Curtea de Apel Targu Mures urmeaza sa se pronunte in dosarul de luare de mita al lui Romeo Stavarache

de I.B.     HotNews.ro
Joi, 12 octombrie 2017, 7:07 Dosare Anticoruptie


Curtea de Apel Targu Mures urmeaza sa se pronunte joi in dosarul fostului primar al Bacaului Romeo Stavarache, in care acesta este judecat pentru savarsirea mai multor fapte de luare de mita, alaturi de alte patru persoane, intre care si doi oameni de afaceri, porivit Agerpres.

Romeo Stavarache si oamenii de afaceri Liviu Vasile Cenusa si Liviu Goian, condamnati in prima instanta pentru infractiuni de coruptie, se afla sub control judiciar. 

In luna iulie 2016, fostul primar al Bacaului, timp de trei mandate, Romeo Stavarache a fost condamnat in prima instanta de Tribunalul Bacau la sase ani de inchisoare cu executare si cinci ani pedeapsa complementara prin interzicerea unor drepturi civile, in dosarul in care era acuzat de savarsirea mai multor fapte de luare de mita. 

In acelasi dosar, doi oameni de afaceri din Bacau, Liviu Goian si Liviu Vasile Cenusa, au fost condamnati la cate trei ani inchisoare cu executare si trei ani pedeapsa complementara prin interzicerea unor drepturi civile, la aceeasi pedeapsa fiind condamnat si Constantin Apostol, fost director general al Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Est. 

Instanta a dispus confiscarea de la Stavarache, Goian si Cenusa a sumelor de 810.670 lei si 1.259.789,03 lei primite ilegal iar pentru acelasi motiv, de la Stavarache si Apostol, a 100.000 de lei. 

Dosarul in care se judeca apelul in acest caz a fost stramutat la Curtea de Apel Targu Mures. 







Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.





























243 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS
Contributors
Euractiv


Proiect sustinut de Fundatia Konrad Adenauer
Proiect finantat de Uniunea Europeana
Proiectul "Implicare si simplificare. Instrumente online in sprijinul luptei anticoruptiei" este finantat de Uniunea Europeana prin Programul Facilitatea de Tranzitie 2007/19343.01.11 - Consolidarea sprijinului societatii civile in lupta impotriva coruptiei.

Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor.

Pentru eventuale informatii si sesizari legate de proiectele PHARE contactati: cfcu.phare@mfinante.ro

Pentru informatii despre celelalte programe finantate de Uniunea Europeana in Romania, cat si pentru informatii detaliate privind aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene in Romania.
Dosare inchise cu sentinte definitive
Sesizarea ta aici

Ai cunostinta de un act de coruptie? Ne poti trimite aici informatii despre acesta, precum si fisiere audio, video sau documente legate de caz.


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by