ca n-o sa crezi... (Miercuri, 16 februarie 2011, 6:38)

          John [anonim] i-a raspuns lui O'bama

          dar americanii sunt asa de onesti ca nu-si doresc ceva ce nu li se cuvine. In toate campaniile prezidentiale il voteaza pe cel care le castiga increderea promitandu-le...locuri de munca. Si atata. Dar stiu ca n-o sa ma crezi daca despre America gandesti cu adevarat ce-ai scris mai sus.
      • +20 (20 voturi)    
        sa pastram proportiile... (Marţi, 15 februarie 2011, 21:52)

        all [anonim] i-a raspuns lui MRSmrs

        dintre candidatii (cu sanse reale).. basescu e cea mai buna alegere (dintre toate relele)... SUA e SUA.. si Romania e Romania... tu compari clasa E de la mertzan cu dacia solentza....
      • +20 (20 voturi)    
        Poti sa faci clabuci cat o reclama la sapun! (Marţi, 15 februarie 2011, 22:51)

        , AlwaysToTheRight, NeveRed! [utilizator] i-a raspuns lui MRSmrs

        Il vei mai inghiti inca ceva ani!
        Obisnuieste/te!
        O sa/ti fie mai uspr!
        Cat despre moralitatea ta, atata timp cat sustii fie si prin omisiune un infractor, asta spune mult!
        Concluzii nu trag!
        Ti le trage vantu.... cu hidrantul!
        Si ce este si mai rau este ca stai... cu gura deschisa! Pofta mare!
    • +20 (20 voturi)    
      corect (Marţi, 15 februarie 2011, 21:31)

      pupi [anonim] i-a raspuns lui Daniel

      ai perfecta dreptate daniel,, sa faci asemenea declaratii iresponsabile la adresa presedintelui unei tari e inadmisibil, iar parchetul ar trebui sa se autosesizeze
    • +21 (21 voturi)    
      Hodorkovsky (Marţi, 15 februarie 2011, 21:53)

      Pedeapsa1 [anonim] i-a raspuns lui Daniel

      Total de acord cu comentariul tau! Sa ne amintim ce s-a intamplat co Mihail Hodorkovsky, in Rusia, care nu numai ca a ramas fara niciun chior iar toate afacerile i-au fost falimentate, dar este inca in puscarie de ceva ani si inca se pare ca va mai sta o perioada! In Romania insa, toti infracatorii isi permit sa ameninte ei cu vanatoarea,altii cu suspendarea,altii cu limitarea libertatii de exprimare dar in acelasi timp nimeni nu se sesizeaza!O asa tara cu asa autoritati, vai steaua ei!
    • +6 (6 voturi)    
      Bine spus. (Miercuri, 16 februarie 2011, 9:21)

      alex [anonim] i-a raspuns lui Daniel

      Norocul lui, ghinionul unora dintre noi... Sper ca odata si-odata sa inteleaga tot 'romanul' ca Vintu nu e om de afaceri. E un infractor si ii doresc sa redevina ceea ce a mai fost o data in viata, un pirnaias. Ca si majoritatea 'oamenilor de afaceri' si politicieni din Romania.

      Sper ca vanitatea lui sa il duca la pierzanie.
    • +2 (2 voturi)    
      Este.... (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:35)

      Liliana [anonim] i-a raspuns lui Daniel

      Este dureros de adevarat, dar putin inteleg, sau mai bine zis nu vor sa inteleaga.
  • +27 (27 voturi)    
    Vantu, Ponta, Antonescu, Voiculescu (Marţi, 15 februarie 2011, 20:36)

    mircea [anonim]

    nu stiu cum se face dar indivizii astia niciodata nu se ataca intre ei. vorba aia corb la corb...

    tot ce au ei de impartit e cu Basescu ca nu face cardasie cu eisa fure..era bine Vantule cand sub regimul PSD-PC mergea FNI si lua banii romanilor!! ce vremuri ai prins!!!
  • +25 (27 voturi)    
    asta e Romania (Marţi, 15 februarie 2011, 20:37)

    Mili Page [anonim]

    In orice alta tara civilizata o asemenea declaratie impotriva presedintelui inseamna inchisoare, numai in Romania nu.
  • +6 (6 voturi)    
    Imi repugna.... (Marţi, 15 februarie 2011, 20:46)

    Stefan Michiu [anonim]

    Imi vine rau, am o stare de extrema neplacere si voma numai cand il vad pe acest monstru!Cum e posibil sa fie o tara in lume- si aceasta e tara mea-in care un mafiot, un escroc,un ticalos imbatranit in hotii- ca asta a facut in toata viata lui-sa -si bata joc de legi, sa-si numeasca presedinte si ministri,sa umileasca institutiile Statului,sa se comporte in relatia cu acestea ca ultimul derbedeu?Oare tara e atat de slaba, oamenii legii atat de corupti sa nu reuseasca sa-l puna la locul lui pe acest monstru? Ma simt rusinat ca vorbesc aceeasi limba, ca respir acelasi aer, ca traiesc in aceeasi tara cu scursoarea asta care ne da lectii de democratie!
  • +33 (35 voturi)    
    Incredibil (Marţi, 15 februarie 2011, 20:46)

    felix2011 [utilizator]

    Un inculpat sa ameninte presedintele tarii!!!
  • +30 (30 voturi)    
    cum adica (Marţi, 15 februarie 2011, 20:58)

    xy [anonim]

    nu i-a permis starea de sanatate sa audieze inregistrarile? acuma e si surd??
    • +19 (21 voturi)    
      Cam da. (Marţi, 15 februarie 2011, 21:06)

      IC Breteanu leberalul socialist si conservator [anonim] i-a raspuns lui xy

      I s-a spart rotula din ureche. Are certificat de la Viena. De la un medic urolog.
  • +24 (24 voturi)    
    Sa ne reamintim cine e Vantosu! (Marţi, 15 februarie 2011, 21:09)

    Martorul [anonim]

    Ca sa intelegem cine este acest individ, despre care se zice ca ar fi ramas cu ceva banuti de pe urma a 300 000 de fraieri, sa ne reamintim discutiile dintre vantu-chirieac despre suspendarea lui Base, binecunoscute in presa
    " C : - Adică dintr-un c… imens în care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dându-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.
    SOV: - Măi şi ca să spunem până la capăt, suspendarea a fost făcută ca urmare a alianţelor pe care le-am construit eu pentru suspendare pentru că mi-a deschis dosarul cu Banca Agricolă.
    C: Da.
    SOV: - Şi am vrut să-i dau o lecţie, dar nu până la capăt.
    C : - Da, ştiu şi acest aspect.
    SOV: - Da, bătrânelule".
    O altă discuţie din 30 noiembrie 2009 este cu preşedintele Grupului Realitatea-Caţavencu, Sergiu Toader, pe tema casetei în care preşedintele Traian Băsescu apare lovind un copil.
    "SOV : - De ce crezi că e atât de disperat? E disperat că ştie că pierde.
    ST :- Măi, dar e fantastic cum... deci incredibil... Ăsta cu caseta a jucat un rol important şi chiar dacă 44 cred că e trucată, îşi păstrează opţiunea de vot, nu?
    SOV : Da tati, da. Adică pe români îi doar în p..., ei s-au presetat deja.
    ST. - Da, am înţeles.
    SOV - Da măi, e trucată şi du-te în p... mă-tii că tot nu te votez. Alegătorii lui: " Da, măi, e adevărat, i-a dat o labă şi unde dă Băsescu, creşte", vorba imbecilului ăla de Macovei.
    ST. - Da, corect.
    SOV : - Asta e treaba. Adică eu cred că este... îţi arată toată treaba asta faptul că (înjură - n.n.) cu mogulul nu te joci.
    ST. - Mamă!
    SOV: Cred că cea mai mare tâmpenie care a făcut-o imbecilul ăsta este că m-a ales pe mine ţintă, încă de acum un an de zile. Era băiat deştept, venea la supt p..., îmi sugea p... frumos, spunea sărut mâna pentru masă şi cu asta basta. Că loviturile mari, boul dracu', nu cu presa i le-am dat ci cu capacitatea mea de combinaţi şi de joc.
    ST. - Naşpa! Acum trebuie să ne pregătim să-l omorâm pe Geoană
  • +19 (21 voturi)    
    Oameni buni... (Marţi, 15 februarie 2011, 21:20)

    daniel [anonim]

    hai sa ne rugam la Dumnezeu ca sa intre nemernicu' asta in puscarie vreo 15-20 de ani si sa terminam cu animalele astea care au facut din Romania ceea ce vedem cu totii! Doamne cand o ajung sa-l vad pe nemernicul asta si pe Felix si pe Nastase la puscarie?!
    • -7 (7 voturi)    
      tu te rogi pe inverse (Miercuri, 16 februarie 2011, 1:02)

      cipa [anonim] i-a raspuns lui daniel

      pai tocmai de aia ii avem pe cap, sa-i suportam. deci roaga-te altfel, zi si tu ca daca cistigi la loto, vei plati datoriile lui vintu catre pagubiti...
    • -5 (5 voturi)    
      LOL (Miercuri, 16 februarie 2011, 8:47)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui daniel

      deci te rogi la dumnezeu sa fie nastase si felix si vantu in puscarie ... mda ...
      mai bin eroaga-te la justitiaru ciclop din fruntea tarii care din 2004 tot promite tzepe pentru alde-astia ..

      si asa caconcluzie : o sa ii vezi la puscarie cand o sa il vezi si pe basescu si gasca lui (veche sau noua) , cand o sa il vezi si pe iliescu ... etc .
      adica NICIODATA ca ei sunt impreuna in caz ca nu ai inteles !
  • +17 (17 voturi)    
    interceptari (ii) (Marţi, 15 februarie 2011, 21:24)

    Martorul [anonim]

    stenograma discuţiei din ziua de 6 martie 2010, când SOV ia legătura cu Sergiu Toader:
    "Asta e tot. Băi, nu suntem în război, proştilor! Lucrăm calm, cu metodă, şi atunci e şi mai puternică treaba, tati, când lucrezi calm, cu metodă.
    ST: Da, pentru că devine mult mai credibil, corect.
    SOV: Ştii s-o faci?
    ST: Da.
    SV: M-ai înţeles, bătrâne?
    ST: Da.
    SOV: Ăsta este jocul, n-am nevoie de istericale, n-am nevoie de derapaje. Am nevoie doar de creier, eu acum lucrez strict cu creierul, nu lucrez cu patimă. Dacă în timpul războiului cu Băsescu am pus şi patimă, a fost o chestie personală, acum nu mai este, acum este o chestie strictamente de afaceri. Trebuie să am rating ca să-mi iau bani din piaţă. Punct şi nimic altceva.
    ST: Corect.
    SOV: Că trebuie să hrănesc o armată de câteva mii de oameni, simplu ca bună ziua, nimic personal.
    ST: O facem... armata aia... o să rămânem, cum se numeau, pâlcuri. O să rămânem cete şi pâlcuri.
    SOV: Nu, o să rămânem o structură mult mai mică, dar extrem de bine organizată şi extrem de eficientă. La ce i-a folosit lui Geoană că a avut sub curul lui toată România, aproape? Băsescu a avut o grupare mică, dar a dracului de bine organizată.
    SOV: Nu, acum îmi construiesc o organizaţie care să răspundă intereselor mele de business, businessul meu fiind doar media. Deci, practic, răspunde şi intereselor ei. Că nu vede drumul, să fie sănătoasă, îl văd eu şi pe ăla merg.
    ST: E corect. Pentru mine e important şi ce am construit eu la comanda ta.
    SOV: Alo! N-ai înţeles! A fost o etapă. Eu nu-mi reproşez, băiatule, a fost o etapă.
    ST: OK
  • +21 (21 voturi)    
    Amenintarea este infractiune (Marţi, 15 februarie 2011, 21:28)

    Trojan.H [utilizator]

    Vintu nu e membru de partid, deci nu are imunitate pentru declaratii "politice".
    "Infractiuni contra autoritatii", art. 247.
    Eu unul n-am scoala prea multa, asa ca prin vinatoare inteleg cind cineva cu o pusca trage in altcineva.
  • +16 (16 voturi)    
    interceptari(III) (Marţi, 15 februarie 2011, 21:29)

    martorul [anonim]

    SOV: A fost o etapă care a avut şi bune, şi rele. Fără discuţie! De-aia nu stau să fac o analiză pe ce a fost bun, ce a fost rău. Ştiu ce am nevoie astăzi, astăzi am nevoie de o organizaţie să răspundă comenzilor mele, ca la Audiul pe care îl am. Am dat de cheie, a pornit, am întors cheia pe stânga, s-a oprit.
    Sergiu Toader: Absolut!
    SOV: De asta am nevoie.
    ST: Eu, când mă întorc, să ştii că lucrurile nu pot fi... Oamenii pot fi manipulaţi. Manevraţi, cu rezultate foarte nasoale.
    SOV: Eu nu manipulez pe nimeni, oamenii trebuie să creadă ceea ce este: este organizaţia lui Vîntu şi răspunde la comanda lui Vîntu.
    ST: Asta vreau să le spun.
    SOV: Corect.
    ST: Că, altfel nu ştiu cum se construieşte.
    SOV: Dar nu vreau altceva, nu mă interesează, nu vreau să comunic o falsitate, adică: Băi, sunteţi liberi!
    ST: Nu, nu.
    SOV: Nu sunteţi liberi, nene. Vă convine, lucraţi, nu vă convine, plecaţi, ce mare căcat!
    ST: Exact asta vroiam să-ţi spun, când mă întorc acolo, la butoane, asta trebuie să le spun oamenilor, pentru că mi-ai cerut să fac asta, asta fac, să-mi bag p... dacă nu. Într-adevăr, dacă ai nevoie de asta, îţi garantez, o să fie o construcţie beton, foarte eficientă.
    SOV: Da, bătrâne, de asta am nevoie, de o construcţie foarte eficientă, să răspundă comenzilor economice la care este supusă. Nimic altceva. Asta încerc... În sfârşit, ne-am clarificat! Dar asta trebuie comunicat în clar, care vrei rămâi, care vrei, pleci. Eu nu vreau să manipulez, să prostesc pe nimeni, eu sunt foarte corect. În general, cu oamenii sunt corect.
    SOV: Mâine, dacă fac o înţelegere cu Băsescu, Moşule, sunt cu tine, din momentul acela am dat ordin în organizaţie şi organizaţia este cu Băsescu. Punct. Fără abateri de genul fac înţelegere cu ăla şi mă trezesc două fete cinci castele.
  • +15 (17 voturi)    
    Curtea de Apel ! (Marţi, 15 februarie 2011, 21:32)

    oki [anonim]

    Numai acolo vrea SOV-ul sa faca declaratii ! Madama Costiniu il asteapta deja ( indurerata profund de situatia sotului ) . Nerusinare numele tau este Vantu !
  • +12 (14 voturi)    
    stenograma discuţiei din ziua de 6 martie 2010 (Marţi, 15 februarie 2011, 21:41)

    martorul [anonim]

    ......când SOV ia legătura cu Sergiu Toader:
    SOV: Nu se poate aşa ceva. Nu ştiu dacă m-ai înţeles.
    ST: Ba da.
    SOV: Că, pe undeva, ura acelui individ este justificată de atitudinea, nu de către mine, că nu eu am dat ordinul ăsta, de atitudinea editorială a oamenilor de acolo şi de suptul p... prin batistă, pe care l-am practicat eu. Sunt de acord, e şi greşeala mea majoră.
    ST: Adică ce am făcut noi naşpa?
    SOV: Băi, tati, noi, adică eu aveam o relaţie de non combat cu Băsescu. Războiul real a început cu Băsescu din momentul în care a apărut pe Realitatea Tv două fete cinci palate şi am început să ne luăm de Ioana Băsescu, să o f... pe aia în gură până la loc comanda, chestie care l-a deranjat pe părintele Ioanei Băsescu în mod vizibil, spunând: Păi, f... morţii mă-ti, una vorbim, başca ne înţelegem, mi-o tragi pe la spate, băi, Manea slutul şi urâtul? Eu ce p... mea ţi-am făcut să te iei de copilul meu în halul ăsta?, reacţie pe care ai fi avut-o şi tu, aş fi avut-o şi eu, când e vorba de copilul meu.
    ST: Corect.
    SOV: Mai ales când ştiu cum mi l-a dat pe Mihai afară din Deltă, da?
    ST: Da.
    SOV: Bă, aveam o relaţie bună cu el şi mă trezesc că-mi trage o muie şi-mi şi transmite ţi-am tras-o prin gură. Păi băi, p..., una ne-am înţeles, alta faci? Nu e normal ca organizaţia, în momentul în care avem interese clare, de business, nu de altă natură, că totul se reduce la business, tati, să poată funcţiona corect? Avem o înţelegere cu Băsescu, trebuie să fim capabili să o respectăm, fără să manipulăm nimic, ci pur şi simplu printr-o dispoziţie în staţie, începând de astăzi suntem tovarăşi cu Băsescu. Punct şi de la capăt, aşa se joacă jocul ăsta, că altfel te surprinzi... Azi eşti în poziţia în care toată lumea te urăşte, pentru că n-ai fost clar şi precis într-o parte sau alta. Ai mers ca pişatul boului. Am decis că luptăm împotriva lui Băsescu, toată organizaţia trebuia să lupte împotriva lui Băsescu cu toate armele.
  • +16 (18 voturi)    
    Ce are genunchiul cu urechea lui Vintu (Marţi, 15 februarie 2011, 21:54)

    mary [anonim]

    Dupa cum vedeti Domnul Vintu nu a putut audia inregistrarile de pe CD-ul cu telefoanele interceptate pentru ca a avut piciorul rupt.

    In plus nu poate sa stea nici doua trei minute in sala de judecata ( are alergie !!) tot din cauza raului provocat de acel picior rup.
    Deci afectiunile sunt in primul rind subite, apar de la un termen la altul, nu pot fi dovedite si sunt invocate in contexte ridcole.
    Prost sa fii si sa accepti o asemenea justificare ca nu aude din cauza piciorului rupt !
  • +19 (21 voturi)    
    un om sinistru!!!! (Marţi, 15 februarie 2011, 21:56)

    mr [anonim]

    Nu-mi vine sa cred in ce tara traim. Omul care a furat atatia banii de la cei care au jucat la FNI se revolta ca dupa atatia ani este urmarit in justitie, dar oricum nu pentru ceea ce a facut atunci, ci petnru ca in continuarea isi bate joc de justitie si favorizeaza un alt infractor!!!! Incredibil!!!!
  • +17 (19 voturi)    
    Vantule incepi sa cazi la propiu (Marţi, 15 februarie 2011, 22:05)

    acer [anonim]

    are un tupeu de vechi turnator la securitate...acolo si-a organizat si pus la punct propia retea de informatii...a adunat ulterior de la SRI toate otrepele si gunoaiele care au tradat serviciul de informatii al tarii...a mai cules si din cadrul serviciilor de informatii ale armatei si politiei cadre care pt bani au intors spatele juramantului de credinta fata de tara...cu ajutorul lor direct a dat toate tunurile financiare care au lasat atata amar de oameni pe drumuri...acuma cand in ceasul de pe urma sa gasit un presedinte cu sange in instalatie are tupeul sa-l ameninte...vantu are lista cu toti care au profitat de pe urma FNI si ii are la mana...daca acea lista ar fi publica cred ca ne-am da seama in sfarsit de ce toata europa ne intoarce spatele...dupa revolutie stam intr-o imensa mocirla numita ROMANIA...DACA PRESEDINTELE E SUSTINUT PANA LA CAPAT IN EFORTURILE SALE DE ASANARE A SOCIETATII DE ACESTE SCURSURI PUTEM SPERA INTR-O VIATA MAI BUNA A COPIILOR NOSTRI...sau poate si actuala structura de informatii a tarii se gandeste sa defecteze trecand de partea cealalta a baricadei
  • +15 (17 voturi)    
    judecatori pentru vintu (Marţi, 15 februarie 2011, 22:30)

    ciuche [anonim]

    La citi oameni a pagubit cu ,,ingineriile,, lui financiare nu cred sa gaseasca un judecator fara o ruda pierzatoare.Asa ca trebuie adusi judecatori din Germania sau Anglia, asta daca nu i-a gaurit si pe aia cumva....
  • +12 (16 voturi)    
    doamne ajuta (Marţi, 15 februarie 2011, 23:31)

    ioan roata [anonim]

    Eu zis sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat un presedinte cu sange-n vene si nu a zis niciodata "m-a invins sistemul"(precum lasul de Tap) Daca se va-ntimpla acest lucru (fereasca Sfantul) va fi vai si-amar de intreaga Romanie. Cine-i sistemul ??? Sistemul fiind: vantu, voiculescu, patriciu, nastase, vanghelie, ponta, crina s.a.m.d.
    • -2 (2 voturi)    
      ai uitat... (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:57)

      vasile [anonim] i-a raspuns lui ioan roata

      de Casuneanu, Cocos, Udrea, s.am.d. sau astia noi nu se pun ca is pe stil nou?!
  • +15 (17 voturi)    
    Incredibil (Marţi, 15 februarie 2011, 23:44)

    Cutzu schiop [anonim]

    Cate amenintari lanseaza canalia asta si nicio institutie a statului nu se sesizeaza.
    Va inchipuiti dimensiunea reala a fardelegilor infaptuite de acest inculpat?
    Sfideaza cu nonsalanta justitia, institutia presedentiei... jigneste, ameninta in stil mafiot.
    Chiar imi pun intrebarea: este Romania un stat de drept???
  • +11 (13 voturi)    
    Vintu' (Marţi, 15 februarie 2011, 23:54)

    za-k [anonim]

    Le zise la greu din scaunul cu rotule:
    vinatoarea a inceput cu castrarea orei de foc :)

    Numa' bine,
    za-k/
  • +12 (14 voturi)    
    Mogulii Statului (Miercuri, 16 februarie 2011, 0:27)

    florin [anonim]

    Pai Vantu , Felix si Patriciu sunt oameni care nu stiu sa faca afaceri ,s-au invatat doar cu contracte de la stat,pai Felix Turnatorul are doar anul asta vreo 300 de contracte de la stat si imaginativa ce inseamna sa ajunga CoalitiaGrivco la guvernare , v-a avea 3000 de contracte cu statul, Vintu are pierderi cu Realitatea de 30 milioane de euro , a mai inchis un ziar si o televiziune de sport ca vorba aia nu mai vin bani de la stat ca pe vremea lui Tariceanu, iar despre Patriciu se stie, i-a da Nastase 500 milioane de euro din banii nostri, Patriciu cumpara Petromul si il da pe 3 miliarde dupa doi ani,statul a pierdut 3,5 miliarde euro din start, asa ca nu va mai mirati ca sunt inebuniti sa scape de Base, daca mai tine asa mor de foame saracii ,ei nu stiu sa faca bani decat din furaciuni si acum urmeaza Gazul romanesc,asta va spun ca este visul lui Patriciu
    • -1 (1 vot)    
      ce le stiu unii pe toate?! (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:53)

      vasile [anonim] i-a raspuns lui florin

      Contracte, sume, afaceri toate sunt imediat catalogate. De unde le stii tu pe toate?! Citesti toata ziua fituici despre conspiratii, mai bine ai pune mana la munca, nu doar tu si multi altii. Asta e in firea romanului sa stea cu ochii in gaura din gard si in spatele lui sa creasca balariile si apoi sa dea vina pe vreme si pe conspiratii. Daca toti si-ar vedea de treaba lor adevarata si doar atat, altele ar fi rezultatele pe ansamblu, dar toti ce fac; privesc la vecin sa vada ce mai mananca si imbraca, timp de treaba ciuciu, ca doar toata ziua ia-i numarat aluia basinile.
      • 0 (0 voturi)    
        Da, mai multe ca voi (Miercuri, 16 februarie 2011, 15:21)

        eu. [anonim] i-a raspuns lui vasile

        Daca altul priveste in ograda voastra trebuie sa-si vada de treaba, adica il puneti repede la respect. Dar voi cand o sa va vedeti de treaba si nu o sa va mai uitati in gradina altuia?
        Mare tupeu aveti.
  • +12 (14 voturi)    
    Cum functioneaza justitia? (Miercuri, 16 februarie 2011, 1:04)

    Moromete [anonim]

    1. Cum poate cineva sa ameninte presedintele unei tari intr-un tribunal si sa nu fie retinut?

    2. Cum poti sa ceri sa fii scuzat in termeni de "eu nu mai vreau sa stau" !? De parca vreunul adus in fata justitiei vrea sa fie acolo? De cand iti alegi daca stai sau nu? Domne', eu azi nu prea am chef de inchisoare,... suna-ma maine!?

    3. Nu sunt medic si nu stiu detaliile problemelor la rotula insa am colegi care si-au rupt piciorul si vin (adusi cu masina, pe cheltuiala companiei) la servici (munca de birou). Sunt joviali si chiar isi fac treaba,... sa pretinzi ca nu auzi bine pentru ca te doare rotula dupa parerea mea e innaceptabil. Apoi,... afectiuni cardiace depistate de medic ginecolog? Unde-i inima astuia,... ca sa zic asa?

    4. Habar n-am pentru ce il judeca si nici n-am idee daca e vinovat sau nu. Insa 1-3, luate impreuna, mi se par suficiente pentru orice sistem de justitie functional sa-l tina la racoare pana la noi clarificari.
  • +7 (9 voturi)    
    mno.. (Miercuri, 16 februarie 2011, 2:26)

    busymind [anonim]

    si cand incepe totusi procesul asta ?
    • +2 (2 voturi)    
      mai ai de asteptat ... (Miercuri, 16 februarie 2011, 8:55)

      adrian [anonim] i-a raspuns lui busymind

      poate o sa mai aiba nishte puseuri (sau chiar sa inceapa) innainte de alegeri ;)
  • +7 (9 voturi)    
    incredibil... (Miercuri, 16 februarie 2011, 4:53)

    mary [anonim]

    Incredibil ca SOV are atata tupeu!!!

    Declanseaza razboiul impotriva lui Basescu si a tuturor celor care il sustin????

    Asta nu este proces??? Dar oare ce este???

    O fi favorizat infractorul sau nu??? Ce crede oare SOV?
  • +4 (4 voturi)    
    amenintarea lui Vantu... (Miercuri, 16 februarie 2011, 6:59)

    John [anonim]

    spune mult despre starea morala a natiunii si mai ales despre sistemul ei de justitie. Un infractor de drept comun (judecat in libertate!) il ameninta pe seful satului ales liber de popor si pleaca acasa unde isi planifica urmatoarea mutare in jocul sau pueril cu justitia. Si rade...
  • +4 (4 voturi)    
    Vantu vanatorul (Miercuri, 16 februarie 2011, 7:54)

    ion cuibar [anonim]

    Sa inteleg ca de data asta vrea sa traga in Basescu ?A trecut de faza haituirii prin maimutele si mamutoii de la Realitatea TV ? Ce licenta ar fi avand aceste posturi , Realitatea si Antena 3 ? Eu stiam ca sunt posturi de stiri nu de analize tampite si politic directionate.
  • +4 (4 voturi)    
    patologia eu-lui in stare pura (Miercuri, 16 februarie 2011, 9:18)

    jane doe [anonim]

    acest domn are mare nevoie de ajutor din partea unor specialisti: urmariti doar stilul de exprimare - intonatii, cuvintele folosite, pauzele, privirea, postura corpului, samd. Sa nu mai scriu de ideile domniei sale. Cu tot respectul, este un caz demn de atentia psihiatrilor.
  • +2 (2 voturi)    
    Vantu e ca in desenele animate (Miercuri, 16 februarie 2011, 9:22)

    bugs bunny [anonim]

    Ha ha ha.... I'm gonna hunt a wabbit ha ha ha.
    by Elmer the hunter.
  • +3 (3 voturi)    
    disperare, numele tau este vantu (Miercuri, 16 februarie 2011, 9:25)

    vero [anonim]

    bai, speriatule, nu de judecatoare trebuie sa te temi, ci de amicii din reteaua FNI.
    FNI a fost o organizatie a securistilor de top, care au furat toti banii naivilor inselati de titulatura "fond NATIONAL".
    Acum, doar tu esti expus, dar in timpul procesului vor iesi la iveala nume si sume si atunci sa te tii. Tanti aceea in roba te poate pune la adapost la inchisoare. Crezi cumva ca stapanii tai te vor menaja asa? Nu Base si nu judecatoarea iti sunt dusmanii de moarte, stii si tu bine chestia asta. Mai bine uita-te pe unde mergi si cu cine, ce mananci si unde dormi, daca mai poti dormi, ce iti dau aia pentru calmarea durerilor si, in fine, daca nu mai suporti stresul...succes!
  • +1 (1 vot)    
    Pana cand ???? (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:21)

    silvia [anonim]

    Acest excroc ordinar ,mincinos ...,pana cand se ''ascunde''...,cu boala ....,chiar nu se poate DEMONSTRA odata ptr totdeauna VINOVATIA avuta ?
    Cand efectua diferite actiuni impotriva oamenilor...,indiferent pe ce pozitie se afla...,nu mai era bolnav ?? Atata ura impotriva oamenilor cred ca se datoreaza handicapului fizic de care sufera de atata timp,altfel nu imi explic NESIMTIREA lui !!!!
    Nu sunt victima FNI(am avut inspiratie)...,dar ma pun in locul celor care au fost JEFUITI de acest excroc...,imi dau seama ce traume au simtit !
    Sper sa apucam clipa cand acest mizerabil primeste pedeapsa binemeritata si o locuinta la Jilava !!!
  • +1 (1 vot)    
    terorism rtv (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:43)

    lc [anonim]

    ...vineaza presedintele si sustinatorii lui..., suna periculos ..asta inseamna ca-si face politie politica personala in afara de instrumentul rtv care se ocupa cu terorism psihic la adresa poporului ,a guvernului , familiei presedintelui si a pdl ??!!....
  • +1 (1 vot)    
    Oare (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:45)

    Gabi M [utilizator]

    nu exista in Codul Penal nimic pt. care sa fie arestat acest megaescroc care ameninta viata Presedintelui tarii si a tuturor celor care-l sustin(milioane de romani!)?In ce tara traim?
  • -1 (1 vot)    
    Interceptari, FNI, Iliescu si Nastase e de vina (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:46)

    vasile [anonim]

    Tipic romanului: sa vedem un om spanzurat in piata sa ne bucuram si noi sau sa moara si capra vecinului. Nimeni insa nu recunoaste ca NIMENI NU A FOST FORTAT sa depuna bani la FNI sau de aiurea. Cei care au depus trebuiau sa se gandeasca ca la o asemenea promisiune de catig din acel moment exista un risc enorm, e ca la casino te duci si joci si pierzi sau castigi, a fost acelasi lucru. Ai investit si ai pierdut, ai vrut sa castigi facil si ai pierdut. E in natura umana sa vrei sange si razbunare, cumva unul spanzurat in piata ca la chinezi :))) Ceea ce este cu adevarat halucinant, e faptul ca dupa atatia ani de guvernare PDL tot Iliescu si Nastase sunt de vina. Adica cele 70 de miliarde de euro datorie publica sunt vina lu' Iliescu si Nastase, aiurea?! Treaba asta a fost asemeni unui FNI da mai subtil; creditul cu buletinul. Toti au castigat nimeni nu a pierdut, acum insa trebuie sa dai dublu inapoi. Asta da afacere! Acum ciuciu, poporeni sau invatat sa plece in concediu cu credit de nevoi personale, ciuciu, poporeni vor case cu credit ipotecar, ciuciu, apar frustrarile... si cine de vina?! Iliescu si Nastase, uitam: Vantu si Patriciu. Astia noi au fost mai destepti!! Ce sa luam banii la fraieri, hai sa le dam noi asa de abureala si apoi sa le luam triplu sau tot, sa-i facem boschetari. In viata tre sa "belesti fasolea" pe romaneste altfel o iei apoi ca romanul cauti vinovati la vecin ca ala era bogat si tu invidios ai vrut sa fii ca el si alta metoda nu ai vazut decat sa iei teapa!! Asa ca lasati dreqului FNI-ul si treceti mai departe, apucati-va de munca onesta, lasati politica si postatul aiurea pe forumuri, folositi-va mintea si amintiti-va proverbe romanesti: "La pomul laudat nu te duci cu sacul" e dinainte de FNI!!
  • +1 (1 vot)    
    Mafia care a nenorocit Romania (Miercuri, 16 februarie 2011, 10:55)

    Valentin [anonim]

    Mama voastra de escroci gen vantu, securisti gen voiculescu, "afaceristi"gen patriciu. Unde sunt banii oamenilor de la FNI, unde sunt banii romanilor din exporturi dupa uciderea Ceausestilor, unde sunt creantele Romaniei din Libia? Unde sunt cei 600 de milioane de dolari "imprumutati" de Nastase multe palate, fara dobanda lui Patriciu, ce ai facut Iliescule cu industria Romaniei, ce ai facut Iliescule cu agricultura Romaniei ? ATI infaptuit MARELE JAF asupra propriului popor. Mizerabililor.


    Se vede clar ca pe Realitatea dar si pe Antenutze tonomatele sunt fff ingrijorate. Mama voastra de lachei!!!! Ne-ati umplut sufletele cu nerusinarile voastre, cu laturile de la gura voastra! L-ati reinviat din nou pe Vadim? Sobolanilor salvati-va pana mai aveti cum. Corabioara ia apa! Unde sunt liderii vostri sindicali atat de vocali? Si-au pierdut graiul? !
    • -1 (1 vot)    
      Frustrari, frustrari si iar frustrari!! (Miercuri, 16 februarie 2011, 11:42)

      vasile [anonim] i-a raspuns lui Valentin

      Pesemne ti-e obida ca tu nu ai fost invitat la "marele jaf" si acum cand te-ai trezit si tu esti pus la munca si de necaz rascolesti prin sifonier dupa schelete :))) Astea sunt vorbe vanturate tot de de actuali care au nascut regi ai asfaltului cu Bugati de 1 mil. juma de euro, da' pastia nu se pun ei sunt capitalisti, fac afaceri, ailalti sunt securisti verosi!! A dreqului natie suntem noi romanii si pe limba si mintea noastra o sa pierim daca nu ne trezim din bambiliciul asta politic in care ne imping unii!! Daca vrei sa-l pupi pe Basescu bravo ti-e, pupa-l da vezi unde?! Toti o trag cu "marele jaf", aiurea!! Toata fosta industrie comunista a pierit fiind necompetitiva, cine a inteles economia de piata si valorile ei, bune sau rele, a castigat si acum TU te uiti cu invidie la ei si esti frustrat, te inrosesti la fata si slobozesti sudalme, iti aduni buzunarele gaurite si iti pare rau ca nu ai fost "invitat la marele jaf" sau ca cineva asa din marinimie nu ti-a facut o portie. Poate nu s-a inteles; capitalismul e pentru cine POATE, ceea ce vrei tu e SOCIALISM,adica, echitate, dreptate, in mod egal. Capitalismul nu v-a fi niciodata etic si in mod egal, va fi format din oportunisti si oameni ai momentului si ceilalti invidiosi si frustrati pe ceea ce au facut unii pe care-i catalogheaza ca MIZERABILI doar pentru ca l-a un moment dat au inteles principiile mizerabile ale capitalismului!!
  • 0 (0 voturi)    
    just do it (Miercuri, 16 februarie 2011, 11:30)

    Walker [anonim]

    Sorin Ovidiu Vintu, este randul tau sa ceri o vizita in miez de noapte la salonul de relaxare din casa lui Mircea Geoana.

    Mircea Geoana negociaza cu Moskova si cu Parisul, e clar ca te va ajuta sa scapi de mana lunga a tiranului.

    Daca nu el atunci cine? Daca nu acum atunci cand?
  • 0 (0 voturi)    
    Jumong (Miercuri, 16 februarie 2011, 12:15)

    legendele palatului ..... [anonim]

    daca SOV ar fi trait in epoca lui Jumong... chiar ca ajungea sa-l insele si pe ala care nu avea rival,de aia a ajuns o poveste.....
  • 0 (0 voturi)    
    vinatoarea (Miercuri, 16 februarie 2011, 12:51)

    mitic [anonim]

    e greu sa vanezi iepuri ca si El Comandante ....anii trecuti era la moda bancul ala cu vinatorul si cu ursul care il prindea de fiecare data si i-o tragea....cred ca putem inlocui ursul cu iepurasul....
    :))))
  • 0 (0 voturi)    
    Politica PSD si piciorul bagat in JUSTITIE (Miercuri, 16 februarie 2011, 13:39)

    Valentin [anonim]

    Membri incompatibili pusi de presedintele Senatului Mircea Geoana pe lista CSM:
    a) Lidia Barbulescu - fosta un an sefa la ICCJ 2008 – 2009
    b) Dan Lupascu
    c) Nicolae Chiujdea
    toti 3 alesi pentru a doua oara anticonstitutional;
    d) Victor Alistar din partea societatii civile incompatibil declarat de ANI – a fost si avocat in procese.
    Iata 2 similitudini socante intre politic si justitie:
    1) Ion Iliescu – presedinte de onoare al PSD
    Viorica Costiniu – presedinte de onoare al asociatiei magistratilor – judecator la Curtea de Apel Bucuresti – judecator in cazul Vantu

    2) Victor Ponta – presedinte al PSD
    Mona Pivniceru - presedinte al asociatiei magistratilor din 2008
  • 0 (0 voturi)    
    Afaceristi, escroci, securisti (Miercuri, 16 februarie 2011, 13:41)

    Valentin [anonim]

    Mama voastra de escroci gen vantu, securisti gen voiculescu, "afaceristi"gen patriciu. Unde sunt banii oamenilor de la FNI, unde sunt banii romanilor din exporturi dupa uciderea Ceausestilor, unde sunt creantele Romaniei din Libia? Unde sunt cei 600 de milioane de dolari "imprumutati" de Nastase multe palate, fara dobanda lui Patriciu, ce ai facut Iliescule cu industria Romaniei, ce ai facut Iliescule cu agricultura Romaniei ? ATI infaptuit MARELE JAF asupra propriului popor.
  • 0 (0 voturi)    
    asta meritam (Miercuri, 16 februarie 2011, 13:56)

    NICOSTI [anonim]

    intro tara in care ne respectam uni pe alti acest individ ar fi fost linsat mediatic la cate nenorociri a produs cu faptele sale ,dar aici ziaristi se inchina in fata lui fac plecaciuni stand in genuchi,sil compatimesc ca si cum ar fi cel mai nevinovat individ,daca asta este o presa care informeaza corect si obiectiv atunci sa nu ne mai miram ce se intampla in tara.
  • 0 (0 voturi)    
    un............................. (Miercuri, 16 februarie 2011, 16:59)

    dudu [anonim]

    acest excroc s-a mearga la puscarie,nu trebuieste lasat in libertate.Dar unde poti s-a faci ce vrei si s-a jonglezi legea????-in ROMANIA!!!.
  • 0 (0 voturi)    
    ce exemplu dam copiilor despre onoare? (Miercuri, 16 februarie 2011, 23:43)

    cornel periprava [anonim]

    Tot ce se intampla in tara noastra constituie un exemplu negativ pentru educatia copiilor nostri;criminali care in loc sa fie intemnitati sunt presedinti de onoare,hoti la drumul mare care sunt liberi si cumpara televiziuni,politicieni care au dus tara in sapa de lemn si se bat in vazul pagubitilor pentru a fi realesi...
    CE TREBUIE SA LE SPUNEM COPIILOR NOSTRI DESPRE DREPTATE CINSTE ONOARE ....
  • 0 (0 voturi)    
    Josnicia si hotia... (Joi, 17 februarie 2011, 15:35)

    Andra [anonim]

    Imi repugna,acest individ hot si odios.Cum de CNA permite ca la televiziunea acestuia,toti MANJITII,sa aduca injurii Presedintelui(indiferent cum se numestr),De aici se trage ura si lipsa de respect a romanilor.Acest MONSTRU isi are locul DUPA GRATII.Cred ca multora dintre noi nu ne face placere sa fim CONTEMPORANI cu el,dar ce sa facem ASTA ESTE DEMOCRATIA,pe care in timpul lui ILIESCU,nu era.
  • 0 (0 voturi)    
    todeauna invidiosii sunt si prosti (Vineri, 18 februarie 2011, 15:33)

    alex [anonim]

    Eu nu inteleg ce atata ura pe vantu, la unison, nimeni nu va contrazice, cu cine va razboiti, constat ca vorbiti singuri
    Eu, pe vantul, nu am ura si nici ciuda, dimpotriva, imi pare un individ istet si chiar il stimez pentru abilitatea lui. FNI-ul a fost un joc, o alegere in fond, voluntar. Este firesc sa iti asumi si pierderea ca orice joc de carti daca intri in joc.
    Nu am jucat in viata mea la nici un fel de joc, fie el si de stat (loto, etc.), pentru ca nu imi plac banii veniti pleasca, din principiu.
    Dar, nu pot sa accept sa ma reprezinte un presedinte grobian, gen basescu, cu multe defecte si fara nici o calitate.
    Nu cred ca l-ati detestat voi pe iliescu cat mi-as fi dorit eu si totusi cu strangere de inima l-am votat sa nu castige vadim.
    Nu credeam ca il pot detesta pe basescu mai mult decat pe iliescu.
    Repet nu il detest pe basescu pt ca a taiat salarii alea alea......nicidecum.
    Cum poti avea simpatie fata de un individ care atunci cand era comandant de nava l-a obligat pe un subaltern sa-l duca in spate 9 etaje, numai sa-si bata joc de el. Ranjetele si hahaielile lui nu sunt pt demnitatea unui sef de stat


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by