Sebastian Ghita, scos definitiv de sub control judiciar in dosarul in care e cercetat alaturi de cumnatul lui Victor Ponta

de Alina Neagu     HotNews.ro
Miercuri, 25 octombrie 2017, 19:56 Dosare Anticoruptie


Sebastian Ghita
Foto: TVR
Sebastian Ghita a fost scos miercuri definitiv de sub control judiciar in dosarul in care este cercetat alaturi de cumnatul fostului premier Victor Ponta, Iulian Hertanu, dupa ce Curtea de Apel Ploiesti a admis contestatia formulata de inculpat, anunta Agerpres.

Potrivit portalului instantelor de judecata, magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia lui Ghita formulata fata de decizia Tribunalului Prahova, care, la data de 26 septembrie, a respins cererea procurorilor DNA Ploiesti de arestare preventiva a fostului deputat in acest dosar, dispunand masura controlului judiciar pentru o perioada de 60 de zile.

Instanta a admis contestatia formulata de Sebastian Ghita si a dispus definitiv revocarea masurii controlului judiciar, mentinand in rest dispozitiile incheierii instantei de fond.

Procurorii DNA Ploiesti cerusera arestarea lui Sebastian Ghita in dosarul in care este cercetat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, trafic de influenta, complicitate la schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor europene, spalare de bani, in forma continuata, evaziune fiscala, in forma continuata, coruperea alegatorilor si efectuarea de operatiuni financiare, ca acte de comert, incompatibile cu functia, in forma continuata.

In acelasi dosar mai sunt cercetati, printre altii, Iulian Hertanu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, si fiul acestuia din urma, fostul deputat PSD Vlad Cosma.






Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























475 vizualizari

  • +1 (1 vot)    
    . (Miercuri, 25 octombrie 2017, 22:06)

    Nickname agresiv si jignitor, conform hotnews [utilizator]

    Iar ne-a tras un scuipat in fata pe sub ranjetul lui de mafiot acest megainfractor... Are un ranjet care parca implora pumni...


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by