Perle, rubine, inele cu diamante si bani, confiscate de politisti in cadrul unui dosar de coruptie

de V.M.     HotNews.ro
Duminică, 12 noiembrie 2017, 11:30 Dosare Anticoruptie


Bijuterii confiscate de politisti
Foto: Politia Romana
Peste 64.000 de euro, 31.000 de dolari, 5.000 de lire sterline, 4.500 de franci elvetieni, precum si o jumatate de kilogram de aur, perle, rubine si inele cu diamant au fost ridicate de politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, de la persoane cercetate pentru fapte de coruptie, se arata intr-un comunicat de presa difuzat duminica de Politia Romana.

"Politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, au ridicat 64.200 de Euro, 31.000 de USD, 5.000 de lire sterline, 4.500 de franci elvetieni, o jumatate de kilogram de aur, 110 grame de perle, 200 de grame de rubine si doua inele cu diamant, de la persoane cercetate pentru fapte de coruptie, 120 de cadre didactice si studenti dintr-o institutie de invatamant superior din Arad au fost audiate fiind cercetate sub aspectul savarsirii de infractiuni de coruptie", se precizeaza in comunicatul de presa, citat de Agerpres.

Autoritatile mentionate au continuat, in perioada 6 -10 noiembrie, activitatile de urmarire penala in cadrul unui dosar penal in care se efectueaza cercetari fata de cadre didactice implicate in promovari frauduloase de examene.

Totodata, au fost puse in executare trei mandate de perchezitie asupra a trei casete de valori detinute de catre doi dintre cei cercetati in cauza, la unitati bancare de pe raza judetelor Arad si Timis, in urma carora au fost indisponibilizate mai multe bunuri, pentru a fi confiscate.

Astfel, politistii au ridicat sumele de bani mentionate precum si aurul, pietrele pretioase si inele cu diamant. Bunurile urmeaza a fi evaluate patrimonial, in vederea confiscarii, se mai arata in comunicat.







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.



























1800 vizualizari

  • +2 (4 voturi)    
    Comentariu sters de utilizator (Duminică, 12 noiembrie 2017, 11:44)

    [anonim]

  • +4 (4 voturi)    
    poate ar fi interesant sa ne spuneti (Duminică, 12 noiembrie 2017, 11:46)

    trandafil [utilizator]

    si despre ce institutie de invatamant superior este vorba. Altfel, toate institutiile din Arad devin suspecte, iar valoarea acestui articol este 0.
    • +2 (2 voturi)    
      Probabil ceva medicina (Duminică, 12 noiembrie 2017, 15:42)

      cartofil [utilizator] i-a raspuns lui trandafil

      La celelalte facultati tragi studentii de urechi sa termine, nu reusesti sa scoti bani sau cadouri de asemenea valoare de la ei.


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by