Avocata Maria Vasii: O sa-i propun domnului Dragnea cereri de urmarire penala a persoanelor ce il acuza, dar au fost in aceleasi situatii 

de G.S.     HotNews.ro
Joi, 4 ianuarie 2018, 15:01 Dosare Anticoruptie


Maria Vasii, avocata liderului PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi, la DNA, dupa ce a studiat dosarul Tel Drum, ca a vazut multe lucruri in contractie cu cele declarate public de anumite persoane, informeaza Agerpres.

"Cu siguranta sunt foarte multe lucruri pe care le-am vazut in contradictie cu cele declarate public de anumite persoane care au fost in acest loc si au spus lucruri, zic eu, neadevarate", a spus Maria Vasii, dupa ce a stat aproximativ doua ore la DNA pentru a studia dosarul Tel Drum, in care este implicat Liviu Dragnea.

Ea a mentionat ca, in urma celor citite in dosar, ii va propune lui Liviu Dragnea cereri de extindere a urmaririi penale fata de alte persoane.

"O sa-i propun domnului Dragnea cereri de extindere a urmaririi penale pentru toate persoanele care il acuza pe domnul Liviu Dragnea, dar la randul lor au fost in situatii in care i-ar pune in egala masura in acuzare, din moment ce domnul Dragnea este pus sub acuzare. Or, socotim ca acele demersuri nu au fost infractiuni, nici pentru domnul Dragnea. (...) Vorbim de complicitate la aceleasi infractiuni, pentru ca nu poate fi acuzat domnul Dragnea de anumite fapte, cata vreme persoanele care erau de fata la luarea unor anumite decizii pot sa aiba aceeasi raspundere", a aratat Vasii.

Intrebata daca acest lucru inseamna ca admite acuzatiile aduse de procurori lui Liviu Dragnea, avocata a negat categoric. ''Sub nicio forma. Spun ca asa cum in ceea ce le priveste pe celelalte persoane s-a apreciat ca nu au savarsit nicio infractiune, trebuie sa extindem acest rationament si pentru domnul Dragnea'', a mentionat aceasta.

Ea a afirmat ca Liviu Dragnea are dreptul de a veni personal la DNA, insa atata vreme cat procurorul de caz a permis sa ia copiile unor documente relevante din dosar va fi mult mai usor sa le examineze dintr-un birou.

Avocata a fost intrebata de jurnalisti daca Liviu Dragnea ar putea deveni martor denuntator in cauza. 

"Nici vorba. Fata de lucrarile de la dosar noi suntem indreptatiti sa cerem o interpretare corecta a legii fata de toate persoanele. In aceasta incercare de a face o interpretare corecta, vom cere poate extinderea cercetarilor pentru a delimita foarte clar faptele fiecarei persoane despre care se vorbeste in aceste proceduri judiciare", a mai spus Maria Vasii.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























2462 vizualizari

  • +5 (11 voturi)    
    Maria Vasii (Joi, 4 ianuarie 2018, 15:09)

    mitg [utilizator]

    E avocata, isi face doar meseria, n-are nici o vina in sine, dar cum poti sa lucrezi in interesul unei lichele parsive precum dragneev, numai ea stie ...
    • +8 (8 voturi)    
      Comment sters de user (Joi, 4 ianuarie 2018, 15:30)

      Un Nene [anonim] i-a raspuns lui mitg

      • +5 (5 voturi)    
        Comment sters de user (Joi, 4 ianuarie 2018, 18:20)

        Un Nene [anonim] i-a raspuns lui Un Nene

  • +9 (11 voturi)    
    Amvai! (Joi, 4 ianuarie 2018, 15:16)

    lula [utilizator]

    pe domnul grebla nu-l mai spala nici toate apele dunarii, deci femee, clontzu mic ca n-ai cum sa-l scapi!
    asta cu latratul printre gard nu merge!
  • +8 (10 voturi)    
    Fasss Vasii fosta Ilisia,bani dati degeaba !!! (Joi, 4 ianuarie 2018, 15:24)

    Plagarus [utilizator]

    Maria Văsîi, avocatul familiei Voiculescu,cazul Tanacu,Passaris,Cioaca,IPS Teodosie Arhiepiscopul Tomisului,Borcea,Becali.....Dragnea capat de linie.
  • +4 (4 voturi)    
    tipa asta e nesimtita. numai ea stie?! (Joi, 4 ianuarie 2018, 17:06)

    pb80tm [utilizator]

    restul sunt prosti.
    "... ca a vazut multe lucruri in contractie cu cele declarate public de anumite persoane"
    Wow!! si pt asta gata dragnea e nevinovat?
    "O sa-i propun domnului Dragnea cereri de extindere a urmaririi penale pentru toate persoanele care il acuza pe domnul Liviu Dragnea, dar la randul lor au fost in situatii in care i-ar pune in egala masura in acuzare, din moment ce domnul Dragnea este pus sub acuzare. Or, socotim ca acele demersuri nu au fost infractiuni, nici pentru domnul Dragnea. (...) Vorbim de complicitate la aceleasi infractiuni, pentru ca nu poate fi acuzat domnul Dragnea de anumite fapte, cata vreme persoanele care erau de fata la luarea unor anumite decizii pot sa aiba aceeasi raspundere", a aratat Vasii.
    Da ce e sunteti voi mah procurori!? se cerceteaza speta dragnea. ce treaba aveti voi cu ce infractiuni dovedite sau nu au produs altii? mentalitate de infractor prins. da de ce dom sef nu ai arestati si pe altii ca si ei fura! tocmai cu mine a-ti inceput. replica tuturor hotilor data de pe vremea lu ceasca politistilor.
  • +4 (4 voturi)    
    d-na avocat (Joi, 4 ianuarie 2018, 17:06)

    nahir [utilizator]

    zice cam asa : pai daca la sedinta directorul a luat o hotarare, daca iese bine e meritul lui, daca nu sa le luam capul si celorlalti participanti la sedinta. si viceversa. daca nu luam capul subalternilor, sa nu-i luam capul nici lui dragnea chiar daca el a fost decidentul.
  • +5 (5 voturi)    
    deci, (Joi, 4 ianuarie 2018, 17:12)

    nahir [utilizator]

    avocata vrea fie sa-i beleasca si pe ceilalti participanti la sedinte, subalternii lui dragnea, chiar daca decizia a fost doar a lui dragnea, el capo di tutti capi, fie sa-l ierte procuratura si pe dragnea, din moment ce nu-i baga sub aceasi acuzatie si pe acestia.
    Asta are grave probleme de intelegere a factorului decizional.
    Sefu-i sef si-n pielea goala tocmai pentru ca poarta raspunderea deciziilor luate.
    Acum se explica si de ce a pierdut pe linie toate "victimile" pe care le-a aparat.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by