Presedintele CJ Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat sub control judiciar. Procurorii DNA cerusera arest preventiv

de Alina Neagu     HotNews.ro
Vineri, 19 ianuarie 2018, 14:41 Dosare Anticoruptie


Ionel Arsene
Foto: arhiva personala
Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene, a fost plasat, vineri, sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru trafic de influenta, printr-o decizie a magistratilor Tribunalului Bacau, anunta Agerpres. Judecatorii au respins propunerea de arestare preventiva inaintata de procurorii DNA Bacau.

Presedintele CJ Neamt fusese retinut joi de procurorii DNA, care il acuza de trafic de influenta.

DNA il acuza pe Ionel Arsene ca, in cursul anului 2013, in calitate de deputat si presedinte al organizatiei PSD Neamt, a primit de la o persoana (martor in cauza) suma de 100.000 euro pentru a-si folosi influenta pe care a lasat sa se creada ca o are asupra unor persoane din conducerea Agentiei Nationale de Integritate, in scopul de a se constata nerespectarea dispozitiilor legale privind conflictul de interese si regimul incompatibilitatilor in cazul unei persoane care, la acea vreme, avea functie de conducere in administratia locala.

Procurorii anticoruptie sustin ca banii remisi de martor intr-un restaurant situat pe raza municipiului Bucuresti urmau sa ajunga la persoanele respective prin intermediari.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























963 vizualizari

  • -3 (15 voturi)    
    aoleu (Vineri, 19 ianuarie 2018, 14:49)

    cucuveauamov [utilizator]

    "Judecatorii au respins propunerea de arestare preventiva inaintata de procurorii DNA Bacau"

    nu se poate! ciuma rosie! manifestantii (tineri, liberi,frumosi etc) sa-i aduca pe judecatori la judecata poporului #rezistent!
    • -4 (12 voturi)    
      Ba da, propun infiintarea tribunalelor (Vineri, 19 ianuarie 2018, 15:21)

      xrogo [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

      #rezist conduse de protestatari cu vechi stagii de iesit in strada care sa aduca in fata lor pe toti judecatorii care nu satisfac cererile procurorilor!
      In cazul de mai sus, procurorul stia sigur ca intr-o zi, nu se stie in care, dar sigur in anul 2013, intr-un anume restaurant din micutul targ Bucuresti, cineva i-a dat 100000 euro numarati ca si mita, aceasta acuzare este chiar de rasul curcilor si acel procuror voia sa fie tinut in arest 30 zile?
      • +3 (3 voturi)    
        xgroho, nu-i de rasul curcilor pt ca altfel (Vineri, 19 ianuarie 2018, 16:05)

        Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

        judecatorul nu il plasa sub control judiciar ci il lasa liber ca pasarea cerului !

        Dragnita al vostru insa si-ar dori sa puna saua si pe judecatori, nu numai pe procurori !

        Voi pesedacii ati avut un coleg postac, Gustav555 isi zicea care la inceput era tot asa ca si tine. In urma cu vreo 10 luni pierzand un pariu a trebuit sa-si schimbe porecla in Gustav666,
        (cinste lui, pt ca a avut onoare - a fost inca un semn ca era un corp strain in armata de postaci a PSd-ului !), dupa care la scurt timp a iesit definitiv de pe forum.

        PS. Poate a terminat facultatea si s-a apucat sa profeseze in domeniul sau, poate ca a gasit de lucru sau poate, pur si simplu s-a scarbit si a renuntat cand si-a dat seama ca isi folosea mintea (desteapta de altfel) intr-un mod nefiresc si injositor, contrar aspiratiilor sale !

        PPS. Tu in ce categorie din cele trei te incadrezi ?
        • +2 (2 voturi)    
          salut, Susule (Vineri, 19 ianuarie 2018, 20:54)

          Gustav666 [utilizator] i-a raspuns lui Susufler0

          Contrar aparentelor, am ramas acelasi cititor fidel al HN dar si telespectator al A3.
          Te urmaresc si, nu de putine ori, ma mancau degetele sa-ti articulez cate o contra, bineinteles la modul cordial cu care am fost obisnuiti amandoi.
          Mi-au ramas valabile motivele pentru care am iesit de pe forumul HN: fanatismul dus la extrem, prostia si ignoranta de care mustea forumul.
          Ma voi tine rezervat in continuare si poate voi mai interveni in masura in care voi avea cu cine polemiza. Ce ma deranjeaza nespus de mult sunt deopotriva autoritarismul lui Dragnea dar si nimicnicia lui Orban sau telefoanele doamnei Chichirau.
          Si o veste pentru tine: nu ma incadrez defel in cele trei categorii!
          S-auzim de mai bine!
          • 0 (0 voturi)    
            Salut, Gustav ! Imi pare bine ca te "aud" ! (Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, 2:47)

            Susufler0 [utilizator] i-a raspuns lui Gustav666

            Da, acum imi reamintesc ca acestea au fost cele trei motive pe care le-ai evocat si atunci cand ai renuntat sa mai frecventezi site-ul !

            In ceea ce-i priveste pe Dragnea si pe Orban te inteleg, pt ca in primul rand ma inteleg pe mine, dar cu Cosette Chichirau ce ai, zau asa ? A fost faza (usor) exagerata a pozelor facute cu telefonul versus grobianismul marca Serban Nicolae, Radulescu Mitraliera & compania din PSD !

            In rest, greu de discutat cu adversarii lui Iohannis si ai USR care circula pe trotuarul PSD ! Si asta din cauza a exact ce ai detectat tu : fanatism, prostie, ignoranta. Nu spun ca pe trotuarul astalalt pe care circul eu, totul este perfect, este ok, nu, dar gropile sunt mult mai putin numeroase si mult mai putin adanci, iar mizeria si flegmele sunt infinit mai putine ca pe cealalta parte a strazii !

            PS. In fine, merci pt "veste", am retinut si sa dea Domnul sa auzim de mai bine !
    • +1 (1 vot)    
      ehhh (Vineri, 19 ianuarie 2018, 15:28)

      transpenibilus [utilizator] i-a raspuns lui cucuveauamov

      Exact asta urmează. Si da, si ambasada voastra va fi vizitata de o delegatie de omeni ai muncii, oameni simpli din multime si mazeti, ca sa va mai schimbe experienta


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by